#شبهه
آیت الله جوادی آملی:
🔹ملتی که ستون فقراتش شکسته، قدرت قیام ندارد چه رسد به مقاومت تا برسد به اقتصاد مقاومتی.
🔹آیه سوره «نساء» این است که مال عامل قیام است، ملّتی که عامل قیام ندارد، یک ملّت ویلچری است.
هدایت شده از «﷽»
❌خوب است سخنان بزرگان رو تقطیع شده نشر ندیم
آیتالله جوادی آملی: آیت الله جوادی آملی: ملتی که ستون فقراتش شکسته، قدرت قیام ندارد، چه رسد به مقاومت/ ملّت بدون مال، ملّت ویلچری است
🔹طوری باید جامعه را با اقتصاد اداره کرد که هر کسی در کنار سفره خودش بنشیند/ حیثیت یک ملّت در سایه کرامتهای آنهاست
🔹مال را به منزله ستون فقرات یک ملّت و جامعه است که این ثروت مملکت را نباید به دست سفیهان سپرد، زیرا ثروت مملکت عامل قیام و استقامت و پایداری یک ملّت است.
🔹اگر سفیه ستون فقرات یک ملّت را به دست بگیرد این ستون را میشکند و این ملّت را زمینگیر میکند.
🔹ملتی که ستون فقراتش شکسته است این قدرت قیام ندارد چه رسد به مقاومت، تا برسد به اقتصاد مقاومتی
👇
❌اما ادامه فرمایش ایشون
《هرگز فقیر را فقیر نگفتند برای اینکه او مال ندارد برای اینکه در صدر اسلام این همه افراد بیمال بودند که بدر و احد را اداره کردند فقیر را فقیر میگویند برای اینکه ستون فقراتش شکسته است اگر ستون فقرات ملتی که دین آنهاست آسیب ببیند این ملّت قدرت مقاومت ندارد یعنی اقتصاد مقاومتی که فرمودند توفیقش نصیب اینها نمیشود توفیقش نصیب کسانی میشود که تکیهگاهی دارند ستونی دارند و ستونشان را با دین حفظ کردند》.
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
عزاداری و نوحه سرایی برای شهادت امام حسین(علیهالسلام) حقیقتی است که نه تنها شیعیان بلکه اهل سنت، مسیحی، زردتشتی، هندو و.... آن را انکار نکردهاند و از ارزش و جایگاه مهمی برخوردار است.
حال عدّهای به اسم اسلام بیآنکه حقیقت اسلام را درک کرده باشند، بدون توجه به جایگاه مهم عزاداری در سنت و سیره پیامبر اکرم(صلیاللّهعلیهوآله) و صحابه، سوگواری و بر سر و سینه زدن را زیر سوال برده و آن را نوعی حماقت و بی بصیرتی معرفی میکنند.
مخالفان سینهزنی به روایاتی تمسک میکنند از جمله اینکه پیامبر اکرم(صلیاللّهعلیهوآله) فرمودند:«از ما نیست کسی که به صورت سیلی زده، یقهها چاک کند و مدعی دعوای جاهلیت باشد».[1]
پاسخ این است که مراد این حدیث کسی است که در اعتراض به قضای الهی در مرگ عزیزش این کارها را انجام میدهد، همچنانکه شارحان صحیح بخاری مثل ملا علی قاری، کرمانی، قسطلانی به آن اشاره کردهاند.[2]
پاداش عزاداری در منابع اهل سنت:
«احمد بن حنبل» با سند خود نقل میکند: امام حسين(عليهالسلام) فرمودند: «هر کس كه چشمانش براى ما پر از اشک شود و يا يك قطره اشك بريزد خداوند او را در بهشت جاى خواهد داد».[3]
گریۀ رسول خدا(صلیاللّهعلیهوآله) در سوگ امام حسین(علیهالسلام):
عایشه میگوید:«حسین بن علی(علیهالسلام) در حالیکه بر رسول خدا(صلیاللّهعلیهوآله) وحی نازل شده بود، وارد اتاق شد و از کمر حضرت بالا رفت. جبرئیل به حضزت عرض کرد: ای محمد(صلیاللّهعلیهوآله) همانا زود است که امّت تو، بعد از تو فتنه کنند و این فرزندت را به قتل برسانند؛ آن گاه دست دراز کرد و مشتی از تربت را به او داد و گفت: در این سرزمین است که فرزندت کشته خواهد شد، رسول خدا(صلیاللّهعلیهوآله) در حالی که آن تربت در دستش بود بر اصحابش وارد شد و به شدت گریه میکردند، عرض کردند: چه چیز شما را به گریه در آورده، حضرت فرمود: جبرئیل خبر کشته شدن فرزندم حسین را به من داد....».[4]
علمای بزرگ اهل سنت نیز برای شهادت سیدالشهدا(علیهالسلام) نیز مرثیه سرایی و عزاداری میکردند که به نمونهای از آن اشاره میکنیم:
أبوفرج ابن جوزي متوفی 597: « برادران، شما را به خدا قسم میدهم، اگر پيامبراکرم(صلیاللّهعلیهوآله) قاتل حسين(عليه السلام) را میديد چه میكرد ؟! ...آنقدر به حسين ظلم كردند كه بر هيچ كس ديگر چنين نشده بود! و به او اجازه ندادند كه با ساير كسانیكه آبنوشيدند آب بنوشد ! ... و خاندان او را به اسارت گرفتند و فرزندانش را كشتند ! ... پيامبر(صلیاللّهعلیهوآله) لبهای او را میبوسيد و او را روی دوش خود میگرفت! و وقتی حضرت روی منبر بود و حسين وارد شد، از منبر پايين آمد، حال اگر در اين حال كه با پهلو روی زمين افتاده و شمشيرها او را تكه تكه کردند و دشمنانش دور او را گرفتهاند و اسبها سينهاش را لگد مال كردهاند و او خود را با دست روی زمين كشيد و خونش بر روی زمين مانند اشكش جاري شد، او را میديد، حضرت فرياد ناله بر میآورد و از اين ماجرا استغاثه میكرد و براي او سنگين بود».[5]
محمد زرندی حنفی میگويد: «روايت شده است كه شافعی چنين سرود كه :«قلبم اندوهگين است و دلم دردمند و چشمم اشكبار و در تنهایی هستم، دنيا براي آل محمد(صلیاللّهعلیهوآله) به لرزه در آمد و نزديك بود كه كوهها برای آنها از ريشه ذوب شوند ... و حرمت خيمههايی دريده شد و گريبانهايی چاك خورد؛ آيا كسی هست كه نامه من را به حسين برساند ... اگر گناه من محبت آل محمد(صلیاللّهعلیهوآله) است، اين گناهی است كه از آن توبه نميكنم. آري آنان شفيعان من در محشر و قيامت هستند اما محبت آنان گناه شافعی به حساب میآيد».[6]
اینها قطرهای است از دریای بیکران عشق و ارادت، که هیچگونه نمیتوان آن را انکار کرد و بدانند کسانی که مقابل امام حسین(علیهالسلام) ایستادند، حتی از کمترین موهبت الهی برخردار نخواهند بود و خود را به جنگ با رسول اللّه(صلیاللّهعلیهوآله) دعوت کردهاند؛ چرا که در منابع روایی آمده: «النَبِی قَالَ لِفَاطِمَةَ وَالْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ: «أَنَا حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَكُمْ وسلم لِمَنْ سَالَمَكُم»[7] پیامبر (صلیاللّهعلیهوآله) به فاطمه و حسن و حسین(علیهمالسلام) فرمود: من دشمن کسی هستم که با دشمنی کند و دوست کسی که دوستدار شما باشد».
--------------------------------------------------
پینوشت:
[1]. صحیح بخاری،ح 1220.
[2]. فتح الباری، ج3، ص195؛ شرح کرمانی بر صحیح بخاری، ج7، ص188؛ عمدة القاری، ج8، ص88.
[3]. فضائل الصحابة، ج2، ص840 ـ 841، ح1154، دار ابن الجوزي ـ الرياض.
[4]. تاریخ ابن کثیر، ج11، ص29؛ مستدرک حاکم، ج3، ص176؛ مسند احمد، ج3، ص324.
[5]. التبصرة ج 2 ص 17 ،نشر : دار الكتاب المصري - دار الكتاب اللبناني - مصر.
[6]. معارج الوصول إلى معرفة فضل آل الرسول، ص 101، تحقيق : ماجد بن أحمد العطية.
[7]. مسند أحم
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
د بن حنبل، ج 2، ص442 ؛ سنن الترمذي، ج5، ص699.
.
#شبهه #سوال👇
سلام به این شبهه هم جواب بدید ممنون میشم؛ بحث بی سوادی رهبر. میگن فقط احکام بلده و هیچی دیگه بلد نیست و بذارنش بغل یه مترجم یا ورزش کار و.... هیچی بلد نیست.
لطفا علومی که بلده و حرفه های که بلده و هر چیزی که میتونه و کراماتی که داره بگید.
✅ #پاسخ 👇
1️⃣ رهبر معظم انقلاب قطعاً بی سواد نیست و در علوم مختلفی تخصص دارند. اما باید ببینیم تخصص ایشان متناسب با منصب رهبری هست یا نه. اگر تناسب نداشت، آنگاه می توان به صلاحت ایشان برای رهبری ایراد گرفت.
2️⃣ شاید افرادی باشند که از روی سادگی، یک ریاضی دان، یک اقتصاد دان، یک ستاره سینما یا یک ورزشکار حرفه ای را برای ریاست یک جامعه شایسته بدانند اما وقتی با عقل و خرد درباره ریاست و رهبری جامعه اندیشه کنیم، خواهیم دید که چنین تخصص هایی به درد رهبری جامعه نمی خورد.
3️⃣ قانون اساسی جمهوری اسلامی، توسط نخبگانی از اقشار مختلف جامعه نگاشته شده است. در این قانون شرایط و ویژگی های ضروری برای رهبری چنین آمده است:
🔆 1️⃣ صلاحیت علمی لازم برای افتاء در ابواب مختلف فقه 2️⃣عدالت و تقوای لازم برای رهبری امت اسلام 3️⃣ بینش صحیح سیاسی و اجتماعی، تدبیر، شجاعت، مدیریت و قدرت کافی برای رهبری. (اصل 109)
🔹از آنجا که حکومت جمهوری اسلامی مبتنی بر ولایت فقیه است، مهمترین تخصص ضروری برای رهبری جامعه، قدرت اجتهاد و فقاهت است که رهبر معظم انقلاب واجد آن هستند.
🔹 عدالت و تقوی، بینش سیاسی و اجتماعی، توان مدیریت، تدبیر و شجاعت نیز از خصلت های نفسانی و فنون لازم برای رهبری یک جامعه است که به شهادت اعضای مجلس خبرگان رهبری و به شهادت تاریخ 30 ساله رهبری ایشان، این خصلت ها و مهارت ها نیز در ایشان وجود دارد.
✅ همینکه در طول 43 سال دشمنی تمام عیار ابرقدرت جهان، یعنی آمریکای جنایتکار نتوانسته این حکومت نوپا را به زانو در آورد، بلکه امروز شاهد قدرت روز افزون ایران و زوال دشمنان آن هستیم، نشان از قدرت و توان رهبری معظم است.
#رهبر_ولایت_فقیه
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین