فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_ماهی
برنج ۳ پیمانه
سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم
۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده
۲ حبه سیر رنده شده
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای کاور کردن ماهی آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی
ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#نظافت_کابینتها
همون طور که هممون میدونیم،کابینت جزء اصلی آشپزخونه است ،پس تمیز بودنش خیلی مهمه.
نکات تمیز کردن هر کابینت رو به طور مختصر براتون میگم ،اگر رعایت کنید هم تمیز میمونن و هم عمرشون زیاد میشه.👌👌👌
1. تمیز کردن کابینت ممبران
کابینت ممبران پس از روکش کردن با چسب تولید میشوند، از معایب آن این است که کابینت ممبران اگر با آب گرم و یا حرارت تمیز شود روکش آن بلند میشود؛ چون که حرارت بالا را نمیتواند تحمل کند و چسب آن خاصیت خود را از دست میدهد برای تمیز کردن کابینت ممبران حتما از دستمال خشک استفاده کنید.
2.تمیز کردن کابینت هایگلاس
کابینت هایگلاس به دلیل همین سطح براق آن زود لک میگیرند که به شدت در زیبایی آن تاثیر میگذارند از این رو این مدل کابینت نیاز به تمیز کاری بیشتری تا بقیه دارد. اگر حوصله و یا زمان زیادی برای نگهداری و تمیز کردن کابینت ندارید بهتر است به سراغ این مدل کابینت نروید. کابینت هایگلاس باید با آب و بدون پاک کننده تمیز شود چون که مواد تمیز کننده سبب شده تا براقیت و زیبایی آن از بین برود.
3.نطافت کابینت ام دی اف
کابینت ام دی اف در بین سایر کابینتها، از بقیه دیرتر کثیف شده چون که روکش آن معمولا مات است. این مدل کابینت انعکاس کمتری از کثیفی را دارد؛ از این رو اگر در خانه خود فرزند کوچک دارید و یا این که زمان زیادی برای تمیز و نطافت کردن کابینت نمیتوانید در نظر بگیرید بهتر است کابینت ام دی اف را انتخاب نمایید.
این مدل کابینت باید با دستمال مرطوب خیلی کم تمیز شود و برای تمیز کردن آن تا جایی که ممکن است از تمیز کنندههای شیمیایی استفاده نکنید. آب و مواد شیمیایی به سرعت کابینت را خراب میکند. حتما در زمان تمیز کردن ام دی اف از دستمال خشک و … استفاده نمایید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #خلاقـیت
دیزاین و چیدمان #تابلو 😍
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزيين_دورچين_گل_رز_با_تربچه
تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمویی
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
ایده های بانوی خَلّاق💕
کیک لیمویی . . . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone کپی ممنوع⛔️ لطفـــا فقــط فــور
کیک لیمو
4 عدد تخم مرغ
1.5 استکان شکر (100 گرم)
یک استکان روغن مایع (70 گرم)
یک لیوان آب سرد
1 بسته وانیل ( در حد کم حدودا 1/4 قاشق چایخوری)
1 بسته بیکینگ پودر ( 1 قاشق مربا خوری)
یک عدد لیمو ( آب یک عدد لیمو را بگیرید)
رنده پوست لیمو ( یک عدد لیمو رو پوستش رو رنده کنید)
3 لیوان آرد
تخم مرغ و شکر رو پنج دقیقه با همزن بزنید و وانیل را هم اضافه کنید . روغن را اضافه کنید و سپس آب را بریزید .
یک عدد لیمو را پوستش را رنده کرده و ریخته و آب یک عدد لیمو را هم بگیرید و بریزید و مخلوط کنید .
آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و مدت کم مخلوط کنید .
داخل قالب که چرب شده بریزید و در فر 175 درجه قرار دهید . تایم پخت حدودا 45 تا 50 دقیقه . حتما چک کنید .
اجازه دهید کیک کمی خنک شود و بعد از قالب بیرون بیارید و روش کمی پودر قند بریزید
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند نکته و ایده #کاربردی برای راحت تر انجام دادن کارها
کندن برچسب روی ظروف
ایده برای کثیف کاری همزن برقی
دیر کثیف شدن یخچال
و خیلی نکته دیگه
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #ترفــــند
■ به همین راحتی زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کن 🤔
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ایده خلاقانه😍😍😍
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوشمزه
واسه عید نوروز حتما درست کنید😝
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
#ایده
کرم رافالو😍😍
۲ق غ خامه،۲ق غ شکر،۲ق غ نشاسته،۱/۵لیوان شیر،شکلات سفید
همه مواد مخلوط میکنیم جز شکلات روی حرارت میذاریم وقتی جوشید از روی حرارت برداشته و شکلات اضافه میکنیم هم میزنیم میذاریم سرد شه😊
#عشق
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش کادو پیچی
💞ترفند_خلاقیت
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_گل_باهویج
تــخــصــصــے تــریــن ڪــانــال تــزیــیــن غــذا وســفــره آرایــے
🍻🍻
➖➖
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥آموزش تعمیر سوتین
💞ترفند_خلاقیت
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم
ترشی
╭✵🍝🍔🍝✵╮
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
تزیین سالاد
🥥🍳🥞🥒🥗
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاليه اين سينه ي مرغ و اسفناج 😍👌🏼😋
.
سينه مرغ رو برش بزنيد و نمك و فلفل بپاشيد
اسفناجها رو با كمي روغن تفت بديد و پنير ريكوتا اضافه كنيد
.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
هدایت شده از آموزشگاه بافتنی نازبانو( بباف وایده بگیر)
✅آموزش
#کیف_دوشی_و_زنانه
#کوله
#کیف_لوازم_آرایش
#ساک_خرید
#کوسن
#شبه_گلیم_(پادری)
#سبد
#کفی_گرد_و_بیضی
همه در #دوره_بیست_و_سوم_تاپستری😍😍
✅بهترین راه برای #درآمد_زایی💪
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام بدین
@Naasiiin
✅#سفارش_بافت_هم_پذیرفته
#میشود😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸روزتون معطر به ذکر شریف🌸
🌸صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 🌸
🌸و خاندان پاک و مطهــــرش 🌸
🌸اَللّهُــــــمَّ
🌸صَلِّ عَلی
🌸مُحَمَّــــــدٍ
🌸وَ آلِ مُحَمَّدٍ
🌸وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☘☀️سلام صبحتون بخیر☀️☘
🌸🌸🌸🌸🌸
#خلال پوست پرتقال
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کپی ممنوع⛔️
ایده های بانوی خَلّاق💕
#خلال پوست پرتقال •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈• @banooye_nemoone لطفـــا فقــط فــورواد کنیــ
#خلال_پوست_پرتقال
خلال پوست پرتقال یا نارنج کاربردهای زیادی داره. 1)وقتیکه تلخیش گرفته شده باشه یا به اصطلاح شیرین شده باشه برای انواع غذاهای مجلسی قابل استفادست.
مانند مرصع پلو، شیرین پلو، قیمه نثار، هویج پلو، آلبالو پلو، زرشک پلو با مرغ مجلسی و تزیین انواع پلو ها.
2)به خاطر عطر پوست پرتقال در بعضی از انواع کیک و شیرینی ها، از پودر خشک شده ی اون استفاده میشه.
3)به خاطر چربی سوز بودن خلال پوست پرتقال از اون داخل انواع دمنوشها استفاده میشه.
4)میشه بعد از شیرین کردن خلال ها اونها رو توی شکر غلطوند و بعد داخل شکلات آب شده زد تا خلال پوست پرتقال شکری داشته باشیم که خیلییییی خوشمزست.
4)کاربرد دیگه اینکه خلال ها رو شیرین کرده و بعد خشکشون کنیم تا یک چیپس میوه ی ترد و خوشمزه داشته باشیم.
*در دو مورد آخر خلالها رو باید درشت تر بگیریم.
.
برای درست کردن این خلال ها، ابتدا پرتقال رو خوب شسته و با یک چاقوی اره ای یا پوست کن، لایه رویی پرتقال رو که نارنجی رنگه و منبع اصلی اسانس پرتقاله برش میدیم و سعی میکنیم تا جایی که بشه ،قسمت سفید رنگ اون رو جدا نکنیم.
بعد به کمک قیچی برشهای نازک و یکدست میزنیم . سپس خلال ها رو روی شوفاژ یا بخاری روی فویل یا کاغذ یا سینی فلزی گذاشته و اجازه میدیم تا خشک بشن.
*اگر میخواهید از خلال ها برای انواع کیک و نان و شیرینی ها استفاده کنید ، بعد از خشک شدن ، خلال ها رو آسیاب کرده و در یخچال نگهداری کنید. البته در بعضی دستور کیک ها از خلال پوست پرتقالی که خشک نشده و تازست استفاده میکنن.
*اگر میخواهید برای غذا استفاده کنید، حتما باید تلخی خلال ها گرفته بشه.
پس بعد از خشک شدن، خلال ها رو به همون صورت در ظرف در دار داخل یخچال یا فریزر قرار داده و هر زمان که بهشون احتیاج داشتیم بنا به اندازه مصرفمون اون ها رو شیرین میکنیم.
برای اینکار، سه مرتبه و هر بار پنج دقیقه خلال ها رو جوشونده و بعد بلافاصله بعد از به جوش آمدن آب ، داخل آب سرد ریخته و آبکش میکنیم. این کار باعث میشه تلخی خلال ها گرفته بشه.
برای شیرین کردنش باز خلال ها رو همراه آب و مقداری شکر روی حرارت ملایم قرار داره و چند دقیقه صبر میکنیم تا شکر به خورد خلال ها بره و شیرین بشن، سپس توی آبکش ریخته و بعد روی غذای مورد نظرمون استفاده میکنیم.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
کپی ممنوع⛔️
يك نكته براى خشك كردن ميوه😊
میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید.
البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سینی_تست_دسر😍😍😍😍
فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭
پژوهشگران هلندی دریافتند بو کردن شکلات تلخ، تولید هورمون ضد گرسنگی را تحریک میکند واشتها را نصف میکند.
شکلات تلخ به نحوه شگفت آوری سبب افزایش هوش کودک میشود.
.
.
.
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
@banooye_nemoone
کپی ممنوع⛔️
لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد ⏭