9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من به هوای تو
گریه برای تو
به خوبیهای تو
خدا میدونه به شبای جمعهی کربلای تو محتاجم
🎙 #حسین_طاهری
#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله🌺
#شب_جمعه🌙
#کلیپ| #ریلز| #استوری📲
#شبتون کربلایی 🕌
001.mp3
2.06M
❤️🍃❤️
♥️رابطه صحیح زن و شوهر
#بخشاول
❓احساس مالکیت یا امانت؟
#دکترحمیدحبشی
دوستانتون رو برای بهرهمندی از مطالب به کانال دعوت کنید🥰👇
https://eitaa.com/rafat_noor
ادامه دارد....
🔺اتفاق بی نظیر در شبکه سه سیما
🔹شبکه سه دیروز اذان ظهر و نماز را به صورت زنده از فولاد مبارکه اصفهان پخش کرد.یکی از نیروهای فولاد مبارکه وسط سوله این شرکت اذان میگفت و دوربین در نمازخانه فولاد مبارکه رفته بود! این نوع فرهنگ سازی و احیای سنتهای اسلامی که دوربین شبکه سه متمرکز برآن شده از جهات مختلف بسیار راهبردی و مهم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱✨ اثرات دعا سر قبر پدر و مادر
🌺بیدار کردن همسر و فرزندان برای نماز
سلام و عرض ادب من خانم هستم و اهل نماز الحمدالله فرزندان و همسرم هم نماز میخونن اما گاهی اوقات خواب میفتن آیا بیدار کردنشوون برای نماز صبح بر واجب هست ؟
من تکلیفی نسبت به اونها دارم یا نه.
خیلی ممنون میشم پاسخم رو بدید.
🔹 آیت الله خامنه ای: اگر به نحوی باشد که بیدار نکردن آنان موجب سبک شمردن نماز باشد لازم است.
🔹 آیت الله مکارم شیرازی: واجب نیست مگر اینکه آنها عادت به ترک نماز صبح کنند و آن را سبک بشمارند، در این صورت واجب است به نحو مطلوبی آنها را بیدار کنند.
🔹 آیت الله فاضل لنکرانی: اگر خود آن ها مراقب نماز هستند و بعضی وقت ها بیدار نشوند بیدار کردن آن ها واجب نیست لیکن اگر خودشان مراقب نیستند از باب امر به معروف و نهی از منکر باید آن ها را برای نماز بیدار کنید.
🔹آیت الله سیستانی: بیدار کردن فرزندان تحت تربیت واجب است
🔹 آیت الله شبیری زنجانی: اگر خواب ماندن شخص باعث می شود به این امر عادت کند یا به جهتی دیگر بیدار کردن او احسان به وی به حساب آید- مانند اینکه خواب ماندن وی بدون عذر باشد - بیدار کردن اشکال ندارد حتی اگر اذیت شود، ولی اگر خواب ماندن به صورت اتفاقی باشد و جهت راجحی نیز برای بیدار کردن نباشد، بیدار نمودن وی اگر مستلزم ایذا شود جایز نیست. نسبت به بیدار کردن کسانی که بالغ نشده اند در صورتی که تربیت وی متوقف بر این کار باشد حتی اگر اذیت شوند بیدار کردن آن ها اشکال ندارد.
#احکام
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #نماهنگ
لرها فدای ایران
غیرت لریم جوشید
بسیار زیبا❤️
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی | آبروریزی غربی!
🥴 کشتار وحشیانهای که میگن به خاطر دفاع از خودمون بوده!
🎃 #غرقاب
💯قرارگاه سایبری عَمّار🇮🇷دعوتید
بسم الله الرحمن الرحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۷۳
سوره اعراف، آیه ۱۱۳
💥وَ جَاءَ السَّحَرَةُ فِرْعَوْنَ قَالُوا إِنَّ لَنَا لَأَجْرًا إِن كُنَّا نَحْنُ الْغَالِبِينَ
ساحران نزد فرعون آمدند و گفتند: «آیا اگر ما پیروز گردیم، اجر و پاداش مهمّى خواهیم دااشت؟
#تفسیر_آیه:
چگونه سرانجام حق پیروز شد؟
در این آیات از درگیرى موسى(علیه السلام) با ساحران و سرانجام کار او در این مبارزه گفتگو به میان آمده است، در نخستین آیه مى فرماید: ساحران به دعوت فرعون به سراغ او شتافتند و نخستین چیزى که در میان گذاشتند این بود: اگر ما غالب شویم آیا اجر و پاداش فراوانى خواهیم داشت ؟ (وَ جاءَ السَّحَرَةُ فِرْعَوْنَ قالُوا إِنَّ لَنا لاَ َجْراً إِنْ کُنّا نَحْنُ الْغالِبینَ).
کلمه أَجْر گر چه به معنى هر گونه پاداش است اما با توجه به این که: به صورت نکره است ـ و نکره در این گونه موارد براى تعظیم و بزرگداشت یک موضوع مى آید ـ به معنى اجر و پاداش مهم و فوق العاده اى است.
به خصوص این که: در اصل اجر و پاداش جاى تردید و گفتگو نبود، آنچه آنها مى خواستند از فرعون قبل از آن قول بگیرند، مسأله اجر و پاداش مهم و برجسته بود.
✍تهیه و تنظیم : عاشوری
📣 رهبر انقلاب خطاب به متصدیان کارهای مرتبط با جوانان و نوجوانان
👈 خود را مخاطب «اقیموا الصلاة» بدانید
✏️ ترویج نماز در میان نسل جوان و نوجوان، کلید گسترش این نعمت الهی و جایگزین شدن آن در جایگاه شایستهی آن است. متصدیان کارهای مرتبط با جوانان و نوجوانان، از خانواده، تا مدرسه، و تا دانشگاه، و تا محیطهای ورزشی، و تا عالمان دینی در مدارس و دانشگاهها، و تا مجموعههای بسیجی در مساجد، و تا همهی واحدهای بسیج، و تا مجموعههای جهاد سازندگی و گروههای جهادی و نظائر اینها، باید خود را مخاطب: اقیموا الصلاة بدانند.
✏️ پیام رهبر انقلاب به سیامین اجلاس سراسری نماز. ۴۰۲/۱۰/۱۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔹 آیت الله حائری شیرازی 🔹
🔸بیانصافی نکن!🔸
مشکل انسان در انصافش است!
انسان هرچه بیانصافی بکند، بیانصافتر میشود. هر چه انصاف را رعایت بکند، با انصافتر می شود. اولین مرحلۀ انصاف این است که آدم اعتراف کند.
مثلاً زنتان در خانه کار می کند، درست است؟ خب از او تشکر کن! طلبکارش که نیستی! یک چیزی پخته؛ بعضیها میگویند این جایش سوخته، آنجایش این جوری است ... هی بهانه میگیرد. این بیانصاف است. بیانصافتر می شود.
اگر با بچهتان بیانصافی بکنید، بعد خودتان بیانصافتر میشوید. انسان اگر با رفیقش بیانصافی بکند، بیانصاف می شود. با کارمندش بی انصافی بکند، بی انصاف می شود. حتی با مرغ و خروسِ خانه اش بی انصافی کند، با گربۀ در حیاط خانه اش بی انصافی کند، بی انصاف خواهد شد. خب وقتی یک چیزی میخوری، حداقل استخوانش را بده به این! میآید خودش را نشان می دهد، یک ذره آب گوشت بگذار جلویش. اگر ندهی، بی انصافی کرده ای. اگر بی انصافی کردی، بیانصاف میشوی. حتی انسان وقتی در راهی می رود، اگر نان ببیند و برندارد، همان اندازه از انصاف انسان گرفته می شود؛ چون این حق نیست که آدم نان ببیند و برندارد.
وقتی بیانصاف شدید، کار به آن جایی می رسد که انسان می گوید این دستگاه عالَم، صاحب ندارد.
@haerishirazi