dr abasi 25-07-00.mp3
6.24M
💡#مهارتهای_زندگی
🔸 معیار های انتخاب همسر
🔹سه اشتباه رایج جوانان در انتخابات همسر
📻 رادیو #قرآن
🎙️حجةالاسلام والمسلمین دکتر #عباسی_آغوی
@abbasiaghavi
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #موشن_گرافیک
کینه درهای آسمان را می بندد.
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم دکتر بی بی فاطمه حقیرالسادات
۱. دکترای تخصصی نانومدیسین از آمستردام هلند
۲. ۱۲ اختراع
۳. ۲ محصول دانش بنیان
۴. کارآفرین نمونه سال ۱۳۹۷
۵. مدیر ۶ شرکت
۶. همسر آزاده سرافراز
۷. مادر ۴ فرزند
۸. مقید و معتقد به حجاب فاطمی
۹. عضو شورای شهر یزد
🔴 جالب است که وی به برکت تحریم ها به تولید داروهای گیاهی روی آورده است.
#بانوان_توانمند
#گلچینی_از_بانوان_توانمند
#ایران_سربلند
🔵🌀اضطراب تا کجا #مفيد است؟
💠رابطه اضطراب با #سلامت روانی
رابطه اضطراب با سلامت و کارايي فرد يک رابطه خطي نيست يعني افراد بايد يک حدي از اضطراب را داشتهباشند تا کارايي خوبي داشتهباشند و زندگيشان روي روال #منظم باشد اما اگر اين ميزان بيشتر از يک حدي شود کارايي فرد را به کل مختل ميکند و بازدهي او را پايين ميآورد. اضطراب همانند نمک غذاست يعني مقداري از آن براي بهتر شدن غذا لازم است اما زياد شدن آن ميتواند غذا را خراب و طعم آن را شور کند. اضطراب مفيد است چرا که افرادي که هيچگونه اضطرابي ندارند راحت در خانه ميخوابند و هيچکاري انجام نميدهند اما افرادي در زندگي فعال هستند و احساس #مسئوليت و وظيفهشناسي ميکنند که مقداري اضطراب دارند و درواقع همين اضطراب مثبت افراد را به فعاليت و کار وادار ميکند.
💠براي روشنتر شدن رابطه بين اضطراب و کارايي و #خطي نبودن اين رابطه بايد گفت تا يک جايي اگر اضطراب زياد شود کارايي هم بالا ميرود ولي از يک جايي به بعد اگر اضطراب زياد شود در کارايي فرد اختلال به وجود ميآيد و به مرور کارايي او کاهش پيدا ميکند.
😊اضطراب مفيد را چگونه بشناسيد؟
💠تشخيص اينکه اضطراب ما در چه حدي است و اينکه آيا اين اضطراب مفيد است يا آثار منفي روي کار گاهي مشکل است. براي تشخيص بين اين دو حالت بهترين کار اين است که دقت کنيم ببينيم به واسطه #اضطرابي که داريم کار و مسئوليتي را که در حال انجام آن هستيم خوب انجام ميدهيم يا نه؟ اگر خوب انجام ميدهيم، اضطراب ما مفيد است. مثلا براي درس خواندن مقداري اضطراب داريم و همان باعث ميشود بهتر درس بخوانيم و نمره بهتري بگيريم، اما اگر آن اضطراب براي ما آنقدر مشغله ذهني ايجاد ميکند که مدام درگيري فکري داريم و حتي دچار تپش قلب ميشويم، تمرکزمان را از دست ميدهيم و....يعني اضطرابمان بيش از اندازه شده و ديگر مفيد نيست. يا زماني که اين اضطراب باعث ايجاد ناراحتي زياد و #سلب آسايش دايمي ما شود هم مشخص مي?شود که از ميزان طبيعي فراتر رفته است.
⁉️اضطراب افراد #کمالگرا مثبت است يا منفي؟
💟برخي از افراد هميشه در کارهايشان اضطراب دارند و همين اضطراب هم موجب پيشرفت کاريشان ميشود. اين افراد کمالگرا هستند و معمولا از خودشان انتظار بالايي دارند و به سادگي احساس رضايت نميکنند. به همين دليل هميشه درون آنها تنش و استرس وجود دارد. آنها بايد کمي انتظاراتشان را کم يا اگر ميتوانند آن افکار مزاحم اضطرابآور را از ذهنشان بيرون کنند. اين افراد مدام در آينده زندگي ميکنند و آينده را هم بد و وحشتناک تصور ميکنند و بر همين اساس هم زندگي ميکنند در صورتي که بايد بدانند هيچگاه اتفاقاتي که در #ذهنشان هست پيش نخواهد آمد.
🤔با اضطراب #مقابله کنيم يا از آن فرار کنيم؟
💥هرکسي با اضطرابهايش به روشي برخورد ميکند؛ بعضي #ترجيح ميدهند از کنار آن رد شوند. برخي سعي ميکنند از آن دوري يا به عبارتي فرار کنند(اجتناب) و برخي هم ترجيح ميدهند با اضطرابهايشان رودررو شوند و با آنها مقابله کنند (جبران افراطی یا جنگ). اول از همه بايد گفت فرار و اجتناب از موقعيتهاي اضطرابزا نهتنها اضطراب را بهتر نميکند بلکه آن را #تشديد هم ميکند. انسان از هرچه فرار کند ترسش از آن بيشتر ميشود و به قول آن ضربالمثل معروف «در بلا بودن به از بيم بلاست»، يعني وقتي با ترسها و اضطرابها مواجه شويم ، ميبينيم آنقدر هم که گمان ميکرديم ترسناک نبوده و همين اضطرابها را کم ميکند.و ...
🦋#مدیریت_استرس_و_اضطراب
❌#ادمهای_عصبانی
♨️چرا بعضي افراد با کوچک ترين اتفاقي اعصاب شان بهم مي ريزد؟
✍️ در واکنش هاي اين افراد، احساسات حرف اول را مي زند و از تفکر و منطق خبري نيست. در جامعه ما، به چنين افرادي زود رنج يا اصطلاحا نازک #نارنجي مي گويند.
👨⚕ زندگي اين آدم ها مانند يک فيلم ملودرام احساساتي است و گاهي در برابر بعضي اتفاقات واکنش هاي پيش بيني نشده اي بروز مي دهند که باعث #قطع رابطه با يکي از نزديکان شان مي شود.
👌يکي از معيارهاي تضمين کننده سلامت روان انسان ها، داشتن روابط سالم بين فردي است. انسان يک موجود اجتماعي است که #رشد شخصيتش با روابط اجتماعي امکان پذير مي شود.
❌زود رنج يا همان نازک نارنجي بودن يکي از مسائلي است که اين تعامل هاي بين فردي را به #چالش مي کشد و گاهي باعث بهم خوردن اين روابط مي شود.
1⃣زودرنج ها #تحمل سختي ندارند
▫️اصطلاح عاميانه «نازک نارنجي» به افرادي گفته مي شود که تحمل هيچ گونه #سختي اعم از جسماني و روحي و رواني را ندارند.
💥چنين افرادي در مواجهه با کوچک ترين مشکل يا برخوردي، احساس ناراحتي و رنجش مي کنند و معمولا در اين باره طرف مقابل شان را #مقصر مي دانند. اين افراد هيچ گاه توجه نمي کنند که شايد خودشان هم در بعضي برخوردها #اشتباه کرده باشند. افراد زودرنج اگر به چند نکته - که در ادامه گفته مي شود - #توجه و تلاش کنند تا در زندگي شان اين موارد را عملي کنند، به احتمال زياد مشکلات شان کمتر خواهد شد. زود رنج ها قبل از هر تلاشي براي اصلاح اين رفتارشان بايد کاملا به خود #مطمئن باشند که مى توانند روحيه شان را تغيير دهند ولى نبايد براى نتيجه گيرى #عجول باشند و اگر چنين کنند حتما پس از مدتي، دگرگون خواهند شد.
2⃣از ذهن خواني #پرهيز کنيد
🔴ادامه دارد
👨⚕#مدیریت_استرس_و_اضطراب
💐ادامه مطلب بالا
3⃣از #ذهن_خواني پرهيز کنيد
▫️ذهن خواني کردن يعني بدون بررسي کافي روابط بين خودتان و طرف مقابل، #تصميم گيري يا قضاوت کنيد. افراد #زودرنج بايد به اين نکته توجه کنند که هيچ گاه بر اساس آن چيزي که احساس مي کنند، تصميم نگيرند و با طرف مقابل شان برخورد نکنند. گاهي آن چيزي که احساس انسان ها مي گويد با حقيقت متفاوت است. نازک نارنجي ها اگر نسبت به طرف مقابل شان ذهنيت منفي داشته باشند، اين ذهنيت باعث مي شود از هر حرف و حرکت آن ها برداشت اشتباه کنند که طبيعتا با برخورد نامناسبي هم به آن رفتارها پاسخ خواهند داد.
4⃣احساسي #استدلال نکنيد
▫️افرادي که بيشتر استدلال هاي شان بر مبناي #احساس شان است، فکر مي کنند احساسات منفي آن ها #منعکس کننده واقعيت هاي #منفي طرف مقابل شان است. در واقع اين افراد، زماني که حس مي کنند از يک نفر بدشان مي آيد، فکر مي کنند که به دليل #بد بودن طرف مقابل، اين احساس منفي در آن ها به وجود آمده است. در صورتي که ممکن است در حقيقت اين گونه نباشد و او به خاطر #تجربه هاي ناموفق در روابطش با آن فرد خاص، به اين احساس رسيده باشد.
5⃣اختلاف نظر #اجتناب ناپذير است
▫️اين انتظار که نتيجه روابط بين فردي، حتما بايد همان طور که ما مي خواهيم و دلخواه ماست، پيش برود انتظار اشتباهي است. وجود اختلاف نظر در بيشتر روابط #بين_فردي اجتناب ناپذير است؛ بنابراين اين که روابط ما هميشه بايد خوب باشد، بايدي است که بايد #کنار گذاشته شود.
6⃣از #فيلتر ذهني استفاده نکنيد
▫️از يک رابطه بين فردي فقط جنبه هايي را که در آن اختلاف سليقه وجود دارد، نبينيد. گاهي در گفت و گو با طرف مقابل، شما ده ها نکته #مثبت و فقط يک نکته منفي جزئي مي بينيد و فقط همان به چشم تان مي آيد و مانع ديدن خوبي هاي آن رابطه بين فردي در شما مي شود. گاهي همين نکته منفي همه رابطه شما را تحت تاثير قرار مي دهد و باعث #رنجش خاطر شما و طرف مقابل مي شود. پس با استفاده از فيلتر ذهني مي توانيد به نقاط مثبت توجه بيشتري کنيد.
👨⚕#مدیریت_استرس_و_اضطراب
─┅═ঊঈ💞🌹💞ঊঈ═┅─
5. راهکارهای افزایش مسئولیت همسران.m4a
1.99M
💡#مهارتهای_زندگی
🔸#مسئولیت_پذیری_همسران
🔹 راهکارهای افزایش مسئولیت همسران
📻 رادیو #قم
🎙️حجةالاسلام والمسلمین دکتر #عباسی_آغوی
@abbasiaghavi