هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
⭕️متأسفانه سردسته زورگیران ، جوانی ایرانی بوده که نقشه حسابشدهای برای سرقتهای خشن داشته است .
◀️این متهم خشن ایرانی دراعترافات خود ۶ عضو کم سن تبعه خارجی (افغانستانی) را لو داد و گفت بعد از آزادی از زندان به این باند سرقت پیوسته و به زورگیریهای وحشتناک از موتورسواران مسافرکش روی آورده است.این اعترافات تکان دهنده، بی درنگ عملیات دستگیری وارد مرحله جدیدی شد و نیروهای انتظامی در کمتر از ۸ ساعت موفق شدند اعضای دیگر این باند را نیز دستگیر کنند که در بازرسی از محل اختفای آنان چند دستگاه موتورسیکلت سرقتی، ۵ قبضه قمه و کارد و ۲ دستگاه تلفن همراه کشف شد.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
✈️غرامت ۱۸۰ هزار دلاری به هریک از جان باختگان هواپیمای اوکراینی
🛫بعداز ۵سال دادگاه عالی کانادا،
🛬شرکت هوایی اوکراینی را مقصر اصلی سرنگونی هواپیما دانست و اجبار به پرداخت غرامت کرد.
🛩کلیپ رو ببینیم.
🔺چقدر دلمان سوخت برای سردار حاجی زاده که با مردانگیاش آن روز تمام مسئولیت این حادثه تلخ را برعهده گرفت، آبروی خودش را با خدا معامله کرد و خود را آماج تهمت و تخریبها قرار داد!
🔺نگذاریم این خبر فوقمهم در لابلای هیاهوی این روزها گم و بایکوت شود
◽️اگـر
آنروز حاجی زاده و سپاه را مقصر میدانستیم و طعنه و کنایه میزدیم، جار میزدیم اکنون با انصاف باشیم و با اعلام مقصر اصلی، جبران کنیم.
• ⋆𝆯۪۪۪ٜ𝆯⋆⋆𝆯۪۪۪𝆯• ⋆𝆯۪۪۪ٜ𝆯⋆⋆𝆯۪۪۪𝆯
#سوال
میگن این شرکت در اختیار ایران است ایران باید غرامت بده به شرکت اوکراینی واون بده به کانادا
درسته؟چون مسافرا بعضی کانادایی بودن
هدایت شده از سپهر بیکران
باسلام
خیر مسئولیت این شرکت با اوکراین است و قطعا پرداخت خسارات هم با این شرکت است . شرکت هواپیمایی اوکراینی به چه دلیل در اختیار ایران است ؟ربطی هم ندارد قربانیان حادثه متعلق به کدام کشور باشند !
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
درباره تزریق گوشتهای برزیلی به واحدهای صنفی تولید فراوردههای گوشتی این موضوع توسط عده ای نا آگاه صحبت شده است و در فضای مجازی بسیار به این زمینه دامن زده شد. اما لازم است توضیحاتی را در این مورد ارائه دهیم . ۱۹۴ شرکت تولید فراوردههای گوشتی سوسیس و کالباس در کشور داریم و از این تعداد ۱۴۲ تا شرکت فعال هستتند. تمام کارخانههای تولید سوسیس و کالباس وهمبرگر خوشبختانه زیر نظر بازرسین بهداشت، کارشناسان سازمان غذا و دارو و بازرسین سازمان استاندارد فعالیت دارند. این فرضیه که گوشتهای برزیلی با اسید یخ زدائی و به پروسه تولید اضافه شده باشد را صریحا تکذیب میکنم و چنین اتفاقی نیفتاده است. تمام کارخانههای ما از گوشتهایی استفاده میکنند که مهر استاندارد خورده است.
اگر تخلفی صورت بگیرد توسط بازرسان اطلاعرسانی میشود و به تعزیرات حکومتی ارجاع داده میشود.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
◀️مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به ادعای استفاده از مواد افزودنی سرطان زا در کارگاه های قنادی و تولید قند، توضیحاتی داد.
⭕️❌در شبانه روز گذشته یک نفر در فضای مجازی با انتشار کلیپی از خودش، مدعی شده که در حوزه قنادی و کارگاههای تولید قند، از مواد افزودنی سرطانزا استفاده میشود.از ایشون باید پرسید شما که سالهاست در این قنادی ها کار میکردید چرا این مطلب را دیر عنوان کردید؟؟؟؟ ⭕️
⭕️ویدیویی در فضای مجازی وایرال شده که یک تولیدکننده قند عمده درباره استفاده از بلانکیت در قند به عنوان ماده سرطان زا و سم هشدار میدهد و میگویند قند نخورید. او درباره تولید کالباس و موارد دیگری نیز ادعاهای نگران کنندهای بیان میکند. 👈 قند یک ماده سرطان زا نیست. هیچ گونه شواهدی وجود ندارد که نشان دهد خوردن قند به خودی خود باعث بروز سرطان میشود (برخلاف شواهدی که در مورد تاثیر استعمال دخانیات وجود دارد).
👈"بسیاری از سرطانها ترجیح میدهند از چربی به عنوان منبع انرژی اولیه استفاده کنند بنابراین، حتی این ایده که سرطانها گلوکز را ترجیح میدهند کاملا درست نیست
◀️".سدیم هیدروسولفیت با نام تجاری بلانکیت یک ترکیب گوگردی است که در صنعت تولید غذا از ترکیبات گوگردی به عنوان دودی کردن محصول، افزایش طول عمر (نگه دارنده) و رنگ زدایی استفاده میشود.
◀️ در کارگاههای تولیدی نبات به منظور ایجاد رنگ سفید محصول و همچنین ظاهر بهتر آن از بلانکیت استفاده میشود.
👈بهفر ادامه داد: نتایج مطالعاتی که به منظور بررسی مقادیر باقی مانده بلانکیت در قند، شکر و نباتهای تولیدی کارگاهها انجام شد؛ نشان داده است که در هیچکدام از بلانکیت های استفاده شده به عنوان افزودنی در فرآوری تولید نبات و قند و شکر و نمونههای گرفته شده، غلظت بلانکیت بیشتر از حد تعیین که در قند و نبات ۱۰ میلی گرم بر کیلوگرم و شکر ۱۵ میلی گرم بر کیلوگرم، نبود.بیشترین و کمترین مقدار بلانکیت به ترتیب ۹/۳۳۸ و ۱/۵۳ میلی گرم بر کیلوگرم بود.
◀️مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: نتیجه بیانگر میزان کم بلانکیت موجود در قند، شکر و نبات بوده است که دلیل آن نیز به ارائه آموزش و نظارتهای مکرر ارزیابی شد، پس قاطعانه اعلام میشود میزان بلانکیت در نمونهها کمتر از حد مجازی بود که شایعات به آن دامن میزنند.
✅امروزه به دلیل دسترسی آسان به ابزار، شاهد تولید محتواهای بی شمار در مقولههای مختلف از جمله مباحث مرتبط با حوزه سلامت و غذا هستیم که طبیعتاً مطالب مورد بحث به لحاظ علمی، فنی و تخصصی مورد تأیید نیستند.
✅ منطقی و آسانترین راه پیگیری مطالب، از حوزههای تخصصی است لذا به عنوان یک پیشنهاد مهم تاکید میشود به هیچ وجه فضای مجازی پیوست انتخاب و تصمیم گیری قرار نگیرد.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهه
لطفا جواب بدید
قرآنم به حضرت یونس انتقاد داره