🔸در روزگاری کهن پیرمرد روستا زاده ای بود که یک پسر و یک اسب داشت.
🔹روزی اسب پیرمرد فرار کرد و همه همسایگان برای دلداری به خانه اش آمدند و گفتند:
عجب شانس بدی آوردی که اسبت فرار کرد!
🔸روستا زاده پیر در جواب گفت:
از کجا می دانید که این از خوش شانسی من بوده یا بد شانسی ام؟
🔹و همسایه ها با تعجب گفتند؟
خب معلومه که این از بد شانسی است.
🔸 هنوز یک هفته از این ماجرا نگذشته بود که اسب پیرمرد به همراه بیست اسب وحشی به خانه برگشت.
🔹این بار همسایه ها برای تبریک نزد پیرمرد آمدند:
عجب اقبال بلندی داشتی که اسبت همراه بیست اسب دیگر به خانه برگشت.
🔸پیرمرد بار دیگر گفت:
از کجا میدانید که از خوش شانسی من بوده یا از بدشانسی ام ؟
🔹فردای آنروز پسر پیرمرد حین سواری در میان اسبهای وحشی زمین خورد و پایش شکست.
🔸 همسایه ها بار دیگر آمدند:
عجب شانس بدی...
🔹کشاورز پیر گفت:
از کجا میدانید که از خوش شانسی من بوده یا از بدشانسی ام ؟
🔸چند تا از همسایه ها با عصبانیت گفتند:
خوب معلومه که از بد شانسی تو بوده پیرمرد بی خرد !!!
🔸 چند روز بعد نیروهای دولتی برای سربازگیری از راه رسیدن و تمام جوانان سالم را برای جنگ در سرزمین دور دستی با خود بردند. پسر کشاورز پیر بخاطر پای شکسته اش از اعزام معاف شد.
🔹همسایه ها برای تبریک به خانه پیرمرد آمدند:
عجب شانسی آوردی که پسرت معاف شد
🔸و کشاورز پیر گفت:
از کجا می دانید که ....؟
👈👈همیشه زمان ثابت می کند که بسیاری از رویدادها را که بدبیاری و مسائل لاینحل زندگی خود می پنداشته ایم صلاح و خیرمان بوده و آن مسائل، نعمات و فرصتهای بوده که زندگی به ما اهدا کرده است!
✨با زدن انگشت بر روی لینک👇به ما بپیوندید
لینک بانوان فرهیخته فلارد
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄ @banovan_farhikhte_felard
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄
#صمیمیت_و_احترام
💠 هرچقدر هم که با همسرتون #صمیمی و راحت هستید، ولی سعی کنید یه سری احترامها را همیشه حفظ کنید!
🔰 #صمیمیت جای خود
🔰 #احترام هم جای خود
💠 مثلا اگر طوری نشستید که پشتتون به همسرتون بود یه عذرخواهی بکنید!
💠 یا وقتی میخواهید چیزی به دستش بدهید از کلمهی "بفرمایید" استفاده کنید!
💠 یا وقتی صداتون کرد از کلمه "جانم و..." استفاده کنید!
✨با زدن انگشت بر روی لینک👇به ما بپیوندید
لینک بانوان فرهیخته فلارد
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄ @banovan_farhikhte_felard
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منم باید برم...
✨با زدن انگشت بر روی لینک👇به ما بپیوندید
لینک بانوان فرهیخته فلارد
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄ @banovan_farhikhte_felard
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄
رنگ های طبیعی برای تزیین غذا 👌
بنفش کلم + آبلیمو= صورتی
بنفش کلم + بکینگ پودر= آبی
رنگ آبی + زرد زعفران= سبز
رنگ آبی + صورتی= بنفش پررنگ
صورتی + زرد زعفران= نارنجی
✨با زدن انگشت بر روی لینک👇به ما بپیوندید
لینک بانوان فرهیخته فلارد
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄ @banovan_farhikhte_felard
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄
1.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢
ایده ساخت با بطری های نوشابه 👌😍😍
ساده و ابتکاری🙂
┄┅┄┅✶●✶┄┅┄┄
✨با زدن انگشت بر روی لینک👇به ما بپیوندید
لینک بانوان فرهیخته فلارد
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄ @banovan_farhikhte_felard
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄
✨با زدن انگشت بر روی لینک👇به ما بپیوندید
لینک بانوان فرهیخته فلارد
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄ @banovan_farhikhte_felard
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄
#کیک_بدون_فر
#کیک_شیر_داغ
یه کیک فوق العاده خوشمزه و نرم و لطیف و ساده .
این بار من کیک شیر داغ رو با فر دست ساز روی گاز درست کردم .
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
کره ۵۰ گرم ( روغن مایع هم میشه یک چهارم لیوان)
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر ۱ ق م
آرد سفید قنادی یک و یک چهارم لیوان
کره رو داخل ظرفی ریختم و ردی حرارت قرار دادم وقتی کره آب شد شیر رو بهش اضافه کردم و گذاشتم روی حرارت وقتی خواست شروع به حوشیدن کنه حرارت رو خاموش کردم .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن به مدت ۵ دقیقه هم زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد کم کم مخلوط شیر و کره رو اضافه و با همزن هم زدم سریع انجام بشه چون مواد شیری گرمه تخم مرغ توش نپزه .
بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کرده و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
روی گاز یه قابلمه گذاشتم حرارت رو ردشن کردم کفش من از دوتا رینگ استفاده کردم خواستم محکم باشه وقتی قالب میزارم . الک و یا سبد و یا هر چی که مثل اینها باشه میشه استفاده کرد . در قابلمه رو با دم کنی گذاشتم یه ربع روی گاز قابلمه گرم بشه نه آب می خواد و نه جیزی ما می خوایم فر ردی گاز درست کنیم اون آب که توی قابلمه ریخته بشه کیک بعد از پخت مرطوب میشه این اصلا اون شکلی نمیشه .
رفتم سراغ قالب ، قالب هر چی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه میشه حتی ظرف پیروکس حتی به قابلمه . کف و دیواره اش رو چرب کردم با روغن جدا کننده بعد موادم رو توش ریختم و داخل قابلمه ردی رینگ قرار دادم . در قابلمه رو گذاشتم . برای من یه ساعت طول کشید بپزه . قبل نیم ساعت به هیچ وجه در قابلمه برداشته نشه . با خلال دندون چک کردم پخته یا نه .
بعد از پخت و بعد یه ربع که کیک خنک شد از قالب بیرون آوردم .
اگه قالبتون بزرگ هست مواد رو دوبرابر کنین .
قالب من میان تهی به قطر ۲۰ سانت .
توی فر هم بخواین با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه .
فرقی هم نداره چه با فر و چه بدون فر بافت این کیک بسیار عالی و خوشمزه است .
تاکید می کنم داخل قابلمه آب نریختم . قابلمه هم نمی سوزه و بو نمی گیره . قابلمه تمیز باشه و حرارت کم باشه .
✨با زدن انگشت بر روی لینک👇به ما بپیوندید
لینک بانوان فرهیخته فلارد
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄ @banovan_farhikhte_felard
┄┅═✧❁•🍃🌻🍃•❁✧═┅┄