#سوال
آیا از نظر رهبری و مراجع حضور زنان در ورزشگاه ممنوع هست یا نیست ؟ اگر هست چرا دولت کنونی زنان را به ورزشگاه آورده ؟
هدایت شده از یا زینب (س) اللهم عجل لولیک الفرج
سلام و احترام
کارشناس فقه مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با بیان اینکه یکی از مسائل پرحاشیه و چالشی، سوال درباره حضور زنان در ورزشگاه ها برای دیدن مسابقات ورزشی مردان است، ابراز داشت:برای رسیدن به عملکرد صحیح در این ارتباط چهار مطلب رامورد بررسی قرار می دهیم تا به حکم شرعی و اسلامی آن به دور از هر گونه افراط و تفریط،جهت گیری و غرض ورزی گروهی و سیاسی برسیم.
دستور عمومی کنترل چشم و دوری از نگاه به نامحرمان در قرآن کریم
وی با اشاره به اینکه در آیات ۳۰ و ۳۱ سوره نور خداوند دستور عمومی نسبت به مردان و زنان دارد مبنی بر اینکه مومن کنترل چشم و دوری از نگاه به نامحرمان است، گفت: بدین ترتیب در ابتدای آیه ۳۱ از سوره نور خداوند می فرماید که به زنان با ایمان بگو چشم های خود را [از نگاه هوس آلود] فرو گیرند، و دامان خویش را حفظ کنند.
صالحی بیان داشت: بر اساس این آیه و آیات و روایات متعدد مراجع معظم تقلید نگاه زن و مرد نا محرم را حتی بدون قصد لذت به بدن یکدیگر حرام می دانند و بر این اساس حضور زنان در ورزشگاها به قصد دیدن ورزش هایی مثل فوتبال و کشتی صحیح نیست.
وی ادامه داد: به طور مثال در پاسخ به این سوال که آیا دیدن ورزش فوتبال، کشتی و مانند آن از نزدیک برای زنان جایز است یا خیر همه مراجع به جز آیت الله بهجت، تبریزی و سیستانی این حضور را نهی کرده اند و آیت اللّه بهجت نیز می فرمایند که بنابر احتیاط واجب جایز نیست.
کارشناس فقه مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با اشاره به نظر آیت اللّه تبریزی و سیستانی در این ارتباط گفت: آیت الله تبریزی در این ارتباط فتوا داده اند که اگر ترس افتادن به گناه باشد، جایز نیست و آیت اللّه سیستانی نیز معتقد است در ورزش فوتبال اگر نگاه با قصد لذت یا ترس افتادن به گناه باشد، حرام است و در ورزش کشتی بنابر احتیاط واجب، بدون قصد لذت نیز جایز نیست.
ترس عقلایی افتادن در گناه نیز در دین اسلام حایز اهمیت است
وی با بیان اینکه از سویی در حضور زن و مرد در فضاهای احساسی و شور انگیز مانند ورزشگاه ها ترس از وقوع گناه و مفاسد اخلاقی وجود دارد، ابراز داشت: در مورد مفاسد اخلاقی این نکته باید مورد توجه قرار گیرد که ملاک عمل، یقین داشتن به وقوع گناه نیست بلکه ترس عقلایی افتادن در گناه نیز در دین اسلام حایز اهمیت است.
صالحی تصریح کرد: دستورات اسلامی در مورد ارتباط و تعامل زن و مرد در محیط اجتماع بیانگر این نکته است که باید در ارتباط و مراودات از افتادن در خطر بی تقوایی و بی عفتی پیشگیری کرد از این جهت دستور به پوشش و حجاب و نازک نکردن صدا در برابر نامحرم و عدم جلب توجه می دهد.
وی اضافه کرد: حضور زن و مرد در فضای ورزشگاه ها لازمه اش آسیب زدن به فضای اخلاقی و تربیتی جامعه است، بر این اساس عقل حکم می کند احساسی تصمیم نگرفته و زمینه مفسده و بی اخلاقی را فراهم نکنیم.
سلام علیکم
#سوال___#شبهه
لطفاً پاسخ این شبهه را بفرمایید :
«بعد از صلوات فرستادن بر پیامبر صلیالله علیه وآله وسلم ، دیگر وعجل فرجهم نگویید ، بدعت است ،چون ائمه اینطور نگفته اند. »
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
خیر بدعت نیست .
در هنگام نماز مانعی ندارد و مستحب است ولی بهتر است بعد از صلوات در نماز و"تقبل شفاعته و ارفع درجته"عنوان شود.
«صلوات» هدیهای از جانب خداوند توسط فرشتگان بر حضرت محمد مصطفی(ص) است. اولین کسانی که بر پیامبر(ص) صلوات فرستادند، پروردگار متعال و فرشتگان مقرب الهی بودهاند.
برای آگاهی استفاده از عبارت (وعجل فرجهم )در صلوات نماز، نظر پنج تن از مراجع بیان میشود.
⬅️ آیتالله العظمی مکارم شیرازی: آیا گفتن عبارت "و عجل فرجهم" پس از صلواتی که بعد از ذکر سجده یا بعد از ذکر رکوع در هنگام نماز گفته میشود اشکالی دارد یا خیر؟ و در صورتی که این کار اشکال دارد آیا بر ما سجده سهو واجب میشود؟
پاسخ: اشکالی ندارد ولی گاه ترک شود تا تصور نشود جزء نماز است.
سوال از آیتالله العظمی سیستانی: اگر کسی پس از خواندن تشهد و بعد از صلوات آن "و عجل فرجهم" را هم بگوید، نمازش صحیح است یا خیر؟
پاسخ: مانعی ندارد ولی مستحب است بعد از صلوات بگوید "و تقبّل شفاعته و ارفع درجته."
سوال از آیتالله العظمی سبحانی: آیا بعد از صلوات در تشهد نماز "و عجل فرجهم" را میتوان گفت؟
پاسخ: نماز را به همان نحو که در رسالههای عملیه نوشتهاند باید خواند و نباید چیزی بر آن افزود. والله العالم
سوال از آیتالله آقا مجتبی تهرانی: اگر کسی در تشهد نماز بعد از صلوات، "و عجل فرجهم" را اضافه کند، نمازش چه حکمی دارد؟
پاسخ: اگر به عنوان ورود در نماز نباشد، اشکال ندارد.
سوال از مرحوم آیتالله العظمی بهجت: اگر کسی در تشهد نماز بعد از صلوات، "و عجل فرجهم" را اضافه کند، نمازش چه حکمی دارد؟
پاسخ: اگر به عنوان ورود در نماز نباشد، اشکال ندارد.
توضیح: اصطلاح «ورود» بدین معناست که یک دلیل (وارد)، موضوع دلیل دیگر (مورود) را بهطور حقیقی بردارد (رفع کند) و آن را از موضوعیت بیندازد.
منبع:پایگاه هدانا
#سوال
سلام و ادب
حضور بانوان، خانواده ها، زن و مرد در پارک، سینما، تئاتر، کنسرت، دانشگاه و محل کار و... اونوقت چه حکمی دارد؟
چرا در این جاها مشکلی نیست و حساسیت وجود ندارد، ولی خانم ها و خانواده ها بخواهند بروند در کنار یکدیگر از تماشای یک فوتبال لذت ببرند، مشکل دارد؟؟
این چه منطقی است؟
چطور در سینماها امکان حضور خانواده ها و مردم و زن و مرد برای تماشای مسابقات فراهم شد و کنار هم بازی تماشا کردند و تشویق کردند، ولی ورزشگاه نمی شود؟
اصلا چرا خانواده ها کنار هم نباید بتوانند بازی تماشا کنند؟
بعد تا کی باید هزینه پرداخت شود؟
چرا زمینه دخالت و فشار فیفا و سازمان های بین المللی را فراهم می کنند؟
چرا در این زمینه به مطالبات مردم و علاقه مندان و نخبگان توجه نمی شود؟
هدایت شده از یا زینب (س) اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ⬆️
حضور نیافتن زنان در ورزشگاه ها به خاطر احترام و حفظ مقام و منزلت زنان است.
من فکر نمیکنم نخبگان ما چنین مسأله ای را در اولویت قرار دهند(مسأله حضور نیافتن زنان در ورزشگاه ها)وبرای آنان دغدغه داشته باشند،نخبگان ما در جهت رشد و پیشرفت کشور و رسیدن انسان به سرمنزل سعادت و رسیدن به جایگاهی که لیاقت آن را دارند، فعالیت میکنند.
از بچگی بهمون گفتن ۱۲۴۰۰۰ پیامبر اومده، اولیش مربوط میشه به ۷ هزار سال پیش، آخریش هم برمیگرده به ۱۴۰۰ پیش، فاصله این دوتا عدد رو حساب کنیم میشه ۵۶۰۰ سال، حالا همین عدد رو ضربدر ۳۶۵ (تعداد روزهای سال) کنیم میشه ۲ میلیون و ۴۰ هزار روز، حالا بازم همین عدد رو تقسیم بر ۱۲۴ هزار بکنیم عدد میشه ۱۷
یعنی هر ۱۷ روز یه پیامبر جدید معرفی میشده، با منطق خودتون فکر کنید ببینید چقدر منطقیه.
#شبهه
هدایت شده از سَرو
سلام و احترام
لطفا متن پرسش خود را ویرایش کرده و #سوال یا #شبهه را اضافه کنید
نتیجهگیری اشتباه است❌
⬅️ چون فکر میکنید یک پیامبر باید از دنیا برود تا پیامبر دیگری مبعوث شود و این اشتباه است؛ زیرا گاهی در یک زمان پیامبران متعددی زندگی میکردند. به عنوان مثال، در قران آمده است که حضرت ابراهیم و حضرت لوط هر دو پیامبر بودند و در یک زمان بودند. حضرت موسی و هارون و شیعب هر سه پیامبر بودند و در یک زمان بودند. حضرت زکریا و یحیی و عیسی هر سه پیامبر بودند و در یک زمان بودند. و ......
⬅️ پس اشتباه در این است که فکر کردید مسأله پیامبری، مثل مسأله امامت است که یک امام باید شهید بشود تا امام بعدی بار امامت را بدوش بکشد. پیامبران این گونه نبودهاند گاهی چند صد پیامبر در یک زمان زندگی میکردند. گاهی پیامبری رسالتش جهانی بود و گاهی پیامبری دایره تبلیغش منحصر به یک روستا یا شهر یا قبیله بود. پیامبر قوم عاد و پیامبر قوم ثمود این گونه بودند.
منبع:
1. موسوعة کلمات الامام الحسین (علیه السلام)، ص 325.
http://www.askdin.com/thread30532.html
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
هدایت شده از سَرو
سلام و احترام
قطعا #همه ی انبیا در یک زمان و مکان نبودند ❌
بلکه گاهی #چندپیامبر همانطور که عرض شد در یک زمان بودند✅
👈 گاهی پیامبری رسالتش #جهانی بود
و گاهی پیامبری دایره تبلیغش منحصر به یک روستا یا شهر یا قبیله بود.
پیامبر قوم عاد و پیامبر قوم ثمود این گونه بودند.
هدایت شده از یا زینب (س) اللهم عجل لولیک الفرج
سلام و احترام
#پاسخی دیگر ⬇️
🔸مسلم است که همه ۱۲۴ هزار پیامبر، پشت سر هم نیامده اند بلکه بسیاری از آنها در یک زمان و در مناطق مختلف مشغول تبلیغ دین بوده اند. شاهد این ادعا آن است که طبق آیات قرآن کریم حضرت لوط همراه با حضرت ابراهیم و یا حضرات هارون، شعیب، یوشع در زمان حضرت موسی علیهم السلام در یک زمان بوده اند.
🌴برای اثبات این مدعی، می توان به آیات و روایات مختلفی اشاره کرد:
🔹قرآن کریم می فرماید: «فَلَمَّا ذَهَبَ عَنْ إِبْراهیمَ الرَّوْعُ وَ جاءَتْهُ الْبُشْرى یُجادِلُنا فی قَوْمِ لُوطٍ» [۵] بنابراین بین لوط و ابراهیم علیهما السلام، هم زمانی وجود دارد.
«… فَکَانَتْ بَنُو إِسْرَائِیلَ تَقْتُلُ فِی الْیَوْمِ نَبِیَّیْنِ وَ ثَلَاثَهً وَ أَرْبَعَهً حَتَّى إِنَّهُ کَانَ یُقْتَلُ فِی الْیَوْمِ الْوَاحِدِ سَبْعُونَ نَبِیّاً وَ… »[۶] با این روایت، مشخص می شود که قوم بنی اسرائیل در یک روز، هفتاد پیامبرشان را به قتل رساندند.
🔹بنابراین، اگر بپذیریم که پیامبرانی با هم و در یک عصر و زمان، اما در ابعاد مختلف جغرافیایی اقدام به تبلیغ دین و یا اعلام شریعت و … می کردند، شبهه از اساس باطل است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا گوش کنید عالی هست...
..وضع ما در دولت #حامی_محرومان اگر بدتراز #دوران_روحانی نشد تف کن به من....
#شبهه⛔️⛔️
هدایت شده از یا زینب (س) اللهم عجل لولیک الفرج
سلام و احترام
#پاسخ⬇️
🔸به گزارش خبرگزاری برنا، دولت سیزدهم در بحرانیترین شرایط اقتصادی و اجتماعی چند دهه اخیر، البته با امید به اقدامات جهادی مدیران جدید و اعتماد عمومی مردم، در تابستان سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرد.
🔹ثبت بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر، کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی، میانگین رشد اقتصادی نزدیک به صفر، منفی بودن نرخ رشد تشکیل سرمایه ثابت ناخالص، ثبت بالاترین رشد پایه پولی و نقدینگی، ایجاد کمترین اشتغال خالص، رکود در مشاغل و کسبوکارها به علت شیوع کرونا و ... از جمله بارزترین نمایههای اقتصادی ایران در پایان دولت دوازدهم و در مقطع تحویل به دولت سیزدهم بود که به خوبی بیانگر بحران اقتصادی است که به دولت جدید به ارث رسید.
🔸وضعیت اقتصادی کشور در پایان دولت قبل، موضوعی است که کمتر به آن پرداخته شده است. با علم به این واقعیت، بهتر میتوان عملکرد سال اول دولت سیزدهم را قضاوت کرد. مثلاً در حالی که هماکنون تورم در محدوده ۴۰ درصد است و چنین تورمی برای هر کشوری، بحرانی محسوب میشود اما وقتی بدانیم که نرخ تورم در پایان دولت قبل نزدیک به ۵۰ درصد (طبق گزارش مرکز آمار) و نزدیک به ۶۰ درصد (طبق گزارش بانک مرکزی) بوده، نرخ فعلی نشاندهنده عملکرد مثبت دولت سیزدهم است که توانسته آن را به شدت کاهش دهد.
🔹دولت آیتالله رئیسی در حالی شروع به کار کرد که با انبوهی از مشکلات اقتصادی به جای مانده از دولت گذشته مواجه بود و تمام شاخصهای مهم اقتصادی در بدترین وضعیت خود در دوران پس از انقلاب قرار داشتند.
#شبهه⛔️
*دزدی سیستماتیک*
*نشر حداکثری*
*چه کسی بایست جوابگو باشد؟*🤔
الان چند ماهه قبض برق که میاد دو تا بند با عنوان *بیمه* داخلش دیده می شه که تا چندی قبل فقط یه بیمه بود (که اونم دزدی بود) ، اداره برق هیچگونه خسارتی رو در قبال سوختن وسایل برقی قبول نمی کرد (تابحال کسی دیده که اداره برق در قبال سوختن وسیله برقی در منزل یا محل کار خسارت پرداخت کنه🤨)
الان بند *«بیمه همگانی»* هم به اون اضافه کردن!!!
این یعنی چی ؟ و معلوم نیست کدوم حرومزاده ای اون بالا بالاها با بیمه ها زد و بند کرده و توی *سفره مردمِ بدبخت* مجوز دست درازی گرفته و ماهانه میلیاردها تومن از گلوی این ملت بیچاره می دزدن..
اغلب مردمم چون قبضها رو که الکترونیکی شده اصلاً نمی بیننش .
مردم ، این دزدی بزرگ چندین میلیاردی رو باید علنی کنیم تا دزدهای کثیف رو رسوا کنیم.(تا میتونید نشر بدید تا شاید یکی دلش بسوزه و دنبال قضیه رو بگیره)
۳۵/۰۰۰/۰۰۰مشترک × ۴/۰۰۰ تومن×۱۲ ماه= ۱/۶۸۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومن فقط برای *بیمه حوادث طبیعی* در قبض برق (یعنی چی؟ کی و چه موقع بایست خسارت رو به کی بده؟!!!)
مبلغ *یک تریلیون و ششصدو هشتاد میلیارد* در طول یک سال از مردم ناآگاه پول میگیرند و کسی هم متوجه نمیشه،
مردم اگه بیمه نخوان کیو باید ببینند؟😱
*آفتابه و لگن هفت دست ، شام و نهار هیچی*
هدایت شده از یا زینب (س) اللهم عجل لولیک الفرج
بردبار: قانون بودجه امسال برای اولین بار سازوکاری را در تبصره ششم ایجاد کرده است که بر اساس آن کلیه واحدهای مسکونی دارای انشعاب برق(که البته نسبت به واحدهای دارای انشعاب آب و گاز تعداد بیشتری در کشور هستند) در برابر حوادث طبیعی مثل زلزله و سیل بیمه شوند و البته بخشی از حق بیمه متعلق به مالکان آن ها نیز از طریق قبوض برق پرداخت شود.این مصوبه در راستای تحقق قانون صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی کشور است که در آبان 99 به تصویب رسیده است که بر اساس آن 24 هزار تومان از 100 هزار تومان حق بیمه صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی متعلق به مالکان واحدهای مسکونی از طریق قبض برق آنان دریافت می شود.
جزء دوم از بند»ه» تبصره 6 قانون بودجه 1401 می گوید:» در اجرای مواد (۲) و (۴) قانون تأسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی مصوب ۵/۸/۱۳۹۹ حداکثر حق بیمه پایه سالانه هر واحد مسکونی دارای انشعاب قانونی برق در سال ۱۴۰۱ مبلغ یک میلیون ریال تعیین میشود که سهم مالکان به میزان سالیانه 240 هزار ریال توسط وزارت نیرو از طریق درج در قبوض برق واحدهای مسکونی دریافت و به حساب صندوق مذکور نزد خزانهداری کل کشور واریز میشود. مالکان واحدهای مسکونی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی و سایر افرادی که از پرداخت ناتوان هستند، معاف از پرداخت این حق بیمه هستند.
همچنین بر اساس ماده ۴ قانون تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی درصدی از حق بیمه پایه از طریق درج در قبوض برق واحدهای مسکونی از مالکان آن ها دریافت میشود؛ باقی مانده حق بیمه پایه توسط سازمان برنامه و بودجه کشور از محل اعتبار ماده (۱۰) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب 27/11/1380 و اصلاحات بعدی آن مستقیماً به حساب صندوق پرداخت میشود.
#شبهه
یک نفر از همراهان آقای سید محمد خاتمی که در سال ۱۹۹۹ به #سنگاپور رفته بودند تعریف میکرد:
بعد از دیدار با رییس جمهور سنگاپور، از ایشون خواستیم اگه امکان داره جلسه ای با آقای لی کو آن یو ، داشته باشیم
آقای آن یو، بازنشسته شده بود و هر از گاهی به عنوان مشاور در کاخ ریاست جمهوری حضور پیدا می کرد.
جلسه هماهنگ شد و ما به دیدن ایشان رفتیم.
بعد از سلام و احوالپرسی، آقای خاتمی گفت: نمیخواهیم وقت شما رو زیاد بگیریم، فقط یک سوال!!!.
به نظر شما ایران میتونه مثل سنگاپور رشد کنه و به چنین موفقیت عظیمی برسه؟!
آقای آن یو، یه کم فکر کرد و گفت: نه!!، متاسفم.
آن فرد گفت: همه ما جا خوردیم و اصلا فکر نمیکردیم چینن جواب تند و به دور از دیپلماسی را از آقای آن یو بشنویم!.
برای همین رییس جمهور و تیمی که همراهشون بودیم در سکوت و شرم غرق شدیم!!.
آقای آن یو، بعد توضیحاتی میده که تمام حرف اصلی نوشته من این چند خط توضیحات ایشونه!!.
به نظرم این توضیح برای تمام کشورهای جهان سوم میتونه مثل یه نقشه گنچ باشه!!، البته به شرطی که به دنبال گنج باشیم!!!
آقای آن یو گفت:
۳ دلیل اصلی داره که شما نمیتونید مثل سنگاپور بشید!!!
۱. ایدئولوژی:
شما ایدئولوژی خاصی دارید و معتقدید، زندگی اصلی بعد از مرگ شروع میشه.
برای همین این دنیا و زندگی دنیوی را به اندازه کافی جدی نمیگیرید!! و دلتون را به جهان بعد از مرگ خوش کردید!!.
خوب معلومه کسی که این جهان را جدی نگیره برای مدیریت و سرآمدی در این جهان هم به اندازه کافی تلاش نمیکنه!
ولی ما اعتقاد داریم ، همین دنیا تنها چیزیه که داریم و به همین جهت تمام تلاشمون را میکنیم تا بهترین دنیا را برای خودمون بسازیم!!.
۲. رویکرد :
شما رویکرد متفاوتی نسبت به مسأله ها و مشکلات دارید!!.
وقتی ما با یک مشکل مواجه میشویم، مشورت میکنیم. اگر امکان حل اون مشکل و مسأله به نفع ما باشه، پیش میریم و تمام تلاشمون را میکنیم. ولی اگه متوجه بشیم و تو مشاوره ها هم به این نتیجه برسیم که طرف مقابلمون برنده میشه، دیگه مبارزه نمیکنیم!! و میریم با طرف مقابلمون مشکلمون رو با مسالمت حل میکنیم! و وقتمون را بیشتر از این صرف جنگیدن با کسی که در نهایت برنده خواهد بود، نمیکنیم!!.
ولی وقتی شما با یک مسأله مواجه میشوید، مثل ما مشورت میکنید. اگر به شما گفته بشه که در این مسأله شما برنده نخواهید شد و برنده نهایی طرف مقابل شماست ، به جای اینکه بروید و با طرفتون مشکل را با مسالمت حل کنید، با زور و پول و اعتقاد و نسل در نسل به مبارزه با اون طرف می روید!! و برای همین همیشه تعداد مشکلاتتون بیشتر از تعداد راه حل هاتونه!!!
آقای آن یو گفته بود: نسلی که برای خودش و نسلهای بعد از خودش به جای راه حل، مشکلات قدیمی را به ارث بذاره نمی تواند مثل سنگاپور رشد کنه!!!
۳. تصمیم گیری سیاسی و اقتصادی کشور در دست نظامیان:
آقای آن یو در توضیح سومین دلیل عدم رشد کشورهای جهان سوم گفته:
نظامی ها بر اساس یک خط فکری خاص و بدون انعطاف حرکت میکنن. این روش برای جنگ و پاسداری از حریم کشور مناسبه، اما در تصمیم گیری ها ی سیاسی و اقتصادی نیازمند خطوط فکری متفاوت و انعطاف پذیری بسیار زیادیم.
هیچ کشوری را پیدا نمیکنید که سیاست و اقتصاد در دست نظامیان اون کشور باشه، و اون کشور رشد قابل توجهی داشته باشه!!
📌 پاسخ👇👇👇 🔹این شایعه آنقدر ناشیانه تنظیم شده است که جوابهای زیادی میتوان به آن داد. اما فکر می کنم خلاصه ترین جوابی که دروغ و غرضورزی متن را بر ملا میسازد، این است که محمد خاتمی اصلا سفری به سنگاپور نداشته است!!!! 🔹 شگردهای دیگرِ شبهه افکنی در فضای مجازی نیز در متن فوق نیز فراوان است، مانند نام نبردن از همراه مذکور، عدم ذکر منبع، سوء استفاده از اسم شخصیت های موفق مانند آقای «لی کو آن یو» و.... 🔹و مورد آخر اینکه این شایعه با نام های نواز شریف و احمدی نژاد هم شیوع پیدا کرده بود و مورد جدیدی نیست
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال
میپرسن اون روحانی که در زمان انتخاب حضرت آقا به عنوان رهبری عمامه اش رو روی میز گذاشت وگفتن تاحضرت آقا اجازه ندن سرنمیزارن وحالا جز اپوزیسیون شده نامش کیه