eitaa logo
☆بانوی امروز☆
49.5هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
29.3هزار ویدیو
90 فایل
کلی ایده وترفند خانه داری خاص رنگ مو 👱‍♀️ ارایشی🧚‍♀️💅💋 زیبای🧕 تغییر لباس و وسایل کهنه 😍😍 @banoyAmroz
مشاهده در ایتا
دانلود
سینه مرغ رو که از وسط به دو لایه تقسیم کردین روی تخته بذارین و یه کیسه فریزر باز شده رو دقیقا شبیه به استوری که گذاشتم روش بکشید و با بیفتک کوب یا اگه ندارین گوشت کوب یا پشت چاقو که تیز نیست بکوبید تا لایه نازک تری به دست بیارین بعد مایع ای که از آبلیمو ، روغن زیتون ،نمک ، فلفل ، پودر سیر ، زردچوبه و پودر زنجبیل مخلوط شده"به جای روغن زیتون میتونید از اون روغن مایع ای که روی سیر ریختیم برای سالم موندن سیر یه چند قاشقی استفاده کنید و پودر سیر رو حذف کنید" رو با فرچه آشپزی رومال کنید بعد از اون اسفناج بلانچ شده رو وسط مرغ میذارین و دو طرف مرغ رو روی هم برمیگردنید درماهیتابه قرار میدین وقتی همه ی لایه هایی که دارین به این روش انجام دادین روی حرارت بذارید و از اون مایع مزه دار کمی هم روی مرغ های توی تابه رومال کنید حرارت رو کم کنید دربش ببندیدتا خودش آب میندازه.بعد از 10دقیقه وقتی کامل تغییر رنگ داد تخم مرغ رو هم بزنید تا از لختگی دربیاد و اطرافش بریزید تا با مقدار آبی که هنوز تبخیر نشده پخته شه و اصلا نیاز به اضافه کردن روغن نیست اگه تابه ای که استفاده کردین سالم و نچسب باشه زمان سرو راحت @banotAmroz💡🎀
برای اینکه ذرت خوشمزه تری داشته باشید موقع پختن به اون یک لیوان شیر و مقداری کره اضافه کنید. @banoyAmroz💡🎀
#فینگرفود #فینگر فود #توپک مرغ و چوب شور مواد لازم; سینه مرغ پخته 1عدد .سیب زمینی پخته کوچک 3عدد .تخم مرغ 1عدد .سیر رنده شده 5 حبه. پودر سیر مقداری .پودر پیاز مقداری. فلفل قرمز-زعفران-نمک-فلفل سیاه-زنجبیل-به مقدار دلخواه طرز تهیه; سیب زمینی را رنده میکنیم و همه مواد را باهم داخل غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم...به اندازه گردو برمیداریم و دور یک چوب شور میگیریم...و داخل کنجد یا کورن فلکس و یا چیپس خرد شده میغلطانیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم @banoyAmroz💡🎀
#ایده_های_زیبا_باتایر_کهنه👌👌👌 #هنر_وخلاقیت😍😍😍 🏠 @banoyAmroz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗علاقه مندان به هنر چند تا ایده قشنگ آوردم براتون حتما ببینید🥰 کارآفرین باش😍💰 🆔 @banoyAmroz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗 با مایع سفید کننده طرح و نقش جدید روی لباسهاتون ایجاد کنید😍 عالین😍 🆔 @banoyAmroz
💞ایده خلاقیت زیبا و کاربردی با جعبه های پلاستیکی ⚜️ @banoyAmroz 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 #فوروارد_یادت_نره 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💞ترفند 💥خلاقیت با لوله های کاغذی و چسب و ساخت باکس های زیبا ⚜️ @banoyAmroz 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
✅ #خیارشور_خونگی😋 ✍ مواد لازم: ▫️سه کیلو خیار (خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید ) ▫️دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره ▫️چند عدد فلفل تند ▫️چند حبه سیر ▫️آب ده لیوان دسته دار فرانسه ▫️نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان ▫️سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور) طرز تهیه: آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید  خیار و سبزی و فلفل و سیر رو درظرف مورد نظر بچینید و آب نمک و سرکه رو بهش اضافه کنید.درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو هوای اتاق بمونه جاش تاریک باشه بهتره بعد از ده روز بزارید یخچال یا جای خنک بعد از یک هفته حتما جای خنک بزارید  حتما آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه  بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن  من سوراخ نکردم همیشه اینجوری میزارم خیلی هم ترد وخوشمزه ست. 🆔 @banoyAmroz❣
🎗 #نکات_خانه_داری 🔹هميشه موقع ابپز كردن سيب زميني داخل اب نمك مي زنم طمع بهتري پيدا مي كنه. 🔸يه نكته هم اينكه تو ظروف لعابي سيب زميني زودتر مي پزه. 🆔 @banoyAmroz❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎗🍭 با هنر و خلاقیت خودتون دیوارهای خونه ورنگ آمیزی کنید 🌈👏👏 ببین و ایده بگیر😍 🆔 @banoyAmroz
💞خانه داری 💥ایده ونظم دهی کابینت زیر سینک ⚜️ @banoyAmroz 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 #فوروارد_یادت_نره 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی هنرمند و با سلیقه باشی با قاشق پلاستیکی یه چیزایی میسازی همه اینجوری میشن😳 🎗 🎗 🆔 @banoyAmroz💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄🍄🍄 مواد لازم: قارچ: ۱۲۰۰-۸۰۰ گرم پیاز متوسط: ۱ عدد فلفل دلمه ای: ۲ عدد گوجه: ۳ عدد کره: ۵۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری آویشن: ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک: ۱ قاشق چایخوری شکر: ۱ قاشق چایخوری آبلیمو: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن: ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: قارچ ها را بعد از شستن و تمیز کردن با کمی روغن و یک استکان آب بر روی حرارت متوسط قرار دهید و در تابه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا قارچ ها کمی بپزد. کره و فلفل های دلمه ای را اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا فلفل ها کمی نرم شود. سپس گوجه های خرد شده، ادویه ها شکر و آبلیمو را اضافه کرده و کمی که تفت خورد در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم گوجه ها نرم شود و قارچ ها پخته شود. 🏠 @banoyAmroz