eitaa logo
خانوم با سلیقه
307.4هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
10.1هزار ویدیو
0 فایل
به نام الله یکتا 💎 ترفندهای زیبایی و آشپزی آسان 💎فوت کوزه گری قنادی 💎ترفند های خانه داری تبلیغات👇 https://eitaa.com/joinchat/2446000402C836b309310 انتشار مطالب کانال فقط با لینک ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ یا کدومش رو دوست داری⁉️☺️ 📌مواد لازم : عدس ۸۰ گرم برنج ۲ پ گوشت چرخ کرده پیاز ۱ عدد رب انار ترش رب گوجه زردچوبه ادویه گوشت ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @banooyebasaligheh
16.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا همون خودمون😍 یه نوشیدنی درجه یک مخصوص روزای گرم👌🏽🍈 📌مواد لازم👇 طالبی یک عدد موز دوعدد بستنی وانیلی دو عدد شیر یه استکان یخ نوش جان 😍 ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @banooyebasaligheh
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جذاب و خوشمزه که میتونید به راحتی درست کنید با یه طعم دلچسب🍑🍑😋 مواد لازم👇 هلوی تقریبا درشت سه عدد پودر ژلاتین ۲ق.غ آب سرد یک سوم لیوان عسل ۳ قاشق خامه صبحانه ۱۰۰گرم شیر ۱ لیوان زعفران دم کرده ۲ قاشق شکر به مقدار لازم در صورت نیاز 1⃣ ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @banooyebasaligheh
🚫 در تابستان برای خنک شدن این کار ها را نکنید👆👆 ❄️چی بخوریم تا بدنمون خنک بشه؟ ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @banooyebasaligheh
7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫با این ۲ روش، معطر کن با این ترفند، برنجتون عطر و طعم بینظیر خواهد داشت 💯👌 ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @banooyebasaligheh
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💛🍚 اصولی ترین روش با تمام نکات👇👇 برنج(۲۵۰ گرم) ۱ و یک چهارم لیوان شکر ۳۵۰ گرم (الی ۵۰۰ گرم) آب ۱۸ الی۲۰ لیوان زعفران (نیم مثقال) ۲ قاشق غذا خوری کره (۵۰ گرم) ۱/۴ لیوان گلاب (۱۲۵گرم) ۱/۲ لیوان خلال بادام۵۰ گرم نصف لیوان روغن مایع ۱۰ قاشق غذا خوری (یک سوم لیوان) دارچین برای تزئین خلال پسته برای تزئین 1⃣ ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @banooyebasaligheh
♨️طرز تهیه:👆👆👆 1.ما بین پخت برنج به هیچ وجه نباید آب اضافه کنیم چون شله زرد آب میندازه. اگه نیاز به اب اضافه کردن بود حتما اب داغ باشه. 2.وقتی برنج حالت شل شد از این به بعد شروع به بهم زدن میکنیم و ابتدا زعفران را اضافه میکنیم 3. پس از اندازه کردن میزان شکر به دلخواه خود، روغن مایع، کره،خلال بادام، گلاب و عرق هل را اضافه کنید. 4. برای جا افتادن شله زرد، روی درب قابلمه دم کنی گذاشته و زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته حرارت کالا ملایم حدود 20 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا دم بکشه، وقتی دم کشید از روی حرارت برداشته ، تزیین و نوش جان کنید😍 ✅نکته: ✔️1.در شله زرد ابتدا باید حتمااول زعفران به برنج اضافه شود و بعد اززعفران، شکر اضافه شود. شکر مانع از رنگ دادن زعفران به برنج میشود و مغز برنج سفید میماند. ✔️2.دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود. ✔️3.اگر هنگام پخت برنج، آب آن تمام شد، مقداری آب گرم به آن اضافه کنید. ✔️4.برای چشیدن میزان شکرِ شله ‏زرد، مقداری از آن را در ظرفی ریخته تا سرد شود، سپس آن را مزه کنید زیرا در صورت داغ ‏بودن، میزان شیرینی شله ‏زرد دقیق نخواهد بود.به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود. ✔️5.برای اضافه کردن هل به شله زرد ، بهترین روش به دست آوردن عرق هل است که یعنی چند دانه ی هل را با مقدار کمی آب جوش توی ظرف در بسته ای ریخته و روی بخار آب به مدت نیم ساعت دم بکشد و موقع اضافه کردن عرق هل به شله زرد، دانه های هل را خارج کنید. ✔️6.با این مقدار مواد حدودا 4 کاسه ی متوسط شله زردخواهید داشت. ✔️7.زعفران حتما باید ساییده شده و حل شده در آب باشد. ✔️8.برای بهترشدن طعم بادام، خلال بادام را در همان مقدار گلابی که میخواهیم به شله زرد اضافه کنیم، قرار میدهیم و در نیم ساعت آخر پخت شله زرد اضافه میکنیم. ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 🏝🎂 مواد لازم: کیک خامه کشی شده🎂 خامه ی فرم گرفته🧁 رنگهای خوراکی❤️🧡💛💚 📌با چند تا تکنیک ساده، یه خوشگل درست کنید 💯😍 ─━━━⊱🎀⊰━━━─ @banooyebasaligheh