14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ فوت و فن آشپزی
چندتا ترفند عالی برای #پختن_برنج و #خورشت که در مواقع ضروری به کارتون میاد 👌💯
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #تزیین_کشک_بادمجون
شیک پذیرایی کنیم 💕💯
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_شیکپوشی💕🧕
اگه از #بستن_شال ساده خسته شدی، این مدل انقدر راحت و متفاوته که اصلا حرفی نمیمونه واسش
👌💯
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔮 این دو مدل #شربت برای افطار حسابی حالتون و خوب میکنه👌
برای خیار و سکنجبین:
شکر یک لیوان
آب یک لیوان
سرکه سیب ۶ ق ق
نعناع ۵۰ گرم
برای کهکشانی
پنیرک ۳ قاشق که با یک فنجان آب سرد مخلوط بشه
تخم شربتی و خاکشیر غلیظ درست شده به میزان دلخواه😍
#شربت 🍷🍹
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همسرانه ❤️💕
تو خونه به خودتون برسین
بیرون به چه درد میخوره...🤦♀
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋پست #خانه_داری
#تمیزی_سرامیک
سرامیکها را برق بنداز، حتی لکه های قدیمی 🌺👌
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طرز تهیه #فرنی_خرما
✍آموزش کامل با تمام نکات
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
#زیبایی ❤️
برای #رشد_موها، مصرف زینک و بیوتین را افزایش دهید.
غذاهای دریایی، اسفناج و لوبیا از منابع زینک هستند. تخممرغ، پنیر، شیر، قارچ و بادام از منابع غنی بیوتین هستند.
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماست_و_خیار و اینجوری قرتی تزیین کن 🥣🥒🌸
#تزئین_خیار_بشکل_گل
🔸اولین نکته اش اینِ حتما پوست کنتون تیز باشه
🔸دومین نکته اش اینِ خیار درشت و پهن انتخاب کنید
🔸آخرین نکته اش هم اینِ خیلی خیلی نازک پوست بگیرید که راحت و خوشگل رول بشه
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh
#زیبایی 😍💕
برای داشتن #ابروهایی_پرپشت و زیبا
لازم نیست از مداد و ریمل ابرو استفاده کنید.
شما میتوانید از تقویتکنندههای طبیعی مانند روغن بادام و روغن نارگیل استفاده کنید تا ابروهایی پرپشت و زیبا داشته باشید.
─━━━⊱💖⊰━━━─
@banooyebasaligheh