هدایت شده از مهاجر
اظهارات دبیر ستاد امر به معروف:
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور به عنوان نمونه ای از کار فرهنگی دارای ضمانت اجرایی به طرح ناظر یک اشاره کرد و گفت: هم اکنون در چارچوب طرح ناظر 1 و همراهی برخی تاکسی های اینترنتی در وضع مقررات لازم و فرهنگ سازی شاهد تبدیل تعداد قابل توجهی راننده تاکسی اینترنتی به آمر به معروف و ناهی از منکر هستیم که با استمرار و تقویت این رویکرد از طریق وضع قوانین کارآمد توسط مجلس شاهد حل شدن مشکل کشف حجاب در خودروها و سایر عرصه ها بدون دخالت مستقیم قوه قهریه پلیس و ایفای نقش حمایتی و بدون تنش پلیس خواهیم بود.
وی در بیان مثالی دیگر از آسیب های ناشی از فقدان قانون مناسب برای برخورد با مسائل ضدفرهنگی بیان کرد : اکنون در مملکت اسلامی حدود 3 میلیون سگ خانگی وجود دارد ولی دریغ از وجود یک قانون برای این معضل؛ در آمریکا اگر کسی سگ خانگی خود را رها کند هزار دلار باید جریمه بدهد ولی در ایران چنین قانونی وجود ندارد. حتی در حد قوانین وضع شده در اروپا و امریکا در مورد سگ که منشا اشاعه این فرهنگ مبتذل در دنیا و ایران هستند مجلس شورای اسلامی فکری برای این موضوع نکرده است.
آقای دکتر هاشمی گلپایگانی در انتها در بیان مثالی دیگر از خلاهای قانونی در دستگاههای دولتی گفت: برای نمونه برخی نمایندگان مجلس در حرکتی غیر علمی و بدون تحقق شاخص های لازم در مدت کوتاهی آموزش و پرورش را مجبور کردند هزار ان نفر را بدون احراز صلاحیت های لازم برای تربیت نسل در ۳۰ سال اینده داشته باشند.
متن کاملتر این سخنان را در لینک زیر مطالعه بفرمایید
https://b2n.ir/f17548
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال
این آقا چه کسی هستند ؟
خدا وکیلی یعنی تو حوزه علمیه یه مسئول با غیرت پیدا نمیشه اینو اول خلع لباس کنه
دوم بخاطر تضعيف نظام و توهین به نیرو انتظامی برخورد قاطع داشته باشه..
بابا همینا مردم را تحریک میکنند..
همین ها تناقضات بین نظام و مردم را ایجاد میکنند
اگر کسی میتونه اینو به دست مسئولان با غیرت حوزه علمیه برسونید ❗️❗️
هدایت شده از مهاجر
مقام معظم رهبری: نظام جمهورى اسلامى با حملات گوناگون سیاسى، اقتصادى، نظامى، امنیتى از بین نمیرود بلکه روزبهروز هم قوىتر میشود؛ تا امروز که نظام جمهورى اسلامى نظامى است به معناى واقعى کلمه مقتدر. البته نظام اسلامى، هم مقتدر است، هم مظلوم است. این اقتدار نظام، منافاتى ندارد با مظلومیت؛ مثل امیرالمؤمنین: حاکم مقتدرِ نظام اسلامى در زمان خود، اما درعینحال مظلومترین مظلومان؛ نظام جمهورى اسلامى هم همینجور است.
‼️اصلا تعجب نکنید !!!
❌ایشان جناب نقویان روحانی حامی فتنه گران و جریان غربگرا هستند
❌همان کسی که در زمان دولت روحانی به عنوان مسئول گزینش کشور نصب شد .
❌این فرد در آن زمان می گفت چه اشکالی دارد که از افراد دو تابعیتی سه تابعیتی و حتی ۵ تابعیتی استفاده کنیم و گفته میشود که چه اشکالی دارد همچنان که برای فوتبال مربی خارجی میآوریم، در مسائل اقتصادی نیز از مدیر خارجی استفاده کنیم.
💠جواب صحبتها و تهمتهای ایشان به نظام بارها داده شده ولی باز ایشان اصرار به تکرار همان کلید واژه غلط بردند وکشتند دارند!!
💠برخی تصور می کنند با گشت ارشاد قرار است بی حجاب ، باحجاب شود. غلط فاحشی است.
💠برخی تصور می کنند با گشت ارشاد قرار است #حجاب در جامعه رشد کند. این نیز غلط فاحشی است.
⁉️پس گشت ارشاد چیست؟
💠گشت ارشاد دفاع از حق الناس است؛ چیزی فراتر از حق الله. حجاب فردی، تکلیف شرعی و حق الله است ولی وظیفه نظام، دفاع از حق الناس است.
💠اشتباه این است که تصور می کنند رفتار قهری برای اصلاح بدحجاب است. آن نیز هست ولی اولویت اول نیست. برخورد قهری برای صیانت از جامعه دینی است.قوانین حکومت باید به نحوی باشد که نه تنها اهل #حجاب احساس غربت نکنند، بلکه فضای اجتماعی نیز به خودی خود مشوق آنها باشد. قانونی شدن حجاب یکی از روشهایی است که فضای اجتماعی را با خواست درونی اهل حجاب، هماهنگ میکند.
💠کسانی که معتقدند حجاب باید اختیاری باشد که هرکس هرطور تمایل داشت به خیابان بیاید احتمالا حاضر نیستند عواقب این حرف شان را بپذیرند. اگر حجاب محدودیت نداشته باشد، آنگاه نباید انتظار داشته باشند خانواده به سبک شرقی و اسلامی اش حریم و حرمت داشته باشد. رهاسازی جامعه و اباحه گری روی دیگرش روابط نامشروع زن و مرد و به هم خوردن کانون خانواده و... است. آنچنان که امروز در غرب شاهدیم. حجاب اختیاری یک زنجیره است که روی دیگرش ابزاری شدن زن در جامعه است. پای عوارض این زنجیره می مانیم؟
❇️پس قوه قهریه صیانت از جامعه ایست که قرار است بستر ذکر و معنویت و تدین باشد نه الزاما #باحجاب کرد.
❇️عدهای تلاش میکنند با بهره برداری از حوادث گوناگون هرگونه مقابله با بدپوششی را ناموجه جلوه دهند. باید انگیزه این افراد را شناخت و به مردم معرفی کرد. این تحلیلها میتواند سرآغاز بیقانونی و هرج و مرج در جامعه شود چرا که در همه تخلفات کوچک و بزرگ دیگر هم (مثل سرقت ، قوانین راهنمایی ، نظم اجتماعی و... )می توان این اشکال را مطرح کرد. اگر قرار باشد پلیس صرفا به جهت اعتراض به بگیرو ببند اقدامی نکند و با این بهانه وظایفش را انجام ندهد، تا نارضایتی از جانب خلافکاران ایجاد نشود باب مقابله با قانون شکنی بسته میشود و عملا فلسفه وجودی پلیس و نیروی انتظامی بیمعنا خواهد شد
‼️‼️شما را به دیدن کلیپ زیر دعوت می کنیم و قضاوت را به شما واگذار می کنیم⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
#شبهه
سلام به گفته مهدی نصیری فرزندان آیت الله اراکی تابعیت انگلیس دارند
صحت دارد؟
هدایت شده از مهاجر
آیت الله اراکی در سال ۱۳۷۳ش به دستور مقام معظّم رهبری جهت تاسیس مرکز بزرگ اسلامی انگلیس و راهاندازی نمایندگی مقام معظّم رهبری در انگلیس آیتالله اراکی به این کشور اعزام گردید. در مدت تصدّی این مسئولیت ضمن ایجاد تحرک بیسابقهای در فعّالیتهای اسلامی انگلیس و اروپا، به تاسیس دهها مؤسسه فرهنگی و دینی در انگلستان و شهرهای مختلف اروپا پرداخت و تحوّلی گسترده در زمینههای فعّالیتهای فرهنگی - اسلامی در اروپا و به ویژه انگلیس بهوجود آمد.
تاسیس مرکز بزرگ اسلامی انگلیس در لندن، مرکز بزرگ اسلامی Sakina Trust، مسجد امام حسین لندن، مسجد اسلامی کرولی لندن، مرکز اسلامی منچستر، مرکز اسلامی بیرمنگهام، مرکز اسلامی نیوکاسل، مرکز اسلامی کاردیف، مرکز اسلامی اهل البیت گلاسکو، مجتمع آموزشی و فرهنگی ایرانیان در لندن، مؤسسه بهار (ویژه تازه مسلمانان)، بنیاد جوانان فجر، مؤسسه بانوان مسلمان، بخشی از فعّالیتهای بنیادین ایشان در مدّت ماموریت در انگلستان بود.
فعّالیتهای فرهنگی گستردهای نظیر کنگرههای مهم و بین المللی علمی و دینی: گفتگوی تمدنها، تحلیل و بررسی تروریسم، فرهنگ و تمدّن اسلامی ایران، کنگره نورآوریها در اندیشه امام خمینی (رحمةاللهعلیه)، کنگره مصلح جهانی در ادیان آسمانی، کنگره بررسی اندیشه و افکار مولانا جلالالدین رومی، و دهها کنگره و همایش علمی که با همکاری مؤسسات علمی برجسته اروپا و آمریکا و مشارکت اندیشمندان ایرانی، اروپایی و آمریکایی و سایر کشورهای جهان انجام گرفت، و نیز راهاندازی دهها مجله و نشریه به زبانهای مختلف انگلیسی، فارسی، عربی و اردو، بخشی از فعّالیتهای فرهنگی ایشان در مدّت ماموریت نمایندگی مقام معظّم رهبری در انگلیس بود.
ایشان در عرصه تاسیس مراکز علمی - پژوهشی ایرانی و اسلامی در انگلیس نیز فعّالیتهای بسیاری انجام داده است از جمله: تاسیس حوزه علمیه امام حسین (علیهالسّلام) در لندن (از مراحل ابتدایی تا مرحله خارج)، کالج (دانشکده) علوم اسلامی لندن Islamic College for Advanced Studies، دانشکده Oxford Academy در شهر علمی آکسفورد (که هماکنون در اختیار دانشگاه آزاد است و با نام Azad University مشغول به فعالیت است)، کرسی شیعهشناسی در دانشگاه بزرگ کمبریج، کرسی شیعهشناسی در دانشگاه بریستول، دفتر همکاریهای علمی اسلامی در دانشگاه SOAS لندن، انجمن علمای مسلمان اروپا، و تعداد دیگر از مؤسسات فرهنگی، علمی و دینی...
همچنین ایشان را میتوان یکی از داعیهداران در حوزه تبارشناسی تشیع انگلیسی دانست
آیت الله اراکی برای ماموریت محوله ۱۰ سال در انگلیس اقامت داشتند
مهدی نصیری باید برای ادعایش دلیل بیاورد
ولی در صورتی که اگر فرزندان آیت الله اراکی با حمایت و رضایت ایشان ، کارت اقامت دائم در انگلیس داشته باشند خلاف منش انقلابی وارزشی و منویات مقام معظم رهبری است و در این زمینه مورد نقد وانتقاد خواهند بود.
#سوال
نهادهای متولی حجاب کدامها هستند ؟
هدایت شده از غفّار 🇮🇷
.
نهاد مسئول متولی حجاب کدامند؟
#پاسخ را در آدرس زیر ببینید👇
https://www.khabaronline.ir/news/64332/26-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D8%AF
#سوال
چرا رهبر در موضوعات نظامی ناضر میگذاره که مثلا آیا فلان سلاح خوب عمل کرده یا نه؟
اونوقت نوبت به برخود با دزد و اختلاس میشه صحبت از مصلحت و نوبتدهی و مدارک بیشتر و کارهای مهمتر ... میشه
بینی و بین الله جمهوری اسلامی روی کاغذ دنبال حقوق نجومی نبوده اما در عمل بوده
* قانون مجلس گفته اگر کسی پشت ترافیک فحش داد به پلیس و یا نظام ، بزن همه شیشه ها ماشینش رو خورد کن، قانون مجلس گفته به مردم و زن و دختر مردم فحاشی و حرف های زشت بزن، آیا فقط ۱۰ جا اشتباه کرده
رشوه هایی که روزانه پلیس سر گذرگاه ها از راننده های بار میگیره اشتباه نیست؟
نحوه برخورد با زندانیان که فیلم هاش هم هک شد اشتباه نیست؟
و...
چه وقت نوبت بالایی ها میرسد؟
پائینی ها از بالایی ها یاد میگیرند
هدایت شده از مهاجر
1️⃣
💠به عنوان نمونه به بخش کوچکی از فرمایشات رهبر معظم درباره #فساد اقتصادی اشاره می کنیم تا مشخص شود ایشان چقدر نسبت به این مساله حساس هستند و به هیچ وجه اهل مصلحت اندیشی نیستند:
مقام معظم رهبری: میدان مبارزهی با مفاسد اقتصادی، کمتر از میدان جهاد با دشمن مهاجم مسلح نیست. اتفاقا این کار، ظریفتر هم هست؛ چون دشمن مسلح را همه میبینند، میشناسند و دشمنی او را قبول میکنند؛ اما دشمنان مفسد را - چه در زمینهی مسائل اقتصادی و چه زمینههای فرهنگی و غیره - نمیشناسند، و دشمنیشان را تصدیق نمیکنند و ای بسا از آنها حمایت هم میکنند. اینها ضررشان مانند ضرر موریانه است. ظاهر بنا، سالم؛ اما باطن بتدریج رو به پوسیدگی است. کاری که اینها میکنند، این است. لذا واقعا کارتان یک جهاد است.
جنبه دیگر مردمی بودن مبارزه با فساد است. اگر به معنای واقعی کلمه میخواهیم در کنار مردم باشیم باید با فساد و مفسد بیامان مبارزه کنیم که خب ایشان در مسئولیت قبلی حرکت مبارزه با فساد را شروع کردند، لکن اصل قضیه اینجاست. بسترهای فساد در قوه مجریه شکل میگیرد. اینجا باید با فساد مبارزه کرد. فرارهای مالیاتی، انحصارهای بیدلیل، سوءاستفاده از ارز ترجیحی، فعالیتهای ناسالم سوداگرانه، قاچاق و امثال اینها، فسادهایی است که باید به معنای واقعی کلمه با آنها مواجه شد.
10 اردیبهشت سال 80 مصادف با صدور پیام مهم مقام معظم رهبری خطاب به روسای قوا برای مبارزه با مفاسد اقتصادی بود.پیامی که در آن رهبری معظم ، مبارزه با مفاسد اقتصادی را ضروری خوانده و عنوان کردند که امروز کشور ما تشنه فعالیت اقتصادى سالم و ایجاد اشتغال براى جوانان و سرمایهگذارى مطمئن است:
اول: با آغاز مبارزهى جدى با فساد اقتصادى، فریادها و نعرههاى مخالفت بلند خواهد شد. این مخالفتها از سوى کسانى خواهد بود که از آن متضرر میشوند. مبادا در عزم راسخ شما تردید بیفکند.
دوم: ممکن است کسانى بهخطا تصور کنند که مبارزه با مفسدان موجب ناامنى اقتصادى و فرار سرمایهها است. به این اشخاص تفهیم کنید که بهعکس، این مبارزه موجب امنیت فضاى اقتصادى است.
سوم: کار مبارزه با فساد را به افراد مطمئن و برخوردار از سلامت و امانت بسپارید.
چهارم: ضربهى عدالت باید قاطع، دقیق و ظریف باشد.
پنجم: بخشهاى مختلف نظارتى در سه قوه باید با همکارى صمیمانه، نقاط آسیب در گردش مالى کشور را شناسایى و آسیبزدایی کنند.چندسال قبل بنده مسألهى مبارزه با فساد را مطرح کردم و آن نامهى هشت مادهاى را نوشتم، اما از داخل مجلس شوراى اسلامى -که باید مرکز مبارزهى با فساد باشد- فریاد اعتراض به این شعار بلند شد؛ با این بهانه که مبارزهى با فساد، سرمایهها را از کشور فرارى مىدهد!
ششم: وزارت اطلاعات نقاط آسیبپذیر در فعالیتهاى اقتصادى دولتىِ کلان مانند: معاملات و قراردادهاى خارجى، و سرمایهگذاریهاى بزرگ، طرحهاى ملى و نیز مراکز مهم تصمیمگیرى اقتصادى و پولى کشور را پوشش اطلاعاتى دهد و به دولت و دستگاه قضایى یارى رساند.
هفتم: در امر مبارزه با فساد نباید هیچ تبعیضى دیده شود. هیچکس و هیچ نهاد و دستگاهى نباید استثنا شود.
هشتم: با این امر مهم و حیاتى نباید به گونهى شعارى و تبلیغاتى و تظاهرگونه رفتار شود. به جاى تبلیغات باید آثار و برکات عمل، مشهود گردد.
اصلاحات واقعی مبارزه با فساد است
🔴شما از این فرمایشات مماشات و #مصلحت اندیشی برداشت می کنید؟؟!!
🔴در هیچ جای عالم چنین وضعیتی پیدا نمیکنید که قوت یک نظام را به نقطه ضعفش تبدیل کنند. اینکه ضدانقلاب و مزدورها و مواجب بگیرانش چنین پروژه موهومی را جلو ببرند عجیب نیست؛ عجیب اینست که چرا این رفتار مشمئز کننده برای برخی در داخل یک عادت رسانهای شده است
🔥مبارزه با فساد همه جای دنیا منشأ امید است و در کشور ما به واسطه بازارمکاره ممبر و معرکه گیری لایک، شده است عامل کسری.
❓با کدام استدلال از برخورد نظام با فساد به فساد نظام رسیدیم🤔
🖐 کسی مدعی نیست که نظام اسلامی، نظام عصمت است؛ اما حتما نظام اسلامی، نظام مقابله با فساد است. خطا در سیستم هست اما خطای سیستمی نیست. روشن نیست؟
✅ فاصله ادراک فساد از واقعیت فساد در جمهوری اسلامی بر مبنای پیمایشهای معتبر که نمونهای از آنرا دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد بیش از 70 درصد است.
❗️ یعنی تنها کشوری هستیم که در آن مبارزه با فساد با خودنمایی جاهلانه و هنرنمایی مغرضانه رسانهای، منجر به احساس فساد بیشتر میشود. مضحک نیست؟
❓ضرر کدام بیشتر است؟ ضرر فساد در سیستم یا ضرر کسی که جمهوری اسلامی را دارای فساد سیستمی میداند؟ اولی یک مصداق است و دومی همان یک مصداق را "نشانه" ای بر همه گیری فساد. اولی نقص نظام است و دومی نعل وارونهای بر دارایی نظام.
هدایت شده از مهاجر
2️⃣
✅و اما یک قاعده ساده؛
🔴هرنوع کنشگری و با هرعنوانی و تحت هر لوایی که منجر به ناامیدی مردم از اصلاح و آینده شود، سراسر فساد اکبر است و ظلمی است بسیار فراتر از فساد اقتصادی این و آن.
🔴 مساله فساد و یا سلامت اقتصادی مربوط به کل بدجامعه است از مدیران گرفته تا تک تک افراد جامعه در هر جایگاه و نقشی که قرار دارند.خلافی که یک کارگر یا مغازه دار در جایگاه خود می کند شاید به چشم کسی نیاید ولی خلاف مدیران چون در راس حکومت هستند آشکار می شود.باید بدانیم ریشه کنی فساد فقط مربوط به مدیران نیست و همه افراد جامعه در نقش خود باید پاکدست و با تقوا باشند باشند.
♦️آیت الله رئیسی رئیسی در این دولت در ۱۸ماه موفق شده حدود ۳۰هزارمیلیارد تومن رو از دانه درشتها به نظام بانکی و نهادهای دولتی برگردونه
یعنی حدود قیمت ۲۵میلیون بشکه نفت که بیشتر از کل یارانهی نقدی دولت میشه!
1️⃣گرفتن بیش از ۳۰هزار میلیارد مالیات معوقه کله گندهها (معادل ۲۵میلیون بشکه نفت)
2️⃣بازگردوندن ۳میلیارد و۴۰۰میلیون دلار از ارزهای ناشی از صادرات ( *یک پنجم بودجه دولت درسال۹۹*)
3️⃣زنده کردن حدود ۲۳۷ هزار
-برگشت حدود ۳۰هزار میلیارد از وامهای کلان(۱۰برابر اختلاس معروف)
4️⃣احیاء ۸۱۹ واحد صنفی فقط در سال ۹۹ (۲۷هزار شغل!)
-اعاده ۱۳هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی ملی تصرف شده به بیتالمال فقط در سال گذشته
5️⃣آزادسازی و اعاده ۳۹ هزار و ۱۷۰ هکتار از سواحل
6️⃣وصول ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومنی معوقات بانکی
اینا فقط بخشی از اثرات اقتصادی مدیریت انقلابی #رئیسی بود اونم تو قوه قضائیه نه توی دولت!
برگزاری دادگاههای علنی ویژه #مفاسد اقتصادی؛ برگزاری این دادگاهها در سال ۹۷و در پی نوسانات شدید اقتصادی و ارزی و سودجویی دلالان، صرافان و واردکنندگان مورد توجه قرار گرفت. تشکیل دادگاههای ویژه به نحو گسترده برای برخورد با فساد اقتصادی.مثلا در عرض یک سال از این دوره بیش از ۱۰۰۰مورد حکم قطعی شامل اعدام، حبسهای ابد و طویلالمدت، انفصال از خدمت، استرداد اموال، شلاق و… توسط این دادگاهها صادر شد. آقای رئیسی بارها با تأکید بر برخورد عملی با فساد و دانهدرشتها می فرمودند که گرفتار حاشیهها نخواهند شد و از جوسازیها و فضاسازیها و از اخم کسی تأثیر نخواهد پذیرفت و دست مفسدان را از بازو قطع خواهد کرد.
بیتعارف با دانهدرشتها و آقازادهها؛ بازداشت و محاکمه دانهدرشتها، آقازادهها و یقه سفیدها با اتهامات مالی و کلاهبرداری در دوره موسوم به تحول در قوه قضاییه بازتاب گستردهای در رسانهها و در میان افکار عمومی داشت. حاشیه امن آقازادهها، مسئولان و دانهدرشتها همواره یکی از زمینههای بیاعتمادی مردم به عدلیه بوده است. در این دوره دستگاه قضایی تلاش کرد تا با ورود به خطوط قرمز سنتی این دسته از مفسدین، اعتماد از دست رفته به قوه قضاییه را بازگرداند؛ به همین جهت، دادگاههایی برای محاکمه دانهدرشتها و آقازادهها و برخی مسئولان برگزار شد که بعضی از آنها در بالا اشاره شده است.
مروری بر پرونده مفاسد اقتصادی دانه درشتها
علی اکبر طبری، مدیر کل امور اجرایی و معاون اجرایی رئیس سابق قوه قضاییه بود که سالها سرگرم بیدادگری بود؛ پس از انتصاب رئیس جدید قوه قضاییه طبری از سمت خود برکنار و دستگیر شد.
خرداد ۹۹ اولین جلسه دادرسی طبری تشکیل شد؛ سردستگی شبکه ارتشاء، پولشویی، جعل اسناد، دریافت میلیاردها تومان رشوه و تسهیل ۱۰۰ هزار یورو از جمله اتهاماتی است که در کیفرخواست طبری قرائت شد.
پس از اتمام جلسات دادرسی طبری، به ضبط اموال نامشروع، انفصال دائم از خدمات دولتی، پرداخت جزای نقدی و ۵۸ سال و ۹ ماه حبس تعزیری محکوم شد، این حکم که جهت اعاده دادرسی راهی دیوان عالی شده بود، سرانجام مهر تأیید دیوان عالی کشور را دریافت کرد.
حسن میرکاظمی ملقب به حسن رعیت، مفسد دیگر اقتصادی بود که مرداد ماه سال ۹۸ در باغ وحش شخصی اش میان غرش ۱۷ قلاده ببر دستگیر شد؛ اولین جلسه دادرسی حسن رعیت یار غار بابک زنجانی و اکبر طبری فروردین ماه سال جاری و به ریاست قاضی بابایی برگزار شد.
در این جلسه مصادیقی از اتهامات اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور قرائت شد که تأسیس ۴۴ شرکت صوری، دریافت ۱۸۲ میلیون دلار تسهیلات ارزی برای راه اندازی کارخانه و واردات ماشین آلات مستهلک برای این کارخانه، دریافت ۶۷ میلیون یورو تسهیلات ارزی و واریز آن به حساب یک شرکت صوری، دریافت حدود ۱۱ میلیون یورو که در نهایت به حساب بابک زنجانی واریز شد و رعیت معادل ریالی این مبلغ را گرفت و بسیاری اتهام و فساد دیگر از جمله اتهامات وی بود، البته پرونده حسن رعیت و دیگر متهمان مرتبط همچنان جاری و در دست بررسی است.
هدایت شده از مهاجر
3️⃣
آقای تهیه کنندهای که با فسادش معروف شد
وقتی چشم مخاطبان به رأسهای مثلث عشقی سریال شهرزاد دوخته شده بود یا فیلمهای تهیه کننده معروف روی پرده سینما میرفت شاید کسی حدس نمیزد سناریوی پنهان پشت پرده سرمایه محمد امامی این تهیه کننده جوان را به فساد اقتصادی شهره کند.
تابستان ۹۹ اولین جلسه رسیدگی به اتهامات محمدی امامی و ۳۲ متهم دیگر پرونده اقتصادی بانک سرمایه به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد؛ از تهامات وارده به محمد امامی میتوان به اخذ تسهیلات کلان مجموعا به مبلغ ۲۲۵ میلیارد تومان و عزل و نصب پیامکی برخی مدیران بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد، امامی یکی از سرشبکههای اصلی فساد بانک سرمایه بوده است که با همکاری دیگر متهمان این پرونده پولهای باد آورده زیادی را به جیب زده بود و رسیدگی به این پرونده هنوز ادامه دارد.
تلخ و شیرینهای نیشکر هفت تپه
یکی از مهمترین پروندههایی که سال گذشته قوه قضاییه به صورت جدی درباره آن وارد عمل شد پرونده خصوصی سازی پر حاشیه شرکت نیشکر هفت تپه بود؛ شرکتی که به صورت غیرقانونی خصوصی سازی شده بود و کارگران بسیاری را یا از کار بیکار کرده بود یا حقوق آنها را نپرداخته بود.
هفت تپه کارخانهای که نامش از ذهنها پاک نمیشود، دو سالی است که پا به خبرگزاریها باز کرده و بسیاری را پای میز محاکمه کشانده کشانده است؛ شبکه سازمان یافته اخلال در نظام ارزی از طریق قاچاق عمده و معاملات غیرمجاز ارزی و پرداخت رشوههای هزاران دلاری به مدیران برخی بانکها توسط یک جوان از جمله پروندههای پر سر و صدایی بود که سال گذشته قوه قضاییه به آن ورود پیدا کرد؛ پروندهای معروف که متهم ردیف اول آن امید اسدبیگی مدیر عامل شرکت نیشکر هفت تپه بود. این پرونده همچنان مفتوح است، اما دادرسیها و اقدامات قوه قضاییه منجر شده تا کارخانه نیشکر به بخش دولتی واگذار شود؛ واگذاری که کام کارگرانش را شیرین کرده است.
قوه قضاییه برای برخورد با دانه درشتها با کسی تعارف ندارد
علی اشرف عبدالله پوری حسینی رئیس پیشین سازمان خصوصی سازی یکی از مدیرانی بود، به دلیل فسادهایی که انجام داده بود توسط قوه قضاییه پای میز محاکمه آمد تا دستگاه قضا بار دیگر نشان دهد که برای مقابله با مفسدان و دانه درشتها با کسی تعارف ندارد و تنها خط قرمزش مبارزه با فساد است.
اتهامات پرونده پوری حسینی که حاصلش از کار بیکار شدن تعداد زیادی کارگر و نابودی سرمایههای بسیار بود از آذر ماه ۹۹ آغاز شد، اتهام او اخلال عمومی در نظام تولیدی بود که خصوصی سازی هفت تپه از جمله مصادیق آن به شمار میرفت و نتیجهاش صدور حکم ۱۵ سال حبس برای وی بود.
پروندههای قطور کثیرالشاکیای که مختومه شدند
سال ۹۸ بزرگترین پرونده کلاهبردای کشور با حدود ۶ هزار شاکی زیر دست قاضی قاسمی قرار گرفت؛ پروندهای معروف به نام سکه ثامن با هزاران مالباخته و شاکی که سرمایههایشان به دست عدهای مفسد به یغما رفته بود.
رسیدگی به پرونده سکه ثامن چندین ماه به طول انجامید، اما سال گذشته و در نتیجه بررسیهای این پرونده ۳۰۰ جلدی حکم ۱۵ سال حبس تعزیری، دوسال تبعید و ممنوعیت از فعالیت در مشاغل سکه و ارز برای متهم ردیف اول و مدیر عامل شرکت صادر شد و از احکام دیگر این پرونده رد مال به مبلغ حدود ۳۰۰ میلیارد تومان و پرداخت حدود ۹۹ میلیارذ تومان بابت پولشویی بود و با تلاش حامیان عدالت این پرونده مختومه شد.
براساس آخرین اخبار علی القاصی دادستان تهران از پرداخت بخشی از مطالبات مردم به ارزش ۶۰ میلیارد تومان خبر داد و وعده داد تا ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر به زودی پرداخت شود.
اینها تنها نمونهای از پرونده متهمان فسادهای اقتصادی کلان هستند که طی سالهای گذشته در محضر عدالت و دادگاه به زانو در آمده اند و قوه قضاییه به رسیدگی آنها پرداخت، مقابله با فساد و برخورد با دانه درشتها همواره شعار قوه قضاییه در دوران تحول بوده و به گفته مسئولان دستگاه قضا برخورد با مفسدان ادامه خواهد داشت.
هدایت شده از مهاجر
4️⃣
اینها نمونه ها دیگر از مبارزه با فساد در قوه قضائیه به شرح زیر است که برای جلوگیری از طولانی شدن فقط به بعضی سر فصل ها را اشاره می کنیم:
۱. آغاز اصلاح ساختار قوه قضائیه در زمان آیت الله رئیسی ۲. تقلیل ۶۳ حساب قوه قضائیه به ۵ حساب ۳. برخورد با فساد درون قوه قضائیه ۴. انفصال ۶۰ قاضی متخلف از خدمت ۵. عزل اکبر طبری6. دستور برای بررسی ویژه تحقیق و تفحصهای ارجاعی به قوه قضاییه ۷. برخورد قاطع با مفسدان ۸. حکم ۱۵ سال حبس ریختهگران و برادرش به اتهام اخلال در نظام اقتصادی ۹. حکم هادی رضوی ۱۰. حکم متهمان بانک سرمایه ۱۱. رسیدگی نهایی به پرونده پدیده شاندیز و اعلام حکم مال باختگان پرونده پدیده شاندیز ۱۲. ۹۷۸ حکم قطعی برای مفسدین اقتصادی ۱۳. حکم حسین فریدون برادر رئیس جمهور ۱۴. حکم متهمان پرونده کیمیا خودرو ۱۵. حکم تخریب ویلاهای غیر مجاز (تخریب بزرگترین سازه ویلایی در رشت) ۱۶. طراحی سامانه ثبت اموال و داراییهای مسؤولان ۱۷. آغاز گزارشدهی فساد یا همان #سوت_زنی ۱۸. پیگیری پرونده ۱۷ متهم جاسوسی ۱۹. پیشنهاد ارائه طرحی در رابطه با ممانعت از تحصیل فرزندان مسئولان در خارج از کشور ۲۰. دستور برای تهیه لایحه جامع احترام به آزادیهای مشروع و حفظ حقوق شهروندی ۲۱. عزم جدی برای ورود به فساد خودروسازانممنوعیت مطالبه وجه در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ۲۲. بررسی لایحه مقابله با خشونت علیه زنان ۲۳. نشست نتیجهدار با تعدادی از فعالان محیط زیست ۲۴. حکم قصاص قاتل شیرعلی محمد ۲۵. تحول جدی در راههای ارتباطی قوه قضائیه با مردم به خصوص در فضای مجازی ۲۶. توقف استفاده از چادر برای پوشش متهمین ۲۷. ابلاغ آییننامه اجرای احکام کیفری ۲۸. بررسی امکان اعدام و قصاص به روشی غیر از طناب دار و اهدای عضو محکوم ۲۹. دستورالعمل حفظ کرامت و ارزشهای انسانی در ق.ق با ۳۳ ماده ۳۰. بررسی پرونده تمامی زندانیان بدهکار مالی و اعمال حداکثر مساعدت قضایی و قانونی
#سوال
ببخشید این درسته؟
دقت نکردن در جملات بیان شده و نفهمیدن منظور طرف (حالا به هر دلیلی) باعث میشه گاهی با برداشت اشتباه رگ غیرت باد کنه و تفسیر غیر واقعی بشه
اولا آقای رائفی پور گفتن دهه شصت موقعیتی مثل جنگ بوده و اونجا امکانی واسه تخلیه انرژی بوده . نگفت که هرکی رفته جبهه واسه تخلیه انرژی رفته... البته جوانان و نوجوانان چون انرژی بیشتری دارن و دل صاف و.... بیشتر هم میرفتن با نیت رضایت خدا و امام ... این کجاش توهین و تهمته که رگ غیرت انقلابی باد کنه؟؟؟!!!
دوما گفتن روایت اول بیشتر تاثیر داره نه اینکه تاثیر کامل داشته باشه و روایت هواپیمایی اوکراینی بعداز دوروز و بعداز اینکه آمریکا و ترامپ قبلش گفته بودن گفته شد و حرف رهبر هم هیچ منافاتی با این موضوع نداره . وقتی گفته روایت اول تاثیر بیشتر داره و داشته رهبر هم گفتن اگر این موضوع نبود چیز دیگه بهانه میکردن . خب الان که بوده و روایت اول هم چیز دیگه بوده و اتفاق افتاده . ربطی به این حرف یا اینکه میشده روایت اول رو گفت یا نگفت نداره این یه موضوع کلی هست که فکر نکنم فهمش خیلی سخت باشه مگر اینکه اصل نگاه نگاه بدبینانه باشه
هدایت شده از مهاجر
نخیر درست نیست ... نگاه ما اصلا به آقای رائفی پور بدبینانه نبوده است لکن اگر منصفانه به بحث اخیر ایشان دقت کنیم متوجه اشتباهات اساسی در کلام ایشان می شویم ...متاسفانه آقای رائفی پور اگر هم منظور دیگری داشتند ولی بیان شان درباره تخلیه انرژی برای رزمندگان کاملا اشتباه وغلط بود ... اگر کسی نگاهش به جهاد در مسیر خدا ایمانی والهی نباشد چنین توجیهات غلطی به ذهنش متبادر می شود...کسی که در راه ایمانش حاضر به جان دادن و فدا کردن همه هستیش باشد به هیچ وجه اعتقادش با این دلیل های مادی قابل تبیین نیست ...⬇️⬇️⬇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهه
چرا در صدا و سیما این حرف مطرح شد
سلام و احترام
#پاسخ ⏬
✅🌴مقام معظم رهبری: نظام جمهورى اسلامى با حملات گوناگون سیاسى، اقتصادى، نظامى، امنیتى از بین نمیرود بلکه روزبهروز هم قوىتر میشود؛ تا امروز که نظام جمهورى اسلامى نظامى است به معناى واقعى کلمه مقتدر. البته نظام اسلامى، هم مقتدر است، هم مظلوم است.
♦️این اقتدار نظام، منافاتى ندارد با مظلومیت؛ مثل امیرالمؤمنین: حاکم مقتدرِ نظام اسلامى در زمان خود، اما درعینحال مظلومترین مظلومان؛ نظام جمهورى اسلامى هم همینجور است.
♦️ در کذب سخنان این به اصطلاح استاد دانشگاه همین اعتراف خودش بس است که این صدا وسیمایی که علنا در پخش زنده چنگ به چهره آن میکشد و تهمت دروغگویی و جناج بازی به او می زند یکی مثل او را چهار مرتبه در این برنامه دعوت کرده است تا بتواند اینگونه لجن پراکنی کند...
♦️ولی این قوم خدانشناس قدر دان این نعمت و این نظام مظلوم نیستند باید امثال این افراد را به مثل ابوارّه(بن سلمان سعودی) بدهند که بلایی را که بر سر خاشوقچی به خاطر انتقاد ساده آورد و او را تکه تکه کرد بر سر مثل اینها بیاورد تا شاید قدر نعمت نظام اسلام و صبوری حاکمیت را بدانند!!
♦️کجای دنیا چنین چیزی نمونه دارد که منتقدین به این راحتی ارکان نظام را به باد اتهام و اهانت بگیرند وصدای آنها در رسانه ملی آن کشورها به صورت زنده پخش شود؟!!
این به اصطلاح استادی که دم از عدالت خواهی می زند چرا گفتار و رفتارش بویی از عدالت نمی دهد؟ چرا رسما ظلم به نظام و مخاطبین می کند؟ تو برای چه دعوت شده ای؟ موضوع بحث چیست؟
♦️چرا موضوع بحث را منحرف می کنی وبرای عقده گشایی و خوش رقصی برای هم حزبی هایت مطلب بی ربط از موضوع را مطرح می کنی؟ مگر ذهن ارزشمند وپاک مخاطبینی که برای بررسی موضوع جامعه شناختی آشوبها پای این برنامه نشسته اند سطل زباله ی مشاجرات تو و رفقا و داشجویانت است که جواب آنها را در تریبون رسمی آورده ای ؟؟
♦️مگر وقت این همه مخاطب ملعبه تو و دوستان هم حزبیت است که اینگونه آن را هدر دهید؟؟!!
خلاصه بر مظلومیت این نظام باید گریست...
🖊مهاجر
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin