۵ شوال سال۶۰ هجرى قمرى
پس از دعوت کوفیان از امام حسین(علیه السلام) و ارسال نامه هاى بى شمار براى وى و درخواست از آن حضرت جهت رفتن به کوفه و بر عهده گرفتن رهبرى قیام بر ضد یزید بن معاویه، آن حضرت، پسرعمو یش مسلم بن عقیل(علیه السلام) را با نامه اى به سوى کوفیان اعزام کرد. مسلم بن عقیل(علیه السلام) در پانزدهم ماه مبارک رمضان سال ۶۰ قمرى از مکه معظمه خارج گردید و از آن جا به مدینه منوره رفت و پس از تجدید دیدار با خانواده خویش و زیارت قبر شریف پیامبر(ص) و وداع با آن مضجع مطهر، به سوى کوفه حرکت کرد و در روز پنجم شوال همان سال وارد شهر عظیم کوفه گردید(۱) و در خانه مختار بن ابى عبیده ثقفى، که از شیعیان مبارز و از مخالفان سرسخت بنى امیه بود، سکونت گزید.
شیعیان مخلص و انقلابیون کوفه، که از حضور مسلم بن عقیل(علیه السلام)، به عنوان نماینده و سفیر امام حسین(علیه السلام) در این شهر آگاه شدند، دسته دسته به سوى وى شتافته و به وى خیر مقدم گفتند. هنگامى که گروهى از آنان در حضور مسلم(علیه السلام) اجتماع مى کردند، وى نامه امام حسین(علیه السلام) را براى آنان مى خواند و مردم به خوبى گوش فرا داده و از شوق دیدار قریب الوقوع آن حضرت، گریه مى کردند. پس از آمادگى نسبى مردم، مسلم بن عقیل(علیه السلام) از آنان براى امام حسین(علیه السلام) بیعت گرفت و تعداد هیجده هزار تن از انقلابیون کوفه، در نخستین روزهاى ورود مسلم، با وى بیعت کردند.
4_310226054725763579.mp3
3.47M
❤️🧡💛
🧡
💛
#روانشناسی_قلب 4
هرقدر قلبمون،
ازبیماری هايي مثل کینه،حسادت،غرور، پرخاش،و...خالی تر ميشه؛
ما،شادتر وآروم تر،میشیم.
چجوری
دلمون به سلامتی میرسه؟
#استاد_شجاعی 🎤
❤️
🧡💛
‼️مصرف کفاره در غیر مورد آن
🔷 س ۵۹۰۹: صندوقی برای جمع آوری کفارات در مسجد گذاشته ایم و مبلغ زیادی در آن ریخته شده است، آیا می توان برای مخارج مسجد از آن استفاده کرد؟
✅ ج: جایز نیست؛ کفاره باید طبق موازین شرعی به مصرف فقرا رسانده شود.
🆔 @resale_ahkam
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*این کلیپ را تا آخر ببینید*؟ *آیا درزمان شاه هم تورم داشتیم یانه اگر داشتیم چقدروچگونه به اعتراف خودشاه عنایت فرمایید*
🌸 *به یاد پدر*
ناگهان خودرو خاموش شد؛ بنزین تمام شده بود، جز صبر، چارهای نبود. ساعتها گذشت تا بالاخره در آن جادهی متروک یک سواری توقف کند و بطری بنزینی که همراه داشت را به او بدهد؛
«یک بطری بنزین» آن قدر دوستیشان را استوار کرد که رفاقتی که بینشان پا گرفت، به آمد و شد خانوادگی منجر شد و دوستیشان سالیان سال ادامه یافت.
👈گاهی یک بطری بنزین، یک شوخی و یا حتی اتفاقی تلخ میتواند منشأ دوستی و رفاقتهای پایدار باشد، اما آن چه اهمیت بیشتری دارد نگه داشتن و ادامه دادن دوستیهاست.
🔹عمریست که او رسم دوستی را به جا آورده و هوایمان را داشته. هیچ وقت در جادهی زندگی رهایمان نکرده.. هر جا صدایش کردیم پاسخ داده.... و در رفاقت از هیچ چیز دریغ نکرده!
💫 *او امام انیس و رفیق بوده و پدر مهربانی که فرزندانش را دستگیری کرده...*
اما...
ما در این دوستی چگونه بودهایم؟
بر دوستیمان استوار بودهایم؟
رفاقتمان را با او تازه کردهایم!
🍃 *«مونسترین رفیق» چشم انتظار ماست!*