eitaa logo
فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
55.3هزار دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
2.9هزار ویدیو
609 فایل
تقدیم به مولایمان صاحب الزمان .عج. از طرف تمامی خوبان عالم درجهت تعجیل فرجشان ☀️لینک کانال ج eitaa.com/banoyealam ☀️پل ارتباطی بامدیریت کانال @Ashnagharib20
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ یکی از اعمال روز سوم شعبان، قرائت دعای سوزناک امام حسین علیه السلام در روز عاشورا است. به فرموده امام صادق علیه السلام این دعا آخرین دعایی است که امام حسین علیه السلام بر زبان جاری فرموده‌اند. لذا می‌توان نتیجه گرفت این مناجات در گودی قتلگاه و در اوج مصیبت حضرت بوده است. از نکات مهمی که در این مناجات به چشم می‌خورد، دعا برای تعجیل فرج و فرا رسیدن روز انتقام است. یعنی وجود نازنین امام حسین علیه السلام در آخرین لحظات عمر شریف خود و در آن لحظات جانکاه، دعاگوی ظهور فرزند خویش بوده است. سفارش امام صادق علیه السلام به خواندن این دعا در روز ولادت امام حسین علیه السلام نشان می‌دهد که یکی از اعمال سوم شعبان، یاد کردن از مصائب کربلا و دعا برای ظهور است.
4_5933943467741810854.mp3
6.06M
اللّٰهُمَّ أَنْتَ مُتَعالى الْمَكانِ، عَظِيمُ الْجَبَرُوتِ، شَدِيدُ الْمِحالِ ، غَنِيٌّ عَنِ الْخَلائِقِ، عَرِيضُ الْكِبْرِياءِ، قادِرٌ عَلىٰ مَا تَشاءُ، قَرِيبُ الرَّحْمَةِ، صَادِقُ الْوَعْدِ، سَابِغُ النِّعْمَةِ، حَسَنُ الْبَلاءِ، قَرِيبٌ إِذا دُعِيتَ، مُحِيطٌ بِما خَلَقْتَ، قابِلُ التَّوْبَةِ لِمَنْ تابَ إِلَيْكَ، قادِرٌ عَلىٰ مَا أَرَدْتَ، وَمُدْرِكٌ مَا طَلَبْتَ، وَشَكُورٌ إِذا شُكِرْتَ، وَذَكُورٌ إِذا ذُكِرْتَ، أَدْعُوكَ مُحْتاجاً، وَأَرْغَبُ إِلَيْكَ فَقِيراً، وَأَفْزَعُ إِلَيْكَ خائِفاً، وَأَبْكِى إِلَيْكَ مَكْرُوباً، وَأَسْتَعِينُ بِكَ ضَعِيفاً، وَأَتَوَكَّلُ عَلَيْكَ كافِياً، احْكُمْ بَيْنَنا وَبَيْنَ قَوْمِنا بِالْحَقِّ ، فَإِنَّهُمْ غَرُّونا وَخَدَعُونا وَخَذَلُونا وَغَدَرُوا بِنا وَقَتَلُونا، وَنَحْنُ عِتْرَةُ نَبِيِّكَ وَوَلَدُ حَبِيبِكَ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِاللّٰهِ الَّذِى اصْطَفَيْتَهُ بِالرِّسالَةِ وَائْتَمَنْتَهُ عَلىٰ وَحْيِكَ، فَاجْعَلْ لَنا مِنْ أَمْرِنا فَرَجاً وَمَخْرَجاً بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هرسال... می‌آمد درِ خانه‌ی محبوبش... خرجِ سالش را می‌گرفت و می‌رفت! آن روز اما... بی‌خبر از همه‌جا... وقتی دَر زد... و خدمتکار آمد... نه‌تنها محبوبش را ندید؛ که از همان راهی که آمده بود، برگشت! جویایِ حضرت عباس شده بود و... خادمِ خانه گفت که: عباسِ این خانه را... در کربلا کشتند! کنیز که به داخل خانه رفت... بانوی خانه پرس‌وجو کرده بود که... قضیه از چه‌قرار است و... او هم تعریف کرده بود! می‌گویند: اُمُّ البَنین(سلام‌الله‌علیها)... چادر سَر کرده... داخل کوچه رفته... و کارِ سائل را مثل هرسال... که عباس... خواسته‌اش را اجابت می‌کرده... راه انداخته! و شاید فرموده باشد: عباس نیست؛ مادرش که هست! آخرِ سال است آقا! ما آمده‌ایم دَرِ خانه‌تان... صدقه‌ای... عنایتی... گوشه‌چشمی به ما کنید! محتاجِ محبت شماییم آقا!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5936195267555496021.mp3
46.05M
▫️اسم علمدار که می آید بیش از همیشه دلم هوایی میشود برای دیدنت... غایبِ همیشه حاضرِ روضه های حضرت ماه. ...✨ 🔘 "وقت دیدار".
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اعمال روزها و شب های آداب ، اعمال ، ادعیه ، استعاذه ، تسبیح و نماز روز ➡️ 1da.ir/rqjEC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هم اکنون می‌توانید با کلیک بر روی لینک زیر به آرشیو تقویم نجومی وصل شوید https://eitaa.com/joinchat/3894346120C80bb50fd15
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢 ماه شعبان از فرصت‌های است که به شفاعت نبی اکرم(ص) در اختيار امت قرار گرفته است؛ در صلوات شعبانيه می‌خوانیم: «هَذَا شَهْرُ نَبِيِّكَ سَيِّدِ رُسُلِك‏». 💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری: ◀️ ماه شعبان از فرصت‌هاي است که خدای متعال در اختيار ما قرار داده است و به شفاعت نبي اکرم(ص) مستقیماً اين فرصت در اختيار امت قرار گرفته است؛ در صلوات شعبانيه مکرر خوانديم که «هَذَا شَهْرُ نَبِيِّكَ سَيِّدِ رُسُلِك‏». اين فرصت را قدر بدانيم. ◀️ در باب ماه شعبان يک نکته‌اي در روايات آمده، علت اينکه به ماه شعبان، شعبان مي‌گويند، نقل شده که اميرالمؤمنين علیه السلام فرمودند: «سَمّاهُ ربُّنا شَعبان لِتَشَعُّبِ الْخَيْرَاتِ‏ فِيهِ‏». شعبه‌هاي خيرات به سوي ما جاري و نازل مي‌شود و ابوابي از خيرات به روي ما باز مي‌شود. لذا حضرت در ادامه فرمودند: «قَدْ فَتَحَ رَبُّكُمْ فِيهِ أَبْوَابَ جِنَانِهِ»، خداي متعال درهاي از بهشت را به روي شما باز کرده است. ◀️ تشعب خيرات معنايش اين است که خيرات يک سرچشمه و مبدأيي دارد و شعبي پيدا مي‌کند و جاري مي‌شود. يک شعبه‌اش صلاة و يک شعبه‌اش صيام است، روزه است، زکات است، صلوات است، دستگيري از مؤمنين است و... . شعب خيري که به روي ما باز شده است، يک سرچشمه دارد. ما بايد سعي کنيم سرچشمه را پيدا کند، از آنجا به طرف شعب بيايیم، که در ماه شعبان خود نبي اکرم(ص) هستند؛ لذا در روايت داريم که حضرت فرمودند: اگر کسي اين ماه را روزه بگيرد، در محبت نبي اکرم(ص) و تقرب به خداي متعال، یعنی نيتش حبّ نبي اکرم(ص) باشد، فلان فضيلت را دارد. يا در روايت است حضرت مي‌ فرمايد: شعبان ماه من است، مرا کمک کنيد به روزه اين ماه. روزه مي‌گيرد که حضرت را کمک کند. اين کمک کردن معنايش اين است که حضرت مي‌خواهند ما را شفاعت کنند، تمام ماه روزه مي‌گيرند و شب زنده‌داري مي‌‌کنند که ما را برسانند و عالم را سير بدهند. کمک ما این است دستمان را به دست حضرت بدهيم.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6008066378408406023.mp3
189K
بی کسیم! تمامیِ مان... فقط بعضی هامان خبر نداریم!!! زمین خورده ایم! تمامیِ مان...فقط بعضی هامان باور نداریم!!! مپسند بی کسی و زمین خوردگیمان را... السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللّٰهِ الَّذِي ضَمِنَهُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ▫️توسل به قمر بنی‌هاشم علیه السلام از سریع‌ترین راه‌ها برای رسیدن به حاجات است تا جایی که حتی بسیاری از غیر مسلمانان هم آن را باور دارند. شاید بتوان گفت یکی از دلایل این مطلب، علاقه شدید حضرت مهدی علیه السلام به عموی نازنینشان است. توضیح اینکه: امروز به هر کدام از عزیزان خدا که متوسل شویم حاجت ما را نهایتا به امام عصر علیه السلام حواله می‌دهند. زیرا نماینده‌ی امروزِ خدا بر زمین، وجود مقدس صاحب الزمان علیه السلام است و همه امور نهایتا باید به امضای ایشان برسد. علاقه بی بدیل امام عصر سلام الله علیه به عموی وفادارشان، سبب شده که هر کس به قمر بنی هاشم متوسل شود عنایت خاص‌تری از جانب امام عالم نصیبش شود. نقل می‌کنند: يكي از اوليای الهی در مكاشفات خويش حضرت بقيه الله علیه السلام را می‌بیند و ملاحظه می‌كند آن حضرت نامه‌هايی را باز می‌كنند و گوشه‌ی آن‌ها دستوراتی مرقوم می‌فرمايند و بعضی از نامه‌ها را هم می‌بوسند. آن مرد صالح از امام عصر علیه السلام سوال می‌كند: اين نامه‌ها چيست؟ حضرت می‌فرمايند: اين نامه‌ها، توصيه‌ها و تقاضاهای امامزادگانی است كه مردم به آن‌ها متوسل شده‌اند و آن‌ها حاجات مردم را برای ما می‌نويسند تا درباره آن تصميم بگيريم. او مجدداً می‌پرسد: چرا بعضی از نامه‌ها را می‌بوسيد؟ امام زمان علیه السلام در پاسخ می‌فرمايند: نامه‌هایی كه می‌بوسم از سوی عمويم اباالفضل العباس رسیده است.✨ (کلید فرج ص54) * ما در اینجا به دو نمونه از توسلات مشهور به قمر بنی‌هاشم علیه السلام اشاره می‌کنیم: توسل اول: از آیت الله مرعشی نقل شده: یکی از علما برای حل مشکلش، به مسجد جمکران می‌رفت و به امام عصر علیه السلام متوسل می‌شد. اما پس از مدتی نتیجه‌ای نگرفت. یک روز در مناجاتش با امام، گلایه کرد که: آيا جايز است كه در مسجد شما باشم و به ديگری متوسل شوم؟ آيا زشت نيست با وجود شما، به قمربنی هاشم علیه السلام متوسل شوم؟! ناگهان در حالت مکاشفه امام عصر علیه السلام را دید که فرمود: نه تنها زشت نيست و نه تنها ناراحت نمی‌شوم، بلكه شما را راهنمايی هم می‌كنم كه به حضرتش چه بگويی. هروقت خواستی به عمویم حضرت ابوالفضل علیه السلام متوسل شوی، اين چنين بگو: " يَا أَبَا الْغَوْث‏ أَدْرِكْنِي‏ " ای فریادرس، مرا دریاب! این ذکر تعداد و آداب خاصی ندارد و ان‌شاءالله مداومت بر آن گره‌گشا خواهد بود. توسل دوم: یکی از راه های مشهورِ توسل به قمر بنی هاشم علیه السلام که حکایات عجیبی از آن نقل شده، این است: برای رسیدن به حاجات، به حضرت قمر بنی‌هاشم متوجه شوید و 133 مرتبه بگویید: " يا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْه الْحُسَيْن اِكْشِفْ كَرْبي بِحَقِ أخْيكَ الْحُسَيْن " ای برطرف‌کننده گرفتاری از امام حسین علیه السلام! به حق برادرت امام حسین علیه السلام، گرفتاری مرا هم برطرف کن! 📚چهره درخشان قمر بنى هاشم، ج 1، ص 419.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مگر نه این است که این رسم، ارثیه‌ی ماست از کربلا؟! از گوشه و کنار خیمه‌های حسین... هرجا کار گره می‌خورد... هرجا کارد به استخوان می‌رسید... هرجا که روزن امّید... رو به خاموشی و زوال می‌رفت همه نگاه‌ها سمت عباس بود! من، کارد به استخوانِ‌دلم که می‌رسد... تمام وجودم، ناخودآگاه تو را صدا می‌زند؛ کاشف‌الکربِ حسین!