#سوال
سلام
عصمت اهل بیت(ع) رو خداوند داده بهشون؟
اگر آره آیا این ناعدالتی نسبت به بقیه آدما نیست؟
خب یه نفر تو سن پایین به امامت برسه منطقیه؟
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
اولین نکته ای که باید مشخص شود این است که بی عدالتی یعنی چه؟ به عبارت دیگر، تعریف عدالت چیست. از میان تعاریف مختلفی که برای آن ذکر شده است، می توان این تعریف را در نظر گرفت که عدالت به معنای "اعطای حق هر صاحب حقی است" یعنی اینکه حق هر کسی به او داده شود، عادلانه خواهد بود اگر چنین نشود، ناعادلانه خواهد بود.
اگر این تعریف را بپذیریم، آنگاه باید به سراغ بحث عصمت برویم و ببنیم که آیا واقعا بخشیدن زمینه عصمت به معصومین غیر عادلانه است یا خیر؟
در این بخش نیز باید به دو نکته توجه کرد:
- نخست آنکه آیا اساسا انسان ها "حقی" بر گردن خداوند دارند که ندادن آن موجب شود که خداوند ناعادل شود؟
پاسخ این سوال منفی است و چنین نیست که ما انسان ها حقی و طلبی از خداوند داشته باشیم که او مجبور به پرداخت آن باشد و اگر این کار را نکند، ناعادلانه رفتار کرده باشد. هیچ کس بر خداوند حقی ندارد و خداوند هر چیزی که به هرکسی می دهد، از روی فضل و احسان است و در این مسئله اساسا ناعدالتی رخ نمی دهد. مانند اینکه من تصمیم بگیرم به افرادی که فردا به منزلم بیایند، هدیه بدهم. به نفر اول 1000 تومان و به دیگر 5000 تومان بدهم. در اینجا ناعدالتی رخ نداده است زیرا اساسا این افراد حقی بر گردن من نداشتند که ندادن آن موجب بی عدالتی شود.
بنابراین حالت، در اعطای ویژگی خاص (عصمت) به گروهی خاص، بی عدالتی رخ نمی دهد زیرا که کسی حقی بر گردن خداوند ندارد و خداوند به همه لطف می کند و این لطف می تواند کم یا زیاد باشد.
- مسئله دیگر این است که آیا به صرف تفاوت درجه در دریافت نعمت از سوی خداوند، می توان صفت ناعدالتی را به خداوند نسبت داد یا اینکه باید عاملی دیگری را نیز در نظر داشت؟
پاسخ این سوال مثبت است به این معنا که در محاسبه عادل بودن یا نبودن خداوند باید عامل دیگری را نیز مد نظر داشت. آن عامل، مسئله توقع و بازخواست است. اینکه به هر انسانی به چه میزان نعمت داده شده است، یک سوی قضیه است. سوی دیگر آن که کامل کننده معادله است، نحوه محاسبه و بازخواست است. اگر به فردی 100 واحد نعمت داده شود و از او به اندازه 20 واحد طلب شود و در طرف دیگر، به فردی 40 واحد نعمت داده شود و از او 60 واحد طلب شود، می توان گفت ناعادلانه است. اما اگر از فردی که 100 واحد نعمت دارد، 100 واحد طلب شود و از فردی که 40 واحد نعمت دارد نیز، 40 واحد طلب شود، ناعدالتی ای رخ نمی دهد و نتیجه قابل قبول است.
با توجه به متون دینی اسلامی، چنین معادله ای برقرار است، یعنی از هر فردی، به میزانی که توانایی و قدرت دارد (میزان نعمتی که از خداوند دریافت کرده است)، بازخواست خواهد شد و این مسئله عادلانه و قابل قبول است.
بنابراین در مجموع نمی توان اعطای عصمت را غیرعادلانه دانست بلکه با توجه به ضرورت هایی که وجود دارد (مانند ارائه الگوی معصوم برای هدایت مردم، دریافت و ابلاغ پیام الهی به صورت بدون خطا و اموری دیگر) لازم است که عده ای از انسان ها معصوم باشند.
موفق باشید
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
اگر شما شنیدید که حضرت عیسی علیه السلام در سنین خردسالی به نبوت مبعوث می شود؛ خداوند متعال می داند که عیسای مسیح، وقتی رشد کرد و به سن بلوغ رسید، تمام مراتب معنوی و کمالات را طی می کند. لذا خداوند، پیشاپیش، این مسئله را به اطلاع امت می رساند و به صورت اعجاز، علائم نبوت و کمالات را در ایشان بروز می دهد.
گاهى «قاعده لطف» اقتضا مى كند كه امامت در سنين كودكى باشد؛ زيرا علاوه بر امتحان مردم، گروهي هم به امامت او يقين پيدا مى كنند و در ضمن مى فهمند كه امامت به لياقت است نه به سن. با وجود اين امتيازات و از آنجا كه بر هر فرد لازم است امامش را با تحقيق بشناسد، ديگر جاى هيچ شك و ترديدي باقى نمى ماند.
خداوند در مواردی امامت را در کودکی قرار داد تا مردم را امتحان كند و ثابت كند امامت او از جانب خداوند است و مقام و منزلت به لياقت است نه بزرگى سن؛ و دیگر اینکه حاكمان جور و ظلم امامت آنان را باور نكرده و آنها را به شهادت نرسانند.
مسئله امامت در سنين كودكى از نظر عقلی «محال ذاتى» يا «محال وقوعى» نيست؛ زيرا خداوند متعال قادر است تمام شرايط رسالت و امامت را در كودك قرار دهد. البته این قضیه مانند معجزه است که طبق قوانین شناخته شده طبیعت محال به نظر می آید؛ لکن نبوت حضرت يحيى(ع) و عيسى(ع) بهترين شاهد صدق بر اين مدعا است
هدایت شده از یا فاطمه ادرکنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف حسن پور
هدایت شده از فرزاد مقبلی
گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، امیر حبیبی مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان شامگاه سهشنبه در بازدید از روند اجرای ساخت منازل مسکونی سیلزدگان زاج و داربست در تشریح این خبر، افزود: نشستهایی به صورت ماهانه در راستای تسهیل و سرعت بخشی به عملیات احداث منازل مسکونی زاچ و داربست در دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان برگزار شده و با پیگیریهای لازم و از آذرماه ۹۹ تاکنون ۷۰واحد مسکونی مرحله دیوارچینی آن به پایام رسیده است.
وی بیان داشت: همچنین در این مدت، با پیگیری ها و هماهنگی های صورت گرفته با بنیاد مسکن و همراهی نیروی دریایی سپاه، تعداد واحدهای پی کنی این شهرک مسکونی از ۱۰۰ به ۱۵۴ واحد یعنی به تعداد تمامی خانوارهای ساکن در این طرح افزایش یافته است.
این مسوول با بیان اینکه اجرای سقف ۱۲واحد مسکونی نیز به اتمام رسیده است، ابرازداشت: همراهی نیروی دریایی سپاه، دستگاه های اجرایی و همچنین مشارکت مردم روستا، از علل اصلی پیشرفت مطلوب روند اجرایی این پروژه است.
حبیبی گفت: سبک معماری واحدها نیز پس از مشورت با شوراهای این روستا، طبق فرهنگ و سنت این منطقه طراحی شده که این تعامل میتواند ما را در دستیابی به نتیجه نهایی موردنظر ساکنان شهرک شهید سلیمانی یاری کند.
حبیبی خاطرنشان کرد: آبرسانی و برق رسانی به منازل مسکونی زاج و داربست نیز در مرحله اجرایی قرار دارد و دکل مخابراتی هم برای رفع مشکل آنتن دهی منطقه جانمایی شده و بزودی نصب میشود.
وی همچنین یادآورشد: مردم شاید نتوانند به دلیل وسعت و حجم اجرایی کل پروژه مشارکت زیادی در ساخت و ساز داشته باشند، اما همراهی آنها نشانه مناسبی جهت هماهنگی بین نیروی دریایی سپاه، دستگاه های اجرایی، مجموعه مدیریتی شهرستان و استان است که مردم این منطقه را به آینده امیدوار کرده است.
عملیات اجرایی شهرک مسکونی سرباز ولایت( شهرک سردار سلیمانی) همزمان با پنجم آذر ۹۹ سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، برای مردم سیل زده روستاهای زاج و داربست آغاز شد. این پروژه با طرح تفکیکی ۲۵ هکتار زمین در ۲۵۰ قطعه زمین مسکونی و سایر خدمات درحال انجام است.
هدایت شده از فرزاد مقبلی
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، رضا سرحدی نیا مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: به منظور جبران بخشی از کمبود فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان سال گذشته یکهزار میلیارد تومان اعتبارات ادارهکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تخصیص پیدا کرد.
وی با بیان اینکه در چند سال اخیر اتفاقات خوبی در حوزه ساخت فضاهای آموزشی و تکمیل پروژههای نیمه تمام در حوزه مدرسه سازی سیستان و بلوچستان رقم خورده است، گفت: از سال ۹۲ تا کنون پنج هزار و ۵۱۴ کلاس درس در استان ساخته شده که سه هزار و ۶۰۰ کلاس طی چهار سال گذشته بوده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع کلاسهای ساخته شده در استان یکهزار و ۷۲۱ کلاس کاملا دولتی، یکهزار و ۶۸۵ کلاس کاملا مردمی و ۲هزار و ۱۳۵ کلاس درس نیز به صورت مشارکتی ساخته و تحویل آموزش و پرورش شده است.
وی به افزایش مشارکت خیرین در نهضت مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: آورده خیران در سال ۹۲ یک میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان بود که در سال ۹۹ این رقم به ۱۸۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
سرحدی نیا با اشاره به اهمیت استانداردسازی سیستم گرمایش و سرمایش مدارس سیستان و بلوچستان بیان کرد: در سال ۹۲، ۱۷ هزار و ۲۳ کلاس دارای سیستم غیراستاندارد سرمایش و گرمایش در استان بود که حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ کلاس تا کنون استانداردسازی شده است.
وی ادامه داد: همچنین سه هزار کلاس در سیستان و بلوچستان از نظر سرمایشی و گرمایشی در حال تجهیز شدن هستند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: اعتبار ۱۳۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای استانداردسازی سیستم سرمایش و گرمایش مدارس استان تخصیص یافته است.
🔴 پارتی مختلط به مناسبت روز ملی روسیه در تهران با حضور سرداران سپاه پاسداران
▪️«اسافل اعضای اسلام» نلرزید؟
مراجع تقلید و تندروهای حکومت که برای بیرون بودن چند تار مو، «وا اسلاما» سر میدادند، کجایند؟
مگر چند تار موی دختران خردسال در برج میلاد باعث استعفای نجفی و اعلام جرم دادستان علیه او نشد؟
دادستان کجاست؟
چرا خفقان گرفته است؟
چرا #آیتالله های قم سکوت اختیار کرده اند !!
چرا سرداران سپاه پاسداران در پارتی مختط آن هم با سرو مشروبات الکلی، شرکت کردهاند؟
آنان که شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» سر میدادند کجایند؟
فقط وابستگی به آمریکا بد است؟
وابستگی به روسیه خوب است؟
👇
شب نشینی هالو
#شبهه
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
🔴 پارتی مختلط به مناسبت روز ملی روسیه در تهران با حضور سرداران سپاه پاسداران ▪️«اسافل اعضای اسلام»
#شبهه👇
پارتی مختلط به مناسبت روز ملی روسیه در تهران با حضور سرداران سپاه پاسداران
▪️«اسافل اعضای اسلام» نلرزید؟
مراجع تقلید و تندروهای حکومت که برای بیرون بودن چند تار مو، «وا اسلاما» سر میدادند، کجایند؟
مگر چند تار موی دختران خردسال در برج میلاد باعث استعفای نجفی و اعلام جرم دادستان علیه او نشد؟
(خلاصه شده)
#پاسخ 👇
1️⃣ این تصاویر مربوط به جشن روز ملی روسیه در سال 1398 است. بازنشر این تصاویر بعد از سه سال، بی قصد و غرض نیست.
2️⃣ هیچ تصویری از سرو مشروبات الکلی موجود نیست و اگر بود، قطعاً انگیزه فراوانی برای انتشار آن وجود داشت. پس ادعای سرو مشروبات الکلی، ادعایی بی دلیل است.
3️⃣ رعایت پوششِ مطابق قانون جمهوری اسلامی، در محیط سفارتخانه ها و توسط اعضای آنها الزامی نیست. در واقع می توان گفت سفارتخانه ها درمورد بسیاری از قوانین، تابع قوانین کشور خود هستند. بنابراین عمل خلاف قانونی رخ نداده که نیاز به واکنش علما و مردم و ... باشد.
4️⃣ جشن های مشابهی در سفارت های فرانسه، چین، ایتالیا، انگلستان، آلمان و ... نیز برگزار شده. چرا واکنشی نسبت به آن جشن ها صورت نگرفته است؟
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 خیلی از سؤالات شما پاسخهای قانعکننده دارد/ مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید، این باید حل بشود
🔻رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: مجموع این مطالبی که گفتید، خب حرفهای دل است اینها، انسان دوست میدارد بشنود این حرفها را، حرفهای دلی است. منتها خیلی از این سؤالات پاسخهای قانعکننده دارد، خیلی از این انتقادها پاسخهای حلکنندهی مشکل دارد. این جور نیست که واقعاً این اشکالی که شما حالا به ذهنتان رسیده یا خودتان یا مجموعهتان اینجا بیان کردید، این واقعاً یک بنبست باشد. نه. خیلی از اینها پاسخ دارد. البته خب در صحبتهای شما پیشنهادهایی هم بود که ممکن است بعضی از آن پیشنهادها واقعاً عملی و امکانپذیر باشد. لکن عمده اشکال و انتقاد بود. درباره خیلی از اشکال و انتقادها، نمیگویم همه آنها ،مشکل ما این است که شماها با مسئولین مربوطه گفت و شنود ندارید. این باید حل بشود.
🔺خب، صحبت حالا نیست، صحبت چهل سال پیش است، من هر هفته میرفتم دانشگاه تهران، هر هفته یک روز بدون استثنا و دانشجوها جمع میشدند، سؤالاتشان را مطرح میکردند، من جواب میدادم. خیلی از گرهها باز میشد، خیلی از عقدهها حل میشد و یک جاهایی هم بود که اشکال پاسخ نداشت، ما میفهمیدیم که بایستی برویم یک کاری بکنیم مثلاً. این را یک جوری باید درست کرد. من خب سفارش کردم به مسئولین. هم وزرا باید بیایند با شماها صحبت کنند، هم مسئولین دستگاههای مختلف، خیلی از این حرفها قابل توضیح است. بله، یک جاهایی هم ممکن است قابل توجیه نباشد. خب او میفهمد، طرف مقابل میفهمد که باید برود یک کاری بکند، اقدامی بکند. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
👓 مطالبه رهبری: پرهیز از ادبیات مضر و طعنه آمیزی که امروز در فضای مجازی رایج شده است!
ایشان با تأکید بر اینکه مطالبهگری باید با ادبیات منطقی، هوشمندانه و جدا بدور از دعوا و تند و تیزی باشد، گفتند: مطالبهگری مستدل مانع از این میشود که بعضیها در شرایطی که تشکیلات مدیریتی کشور، انقلابی است درباره اهمیت نقش دانشجویان تشکیک کنند، چرا که نقش شما در این دوره بیشتر است.
حضرت آیتالله خامنهای در این زمینه افزودند: پرهیز از برخورد تند و تیز به معنای سازشگری و مجیزگویی نیست و من هرگز از اینگونه توصیهها به جوانان و دانشجویان نکرده و نخواهم کرد بلکه مقصود از این توصیه، پرهیز از ادبیات مضرّ و طعنهآمیزی است که متأسفانه امروز در فضای مجازی نیز بسیار رایج شده است.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 توصیه رهبر انقلاب به مدیران جوان حزباللهی که وارد میدان کار شدهاند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: توصیهی آخر من مربوط به جوانهایی است که از قبیل شما بودند تا چند سال قبل از این، امروز بحمدالله در ردههای مدیریتی قرار گرفتند، چه در مجلس که شما حسابی شستشویشان دادید یکی از دوستان، چه در مدیریتهای دولتی هستند. خب این خیلی مغتنم است. یقیناً بدون نیروی جوان مؤمنِ پرانگیزهی پرتوان این بار سنگین جمهوری اسلامی پیش نخواهد رفت بدون شک. اینکه بنده گفتم مدیر جوان حزباللّهی، در همین جلسهی شما یک وقتی چند سال پیش گفتم، این به خاطر این است که بدون مدیریت جوان و پرانگیزه و مؤمن کارها پیش نمیرود. باید باشند جوانها آنجا. منتها توصیهای که من به این جوانهای عزیزی که حالا الحمدلله وارد میدان کار شدند، چه در قوهی مقننه، چه در قوهی قضائیه، چه در قوهی مجریه، توصیهای که میکنم این است که اینها سعی کنند این مسئولیت کنونی را پلهای برای مسئولیتهای بالاتر قرار ندهند. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
🌀 افطار با طعم سکولاریسم حوزوی!!
📝 افطاری با ذائقه استقلال حوزه از نظام!
🔸 مطابق اخبار رسیده، امشب برخی سکولارهای حوزوی و طرفداران جدایی دین از سیاست در یکی از مؤسسات سکولارهای حوزوی، برای افطاری گرد هم آمدهاند.
🔹 همچنین شنیدهها حاکی از آن است که افطاری بهانهای شده برای مرجعگزینی، تصمیمسازی و تصمیمگیری در راستای اهداف پیشین برخی نشستهای خودخوانده حوزوی؛
🔹 خبرها حاکی از آن است که جلسه افطاری مشکوک برخی مدعیان جدایی حوزه از سیاست و اصلاح طلبان حوزوی در مؤسسه فهیم در حال برگزاری است؛
🔻 در این جلسهی افطاری، جمعی از اعضای نشست دورهای اساتید حوزه از جمله آقایان علوی بروجردی، یثربی، فرزند یوسف صانعی، و تعدادی از اعضای مجمع غیر قانونی محققین و مدرسین از جمله ایازی، تعدادی از اعضای دانشگاه مفید و... حضور پیدا کردهاند.
🔻 گفته میشود یکی از اعضای نشست دورهای اساتید میخواهد حوالی عید فطر مرجعیت خود را به صورت گسترده اعلام کند و مقدمات اعلام آن در چنین جلساتی در حال هماهنگی میباشد.
🔹 #حوزه_انقلابی به تمام سکولارهای حوزوی هشدار میدهد که در برابر مرجعسازی و اعلام مرجعیت خودخوانده سکولارها ساکت نخواهد بود و مدعیان استقلال حوزه از نظام و ولایت، آرزوهای خود را مانند پیشینیان خود بر باد رفته خواهند دید.
❇️ از اعضای جامعه محترم مدرسین، شورای عالی حوزههای علمیه و بزرگان انقلابی حوزه علمیه قم انتظار میرود در برابر بدعتهای سکولارهای حوزوی، مواضع صریح خود را ابراز نمایند.
#سکولارهای_حوزوی
#سودای_مرجعیت
@Manahejj
👆👆👆
✅ مرجع سازی یکی از پروژه های دهها ساله انگلیس در میان شیعیان است که تمام منافعش برای او و هزینه ها و اختلافاتش برای شیعه هست
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
مطالبه گری شما مخرج مشترک با دشمن پیدا نکند👌
.
🔰 مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبه به حق شما سوءاستفاده کند/ صورت مسئله، راهحل و نتیجهگیریتان با دشمن باید به کلی فرق داشته باشد
🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: در مطالبهگریها ــ که من توصیهی مطالبهگری میکنم به شما ــ مراقبت کنید دشمن نتواند از مطالبهی به حق شما سوءاستفاده کند. هم در صورتبندی مسئله، هم در راهحلی که ارائه میدهید، سعی کنید با دشمن وجه مشترک و اینها پیدا نکنید. مخرج مشترک پیدا نکنید با دشمن. دشمن، هم مشکلات را مطرح میکند، هم صورت مسئله را مطرح میکند، هم بهاصطلاح علاج و نتیجهگیری را مطرح میکند.
🔺 شما صورت مسئلهتان هم با او باید فرق داشته باشد، نتیجهگیریتان هم با او باید به کلی فرق داشته باشد، چون او دشمن است دیگر، او مُغرض است، از روی خیرخواهی انجام نمیدهد کار را. ۱۴۰۱/۲/۶
🏷 #بسته_خبری
🌙 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهه
دانشجو در دیدار رهبری در مورد شغل نبودن در رشته تحصیلی صحبت میکنه
و رهبری میگه برای ۵میلیون نمیشه شغل ایجاد کرد
محمد رضا پهلوی میگه برای همه شغل ایجاد میکنه از روز تولد تا...
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#شبهه دانشجو در دیدار رهبری در مورد شغل نبودن در رشته تحصیلی صحبت میکنه و رهبری میگه برای ۵میلیون
❌ #شبهه👇
(کلیپ)اعتراض دختر دانشجو به بیکاری و پاسخ #رهبری
دانشجو: امروزه به صورت مکرر شاهد این هستیم که دانشجوی فارغالتحصیل امیدی به آیندهی کاری رشته خود ندارد
رهبری: برای پنج میلیون دانشجو چطور فکر شغل بکنند مگه میشه همچین چیزی!
✅ #پاسخ👇
🔰 کلیپی در فضای مجازی منتشر شده است که حاوی سخنان تقطیع شده یک خانم درباره وضعیت بیکاری در جامعه و پاسخ تقطیعشده مقام معظم رهبری در همین خصوص است.
🔺این کلیپ به شکلی #تقطیع شده است که گویا مقام معظم رهبری مسئولیتی جهت اشتغال جوانان برای نظام قائل نیست! در صورتی که آنهایی که با منظومه فکری ایشان آشنا هستند قطعا میدانند این نظر، نظرِ رهبری نیست.
✅ آنچه که مقام معظم رهبری به خانم فاطمه سادات ضرابی از اتحادیه های دانشجویی دانشگاه آزاد پاسخ میدهد بیشتر حول این جملات این دانشجو است که میگوید: «حالا نظام برای افراد جدید و متخصص که از دانشگاهها خارج میشوند چه جایگاه و موقعیتی را آماده کرده است؟ نظام سالم باید برای جایگاه های از پیش تعیین شده خود به مقدار نیاز افراد را جذب و تربیت کند و برای تک تک این افراد جایگاهی داشته باشد.»
♦️ با مراجعه به متن سخنان مقام معظم رهبری در همان خصوص مشاهده میشود که کلام ایشان درباره کارمندی همه فارغ التحصیلان بیکار و پشت میزنشینی ایشان است و اصلاً در جهت تشکیک درباره تکلیف نظام و قوای مختلف برای ایجاد فرصت های شغلی و حمایت از بیکاران نیست!
✔️مقام معظم رهبری در پاسخ به آن خانم این چنین میگویند:
🔸«حالا آن خواهرمان، دختر عزیزمان مکرّر گفت که اینهایی که میآیند بیرون، فکر شغل برایشان بشود؛ برای پنج میلیون دانشجو چطور فکر شغل بکنند؟ مگر میشود چنین چیزی؛ اصلاً مگر کسی که فارغالتّحصیل میشود حتماً باید بیاید کارمند دولت بشود! نه، بروند بازار آزاد، بروند کار کنند، بروند کار پیدا کنند؛ البتّه دولت باید کمک کند شکّی نیست امّا اینجور نباشد که حالا هرکس میآید بیرون، حتماً باید برود مثلاً فرض کنید که در یک سمت دولتی پایین یا بالا قرار بگیرد. امّا بالاخره رؤسای جمهور آینده، وزرای آینده، نمایندگان مجلس آینده، مسئولین گوناگون آینده از میان همین شماها هستند؛ دانشجویان امروزند؛ نگاهی بکنید که شامل آن روز بشود، دنیایی تصویر بکنید که آن روز که میخواهید در آن دنیا نقشآفرینی بکنید آن دنیا را بپسندید؛ یک چنین تصویری داشته باشید؛ این تصویر آرمانی را دنبال کنید.» (95/4/12)
♦️ مقام معظم رهبری در بخش انتهایی پاسخشان به دانشجویان میگویند که خودشان را در جایگاه مسئولان قرار دهند و آنچه که در آن جایگاه می توانند عملی کنند و صحیح میدانند را نیز درک کنند.
نکته دیگر این که برخلاف القاء سازندگان این کلیپ، مقام معظم رهبری حتی حدود یک ماه قبل از آن اظهارات، در خصوص بیکاری جوانان، ضمن مطالبه جدی از مسئولان، نظام را شرمنده جوانان بیکار دانستند:
🔸«حل موضوع رکود و اشتغال از طریق رونق تولید داخلی از اولویت های اصلی و بسیار مهم در بخش اقتصاد است، خجلت و شرمندگی نظام از بیکاری یک جوان، از خجلت و شرمندگی جوان بیکار در خانواده خود، بیشتر است، بنابراین باید برای حل این مشکل، اقدامات جدی انجام شود.» (95/3/16)
♦️ همانطوری که مشخص است، مقام معظم رهبری عمیقاً اعتقاد دارند که مسئولان باید برای رفع معضل بیکاری، اقدامات جدی و زیرساختی از طریق اجرای اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید، مبارزه با قاچاق، مبارزه با رکود، اصلاح موانع اشتغال و... انجام دهند، به خصوص که این کشور با این ظرفیت و منابع مختلف و با این بازار گسترده مصرف و با این بازاری که در منطقه میتواند تصرف کند، قابلیت بالایی در اشتغالزایی در بخشهای مولد دارد.
♦️ در پایان آرزو میکنیم کاربران فضای مجازی نسبت به مطالبی که با آنها مواجه میشوند، اینقدر منفعل عمل نکنند و قبل از این که از صحت و سقم مطالب مطمئن شوند، از پذیرش و انتشار آنها خودداری نمایند. ضمناً برای بررسی صحت این مطالب، به سادگی و به صرف جستجوی جملاتی که حول آن شبهه ایجاد شده است، میتوان به متن اصلی و یا اطلاعات کاملتری در آن خصوص دست یافت.
✍سیاوش_آقاجانی
منبع ویکی شبهه
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#شبهه دانشجو در دیدار رهبری در مورد شغل نبودن در رشته تحصیلی صحبت میکنه و رهبری میگه برای ۵میلیون
#پاسخ_مرتبط_به_شبهه_دوم
❌ #شبهه👇
محمد رضا پهلوی :
از لحاظ کشاورزی از لحاظ تکنولوژی از لحاظ صنعت برسیم به پای ممالک پیشرفته دنیا بعد، بعد از اون مرحله برسیم به اینکه تمام فلسفه 17 ماده انقلاب را ما بتوانیم پیاده کنیم یعنی یک ایرانی از روزی که به دنیا میاد تا روزی که از دنیا میره این در واقع بیمه شده باشه در مقابل هر چیزی هیچ اتفاقی نباید اون رو از یک زندگی شرافت مندانه سالم و خوشبختی محروم بکنه
آیتالله جنتی:
این سختی ها رو میشه تحمل کرد این مردم هم تحمل میکنن، ممکنه وقتی بیاد ما روزی. دو وعده غذا بخوریم چرا، چه اشکال داره؟ حتی اگه بدتر بشه روزی یه وعده غذا بخوریم الانم بعضيا روزی یه وعده غذا میخورن،مردم ما تاب و تحمل رو دارن
چی دادیم و چی گرفتیم..!؟
مقایسه حرف های شاه و جنتی
چه تفکر زیبایی داشت شاه ،،،
#سیاسی
✅#پاسخ👇
به سوی تمدن بزرگ، عنوانی است که محمدرضا شاه پهلوی، در نوروز سال ۱۳۵5،از آن برای اشاره به پیشرفتهای جاری و برنامههای آینده ایران استفاده کرد، که به دنبال اجرای مواد انقلاب سفید بود.✅
💥اصول ششگانه انقلاب سفید، طرح و برنامهای ریشهدار و عمیق بود که با هدف تحول در ساختار سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران در زمان رضاشاه پایهگذاری شد. وی که مأموریت تغییر ساختار ایران را در ابعاد مختلف، وظیفه خود میپنداشت، ضربات سنگینی بر نهاد مذهب وارد کرد.برنامه اصلاحی انقلاب سفید، نخستین گام عمده شاه، در جدال برای تثبیت قدرت خویش بود.✅
در این مصاحبه، شاه از ارزوهای خویش برای مردم ایران میگوید، اما این سخنان در حد یک رویا ماند و هیچ وقت تحقق پیدا نکرد.✅
🔥اهدافی که در اصلاحات ارضی و در بخش کشاورزی دنبال میشد، شامل 👈«رشد و توسعه امور زراعی و کشاورزی در جهت تامین نیازمندی های مردم و کاهش وابستگی ایران به محصولات کشاورزی وارداتی بود»؛
اما نه تنها این اهداف تحقق نیافت، بلکه نیاز ایران به واردات کشاورزی، را افزون تر کرد. یعنی 15 سال بعد از انقلاب شاه و ملت، روستاهای ایران به واردات مواد غذایی از خارج وابسته بودند و روز به روز این وابستگی بیشتر می شد. تا جایی که به ادعای منابع خارجی میزان واردات کشاورزی در فاصله سال های 1356 تا 1357 با افزایش 14 درصدی رو به رو بوده است. این واقعیت که قبل از اصلاحات ارضی ایران یکی از صادرکنندگان مواد غذایی بود،بیشتر ما را به تعجب وا می دارد. طبق آمار رسمی دولت در سال 1356، دولت فقط توانایی تامین مواد غذایی مردم خود، برای 33 روز در سال را داشت و مجبور بود باقی مواد غذایی را از خارج وارد کند. ✅
🔥توسعه صنعت کشور، طی سالهای قبل از انقلاب اسلامی ایران و به ویژه در برنامههای اول، دوم و سوم بر مبنای ایجاد و توسعه صنایع مصرفی استوار بود و قاعدتا با گسترش کامل صنایع مصرفی و مونتاژ👈«رفته رفته وابستگی شدید به واردات، فقدان هرگونه عمق در تولید صنعتی و فقدان رابطه منطقی میان بخش صنعت با سایر بخش های اقتصاد ملی و زیر بخشهای صنعت از جمله ویژگیهای نظام صنعتی کشورگردید».
صنایع کشور،همچنان از ضعف ساختار برخوردار بوده و اغلب بر صنایع مونتاژ تکیه شده بود. به این ترتیب صنایع تکنولوژی بر، تا 90 در صد به خارج وابسته بودند و در سال 1357 به جز نفت کالای عمده دیگری برای صادرات وجود نداشت.✅
😱اما در انتها،شاه آرزوی زندگی شرافتمندانه و سالم را برای مردم دارد،اما بر اساس آمار بانک جهانی👈« 46 درصد مردم ایران در سال 1356 زیر خط فقر بودند و ضریب جینی در ایران قبل از انقلاب، بیش از 45 بوده است».✅
برندگان واقعی انقلاب سفید، نه کارگران و روستاییان و نه توده کارکنان دولت، بلکه کارفرمایان بلند پایه اداری، زمینداران، زمینخواران، پیمانکاران و کارخانهداران معینی بودند که ثروتهای کلانی به چنگ آوردند.✅ 💟👈اقتصاد مقاومتی اولین بار در دیدار کارآفرینان با مقام معظم رهبری در شهریور سال 1389 مطرح گردید. در همین دیدار، مقام معظم رهبری 👇💟
(« اقتصاد مقاومتی » را معنا و مفهومی از کارآفرینی معرفی و برای نیاز اساسی کشور به کارآفرینی نیز دو دلیل « فشار اقتصادی دشمنان » و « آمادگی کشور برایی جهش » را معرفی نمودند»).✅
در راستای اجرای فرمان رهبری، آیت الله جنتی در 10 بهمن ماه سال 1393 در خطبه های نماز جمعه تهران در خصوص اجرای اقتصاد مقاومتی سخنرانی کردند که در زیر آورده شده است . ✅👇👇👇
برای برطرف شدن مشکلات موجود، قدری مقاومت و تحمل سختیها لازم است. ممکن است در بین راه سختیهایی باشد اما این سختیها را میتوان تحمل کرد و مردم نیز این سختیها را تحمل میکنند.
ممکن است زمانی فرا برسد، که ما روزی دو وعده غذا بخوریم؛ چه اشکالی دارد حتی اگر شرایط بدتر شود ما روزی یک وعده غذا بخوریم همانطور که الان نیز برخی روزی یک وعده غذا میخورند؛ مردم ما تاب و تحمل را دارند، چرا که گرسنگی کشیدن 👇