فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
📛تکذیب نسبتی نادرست و بیسند به آیتالله خوشوقت
❌ ویدئویی در شبکه های اجتماعی از اظهارات یک روحانی که جملهای را به آیتالله خوشوقت نسبت میدهد به طور گسترده بازنشر شده است.
👈دراین ویدیو فرد میگوید اگر شخصی مخالف ولی فقیه بود میتوان کار انجام نشده را هم به او نسبت داد تهمت زد و آن را پخش کرد.
🔻واکنش پسر آیتالله خوشوقت به این اظهارات:
✅ ما و هیچ یک از شاگردان و همراهان ایشان،چنین گفتهی خلاف عقل و شرعی را از آن عالم ربانی سراغ نداریم.👇
🏷منبع
https://khabaronline.ir/xkq6q
-----------------------
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در
17.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهه
الان واقعا کدومش درسته
چون من علاوه بر این ها از کسی شنیدم که چون حضرت انگور دوست داشتن این نگاره هست
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و ادب
#پاسخ_مرتبط ⬇️
✅حضرت زهرا(س) بیمار شده بود، رسول اکرم(ص) به دیدار او آمد، فرمود: حالت چطور است، چرا غمگین هستی؟ فاطمه: کسالت دارم.
🔸پیامبر: آیا به چیزی میل داری؟ فاطمه به انگور میل دارم، ولی می دانم که اکنون فصل انگور نیست. پیامبر: خدا قدرت آن را دارد که انگور را برای ما بفرستد، آن گاه چنین دعا کرد: اللهم ائتنا به مع افضل عندک منزلة: خدایا! انگور را همراه کسی که از نظر مقام بهترین فرد امت من در پیشگاه تو است، نزد ما بفرست. چند لحظه ای نگذشت،
ناگاه حضرت علی(ع) وارد خانه شد، دیدند زنبیلی در دست دارد و زیر عبا گرفته است،
پیامبر(ص) به او فرمود: چه همراه داری؟
علی: انگور است که برای فاطمه(س) آورده ام. پیامبر(ص) دوباره فرمود: الله اکبر، الله اکبر همان گونه که دعای مرا (بهترین فرد امت) به علی(ع) اختصاص دادی، شفای دختر مرا در این انگور قرار بده. فاطمه(س) از آن انگور خورد، و هنوز پیامبر(ص) از خانه حضرت زهرا(س) بیرون نیامده بود که آن بانوی بزرگوار شفا یافت
🔹همه خوشه انگور در حرم مطهر حضرت علی علیه السلام این نوید را به ما میدهد که اگر خدا را به جاه و مقام حضرت علی علیه السلام قسم بدهیم و حاجات و خواسته های خودمان را نیز مطرح کنیم حوایجمان بر اورده شده و به نتیجه مطلوب میرسیم
مسلما در حرمش دردها شفا و حاجت ها روا و برآورده خواهند شد
🔸علی علیه السلام که در غیر فصل انگور فاطمه زهرا س را با انگور خوشحال کرد میتواند من و شمارا حتی اگر استحقاق براورده شدن حاجت نداشته باشیم و امکان حل مشکل مان هم نباشد با دست مشگل گشای خود خوشحال کرده و حاجاتمان را روا نماید.
#جهادتبیین
#سوال
آیابرای امام زمان عج ا..صدقه دادن
جایزاست؟
امام خلیفة الله است،جانشین خدادر
روی زمین،اگرجواب بلی است،علت؟
اگرخیر،جایزنیست،علت⁉️
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
✅به منابع روایی زیاد بر می خوریم به اعمالی که شیفتگان برای مقتدای خود انجام داده اند و از محضر ائمه (ع) پرسیده اند و آنها تایید کرده اند و آن اعمال را دارای ارزش معنوی دانسته اند از جمله:
در روایتی از امام کاظم(ع) که شخصی به حضرت عرض کرد: روز عید فطر که فرا می رسد شروع می کنم به یک ختم قرآن برای رسول لله(ص) و یک ختم قرآن برای حضرت فاطمه(س) و یک ختم قرآن برای امامان و یک ختم برای شخص شما آیا این کار ثوابی برایم دارد؟ حضرت در جواب فرمودند: ثوابش آنست که در روز قیامت با آنان خواهی بود. این شخص می گوید: گفتم الله اکبر، چنین ثوابی برای من است؟حضرت سه مرتبه فرمودند:بلی بلی بلی. (بحار الانوار/ج98/ص5)
🔹و موقعی که بررسی می کنیم در می یابیم که در عالم ماده و فیزیک هیچ حرکت و عملی بدون بازتاب و اثر نیست و کوچک ترین عمل فیزیکی مانند برخورد دو جسم خرد با هم دارای اثر است.
👈حال چگونه می شود حرکات روحانی و معنوی که در نشئه ی روحانیت است و تاثیر و تاثر در آن عالم با دنیای فیزیک قابل ملاحظه نیست، بدون اثر باشد؟
✅اینکه پیامبر (ص) و معصومین(ع) نیازمند اعمال ما نیستند ولی خداوند ذوالفضل العظیم است و هیچ عملی را بدون اثر نمی گذارد به ویژه اگر برای اولیای او باشد.
🔹و در روابط عاطفی هدیه از بهترین ابزار جذب محبت است،شخصیت ها هرچه که بزرگ و ستودنی باشند از هدیه چه مادی و چه معنوی خشنود می شوند ، امام زمان (عج) که قطب عالم امکان است از هدیه ی یک شاخه ی گل و یا یک سوره ی قرآن و یا صدقه از طرف آن حضرت معلوم است که آن حضرت را دلشاد می کند و در پی جبران پاسخ به محبت کننده بر می آیند و هدیه کننده را به محبت دوباره افتخار می دهد، و طبق روایات و احادیث،حضرت ولی عصر(عج) دارای زندگی طبیعی و معمولی و عادی هستند،آن حضرت هم مانند سایر مردم در معرض اراض طبیعی و آفات و گرفتاری های جسمی و اندوهای روحی می باشند، بنابر این صدقه و دعا و نمازها و هدایای معنوی که به فرموده ی ائمه (ع) دور کننده ی بلاهاست آن حضرت را از بلایا دور می دارد و در سلامت جسم و جان آن عزیز اثر خواهد گذاشت.
✅مهمترین نکته اینکه میان هدیه کننده و هدیه گیرنده ارتیاط عاطفه و مهر برقرار می گردد این عمل ما را به او و او را به ما متوجه می سازد و در این ارتباط ما را به رنگ و خوی او آشنا و صدای نیاز ما را به او می رساند و پاسخ پدرانه او را بر جان ما فرود می آورد،دل کوچک مارا به قلب بزرگ قطب عالم امکان و بی ساحل او پیوند می زند و جویبار عبادات مارا به در یای مواج بندگی او متصل می سازد و نهال خرد و ساقه ی نازک وجود ما را در سایه سار آن شجره ی فراگیر الهی به سایه می نشاند و ستاره ی وجود ما را از ماه و خورشید جهان تاب هستی او روشن می سازد.(یاد محبوب/27)
معرفی منابع برای مطالعه بیشتر:
1.صدقه ای برای او(سید جعفر رفیعی)
2.وظایف منتظر(منصور پهلوان)
3.وظایف مومنین در عصر غیبت( سید علی حسینی)
4.دومین غدیر (سید جعفر موسوی نسب)
هدایت شده از چشم من و امر ولی
با سلام و رحمت بله حتی یکی از تکالیف زمان غیبت است (منظور تکلیف اخلاقی) سید بن طاووس که از علمای بزرگ و از عرفا بود که خدمت حضرت هم بسیار مشرف شده بود بسیار به این کار اهمیت می داد به نیت حفظ وجود امام زمان علیه السلام همیشه صدقه می داد سیدبن طاووس، رحمة الله علیه، به فرزند خود سفارش مى فرماید که: ابتدا کن به صدقه دادن براى آن حضرت قبل از اینکه براى خود و عزیزانت صدقه بدهى. باید توجه داشت که آن حضرت هیچ احتیاجى به صدقه و دعاى ما ندارد بلکه از شؤون بندگى و اداى بعضى از حقوق بزرگ آن حضرت است و خود یک نوع اظهار محبت و دوستى به آن جناب است، و این عمل راه و سببى است براى جلب رضاى پروردگار و حصول قرب به خداوند در قضاى حوائج و دفع بلا. لذا آثار صدقه به انفاق کنندگان آن مى رسد مخصوصا اگر انفاق براى اظهار محبت و دعا براى وجود مقدس (عجل الله تعالی فرجه) باشد.
هدایت شده از چشم من و امر ولی
سید بن طاووس، رحمة الله علیه، در کتاب «امان الاخطار» در ضمن دعایى که براى صدقه دادن در وقت سفر ذکر مى کند مى نویسد: اَللهُمَ اِنَّ هَذِهِ لَکَ وَ مِنکَ وَ هِىَ صَدَقَةٌ عَن مَولانا المهدی، عجل الله فرجه، وَ صَلِّ عَلَیهِ بَینَ اَسفارِهِ و حَرکاتِه و سَکَناتِه فِى ساعاتِ لََیلِه وَ نَهارِه وَ صَدقَهٌ عَمَّا یَعنِیهِ اَمرَهُ وَ مَالا یَعنیهِ وَ مَا یُضمِنه و ما یُخلِفُه.خدایا! این (صدقه) از آن تو و براى توست و صدقه اى براى سلامتى مولایمان مهدی (عجل الله تعالی فرجه) مى باشد، و بر او درود بفرست آن هنگام که در سفر است و در تمام حرکتها و استراحت هایش، در تمامى اوقات شب و روزش و صدقه اى است براى هرچه که متعلق به اوست.یکى از علماى اهل معنا مى فرمود: چه در هنگام سفر و چه در هنگام حضر، وقتى که صدقه براى وجود مقدس امام زمان، مى دهید این دعا -دعاى فوق- را بخوانید. علمای بزرگوار بر اساس مستندات و تجربیات دینی معتقدند زمان پرداخت چنین صدقه ای نوع برکات را افزونتر و دارای اثر گذاری بیشتر میدانند .
#سوال
چرا در زمان غیبت کبری دادن صدقه جایز است ⁉️
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
یکی از وظایفی که در زمان غیبت کبرا برای منتظران عنوان گردیده، صدقه دادن جهت سلامتی وجود مقدس امام عصر(ع) است.
صدقه برای سلامتی آن حضرت: در این مورد است که اشکال مطرح می شود که وجود آن حضرت چه نیازی به صدقه دارد؟ در جواب می توان بیان داشت که صدقه برای سلامتی آن حضرت می تواند از بیماری ها باشد نه به خاطر تحفّظ از مرگ. توضیح اینکه آن وجود مقدس همانند انسان های دیگر مریض می شوند و در معرض آفات قرار می گیرند. در تاریخ زندگانی امام صادق(ع) چنین آمده که بر حضرتش تبی عارض گشت، حضرت چندین بار «یا فاطمه» گفتند،1 یا در جای دیگر آمده که امام صادق(ع) در شب بیست و سوم ماه رمضان مریض بودند دستور دادند با همان حال بیماری، ایشان را به مسجد ببرند،2 ظاهراً به خاطر اهمیت احیاء شب بیست و سوم رمضان.
از مجموع این روایات و نظایر آنها روشن می شود که صدقه دادن و نماز خواندن و حج به جا آوردن و انجام دیگر امور خیر به نیابت از زندگان و مردگان جایز، بلکه مستحب است
صدقه و همچنین دعا برای آن حضرت (مطلقاً) شایسته است یعنی چه برای دفع بیماری ها و چه برای حفظ آن وجود مقدس؛ بیان این مطلب آنست که لزومی ندارد شیعیان و مسلمانان که به دعا و صدقه در زمان غیبت موظف هستند توجه به غایت کنند و چون حفظ حضرتش را خداوند به عهده گرفته) بلکه ما مکلف هستیم برای آن حضرت صدقه دهیم و دعا کنیم (مطلقاً) یعنی چه برای حفظ باشد و چه برای سلامتی آن حضرت از بیماری ها و به تعبیر دیگر لازم نیست علت و حکمت این وظیفه شایسته را لازم نیست بدانیم، ما باید بر طبق دستورات شرع ـ چه واجب و چه مستحب ـ عمل کنیم.