امشب سخن ازجان جهان بایدگفت، توصیف رسول (صلی الله علیه وآله وسلّم) انس و جان باید گفت، در شـــــام ولادت دو قــطب عالم، تبریک به صــاحب الزمان (عَجَّلَ الله تَعالی فَرَجَهُ الشَّریف) باید گفت...
ولادت مُنَوَّر و تابناک حضرت رسول اکرم حضرت محمّد مصطفی (صلّی الله علیه وآله وسلّم) و فرزند بزرگوارش امام جعفر صادق (علیه السّلام) به محضر امام زمان (عَجَّلَ الله تَعالی فَرَجَهُ الشَّریف) و همه شیعیان و محبّان آن دو حضرت مبارک باد...
ضرورت الگو گرفتن از رسول الله صلیاللهعلیهوآله
قرآن کریم تصریح میفرماید که پیغمبر برای شما اسوه است و باید به او تأسی کنید: لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَه حَسَنَه لِمَنْ کانَ يَرْجُوا اللّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللّهَ كَثِیراً. یکی از برکات وجود انبیا علیهم السلام ، بهویژه آنها که افزون بر مقام نبوت و رسالت، مقام امامت داشتند، این است که مردم به گفتار و رفتار آنان تأسی میکنند. معنای امام همین است؛ او قدم پیش میگذارد و معتقدان به امامتِ او، از همه گفتارها و رفتارهایش الگو میگیرند.
📚سیمای پیامبر در آئینه نهج البلاغه، صفحه ۱۳۹
حرکت به سمت قله ایمان
ما باید بهاندازه توان خودمان، و بگونهای که وضع زندگیمان ایجاب کند، به آن حضرت تأسی کنیم؛ ما قطعاً نمیتوانیم به پیغمبر اکرم صلیالله علیه وآله یا امیرالمؤمنین علیهالسلام اقتدای کامل کنیم؛ اما باید آنها را همچون قلهای درنظر بگیریم و بهسمت آنها حرکت کنیم، و هر اندازه میتوانیم به آنها شباهت پیدا کنیم.
📚سیمای پیامبر در آئینه نهج البلاغه، صفحه ۱۴۱
اسوه تواضع
امیرالمومنین علیه السلام اوصافی از پیغمبر صلی الله علیه و آله را که باید به آن تأسی شود ذکر فرمود؛ ازقبیل اینکه بر خاک مینشست؛ متواضعانه مینشست؛ گاهی سوار مرکب بدون زین میشد و همراه خودش کسی را هم سوار می کرد؛ و کفش و لباسش را بهدست خود وصله میکرد.
📚سیمای پیامبر در آئینه نهج البلاغه ۱۵۶