احکام نگاه خانم درویشی.m4a
9.33M
🔹احکام نگاه به نامحرم
استاد درویشی
#احکام_شرعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزندآوری
محمدرضا شهبازی مجری صدا و سیما و پدر چهار فرزند، در برنامه ثریا: "به همسرم گفتم: فکر کنم دوقلو باشه..."
┄┅═✧❁•🌺•❁✧═┅┄
✨
🔴 #سیاست_همسرداری
👸خانم خانه!
💠 حتماً هنگام ورود همسرتان به خانه لبخند به لب داشته باشید، حتی اگر کوهی از مشکلات بر دوشتان سنگینی میکند. اصلاً خوب نیست که موقع ورود همسرتان به تلویزیون چسبیده باشید و یا در آشپزخانه یا اتاق پنهان شده باشید!
❤️🍃❤️
#سیاستهای_همسرداری
⌚️ زمان برای مردها به سرعت میرود ولی برای زنها خیلی کند جلو میرود.
👌 دقیقاً مثل این است که مردی برای یک کاری میرود بیرون پنج شش ساعت بعد برمیگردد
👈برای خانمش این چند ساعت خیلی طول کشیده
👌ولی برای مرد انگار فقط چند دقیقه طول کشیده است!!!
👈 کلمهی (تازه) برای آقایان از چند دقیقه تا چند سال قبل، مورد استفاده قرار میگیرد:
🔸مثال:
مگه تازه فرش نخریدیم؟ (۵سال قبل)
مگه تازه مامانت اینجا نبود؟ (۳ماه قبل)
مگه تازگیا باهم نرفتیم بیرون؟ (۶هفته قبل)
👈 توصیف کلمهی(زیاد) برای آقایان از یک چیزِ زیاد تا چیزهای خیلی کم متغیر است.
🔸مثال:
چرا گله میکنی من که وقتی بیرون یا سرکارم خیلی بهت زنگ میزنم (حداکثر ۱ بار در روز)
👌 این #تفاوت بین زن و مرد ممکن است باعث سوءتفاهم و ناراحتی بین زن و شوهر شود.
✍پس تفاوتهای یکدیگر را بشناسیم!
http://eitaa.com/joinchat/898170882C1376290adb
@hamsardarry 💕💕💕
#تلنگر
✍انسان دو نوع معلم دارد :
🔰 آموزگار و روزگار🔰
👌هرچه با شیرینی از اولی نیاموزی
🔻 دومی با تلخی به تو می آموزد.
⏪ اولی به قیمت جانش
✅ دومی به قیمت جانت.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
❤️معلم باغبان باغ عشق است❤
معلم قافله سالار عشق است❤
همه كار معلم كار عشق است❤
http://eitaa.com/joinchat/896860162C815a5bd76b
@hamsardarry 💕💕💕
#باقالا_قاتق
250 گرم باقالی
30 گرم شیوید تازه
سیر 2 حبه
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
آب دو پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ابتدا باقالیهارو شسته و پوست میکنم و بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت میدهیم و بعد به آن شیوید تازه و خرد شده را با زردچوبه اضافه میکنیم و تف میدهیم بعد از 2 دقیقه تف دادن سیرهارو ریز کرده و اضافه میکنیم و هم زده و آب را اضافه میکنیم و در قابلمه را گزاشته و بعد از 20 دقیقه یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و هم نمیزنیم و در قابلمه رو میزاریم و ده دقیقه بعد باقالا قاتق ما جا افتاده وآماده است.
با پلو زعفرونی یا شیوید پلو سرو کنین.
خوشمزههه بدون دخالت دست🤩
1 فنجان چایخوری شیر ولرم
1 فنجان چایخوری آب ولرم
1 ق غ شکر
1 بسته پودر خمیر فوری
نصف فنجان چایخوری روغن
1 عدد سفیده ی تخم مرغ
1 ق غ ماست
1 ق چ نمک
4 الی 4 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی الک شده
برای رومال:
1 عدد زرده ی تخم مرغ
مقداری روغن
کنجد
شیر ولرم، آب ولرم ، شکر وپودر خمیر فوری رو داخل کیسه زیپ دار بریزین و زیپ رو ببندین و مخلوط کنین، سپس زیپ رو باز کنین و روغن و سفیده ی تخم مرغ و ماست رو اضافه و دوباره زیپ رو ببندید و مخلوط کنین و بعد نمک و آرد الک شده رو ریخته ( آرد رو به تدریج اضافه کنین) و بعد زیپ رو ببندین و ده دقیقه ورز بدین یکساعت در جای گرم استراحت بدین، سپس داخل سطحی که آرد پاشی کردین بدون دخالت دست بریزین و بالیسک حسابی ورز بدین تا حباب خمیر گرفته شه و داخل سینی فر بذارین و با لیسک پهن کنین و یک لیوان وسط آن قرار و فشار بدین تا شکل بگیره و مطابق فیلم اطرافشو برش بزنین و 30 دقیقه با پارچه روش رو بپوشانید و در جای گرم استراحت بدین سپس زرده تخم مرغ و روغن رومال کنید و سیاه دانه و کنجد بپاشید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید تا قهوه ای مایل به طلایی شه (حدود یک ربع الی بیست دقیقه)پس از بیرون اومدن از فر ،5 دقیقه آنرا با پارچه بپوشانید
بستنی سنتی
علاوه بر دستور نکات هم اینجاست .
می بینم که چه قدر بستنی درست کردن توی خونه طرفدار داره😊 .
شما چند تا نکته رو رعایت کنید خیلی بستنی عالی دارید که مو با بیرونی ها نمی زنه👌 .
برای 3 نفر
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا 2 لیوان)
شکر 150 گرم (حدودا 3/4 لیوان)
ثعلب 2 گرم (حدودا 1 ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب 2 ق غ
زعفران 1 ق غ
خامه 50 گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات : ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه .
ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه .
از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید .
این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه .
دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا 5 بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر 45 تا 60 دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر .
خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم .
نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا 3 الی 4 ساعت .
حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین 8 تا 10 ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه .
وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز .