کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#سوال سلام ببخشید من با تعدد زوجات مشکل دارم و واقعا داره به دینم صدمه میزنه و متنفر میشم از دینی ک
👉1👈
#پرسش_وپاسخ_مرتبط👆👇
⭕️ صیغه موقت
❓احکام و شرایطِ صیغهی موقت چیه؟ شما که میگید حکمِ خدا هست، آیا برای اینکار، واسطه میشید؟
📝 #پاسخ:👇
🔔 ازدواج موقّت یا همان "مُتعة"، از منطقة الفراغهای دین است به فرمودهی آیهی 20 از سورهی نساء. امیر المومنین میفرماید "اگر عُمر بن خطاب در تحريم ازدواج موقّت، بر من پيشى نمىگرفت جُز شقاوتپيشگان، مرتكب زنا نمىشدند". اصول کافی/ج5/ص448.
☝️طبقِ بیانِ مولای متّقیان، ازدواجِ موقت، ضدِ بی بند و باری است. کسی که حلال بودنِ مُتعه را قلباً انکار کند، کافر به یکی از احکامِ مُسلّمِ الهی شده. همان خدایی که ازدواج را با صیغهای خاص مُجاز کرده، صیغهی موقت را نیز در موارد اضطرار با ضوابط و شرایطِ خاص، مُجاز کرده است.
➕این حکم و تبصرهی خاص طبیعتاً برای افرادی خاصّ و با شرایطی خاص مُجاز است، نه برای عُمومِ مردم و همگان. لذا در بینِ اهلبیت، فقط در موردِ رسول الله و امام علی، اقدام به ازدواج موقت گزارش شده که خودِ همین نشان میدهد توصیهی اولِ دین، ازدواج دائم و تشکیلِ خانواده است، نه ازدواج موقت.
👌پس به صیغهی موقت باید بعنوان گزینهی آخر نگاه کرد و نه گزینهی اول. توجّه به این نکتهی مهمّ، مانعِ شکلگیریِ بسیاری از سوء استفادهها خواهد شد. دارویِ خاص را بیمار خاص باید استفاده کند. مصرفِ همگانی این دارو، آسیبهای جبرانناپذیری را بدنبال دارد.
✍️ خلاصه آنکه خدا، پیامبر و امامانِ معصومِ ما مقصودشان ترویجِ افسار گسیختگی و بی بند و باری در بینِ مجردها و به هم زدنِ زندگیِ متاهلها نبوده است.
⚠️ به کسانی که با تمسک به "سنتِ رسول" بودنِ مُتعه برای خود مجوّز هوسرانی صادر میکنند باید گفت اگر در ادعایتان صادقید و واقعاً برایتان سنتِ پیامبر مهم است، خُب چرا فقط انگشت میگذارید رویِ صیغهی موقت؟! و مثلا نمازِ شب، سنتِ رسول نیست؟ چرا آنرا احیا نمیکند؟!
👌اگر واقعاً فقط هدف، احیایِ سنت است و نه چیزِ دیگر، من یک پیرزنِ 90 ساله به شما معرّفی میکنم تا با او 5 دقیقه صیغه بخوانید و تا سنتِ پیامبر را انجام داده باشید!!😂
❌ کسانی هم که از آنطرف بام افتاده و مُتعه را فحشایِ اسلامی(!) میدانند و منافی با حقّ و شأنِ زن، باید بدانند که صیغهی موقت صرفاً یک مطالبهی مردانه نیست تا بعدَش زن را قربانی و مظلومِ ماجرا بدانیم و بنامیم.
ا👩🏻🦰 آن زنی که صیغهی موقت را میپذیرد، خودش یکی از طرفینِ ذی نفع است و اختیارا این گزینه را انتخاب کرده. پس مَرد، ظلمی در حقِ او نکرده تا بگوئیم، زنِ مظلومِ بیچاره!! یک رابطه شرعی دو طرفه است برای ارضاء نیازِ هر دو طرف بر خلافِ زنا که نامشروع است.
➕ این که در ادامه یکی از طرفین، بیتقوائی کند، اینجا اشکال به طرفین بر میگردد و نه به حکمِ خدا. چه در ازدواجِ دائم و چه در مُتعه، اگر طرفین اهلِ رعایت تقوا و قوانین نباشند، در نهایت این رابطه به بیبند و باری کشیده میشود.
❓اینکه عدهای از ازدواج دائم سوء استفاده میکنند، آیا دلیلِ موجهی میشود برای اینکه صورت مسئله را پاک کنیم و بگوئیم ازدواج، حرام است؟
🔔 در موردِ واسطهگری ـ که موردِ اصرار شما و برخی مخاطبان است ـ واقعیتَش ترجیح میدهم برای ازدواج دائم و یک زندگیِ پایدار، واسطهگری کنم تا موقّت؛ مگر در مواردِ استثناء، آنهم در صورتی که شرایطشان را برایَم شرح دهند و برایَم مُحرز شود ازدواج موقّت به صلاحشان است.
✍️ بنده شرایطِ شما برادرِ بزرگوار را به طورِ خاص بررسی کردهام و مصرّانه و موکَدانه دعوتتان میکنم به ازدواجِ دائم، تشکیلِ خانواده و شروعِ یک زندگی همراه با قناعت. فقط در این صورت است که به آرامشِ پایدار خواهید رسید. در زمینهی ازدواجِ دائم اگر کمکی از دستِ بنده بر بیایَد، فروگذار نخواهم کرد.
❗️صیغهی موقت، برای مجردها بشدت اعتیادآور است و اگر کسی در این وادی وارد شود، دیگر تمایلی به تشکیلِ خانواده نخواهد داشت. برای متأهلها نیز اغلب باعث سردیِ رابطه با همسرِ رسمیشان و فروپاشیِ یک خانواده میشود.
➕ علاوه بر آنکه در این عصر و زمان نمیشود راحت به هر کس اعتماد کرد. شاید جاسوس باشد! شاید در خلوت، صدا یا فیلمی ضبط کند و فردا آسیبِ حیثیّتی به شما بزند. یا آلودگی و بیماریهای خطرناک در خلال این روابط به انسان منتقل شود.
❗️یا گاهی طرفِ خانم، وابسته میشود و اگر این ارتباط گسسته شود، به او لطمهی جدّیِ عاطفی میخورد. او جوانیاش را با یک رابطهی موقت گذرانده، اکنون با افزایشِ سنّ، مطلوبیتهایَش رو به افول است و هر روز ضریب تشکیلِ خانواده برای او پائینتر میآید. اگر هم تشکیلِ خانواده بدهد شاید با کمترین ناملایمتیِ همسر، سراغِ شوهرِ صیغهای سابقَش را بگیرد یا دستکم واردِ وادیِ مقایسه شود!
ادامه👇👇👇
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
👉1👈 #پرسش_وپاسخ_مرتبط👆👇 ⭕️ صیغه موقت ❓احکام و شرایطِ صیغهی موقت چیه؟ شما که میگید حکمِ خدا هست،
👉2👈
ادامه👆👆👆
➕البته بینِ مُتعه و ازدواجِ دائم، یک گزینه بنامِ "استعفاف" بمعنای پاکدامنیِ هم وجود دارد. خداوند در سورهی نور به کسانی که ازدواج برایشان مقدور نیست، توصیه به استعفاف میکند: "وَ لْيَسْتَعْفِفِ الَّذينَ لا يَجِدُونَ نِكاحا".
🔔 اما استعفاف نیز یک دارویِ اضطراری است و باید پرسید چند درصدِ جوانانِ مجردِ ما عزمِ استعفاف و خویشتنداری دارند؟ با این همه مزاحمانِ عفت در فضای مجازی و حقیقی، چگونه پاسبانی کند از پاکیاش؟
❓وقتی مسئولینِ ذیربط، مجاریِ فساد را نمیبندند، "اوصیکم بتقوی الله" موردِ تمسخر آن جوانِ دانشجو قرار میگیرد. مگر ایمانِ چه تعداد از جوانانِ ما ـ نمیگویم در سطحِ یوسفِ نبی ـ لااقل در سطحِ رجبعلی خیاط و ابن سیرین غنی شده که بتوانند بر کششهایشان افسار بزنند؟
❓اگر کسی قدرتِ استعفاف را در خود نهادینه نکرده باشد و شرایطِ ازدواج هم نداشت، چه کنیم با او؟! بکشیمَش؟! زندانی کنیمَش؟! اخته کنیمَش؟ آقایانی که مرتّب تماس میگیرند و اذعان میکنند از مهارِ غریزهی جنسی، عاجز شدند را چه کنیم؟! بانوانی که به هر دلیل ازدواجشان منتفی شده، برای ارضاء نیازهای جنسی و عاطفیشان چه کنند؟
🔔 البته این فشارها، ارتکابِ گناه را موجه نمیکند و خیلیها در این جامعه پاک و نجیبَند. اما ما راهکارهایِ اخلاقی ـ عبادیِ همراستا با استعفاف هم به بسیاری از جوانان میدهیم، ولی به ده روز نکشیده، دوباره بر میگردند به خانهی اوّل. البته عیب از قابلیتِ قابل است نه فاعلیتِ فاعل. خودشان هم عاصی شدهاند بندگانِ خدا از گناه... .
➕ یا مردِ متاهلِ با تقوایی را تصور کنید که همسرش به دلیلِ بیماریهای خاصِ زنانه از رابطهی جنسی منع شده؛ امّا بشدّت همسرش را دوست دارد و نمیخواهد طلاقَش دهد. از یک سو میخواهد به همسرِ مهربانَش وفادار بماند و از آن سو، توانِ استعفاف ندارد و به گناه میافتد.
✅ اینجا خدای حکیم بعنوانِ گزینه سوم، صیغهی موقت را با شرایط و ضوابطی خاص بعنوانِ یک حکمِ موقت و اورژانسی مطرح میکند. اگر عُرفِ ما صیغهی موقت را حرامتر از زنا تصور نمیکرد، آیا این فرد بجای خودارضایی، اعتیاد به فیلمهای مستهجن و ارتباطِ نامشروع نمیتوانست گاه و بیگاه که تحت فشار است در حدّ همان ضرورت و نه بیشتر، نیازَش را از راهِ حلال برطرف کند؟
✍️ اگر ملاحظاتِ پیشگفته رعایت شود، ازدواج موقت در کنارِ زمینه سازی برای ازدواج دائم و ترویجِ فرهنگِ استعفاف، یکی از ابزارهای موثّر برای مبارزه با مفاسدِ اخلاقی و حفظِ عفّت عُمومی است. به اهمّ احکامِ صیغهی موقت توجه کنید:
1️⃣ خواندن صیغه عقد که بنا بر احتیاط واجب، باید به عربیِ صحیح قرائت شود:
👈 اگر خودِشان میخوانند، زن بگویَد: "زوَّجْتُکَ نَفْسی فِی الْمُدَّةِ الْمَعْلومَةِ عَلَی الْمَهرِ الْمَعلُوم". یعنی من خودم را به همسریِ تو در مدت معین با مهر معین در آوردم. بعد بدون فاصله باید مرد بگوید: "قَبِلتُ".
👈 اگر هم وکالتی میخوانند، وکیل زن به وکیل مَرد بگوید: "مَتَّعْتُ مُوَکِّلَتِی مُوَکِلَکَ فی المُدَّةِ المَعلومَةِ علی المَهرِ المَعلوم". بعدَش باید وکیل مرد بلافاصله بگوید: "قبلتُ لِمُوَکِّلی هکذا".
2️⃣ تعیین مَهریه و نام بردن آن در موقع عقد.
3️⃣ تعیینِ زمانِ عقد موقّت
4️⃣ قرائت کنندهی عقد باید "قصد انشاء" داشته باشد. یعنی اراده کند رابطهی محرمیت و همسری ایجاد کند بین زن و مرد را هنگام قرائت.
5️⃣ قاریِ صیغه باید بالغ و عاقل باشد
6️⃣ باید طرفینِ عقد کاملاً معین و مشخص باشند.
7️⃣ اگه دختر، باکره است باید از پدر یا جدِ پدریَش اجازه بگیرد و تا قبل از صدور اجازه، عقد صحیح نیست. اما اگر باکره نباشد، اذن پدر نیاز نیست.
8️⃣ زن در زمان اجرای عقد نباید همسرِ کسی باشد و همچنین نباید در دورانِ "عدّه" باشد.
9️⃣ عقد با اجبار و اکراه، باطل است.
🔟 ازدواجِ موقتِ مردِ مسلمان با زنِ یهودی، مسیحی، صائبی، زرتشتی مُجاز است. اما زنِ مسلمان نمیتواند با طوائفِ فوق، ازدواجِ موقت یا دائم کند. در موردِ کافران و بهائیان، نه ازدواجِ دائم و نه ازدواجِ موقت مطلقاً (چه برای مرد و چه برای زن) مُجاز نیست.
➕نکته: در عقدِ موقت اگر دخول انجام نشود، عدّه ندارد. اما بر فرض دخول، باید پس از پایانِ مدتِ صیغه، به مقدار دو بار حیض دیدن، عده نگه دارد؛ اگر هم حیض نمیبیند، عدهاش 45 روز است.
✍سیدمحمدمهدی صدری
✅ جنگ رسانه ای
🔻امروز نظام اسلامی با یک #جنگ_همه_جانبه_اقتصادی مواجه است که از یک #اتاق_جنگ و با دقت و اهتمام کامل هدایت می شود اما در کنار این جنگ، یک #جنگ_مهم_رسانه_ای و تبلیغاتی نیز در جریان است که بیشتر اوقات از آن غفلت می شود.
🔻بر اساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی #آمریکا و رژیم #صهیونیستی با حمایت مالی #قارون های منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانه ای راه اندازی کرده اند و به طور جدی در حال برنامه ریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
🔻اهداف این جنگ رسانه ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن مشکلات اقتصادی در ذهن جامعه است.
🔻در همین مسائل مربوط به سکه و ارز و کاهش ارزش پول ملی، جنگ رسانه ای و فضاسازی های تبلیغاتیِ بدخواهان، تأثیرگذار بوده است که البته از دشمن توقعی جز رذالت نیست اما باید مراقب باشیم، ما به این فضاسازیها برای آلوده کردن ذهن مردم، کمک نکنیم.
⬅️ بیانات مقام معظم رهبری در جمع نمایندگان مجلس خبرگان رهبری
۱۵ شهریور ۹۷
پ.ن: مراقب باشیم در عرصه جنگ رسانه ای و جنگ اقتصادی، در پازل دشمن قرار نگیریم
سیداحمدرضوی
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
🔰معجزهای دیگر از رئیسی
🔶ابتدای انتخاب دولت مردمی و در ایامی که هنوز فرآیند انتقال دولت صورت نگرفته بود صحبتهایی علیه دولت در برخی از رسانهها مطرح میشد که مسبوق به سابقه نبوده و این سوال را برای ناظر منصف ایجاد میکرد که چرا این رسانهها در 8سال گذشته و با مشاهده انواع ناکارآمدی ها و بی تدبیری ها، سکوت اختیار کرده و از اقدامات دولت وقت حمایت میکردند؟! این رسانهها در اقدامی هماهنگ، رفع مشکلاتی نظیر تلفات 700 نفری کرونا، تورم حدود ۵۰ درصدی، رشد اقتصادی نزدیک صفر و....را از دولتی که هنوز روی کار نیامده بود مطالبه میکردند!
🔷در همان ایام ستون نویس یکی از روزنامههای کشور در یادداشتی با عنوان «رئیسی لال ها را شفا میدهد! » به انتقاد از این رویکرد رسانه ها پرداخته و نتیجه گرفته بود: «و بالاخره اگرچه جناب رئیسی سوابق درخشانی از خدمت به مردم و تلاش پیگیر برای رفع مشکلات آنان را در کارنامه خود دارد ولی «شفای لالها» را باید یکی از معجزهها و دستاوردهای بزرگ ایشان دانست. آقای رئیسی در همین فاصله ۴ روزه ریاست خود بر جمهوری اسلامی ایران، بسیاری از اصلاحاتچیها را که تاکنون زبانشان از انتقاد و اعتراض به پلشتیهای ۲ ساله کرونا و ۸ ساله دولت آقای روحانی بسته بود، شفا داده و قفل زبانشان را باز کرده است !»
♦️به نظر میرسد گذر زمان، معجزه دیگری از دولت مردمی را آشکار کرده است که عنوان «متخصص سازی» گویای این دستاورد خواهد بود.
سعهصدر و انتقاد پذیری بالای دولت موجب شده است که هر کس با اندک اطلاعاتی در قامت یک متخصص ظاهر شده و به انتقاد -بخوانید تخریب- اقدامات دولت بپردازد.
1⃣شخصی با استماع چند صوت طبی، متخصص طب(!) شده و به انتقاد از سیاستهای بهداشتی-درمانی دولت میپردازد و همچنین دستاوردهای دولت در این زمینه را به منزله نقطه ضعف به مردم معرفی میکند.
2⃣شخصی با تماشای چند برنامه اقتصادی تلویزیون، متخصص اقتصاد شده و سیاستهای پولی و مالی، حذف یا باقی بودن ارز دولتی و... را مورد بررسی کارشناسانه(!) خود قرار میدهد.
3⃣شخصی با پیگیری چند کانال تلگرامی و ایتایی، متخصص روابط بین الملل شده و راهبرد ایران در مذاکرات هسته ای را نادرست معرفی میکند! و...
از این گونه متخصص هایی که در این مدت به ابراز نظرات خود پرداختند کم نیستند و به نظر راقم این سطور این پدیده را پس از «شفای لال ها» باید معجزه ای دیگر از دولت مردمی دانست.
✅و بالاخره در پایان گفتنی است که اختلاف نظر در هر حوزه ای و بین کارشناسان آن حوزه امری طبیعی بوده و موجب رشد و پیشرفت کار میگردد؛ لکن روی صحبت این یادداشت با کسانی است که به صرف پیگیری چند برنامه و کانال، تصور تخصص پیدا کرده و به زعم خود ارزیابی تخصصی از تحولات کشور دارند!
✍ادمین عقال
#تصور_تخصص
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
✅ جنگ شناختی
3️⃣ قطعه ای از قطعات
🔰 در اوایل سال 1400 پس از سالها، حاکمیت بصورت یکدست در اختیار نیروهای انقلابی قرار گرفت و جریان انقلابی این فرصت را به دست آورد تا بتواند بر اساس مبانی فکری امامین انقلابی در خدمت مردم و رشد و تعالی نظام باشد؛ اگر نیروهای جریان انقلابی بتواند در طول چهار سال آتی، ریل گذاری مناسبی برای کشور داشته باشد و ثمرات مثبت آن در زندگی و سفره مردم مشهود شود، در عمل تمام بافته های آمریکا و جریان غربگرا برباد خواهد رفت، لذا دشمن میبایست در این مسیر با توسل به گزاره های جنگ شناختی، افکار عمومی را از نتایج مثبت آن منحرف نماید
🔹 مشکلات اقتصادی و فرهنگی موجود در کشور، حاصل دهها سال خیانت و ترک فعل مدیران غربگرا بوده است که برای اصلاح مشکلات و رفع کمبودها میبایست چندین سال دولت انقلابی تلاش کند اما مشاهده میکنیم:
▪️بخشی از فعالین رسانه ای جریان انقلابی با انتقادات و تخریبهای گسترده در مقابل دولت قرار گرفته اند
▪️ بخشی از فعالین جریان غربگرا به ناامید سازی مردم از کارآمدی دولت مشغولند
▪️ بسیاری از کنشگران اجتماعی و صنفی نیز در طول 7 ماهِ اخیر بشدت در صدد مطالبه گری شده اند
▪️بسیاری از اقدامات مثبت دولت سیزدهم هم در افکا عمومی به درستی تبیین نشده است
🔹 عملا آنچه در فضای عمومی کشور مشاهده میشود، مهندسی افکار عمومی در مطالبه برطرف شدن عموم مشکلات و ضعف ها توسط دولت در طول 7 ماه روی کار آمدن آن است
🔹 به دلیل عدم ظرفیت تحقق مطالبه مردمی در طرف کردن مشکلات، شاهد بروز انتقادات گسترده و فشار بر حاکمیت شده و خواهیم شد.
🔸 دشمن با استفاده از خواص اغوا شده و رقابتهای سیاسی در سطح رسانه، در حال تغییر باور مردم از دولت سیزدهم بر مبنای مولفه های یک دولت انقلابی و کارامد است که در صورت تحقق این راهبرد میتواند حاکمیت را تحت فشارِ تمکین زیاده خواهی های خود کند.
✅ خواص و فعالین رسانه ای جریان انقلابی میبایست با #جهاد_تبیین در افکار عمومی به تبیین:
▪️ شرایط موجود،
▪️ نحوه و زمان برطرف شدن مشکلات،
▪️ محدودیتها و معذوریتهای حاکمیت،
▪️ وظایف متقابل دولت و مردم در برطرف شدن مشکلات،
✅ بپردازند و در جهت خنثی سازی پازل دشمن در جنگ شناختی اقدام نمایند.
سیداحمدرضوی
#جنگ_شناختی
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
⭕️این متن را با دقت بیشتر و به دور از جنجالهای رسانه ای مطالعه کنید(لطفاً)
❌سوال چرا دولت در مقابل گرانیها منفعل است؟!
چرا هیچ عکس العملی در برابر حجم افسارگسیخته تورم از سوی دولت دیده نمیشود؟!
یکم)
دولت آقای #رئیسی کشور رو با کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومنی (اونم کسری عملیاتی) تحویل گرفت بدون استقراض از بانک مرکزی کشور رو اداره کرد!
دوم)
با اینکه روحانی ۱۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی مصوب سال ۱۴۰۰ رو تو ۵ ماه اول مصرف کرد، آقای #رئیسی تونست بازار کالاهای اساسی رو مدیریت کنه!
سوم)
با اینکه آقای #رئیسی بیشترین میزان تورم طی ۷۰ سال اخیر رو از روحانی تحویل گرفت (حدود ۶۰ درصد) تونسته حدود ۱۷درصد نرخ تورم رو کاهش بده!
چهارم)
به دلیل حساسیت بالای آقای رئیسی در عدم چاپ پول بدون پشتوانه، نه تنها استقراض از بانک مرکزی مدیریت شد که رشد پایه پولی و نقدینگی هم نزولی شد!
پنجم)
آقای رئیسی از وقتی سرکار اومده بدون وقفه ماهیانه ۱۰ هزار میلیارد تومن بدهی اوراق قرضه دولت قبل رو تسویه کرده!
ششم)
با در پیش گرفتن دیپلماسی منطقهای صادرات کشور تو سال قبل ۳۴درصد رشد داشت و فروش نفت به بالاترین میزانش رسید و بخش مهمی از بدهی ۱۳۶۷هزار میلیارد تومنی دولت قبل تسویه شد!
هفتم)
الکترونیکی شدن اخذ مجوزهای کسب و کار، اعلام تراز مالی شرکتهای دولتی در کدال، اعلام اسامی ابربدهکاران بانکی و آغاز وصول مطالبات!
هشتم)
دیپلماسی خوب: عضویت در سازمان همکاری شانگهای، گرفتن بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی از انگلیس بعد ۴۳ سال، آغاز مجدد خط لوله گاز ترکمنستان- آذربایجان و ...
پ.ن:
کشوری را تحویل دولت سیزدهم دادیم که به معنای واقعی کلمه باید همانند کشورهای جنگزده آن را ارزیابی کنیم.
فعالیتهای چشمگیر و البته زیرساختی دولت سیزدهم طبق تعبیر مقام معظم رهبری در #ریل صحیحی قرار گرفته است که برای رسیدن به ثمرات آن و چشیدن شهد شیرین اتکا به منابع داخلی باید اندکی صبر کنیم....
✍سید فخرالدین موسوی
@nofoz_shenasi
#جهادتبیین_ابرگروه_براهین
*❓یک سوال مهم: چرا با وجود چنین موفقیت های اقتصادی و همچنین مهار #تورم و پایین آمدن نقطه ای آن، هنوز گرانی وجود دارد؟*
*آیا دولت در مهار تورم به مردم دروغ گفته است؟*
*اگر نه، حقیقت چیست؟*
*✔۱_ واقعیت این است که نه کارشناس دولت دروغ گفته؛ نه ما اشتباه نوشتیم و نه مردم عزیز که از گرانی می نالند اشتباه کرده اند*
*👈 مشکل جای دیگری است. آنچه به عنوان تورم اعلام می شود #گرانی نیست بلکه #سرعت_گرانی است*
*👈👈 مشکل اینجاست که بسیاری از عزیزان معنای تورم را بد متوجه شده اند و اینجا وظیفه من و شما هست که این موارد را در کانال ها و جلسات حضوری برای مردم جا بیاندازیم، تورم به معنای سرعت رشد قیمت است، نه به معنای قیمت!*
*❗️یعنی چه؟*
*✔۱_ فرض کنید قیمت یک کالا الان ۱۰۰ تومان است، ماه بعد می شود ۲۰۰ تومان ، یعنی در این یک ماه ، ۱۰۰ درصد قیمتش گران شده، درست؟ خب حالا برویم سراع حالت دیگر*
*👈 فرض کنید این کالایی که قیمتش شده ۲۰۰ تومان، در ماه بعدی قیمتش بشود ۲۵۰ تومان ، یعنی ۵۰ تومان افزایش قیمت داشته، اما تورم ۵۰ درصد کاهش داشته!!!*
*متوجه شدید؟ یعنی در ماه اول سرعت رشد قیمت ۱۰۰ درصدی بود، الان در این ماه بعدی سرعت شده ۵۰ درصد*
*قیمت باز هم بالاتر رفته، اما با سرعت پایین تر*
*✔۳_ فکر کنم کامل متوجه شده باشید، ماشین وقتی ۱۰۰ کیلومتر سرعت دارد هم در حال حرکت است، وقتی هم ۱۰ کیلومتر سرعت دارد هم در حال حرکت است!!! فقط میزان سرعت فرق دارد. پایین آمدن سرعت ماشین به معنای عقب رفتن ماشین نیست!!!*
*پس وقتی می گوییم تورم پایین آمده به معنی ارزان شدن قیمت ها نیست!!*
*بلکه به معنای این است کالایی که با سرعت ۱۰۰ درصدی در حال رشد قیمت بود، الان با سرعت مثلا ۶۰ درصدی و کمتر در حال گران شدن است،*
*✔۴_ این معنای ساده تورم را از هر اقتصاد خوانده ای بپرسید تائید می کند، پس این مرحله اول که باید تعریف درست از تورم به مردم گفته شود تا وقتی دولت اعلام می کند تورم پایین آمده ، آنها دولت را دروغگو خطاب نکنند . معنای صحیح باید برای مردم تبیین شود.*
*✔۵_ خب حالا سوال به حق شما عزیزان است که پس کی شاهد ارزان شدن خواهیم بود؟*
*👈 تا وقتی تورم بالا هست، انتظار ارزان شدن یا توقف قیمت ، انتظاری غلط است.* *▪️پس اول باید تورم مهار شود و سپس بعد از مهار شدن، پایین بیاید ، بعد از آن ما شاهد ارزانی خواهیم بود یا حداقل توقف گرانی*
*✔ چه کارهایی باعث کاهش تورم می شود؟*
*👈 این یک جواب تخصصی دارد اما چند کار مهم و زیربنایی در این زمینه بسیار موثر است*
*1️⃣ عدم قرض گرفتن از بانک مرکزی*
*2️⃣ تراز تجاری مثبت*
*3️⃣ فعال کردن کارگاه های تولیدی و...*
*▪️ همان طور که می بینید دولت دقیقا دست روی همین موارد گذاشته است، یعنی دولت طبق همان گفته رهبری در حال ریل گذاری است ، باید این چیزها درست شود تا بعدش شاهد ارزان شدن یا حداقل جلوی رشد قیمت ها گرفته شود*
*👌 این همان نکته ای است که رئیس جمهور محترم بارها فرمودند که اثرات این کارها در چند وقت بعد معلوم می شود ، رهبری عزیز هم در اول سال فرمودند برخی تحول ها یک مرتبه ایجاد نمی شود، باید مدت زمانی بگذرد*
*اینجاست که جوانان عزیز انقلابی باید این موارد را مو به مو برای مردم عزیز تبیین کنند تا از ایجاد یاس و ناامیدی جلوگیری شود، باور کنید درصد بالایی از افراد جامعه هنوز معنای صحیح پایین آمدن تورم را نمی دانند و آن را مساوی پایین آمدن قیمت می دانند!!*
*خواهشا این موارد را خوب برای مردم تبیین کنید تا نگاه مردم امیدوارانه تر شود.*
*✍️ احسان عبادی*
*#جهاد_تبیین*
*#روشنگری*
*#بصیرت_انقلابی*
@nofoz_shenasi
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ #شبهه 👇
فیلم تظاهرات مردم عراق بر علیه ایران!!
✅ #پاسخ👇
اولا این فیلم قدیمی و مربوط به اعتراضات جمعی از اهالی کربلا در سال 2019 است که محور اصلی آن اعتراض به عملکرد دولت در رفع مشکلاتی مانند بیکاری، فقر و آب شرب بود که در این میان، عدهای هم شعارها و پلاکاردهایی علیه حضور نظامی ایران در عراق ابراز کردند.
🔻ثانیاً همانطور که در ایران ذهن برخی از مردم را نسبت به برخی از همسایگان خراب کردهاند متقابلاً در عراق نیز همین اتفاق افتاده و گروهی از مردم آن، تحت تأثیر تبلیغات سوء قرار گرفته اند.
🔹با این حال اکثر مردم عراق طرفدار ایران هستند و با حمل پرچم ایران و عکس رهبر انقلاب در راهپیماییهای مختلف، علاقه خود به ایران و مردم ایران نشان دادهاند.
در فیلم فوق یکی از راهپیمایی مردم عراق در همبستگی با ایران و همچنین یکی از تشییع های سردار سلیمانی توسط مردم عراق را ببینید (تشییع پیکر حاج قاسم در چند شهر عراق برگزار شد)
#سوادرسانه
#جهادتبیین