فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نظافت_سینک_باخمیر_دندان👌👌👌
هفته ای یکبار سینکمو با این روش تمیز میکنم و راضیم 👍
هربار ک از سینک استفاده میکنید بعدش با دستمال حوله ای سینک رو خشک کنید 👌
تا لک قطره ی آب نمونه و کارتون سخت نشه 😘
این روش جرم سینک و جای قطره های آب رو میبره ولی اگه جرم سینکتون زیاده از جلاسنج استفاده کنید
@banoyAmroz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرز_تهیه_ماهی_خوشمزه😋😋👌
مواد لازم👇👇👇
تعدادی ماهی
1 لیمو
3 سیب زمینی
2 قطعه پیاز
1 فلفل دلمه
3 فلفل سبز
7-8 قطعه گوجه فرنگی گیلاس
برای سس؛
1 آب لیمو
نصف فنجان روغن زیتون
3 سیر
نمک ، فلفل ، فلفل دلمه ای
جعفری
برای سس ماهی
1 آب لیمو را درون کاسه مخلوط کن بریزید
نصف فنجان روغن زیتون را روی آن اضافه کنید
سیر رنده شده
نمک ، فلفل و پاپریکا را اضافه کنید
در صورت تمایل می توانید ادویه های مختلفی اضافه کنید
جعفری را اضافه کرده و مخلوط کنید
سیب زمینی و پیاز را خرد کرده روی سینی فر قرار دهید.
ماهی ها در سینه گذاشته وسس را روی ماهی و داخل آن ریخته
گوجه و فلفل را بین ماهی ها بپاشید
برش های لیمو را روی ماهی ها بگذارید
در فر از قبل گرم شده 170 درجه به مدت 35-40 دقیقه بپزید.
@banoyAmroz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
ساخت جعبه هدیه یلدایی
@banoyAmroz
🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی
🍊🍎🍉🍌🍓🍉
تزئین میوه شب یلدا
@banoyAmroz
🌺🍃🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
ایده جالب و خلاقانه و کاربردی با کلاستور
📒📒📒
@banoyAmroz
🌺🍃🌺🍃🌺
اگه میخواهید ته دیگ نون خوب و برشته داشته باشید کف قابلمه روغن و کمی زعفرون و یک الی دو ق غ شیر بریزید بزارید کمی داغ بشه بعد نون ها رو بچینید اگه میخواهید ته دیگ چند لایه و ترد داشته باشید و برنج هم بهش نچسبه چند لایه نون رو روی هم قرار بدید و روی هر لایه کمی روغن بریزید ابتدا دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا بخار کنه بعد با شعله نسبتا ملایم بزارید بمونه تا برنج دم بکشه
#فوت_فن_تهدیگ 👩🍳
🎀 🌸 🎀
✨ @banoyAmroz ✨
دیزاین پنگوئنی 🐧
برای درست کردن پنگوئن ها از زیتون سیاه درشت استفاده کنید از وسط نصفشون کنید و پنیر خامه ای رو با قیف بدون ماسوره رو یه طرف بزارید و قسمت دوم زیتون رو روش بزارید از زیتون های کوچیک هم برای سرش استفاده کنید و از هویج برای منقار و پاها برای میز صبحونه ایده خیلی خوب و جالبیه 💪
🎀 🌸 🎀
✨ @banoyAmroz✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مدادی–با #سیب_زمینی 🍗🍟
سینه مرغ: ۱ کیلو
سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ
»»مایهی مرغ:
آرد: ۱ لیوان
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۳/۴ لیوان ( لیوان سر خالی)
»»روکش مرغ:
آرد سوخاری: ۱ بسته
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
پودر جعفری: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
مرغ های برش خورده را ابتدا در سس و سپس در روکش بغلتانید. و در سینی فر بچینید ( یا اینکه سرخ کنید)
»»مرینیت سیبزمینی:
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
جعفری خشک: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
مرغ و سیب زمینی را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۵ درجه قرار داده، یا اینکه اونهارو سرخ کنید.
@banoyAmroz