🔸 میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به #اتاق نهج البلاغه وصل شوید🔻🔻
من نهج البلاغه میخوانم
https://eitaa.com/nahjol_balag
«رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی وَ احْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی یَفْقَهُوا قَوْلِی»
مرگ لازمه جدایی ناپذیر زندگى بشر است اما چه باید کرد تا سنگینى غم آن کاهش یابد؟
همه انسانها خواه ناخواه کم و بیش با مصائب و رویدادهای تلخی در زندگی خود مواجه میشوند، حال آحاد مردم نسبت به ظهور این مصائب دوگونه هستند
گروهی در برابر این مصائب از خداوند طلب صبر میکنند و در مقابل، گروهی دیگر به شکوه و ناله میپردازند و زمین و زمان را مقصّر میدانند و در برابر مصیبتی که بر آنان وارد شده، نه تنها صبر نمیکنند، بلکه با بیتابی و جزع، مصیبت وارده بر خود را دو چندان میکنند.
خداوند در آیات متعددى به مالک بودن خویش توجه داده است؛ چه آنکه اگر آدمى باور داشته باشد مالک اصلى خداست و آنچه در اختیار آدمى است امانتى بیش نیست، هیچ وقت از پس گیرى امانت بى تابى نخواهد کرد.
«لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ یُحْیِی وَیُمِیتُ» (حدید: 2)؛ مالکیت و حاکمیت آسمان و زمین از آن اوست، زنده مى کند و مى میراند.
این آیه گویاى آن است که حیات و ممات همه آدمیان در دست قدرت اوست. او روزى حیات مىدهد و روزى دیگر، حیات را از آدمى مىستاند
مالک واقعى خداست و آنچه در اختیار آدمى قرار دارد امانتى بیش نیست، معصومان در مرگ عزیزانشان بى تابى نمى کردند چون آنان مطابق آموزههاى وحیانى عزیزان را امانتى الهى و مرگشان را پس گیرى امانت از طرف صاحب آن مى دانستند.