eitaa logo
☆بانوی امروز☆
49.6هزار دنبال‌کننده
12هزار عکس
29.3هزار ویدیو
90 فایل
کلی ایده وترفند خانه داری خاص رنگ مو 👱‍♀️ ارایشی🧚‍♀️💅💋 زیبای🧕 تغییر لباس و وسایل کهنه 😍😍 @banoyAmroz
مشاهده در ایتا
دانلود
کاغذ های سفید رو به شکل برگ برش بزنید روی اون ها نقاشی بکشید و یا رنگ‌ کنید و به شاخه های خشک بچسبونید و داخل گلدان بزارید 😍👏 #دکوراسیون_پاییزی 🍁 🎀 🌸 🎀 ✨@banoyAmroz
#خلاق_باشیم ❣ تخته هاتونو با رنگ اکریلیک رنگ کنید خانما توجه کنید رنگ اکریلیک با اب بشورید نمیره روشم در اخر اسپری کیلر یا براق کننده بزنید ولی بیشتر به نظر و برای تزیین اشپزخونه استفاده کنید 🌸 🎀 🌸 🎀 ✨ @banoyAmroz✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌👌 هفته ای یکبار سینکمو با این روش تمیز میکنم و راضیم 👍 هربار ک از سینک استفاده می‌کنید بعدش با دستمال حوله ای سینک رو خشک کنید 👌 تا لک قطره ی آب نمونه و کارتون سخت نشه 😘 این روش جرم سینک و جای قطره های آب رو میبره ولی اگه جرم سینکتون زیاده از جلاسنج استفاده کنید @banoyAmroz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋👌 مواد لازم👇👇👇 تعدادی ماهی 1 لیمو 3 سیب زمینی 2 قطعه پیاز 1 فلفل دلمه 3 فلفل سبز 7-8 قطعه گوجه فرنگی گیلاس برای سس؛ 1 آب لیمو نصف فنجان روغن زیتون 3 سیر نمک ، فلفل ، فلفل دلمه ای جعفری برای سس ماهی 1 آب لیمو را درون کاسه مخلوط کن بریزید نصف فنجان روغن زیتون را روی آن اضافه کنید سیر رنده شده نمک ، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید در صورت تمایل می توانید ادویه های مختلفی اضافه کنید جعفری را اضافه کرده و مخلوط کنید سیب زمینی و پیاز را خرد کرده روی سینی فر قرار دهید. ماهی ها در سینه گذاشته وسس را روی ماهی و داخل آن ریخته گوجه و فلفل را بین ماهی ها بپاشید برش های لیمو را روی ماهی ها بگذارید در فر از قبل گرم شده 170 درجه به مدت 35-40 دقیقه بپزید. @banoyAmroz
#ایده_های_زیبا_باتایر_کهنه👌👌👌 #هنر_وخلاقیت😍😍😍 @banoyAmroz
#ایده_های_زیبا_باتایر_کهنه👌👌👌 #هنر_وخلاقیت😍😍😍 @banoyAmroz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده جالب و خلاقانه و کاربردی با کلاستور 📒📒📒 @banoyAmroz 🌺🍃🌺🍃🌺
#بادکنک_آرایی 🎈 با بادکنک های سفید یا آبی و تور های رنگارنگ دکور رنگین کمانی خوشگل برای تولد هاتون درست کنید ☁️ 🌈 ☁️ 🎀 🌸 🎀 ✨ @banoyAmroz
#ترفند آبگیری لیموی تازه 🍋 برای اینکه بتوانید از یک لیموی تازه آب بیشتری بگیرید و نهایت استفاده را نمایید قبل از برش آن لیمو را مقداری فشار دهید و روی سطح میز بغلتانید🍃🍃 🎀 🌸 🎀 ✨ @banoyAmroz✨
#ایده_یلدا ⛄️ داخل لیوان یکبار مصرف پفیلا بریزید زیرشو باسلفون ببندید و با نمد به شکل آدم برفی دربیارید 👌😍 🎀 🌸 🎀 ✨@banoyAmroz
خانم خونه 👇 برای جلوگیری از سیاه شدن سیب خشک شده موقع برش زدن چاقو دو به آبلیمو آغشته کنید و یا روی سیب ها کمی آبلیمو بپاشید 🍎🍏 🎀 🌸 🎀 ✨ @banoyAmroz✨
اگه میخواهید ته دیگ نون خوب و برشته داشته باشید کف قابلمه روغن و کمی زعفرون و یک الی دو ق غ شیر بریزید بزارید کمی داغ بشه بعد نون ها رو بچینید اگه میخواهید ته دیگ چند لایه و ترد داشته باشید و برنج هم بهش نچسبه چند لایه نون رو روی هم قرار بدید و روی هر لایه کمی روغن بریزید ابتدا دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا بخار کنه بعد با شعله نسبتا ملایم بزارید بمونه تا برنج دم بکشه #فوت_فن_تهدیگ 👩‍🍳 🎀 🌸 🎀 ✨ @banoyAmroz ✨
دیزاین پنگوئنی 🐧 برای درست کردن پنگوئن ها از زیتون سیاه درشت استفاده کنید از وسط نصفشون کنید و پنیر خامه ای رو با قیف بدون ماسوره رو یه طرف بزارید و قسمت دوم زیتون رو روش بزارید از زیتون های کوچیک هم برای سرش استفاده کنید و از هویج برای منقار و پاها برای میز صبحونه ایده خیلی خوب و جالبیه 💪 🎀 🌸 🎀 ✨ @banoyAmroz✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡 💢آکواریوم بسازید کلیپ های کاربردی فقط اینجا 👇 @banoyAmroz فوروارد یادت نره💋
استفاده از پوست گردو برای ساخت گیفت مناسب تزیینات دکور تولد با استفاده از رنگ های گواش و اکرلیک و مقوا میتونید این گیفت جذاب رو خلق کنید 👌☺️ ایده بگیرید 🎈 🎀 🌸 🎀 ✨ @banoyAmroz ✨
🐝🐝🐝 کاردستی زنبوری زیبا با چوبهای بستنی ایده عالی برای اتاق بچه ها 👏😍 🎀 🌸 🎀 ✨ @banoyAmroz ✨
#آموزش #یلدایی #تزئین_آجیل👍👍👍 #هنر_وخلاقیت😍😍😍 @banoyAmroz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
–با 🍗🍟 سینه مرغ: ۱ کیلو سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ »»مایه‌ی مرغ: آرد: ۱ لیوان نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ: ۱ عدد شیر: ۳/۴ لیوان ( لیوان سر خالی) »»روکش مرغ: آرد سوخاری: ۱ بسته پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری پودر جعفری: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۲ قاشق چای‌خوری مرغ های برش خورده را ابتدا در سس و سپس در روکش بغلتانید. و در سینی فر بچینید ( یا اینکه سرخ کنید) »»مرینیت سیب‌زمینی: فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری جعفری خشک: نصف قاشق چای‌خوری نمک: نصف قاشق چای‌خوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری مرغ و سیب زمینی را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۵ درجه قرار داده، یا اینکه اونهارو سرخ کنید. @banoyAmroz