هدایت شده از جان من و سید علی💕
#پاسخ👇👇
🔹 مبالغه و زیاده گویی و تحریف تاریخ، ترفند طرفداران حکومت پهلوی برای مظلوم نمایی و حق جلوه دادن خود و جنایتهایشان است.
🔹ما اشتباهات، تندروی ها، خودسری ها و رفتارهای غیر عقلانی و بدون هماهنگی های را در اول انقلاب شاهدیم که البته با توجه به شرایط پیچیده انقلاب، امری طبیعی است اما به هیچ وجه آن را تأیید نمی کنیم و نمی پذیریم که برخی از این کارها، مصداق انقلابی گری باشد و بتوان به عنوان شناسنامه انقلاب اسلامی به آنها نگریست.
🔹 بسیاری از اسامی نام برده شده در متن بالا، مانند بسیاری از کشته سازی های دیگر، جعلی و دروغ هستند.
🔹 درباره اعدام ارتشی ها در ابتدای انقلاب، همواره دروغهای مبالغه آمیز گفته شده است. اما در این مورد، حتی "ویکی پدیا" که معمولاً مطالبش صادقانه نیست و به نوعی وجهه نظام جمهوری اسلامی را خراب می کند، تنها نام 54 نفر از ارتشی ها را به عنوان اعدامیان سال 57 بیان می کند.
https://b2n.ir/j37514
اما اینها از اعدامی ها می گویند، ولی از کسانی که در پست خود ابقاء شده و یا مجوز خروج از کشور گرفتند و یا در ایران تا آخر عمر در آسایش زندگی کردند را نمی گویند:
👈 از سرلشکر قرنی تا شهید فلاحی، پنج نفر از تیمساران رژیم پهلوی به خدمت اعاده و در منصب ریاست ستاد مشترک مشغول به کار گردیدند. این وضعیت در ارتباط با نیروهای سه گانه هم صدق مینمود. به طوریکه در نیروی هوائی از پیروزی انقلاب تا شهید فکوری، 6 نفر به عنوان فرمانده و چندین نفر از تیمساران نیز به عنوان معاونتهای مختلف کار مینمودند که از آن جمله میتوان به تیمسار سرتیپ وحید کیمیاگر اشاره داشت که تا سال 1360، کماکان در نیروی هوائی مسئولیت مهم شغلی داشته و در حال حاضر نیز در قید حیات بوده و ساکن تهران هستند. دریاداران احمد مدنی، محمود علوی و طباطبائی هم مسئولیت نیروی دریائی را برعهده داشتند. این وضعیت در خصوص نیروی زمینی، وزارت دفاع و سایر نیروهای انتظامی نیز صدق مینمود که میتوان به افرادی همچون سرتیپ مصطفائی در شهربانی و همچنین، سرتیپ عزتالله ممتاز و سرتیپ الیاس دانشور در ژاندارمری اشاره داشت. گفتنی است که تقریباً جانشینهای تمام نیروها را نیز تیمساران درجه گرفته در رژیم پهلوی تشکیل میدادند.
👈 از سوئی دیگر، بنا به دلایل امنیتی و جلوگیری از افشای اطلاعات، هیچ اصراری برای صدور مجوز خروج از کشور برای تیمساران حکومت پهلوی وجود نداشت مگر آنکه خود آنها درخواست مینمودند. به طور مثال، از جمله افرادی که درخواستی برای خروج از کشور نداشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران باقی ماند، میتوان به سپهبد کمال اشاره داشت که در سال 1357 به دلیل حمایت از انقلاب اسلامی، توسط نیروهای حکومت نظامی تهران دستگیر و بازداشت گردید. سپهبد نظامالدین وقار (آخرین رئیس اداره ششم)، سپهبد اکبر کمپانی تبریزی (آخرین فرمانده مرکز آموزش نیروی هوائی)، سپهبد عبدالعلی نجیمی نائینی(مشاور رئیس ستاد بزرگ ارتشتاران)، سپهبد عبدالمجید معصومی نائینی (معاون پارلمانی وزارت جنگ)، سپهبد جلال پژمان (آخرین رئیس اداره چهارم ستاد بزرگ ارتشتاران)، سرلشکر یزدان ستا (آخرین فرماندار نظامی قم)، سرلشکر پزشک مجیدزاده شیروانی، سرلشکر حسن حقایقی (آخرین فرمانده مخابرات نیروی زمینی)، سرلشکر ابوالحسن عسکری (ژاندارمری)، سرلشکر غفاریض (آخرین فرمانده حکومت نظامی اصفهان)، سرلشکر علی اکبر فرازیان (ساواک)، سرلشکر نصرتالله بختورتاش (آخرین رئیس
ضداطلاعات ارتش شاهنشاهی)، سرتیپ آصفی (آخرین جانشین ضداطلاعات)، سرتیپ داودی (آخرین رئیس ضداطلاعات نیروی دریائی)، سرتیپ نصیری (آخرین فرمانده ترابری)، سرتیپ توکلی (اداره ششم)، سرتیپ حسین مؤیدمقدم (آخرین فرمانده گروه 22 توپخانه)، سرتیپ ایرج آزادپیما (فرمانده گروه 33 توپخانه)، سرتیپ ملک (مشاور شهید چمران)، سرتیپ خلبان گوهری (فرمانده پایگاه هوائی اصفهان بعد از انقلاب)، سرتیپ خلبان محمد شهناز (هوانیروز اصفهان)، سرتیپ عطاءالله کیانی (معاون ستاد ارتش در زمان دکتر مصدق) و ناخدا پرویز جهانبانی (برادر سپهبد جهانبانی) و امثالهم از جمله ارتشیانی هستند که در ایران باقیمانده، تعدادی در قید حیات و اکثر آنها فوت نمودند.
https://b2n.ir/b42283
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
هدایت شده از غفّار🇮🇷
#پاسخ
باتشکراز استاد نصیری ارجمند
در ادامه و ذیل پاسخ ایشان،
توجه تان را به مطالعه این مطالب هم جلب میکنیم 👇👇
آیا رئیس ساواک مانع اعدام امام (ره) شد؟ - ایسنا👇
https://www.isna.ir/news/1400102014996/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%B3%D8%A7%D9%88%D8%A7%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%AF
فهرست اعدامیان سرشناس به دستور آقای خلخالی👇
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D9%87%D8%B1%D8%B3%D8%AA_%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D8%B3%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3_%D8%A8%D9%87_%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82_%D8%AE%D9%84%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C
ارتش پس از انقلاب از تحریف تا واقعیت👇
https://www.irdc.ir/fa/news/6744/%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%81-%D8%AA%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA
#سوال
مهمترین عوامل ایجاد کننده کسری وحشتناک۳۵۰ تا۴۰۰میلیارد تومانی بودجه(ارث دولت دوازدهم برای دولت سیزدهم) را اگر بفرمایید ممنون می شوم
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام واحترام خدمت کاربر محترم
#پاسخ👇
✅🌴کسری بودجه نتیجه بی توجهی دولت به بدیهیات عقلی و قانون بودجه
حال به پاسخ این سوال می پردازیم که مهمترین عوامل ایجاد کننده این کسری بودجه وحشتناک چیست؟
الف- پیش بینی شدیدا غیرواقعی از میزان درآمدهای نفتی: دولت لایحه بودجه 1400 را بر مبنای صادرات روزانه 2.3 میلیون بشکه نفت تنظیم کرد (رقمی که صرفا در صورت رفع فوری تحریم های نفتی در ابتدای دوره ریاست جمهوری بایدن محقق می شد) و مجلس هم علی رغم انتقادات فراوانی که به این موضوع داشت، نهایتا این پیشنهاد دولت را به تصویب رساند.
در نتیجه، در حالی که درآمد نفتی کشور در سال 99 حتی به 15 هزار میلیارد تومان نرسیده بود، در سال جاری پیش بینی شده است که حداقل حدود 200 هزار میلیارد تومان از این محل تامین شود، رویایی که با توجه به عدم لغو تحریم ها تاکنون و احتمال پایین آن در ادامه سال، قطعا محقق نخواهد شد. متاسفانه مجلس در سقف دوم بودجه حدود 90 هزار میلیارد تومان مازاد بر رقم مذکور هم درنظر گرفته است و تحقق این رقم هم در هاله ای از ابهام است.
🍀♦️ با توجه به اینکه بخش اعظم درآمدهای نفتی پیش بینی شده در قوانین بودجه 98 و 99 هم محقق نشده بود و همچنین احتمال رفع فوری تحریم های نفتی در سال جاری، به شدت اندک بود، اصرار دولت بر مبنی ارقام شدیدا غیرواقعی از این درآمدها و همراهی مجلس یازدهم با این درخواست غیرکارشناسی دولت روحانی، اشتباهی بسیار بزرگ و از مصادیق چند باره گزیده شدن از یک سوراخ بود.
https://www.farsnews.ir/news/14000412000342
میراث دولت روحانی برای رئیسی»/ برآورد ۳۵۰هزار میلیارد تومان کسری بودجه پیشِروی دولت سیزدهم
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1400/03/30/2524494
سیدعادل مکتوفی
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
هدایت شده از غفّار🇮🇷
🔰 #پرسش: برای اثبات ولایتمداری در هر امری مجبور به تبعیت بی چون و چرا هستیم⁉️در حالیکه در اسلام این نوع تبعیت مطلوب نیست. اسلام اجازه تحقیق و تحلیل و تفکر داده و حتی اجازه انتخاب.
🔹 #پاسخ:👇
🔸 قبل از پاسخ به این پرسش، من یک سوال مطرح میکنم: آیا امیرالمومنین علی علیه السلام که تابع محض و مطلق در ولایت نبی اکرم صلی الله علیه وسلم بود، دارای تفکر، علم، بصیرت نبود؟ دارای انتخاب نبود؟
▪️ بدیهی است که امیرالمومنین نقطه اوج علم و حکمت و بصیرت بودند و همچنین دارای حق انتخاب مطلق
🔸 خب؛ پس چرا قله علم و حکمت و بصیرت، در مقابل ولایت تابع محض و مطلق بود؟!
▪️ آیا نمیتوان از این تبعیت امیرالمومنین، استنتاج نمود که هر چه انسان، علم و حکمت و بصیرتش بالاتر باشد، در مقابل ولایت تابعیت گسترده تری دارد؟
▪️ وقتی ما به سیره اهل بیت عصمت و طهارت در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، وقتی ما به سیره صحابی و یاران شاخص اهل بیت مانند سلمان، ابوذر، عمار، میثم، حضرت عباس، حضرت مسلم، حضرت علی اکبر و ... در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، وقتی ما به سیره علما و مراجع و اندیشمندان بزرگ اسلام در حوزه تبعیت نگاه میکنیم، در می یابیم که #عموم آنها در مقابل ولایت دارای تبعیت محض و مطلق بودند و هر کدام دارای علم و حکمت و بصیرت بیشتری بوده است، تبعیتش محکمتر بوده است.
▪️ این موضوع نکته مقابلی هم دارد، و آن هم اینکه هر چه انسان جاهل تر باشد، تبعیتش در مقابل ولایت پر انقلت تر و با اما و اگر بیشتری همراه است.
🔸 حال میتوان، استنتاج نمود که تبعیت بی چون و چرا یک #فضیلت است که صرفا افراد دارای علم و حکمت و بصیرت از آن برخوردار هستند؛ و نیز اینگونه نتیجه گرفت انتخاب افراد حکیم و عالم و بصیر بر اساس علم و حکمت و بصیرت آنهاست نه جبر
✅ وقتی انسان های عالم و حکیم و بصیر و کامل در تبعیت محض و مطلق پیشتاز هستند، تکلیف و جحت بر امثال مایی که از دانش و علم اندکی برخوردار هستیم معین است که راه صلاح و نجات ما در تبعیت از ولایت است و بس.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
هدایت شده از غفّار🇮🇷
ادامه👇👆
✅ #پرسش و #پاسخ سوم
🔰 #پرسش: اگر تبعیت از ولایت ملاک هست پس اینکه رهبری فرمودن نظر مخالف من ضد ولایت نیست چه تعبیری داره❓
🔹 #پاسخ:👇
🔸 ابتدا ببینیم رهبری #دقیقا چه فرموده اند:" گفته شد که بعضیها نظرات #کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این واضحتر؟! "
🔸 در این مبحث چند نکته را باید #بدقت در نظر داشت:
1️⃣ نظر کارشناسی: آیا هر نظری، یک نظر کارشناسی است؟ بدیهی است که نظر کارشناسی، دارای مولفه های مشخصی است و دارای اعتبار و وجاهت علمی؛ لذا نظر کارشناسی در #مقام_اظهار_نظر و #مشورت هیچ منع و ایرادی ندارد. همه کارشناسان در حوزه تخصص خود، میتوانند نظر رو خود را ارائه دهند.
🔸 اما عموما خلط مبحث کجا شکل میگیرید؟! در جایی که افرادی بدون دارا بدون ملزومات تخصصی و کارشناسی، اظهار نظر نموده و وانمود میکنند نظرشان کارشناسی است. طبیعی است که این اظهار نظرها هیچ وجاهت منطقی، علمی و قابل قبولی ندارد.
🔸 مثلا آیا نظر یک پزشک در حوزه کشاورزی یک نظر کارشناسی است؟ یا نظر یک مهندس عمران (بدون هیچ شناختی از عرصه سیاست)در حوزه سیاست خارجی میتواند یک نظر تخصصی و کارشناسی شده باشد؟!
2️⃣ در مقام نظر و مشورت: هر کارشناسی میتواند نظر تخصصی و کارشناسی خود را در جامعه یا به ولایت ارائه دهد( فارغ از مخالف نظر ولایت باشد یا موافق)؛ اما تصمیم گیرنده ولایت است.
🔹 عموما رهبری، در موضوعات مختلف، نظرات کارشناسان خبره آن حوزه را جویا شده و پس از کسب نظرات مختلف و مشورت با مشاورین، تصمیم نهایی و کلان کشور را در آن حوزه اتخاذ میکنند.
🔹 پس از جمع بندی و اعلام نظر ولایت، دیگر اعلام نظرات مخالف نظر رهبری، صحیح و قابل قبول نیست؛ نباید پس از اعلام صریح رهبری، افراد با ابراز مخالفت با نظر ایشان( که نظر اتخاذ شده جمعی کارشناسان است) موجبات تشویش و نگرانی افکارعمومی، شکستن حرمت ولایت، زیر سوال بردن تصمیم و نظر ولایت و ... را موجب شوند.
🔸در حکمت ۳۲۱ نهجالبلاغه میخوانیم ابن عباس در مسأله ای با امیرالمومنین علیه السلام اختلاف نظر داشت و نظر خودش را به حضرت امیر علیه السلام منتقل کرد. امیرالمومنین علیه السلام در پاسخ فرمود: می توانی نظر و رأی خودت را به من منتقل کنی، من هم آن را بررسی می کنم، اگر من حرف تو را گوش نکردم، تو باید حرف مرا گوش کنی!!
🔸 کارشناس میتواند اظهار نظر مخالف با ولایت داشته باشد اما پس از تصمیم و اعلام نظر ولایت باید تبعیت کند و شایسته نیست با رای و نظر ولایت به مخالفت برخیزد و موجبات تضعیف ولایت را فراهم کند.
🔹 با مثالی موضوع را تشریح میکنم؛ تصور کنید برای حضور در میدان سوریه، رهبری میخواهد تصمیم بگیرد، عموما کارشناسان خبره سیاست خارجی، نظرات خود را ارائه میدهند، بخش مخالف حضور در سوریه هستند و بخشی موافق. پس از جمه بندی و بررسی آرا و نظرات کارشناسان، تصمیم رهبری بر حضور در میدان سوریه است.
🔹 حال؛ هیچ یک از کارشناسان مخالف حضور در سوریه، ضد ولایت نیستند، اما پس از اعلام نظر رهبری، دیگر شایسته نیست بر نظر خود پافشاری نموده و آنرا رسانه ای کنند و در صحت تصمیم رهبری خدشه وارد کنند.
✅ یکی از شئون مهم تبعیت، پذیرفتن نظر ولایت در هنگام اختلاف نظر است و الا تبعیت در زمان همسانی نظر با ولایت که بسیار سهل است.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
هدایت شده از غفّار🇮🇷
ادامه👆👇
✅ #پرسش و #پاسخ چهارم
🔰 #پرسش: آیا ولی فقیه از همه افراد جامعه در همه موضوعات بهتر می فهمد❓
🔹 #پاسخ:👇
🔸 برای #پاسخ به این #سوال باید از چند زاویه آن را واکاوی نمود:
1️⃣ به دلیل اینکه ولایت به عنوان عالیترین مقام در حاکمیت است، ایشان بیشتری، دقیق تر و کاملترین دسترسی به اطلاعات کشور و نظرات کارشناسی شده نخبگان و متخصصان ارشد جامعه را دارا هستند؛ لذا به جرات میتوان گفت، ولایت نسبت به تمام موضوعات کشور در سطح کلان بیشتری آگاهی و درک و فهم را دارد.
2️⃣ در طول زعامت حدود 60 ساله امامین انقلاب، به کرات به عموم مردم و بزرگان دین و متخصصین و کارشناسان، اثبات شده است که دیدگاهها، نظرات، آراء، توصیه ها، انذارها و بشارتهایی که آنها در مقام ولایت فقیه داشته اند، حکیمانه، عالمانه، جامع و دقیق بوده است و نسبت به اوضاع جاری و آینده کشور و انقلاب بهتر از هر شخصیتی شناخت و درک داشته اند.
3️⃣ به اعتراف بسیاری دوستان و دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب، ولایت فقیه، دارای شخصیتی منحصر بفرد در درک و فهم اقتضائات زمان، خوانش برنامه های دشمنان، شناخت ضرورت های حکمرانی و ظرفیتهای کشور بوده است.
4️⃣ آیا شخصی را ارجح تر، آگاه تر، حکیم تر، لایق تر از امامین انقلاب برای زعامت شیعه در دوران 6 دهه انقلاب سراغ دارید؟
✍️ سید احمد رضوی