41.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظم دهنده ی شخصی 👌👌
از طلق ۰۵ میتونی استفاده کنی و پارچه ضخیم
من به پشت پارچه ها لایی پرشین زدم برای ایستایی بهتر
💟 @banooyebasaligheh
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پای کیک سیب 🍏🥧
🔮مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
ماست ۳/۴ پیمانه
وانیل کمی
آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق.م
🔮مواد میانی :
پودر نارگیل ۴ ق.غ
شکر قهوه ای ۲ ق.غ (میتونید از شکر سفید هم استفاده کنید )
پودر دارچین ۱ ق.غ
💟 @banooyebasaligheh
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ خامه و گلکلم 🥦
🔮مواد لازم :
نمک
فلفلسیاه
جوزهندی
جعفری تازه
(اینجا حرارت کم باشه)، ۱۰ دقیقه بجوشه، شیر و خامه بزنید، مخلوط کنید. ۱۰ دقیقه بعد از شیر و خامه سوپ آماده هست.
تو این مدت سس زیر رو درست کنید و بمالید
🔮روی نون تست:
مایونز
سیر
جعفری
فلفلسیاه
روی اونها پنیر بزنید و بزارید توی فر تا طلایی بشه.
💟 @banooyebasaligheh
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی نارگیلی 🥮
ساده ترین روش پخت شیرینی نارگیلی
💟 @banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صابون سازی 🧽🧼
با آلوئه ورا صابون درست کن 👌
💟 @banooyebasaligheh
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ با طعم جدید 🍗
🔮مواد لازم:
مرغ
زعفران
پیاز
سس مایونز
آلوچه
نمک
ادویه کاری
فلفل قرمز یا پولبیبر
▫️زعفران و نمک و سس با هم ترکیب کرده و روی مرغ بریزید
💟 @banooyebasaligheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور بازاری🥒🌶
این خیارشور ترد و خوشمزه ست👌
💟 @banooyebasaligheh
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خلاقیت 💿☄⚡️
یادتون نره که حتما بزارید با اب بجوشه اینطوری نرم میشه و خیلی راحت میشه با قیچی برش زد😉👌🏻
💟 @banooyebasaligheh
32.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چلو گوشت مجلسی 🥩🥩
🔮مواد لازم:
گوشت گوسفندی، پیاز، سیر، کره، رب، چوب دارچین و هل و آب
🔮 برای زرشک پلو: زرشک خیس شده، برنج دم کشیده، دمکرده زعفران، خلال پسته و بادام و کمی روغن
💟 @banooyebasaligheh
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پفک سالم با برنج 🍚
🔮مواد لازم:
برنج پخته شده ۱۵۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
.
دمای فر و ماکروفر ۱۲۰ به مدت ۹۰ دقیقه
تستر ۱۰۰ به مدت ۹۰ دقیقه
بزارید قشنگ ترد بشه
.
✨توضیحات✨
از کاغذ روغنی استفاده کنید بهتر جدا میشه و بعد از پخت یادتون باشه بهش دست نزنید تا خنک بشه
💟 @banooyebasaligheh