14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️#آشپزی
#ته_چین_عدس یا #عدس_پلو
کدومش رو دوست داری⁉️☺️
📌مواد لازم :
عدس ۸۰ گرم
برنج ۲ پ
گوشت چرخ کرده
پیاز ۱ عدد
رب انار ترش
رب گوجه
زردچوبه
ادویه گوشت
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسموتی_طالبی یا همون #طالبی_بستنی خودمون😍
یه نوشیدنی درجه یک مخصوص روزای گرم👌🏽🍈
📌مواد لازم👇
طالبی یک عدد
موز دوعدد
بستنی وانیلی دو عدد
شیر یه استکان
یخ
نوش جان 😍
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_تابستونی جذاب و خوشمزه که میتونید به راحتی درست کنید
#دسر_هلو با یه طعم دلچسب🍑🍑😋
مواد لازم👇
هلوی تقریبا درشت سه عدد
پودر ژلاتین ۲ق.غ
آب سرد یک سوم لیوان
عسل ۳ قاشق
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
شیر ۱ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قاشق
شکر به مقدار لازم در صورت نیاز
1⃣
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_هلو با یه طعم دلچسب🍑🍑😋
2⃣
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
🚫 در تابستان برای خنک شدن این کار ها را نکنید👆👆
❄️چی بخوریم تا بدنمون خنک بشه؟
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜#ترفند
💫با این ۲ روش، #برنجتو معطر کن
با این ترفند، برنجتون عطر و طعم بینظیر خواهد داشت 💯👌
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_زرد 💛🍚
اصولی ترین روش #پخت_شله_زرد با تمام نکات👇👇
برنج(۲۵۰ گرم) ۱ و یک چهارم لیوان
شکر ۳۵۰ گرم (الی ۵۰۰ گرم)
آب ۱۸ الی۲۰ لیوان
زعفران (نیم مثقال) ۲ قاشق غذا خوری
کره (۵۰ گرم) ۱/۴ لیوان
گلاب (۱۲۵گرم) ۱/۲ لیوان
خلال بادام۵۰ گرم نصف لیوان
روغن مایع ۱۰ قاشق غذا خوری (یک سوم لیوان)
دارچین برای تزئین
خلال پسته برای تزئین
1⃣
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شله_زرد 💛🍚
2⃣
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
♨️طرز تهیه:👆👆👆
1.ما بین پخت برنج به هیچ وجه نباید آب اضافه کنیم چون شله زرد آب میندازه. اگه نیاز به اب اضافه کردن بود حتما اب داغ باشه.
2.وقتی برنج حالت شل شد از این به بعد شروع به بهم زدن میکنیم و ابتدا زعفران را اضافه میکنیم
3. پس از اندازه کردن میزان شکر به دلخواه خود، روغن مایع، کره،خلال بادام، گلاب و عرق هل را اضافه کنید.
4. برای جا افتادن شله زرد، روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته حرارت کالا ملایم حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا دم بکشه، وقتی دم کشید از روی حرارت برداشته ، تزیین و نوش جان کنید😍
✅نکته:
✔️1.در شله زرد ابتدا باید حتمااول زعفران به برنج اضافه شود و بعد اززعفران، شکر اضافه شود. شکر مانع از رنگ دادن زعفران به برنج میشود و مغز برنج سفید میماند.
✔️2.دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود.
✔️3.اگر هنگام پخت برنج، آب آن تمام شد، مقداری آب گرم به آن اضافه کنید.
✔️4.برای چشیدن میزان شکرِ شله زرد، مقداری از آن را در ظرفی ریخته تا سرد شود، سپس آن را مزه کنید زیرا در صورت داغ بودن، میزان شیرینی شله زرد دقیق نخواهد بود.به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود.
✔️5.برای اضافه کردن هل به شله زرد ، بهترین روش به دست آوردن عرق هل است که یعنی چند دانه ی هل را با مقدار کمی آب جوش توی ظرف در بسته ای ریخته و روی بخار آب به مدت نیم ساعت دم بکشد و موقع اضافه کردن عرق هل به شله زرد، دانه های هل را خارج کنید.
✔️6.با این مقدار مواد حدودا 4 کاسه ی متوسط شله زردخواهید داشت.
✔️7.زعفران حتما باید ساییده شده و حل شده در آب باشد.
✔️8.برای بهترشدن طعم بادام، خلال بادام را در همان مقدار گلابی که میخواهیم به شله زرد اضافه کنیم، قرار میدهیم و در نیم ساعت آخر
پخت شله زرد اضافه میکنیم.
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫#نقاشی_روی_کیک 🏝🎂
مواد لازم:
کیک خامه کشی شده🎂
خامه ی فرم گرفته🧁
رنگهای خوراکی❤️🧡💛💚
📌با چند تا تکنیک ساده، یه #کیک خوشگل درست کنید 💯😍
─━━━⊱🎀⊰━━━─
@banooyebasaligheh