هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
ضرب المثل موسی به دین خود، عیسی به دین خود، از نظر شرعی اعتبار ندارد.
همه نسبت به هم مسئولند و هیچکس نمی تواند با تمسک به آن خود را از مسئولیت مبرا بداند.
بله، اگر این مثل تنها یک تعبیر عامیانه برای رساندن این مقصود باشد که من در فلان مورد خاص کاری به کار تو ندارم، اشکال ندارد.
بدیهی ست که اگر چنین طرز فکری بر زندگی شخص سایه بیفکند، جرات و جسارت او برای حرکت های اصلاحی دچار رکود می شود؛ زیرا همه حرکت های اصلاحی، اصولا با نوعی تعریض و «پیچیدن به پروپای عرفیات اجتماع » همراه است و طبعا مقاومت دیگران را به دنبال دارد.
در چنین نگرشی فریضه ی «امر به معروف و نهی از منکر» که در خیلی از موارد مقابله با عرفیات و آداب رایج جامعه را می طلبد، به خاموشی می گراید؛ و این در حالی است که قرآن کریم در بسیاری از آیات خود به این فریضه ی مهم اشاره می کند.
امیرالمومنین علی علیه السلام نیز فرموده است: «امر به معروف و نهی از منکر کنید و گرنه عذاب الهی شما را فرا می گیرد»
همچنین فرموده امام باقر علیه السلام است که «بدقومی هستند، قومی که از امر به معروف و نهی از منکر خرده می گیرند و آن را بی ارزش می شمارند» (امر به معروف و نهی ازمنکر، آیت الله نوری همدانی، ص 136)
در تاریخ روایت شده که به یکی از پیامبران بنی اسرائیل وحی شد که یکصد هزار نفر از قوم تو را هلاک خواهیم کرد، شصت هزار نفر از نیکان و چهل هزار نفر از بدکاران! ظاهرا امر شگفت آور بود، زیرا هلاکت نیکان، آن هم یک و نیم برابر بدکاران عجیب به نظر می رسید؛ اما در جواب این شگفتی، وحی آمد که علت هلاکت نیکان آن است که آنان در برابر بدکاری های گناهکاران سکوت کردند.
پس بی تفاوتی و بی مسئولیتی نسبت به دیگران از نظر اسلام درست نیست؛ اما این به معنای دخالت در امور شخصی و اظهارنظرهای بیجا در امور دیگران هم نمی باشد
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال
: چطور می توان در ۲۰سالگی دادستان شد؟
اگه کسی می دونه ممنون میشم توضیح بدن
رییسی چه طور در ۲۰ سالگی بطور همزمان دادستان کرج و همدان بودن واقعا جای سوأل هست چطور آخه؟!
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
✅ در ابتدای انقلاب بدلیل فقدان نیروی متعهد مومن و متخصص کارکشته و مجرب در در دستگاه حکومت پهلوی، از بدنه طیف جریان انقلاب که شاکله اون رو جوانان تشکیل میدادند برای کادرسازی استفاده شد که البته به بهترین و عالی ترین نتایج هم ختم شد.
📌بعنوان مثال فرماندهان ارشد جنگ در دوران دفاع مقدس در سپاه رنج سنی ۲۰ و خورده ای سال داشتند که همین جوانان شکست طرح ها و نقشه های فرماندهان رژیم بعث در طول ۸ سال جنگ که با پشتیبانی کامل مالی و تجهیزاتی و اطلاعاتی آمریکا و شوروی و اعراب بود را رقم زدند.
☑️به همین دلیل رهبر انقلاب در گام دوم به کادرسازی و رویکرد جوانگرایی شدیدا تاکید میکنند.
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از نجمه کبیریان
#شبهه
دقت خواهم کرد مِن بعد، تعبیر "استبداد دینی" را استفاده نکنم. آخر دین چه تقصیری دارد؟ خدا، کتاب، پیامبر و امام چه تقصیری دارند که دین، نادرست تفسیر میشود؟ استبداد یک حکومت دینی، تنها مسببش، متولی آن، یعنی روحانیت حاکم است. آن هم نه هر روحانیتی! تنها و تنها روحانیت حاکم! چه در میان روحانیت غیرحاکم، انسانهای باسواد، زحمتکش، شریف، سلیمالنفس و حتی منتقد، کم نداریم. علامه طباطبایی چقدر واقعبینانه گفته بود که اولین شهید انقلاب اسلامی، خود "اسلام" است. حاجآقا رضا صدر نیز چقدر هوشمندانه گفته بود که در دوران غیبت، تنها حکومتِ بهسود مذهب، حکومت "لائیک" است. چون روحانیت حاکم، تمامی افکار و افعال نادرست خود را ناجوانمردانه بهاسلام نسبت خواهد داد. لذا تعبیر "استبداد دینی" را دیگر استفاده نخواهم کرد. تعبیر صحیحتر این است: استبداد آخوندی!
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
#شبهه دقت خواهم کرد مِن بعد، تعبیر "استبداد دینی" را استفاده نکنم. آخر دین چه تقصیری دارد؟ خدا، کت
سلام. احمدی نژاد و بنیصدر و رجایی که روحانی نبودن.
طبق قانون اساسی کشور، وزیر اطلاعات باید روحانی و مجتهد باشد.
وضعیت امروز ایران نتیجه تفکر لیبرالی هست ربطی هم به روحانی بودن و نبودن نداره
وضع اقتصادی مردم هم نتیجه همین تفکره
وضع مردم ایران دقیقا مثل مردم آمریکاست
کتاب آمریکایی رو بخونید صد سال قبل نوشته شده وضع ایران بی شباهت به وضع امریکا نیست
مشکل از انتخاب ماست نه از انقلاب 😔😔
هر کسی که لباس روحانیت به تن میکند و سطح یک را گذرانده است . نمادی از کل روحانیت نیست .
چهار نفری را که شما به کل روحانیت تعمیم دادید ، از اصلاح طلبان غرب گرا هستند ، که در تفکر با بسیاری از عناصر انقلابی و مردمی فاصله دارند .
کشور ایران الحمد لله عناصر انقلابی ناشناخته و بی ادعا زیاد دارد وگرنه این انقلاب اینقدر عمر نمی کرد .
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از نجمه کبیریان
#سوال
نظرتون رو بفرمایید
◀️ آیا شرکت در انتخابات وظیفه شرعی است؟
✍️ آیتالله محمد سروش محلاتی، استاد دروس خارج فقه حوزه علمیه در کانال تلگرامی خود نوشت:
🔻با نزدیک شدن فصل برگزاری انتخابات بکارگیری تعبیر “وظیفه شرعی” رواج پیدا می کند و از مردم خواسته می شود برای انجام “تکلیف دینی” در انتخابات حضور یافته و به افراد شایسته رای دهند.استفاده از این تعبیر به لحاظ مبنایی محذوری ندارد و چه بسا یک شخصیت آگاه و متعهد در بررسی اوضاع و شرایط سیاسی و اجتماعی به این نتیجه برسد که شرکت در رای گیری شرعا واجب بوده و آن را اعلام نماید. چه اینکه در سالهای اول جمهوری اسلامی با توجه به اینکه هنوز فرهنگ مشارکت در انتخابات در مردم نهادینه نشده بود و کشور در شرایط بحران ناشی از ترور و جنگ بسر میبرد، رهبر فقید انقلاب اسلامی، از این تعبیر استفاده می کردند.
ولی استفاده از این ادبیات پس از چند دهه با توجه به این نکات، توجیهی ندارد:
🔻۱. مسائلی از قبیل انتخابات، خارج از موضوعات احکام شرعی است و ذاتا در شرع حکمی برای آن مقرر نشده است. در این موارد، بر حسب شرایط، حکم شرعی سیال و متغیر میباشد مثلا گاه از باب حرمت تضعیف نظامِ عدل، شرکت نکردن حرام میگردد و گاه به عکس از باب حرمت تقویت نظام جور، شرکت کردن حرام می شود. بنابراین هرگز فقیهی فتوای کلی و دائمی در این موارد نمی تواند صادر کند.
🔻۲. در موضوعاتی مانند انتخابات که فاقد حکم ذاتی شرع است، تشخیصِ موضوع، صرفا جنبه فقهی نداشته و به فقها و کارشناسان فقه محول نمیباشد و کارشناسان مختلف حق دارند با توجه به ارزیابی شرایط و جنبه های مثبت و منفی حضور و عدم حضور، نظر خود را اعلام کنند. مثلا یک کارشناس اقتصاد یا سیاست می تواند با اعلام نظر خود در این باره، شهروندان را در درک درست از وظیفه دینی شان کمک کند، حتی آنها می توانند استدلال سیاسی و یا اقتصادیِ فقیهی که فتوی به وجوب یا حرمت داده را نقد کنند.
🔻۳. انسان متدین و خردمند، برای هر اقدام خود بدنبال یافتن حجت و دلیل است ولی آیا در تشخیص مصادیق (مثل شرکت در یک تظاهرات و یا یک انتخابات)، نظر فقیه حجت است؟ اگر فتوای فقیه در حقِ اشخاص عامی “حجت” است، از باب رجوع جاهل به خبره است، ولی مگر فقیه که در استنباط احکام کلی شرع خبره و صاحب نظر است، الزاما در تشخیص مصادیق سیاسی هم اهل نظر می باشد؟
بر این اساس چگونه می توان در تشخیص هر امر سیاسی بسراغ کارشناسان دینی رفت؟
🔻۴. ادبیات “تعیین وظیفه شرعی” کردن در مصادیق سیاسی، ادبیات نابالغ پنداری مردم است. اگر مردم بالغ و رشیدند و از قدرت تشخیص برخوردارند، پس باید به شعور و بلوغ آنها احترام گذاشت و اجازه داد خودشان بر مبنای درک و تحلیلشان از جریانات به تصمیم برسند. اگر شرع به آنها اجازه داده تا در مصادیق وارد شده و با درک شرایط تصمیم بگیرند، پس چرا ما با تعیین تکلیف شرعی و محصور کردنشان، این حق شرعی را از آنها سلب می کنیم؟
🔻۵. بحث و گفتگوی منطقی درباره انتخابات و مسائل دیگر سیاسی و نیز حق اظهارنظر را برای همگان محترم شمردن یک مطلب است و “حق ویژه” برای یک گروه قائل شدن که با تعبیر “وجوب شرعی ” برای دیگران تعیین تکلیف کنند و متخلفان را به معصیت و فسق منسوب سازند، مطلب دیگری است. این ادبیات علاوه بر آنکه فاقد مبنای فقهی است، در جامعه امروز به اعتبار فقه و احکام شرعی لطمه وارد میسازد و این تصور را بوجود میاورد که دیگر احکام مسلم شرعی شاید پشتوانه محکمی نداشته و یا ناشی از دخالتهای فقها در حوزه های غیر تخصصی شان باشد.
مضافا بر اینکه طبق قواعد مسلم فقه، حتی در آنجا هم که فقیهِ جامع الشرائط حق “صدور حکم” دارد، حکم او در حقِ کسی که علم به خطای او دارد نافذ نیست و تخلف چنین فردی، معصیت نمی باشد. از این رو پرس و جو از اشخاص که در انتخابات شرکت کرده و انجام وظیفه کرده اند یا نه؟ و سپس بر مبنای آن دیگران را به فسق و گناه متهم کردن، کاری خارج از اخلاق و شرع است.
🔻۶. در کشور ما، در دوره های اخیر بخش گسترده ای از مردم در انتخابات شرکت نمی کنند. شمارگان این گروه گاه بیش از نصف جمعیت واجدان شرایط رای دادن است. در چنین وضعی تاکید بر جنبه شرعی مشارکت مردم به معنی آن است که این جمعیت گسترده به وظایف دینی خود مقید نبوده و فرمان الهی را زیر پا می گذارند! در این شرایط استفاده از ادبیات “وظیفه شرعی” نه تنها کمک موثری به مشارکت بیشتر نمی کند بلکه به اعتبار این عنوان هم آسیب میرساند. عنوانی که که یک روز همه کشور را به لرزه در میاورد و حتی در قضیه تحریم تنباکو تا درون کاخ ناصرالدین شاه نفوذ نمود و اطرافیان او را هم به انقیاد وادار نمود نباید بسادگی موهون گردد. صاحبان فتوی و حکم بیش از دیگران باید در فکر حراست از این سرمایه باشند تا در مواقع سرنوشت ساز از کارایی و تاثیر کامل برخوردار باشد.
👆👆👆
🔻۷. شخصیت های روحانی که سخاوتمندانه ادبیات
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
سلام حاج آقا ☺️
این درسته که بعضی از مراجع گفتند شرکت در انتخابات واجب شرعی است؟
💢 حاج آقا: بله عزیزم
⁉️ جوان: خب مراجع محترم از کدوم آیه و روایت در آوردند که شرکت در انتخابات واجبه؟
💢 حاج آقا:
1️⃣ اولا مانسبت به تمام آیات و روایات اشرافیت نداریم که از کجا و چطور استفاده می شود و آن متخصص خودش را میخواهد و شما هیچ وقت از یک پزشک نمیپرسید که از کجا میگویید که من فلان قرص را بخورم؟!
2️⃣ ثانیا: برای فتوا دادن لازم نیست تنها از قرآن و روایات استفاده بشه!! بلکه گاهی از عقل که پیامبر درونی ما نیز هست هم استفاده میشود.
🔰 مثلا عقل می گوید بعد از هزار و چند سال شیعیان توانستند یک حکومت شیعی تشکیل بدهند و بخاطر تشکیل این حکومت خون های زیادی ریخته شده است. حال هرچه که بخواهد باعث تضعیف این حکومت و نظام بشود حرام است.
گاهی دزدی و اختلاس باعث تضعیف نظام می شود و مردم را به نظام بدبین می کند و گاهی شرکت نکردن در #انتخابات که دشمنان از آن خوشحال و بهره می برند.
👌 خلاصه #قیامت روز رسیدگی به حساب ها است و باید بخاطر تمام اعمالی که انجام می دهیم پاسخگو باشیم.
جوان: بله درسته حاج آقا تا حالا به این شکل به قضیه نگاه نکرده بودم.
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#شبهه
۴۲ سال تمام شاه را فردی مزدور و ضد وطن بنامی و بعد زمانی که ویروس کرونا آمد بیمارستانهای ساخت اوست که به داد ملت میرسد چون طبق گفته خود وزیر بهداشت در شهر تهران بعد از انقلاب فقط یک بیمارستان دولتی ساخته شده..
در حالی که هزاران امامزادهای که در ۴۲ سال گذشته بنا شدند ، همگی با متولیهایشان به *اندازه یک صابون گلنار* هم به کاهش این مشکل کمک که نکردند هیچ بلکه
همانها مشکل را اشاعه دادند..!!
۴۲ سال تمام ، خرج کشورهای شیعه کردیم و وقتی به مشکل افتادیم هیچکدام به ما کمکی که نکردند هیچ تازه محصولات پزشکیمان را هم بلعیدند و در انتها امارات سنی مذهب بیشترین کمک را به ما کرد..!
شاید امارات داشت زحمات محمدرضا شاه را جبران میکرد..!! (آخر بیمارستان ایرانی دوبی که حتی هنوز زمینش به نام شهبانو هست ، اولین بیمارستان مجهز دوبی بود و هنوز شلوغترین بیمارستان امارات)
و شاه این بیمارستان مجهز را به امارات هدیه داد و امارات همچنان خود را مدیون ایران میداند..!
۴۲ سال تمام همه کشورهای عربی دشمنمان بودند به غیر از عمان..! و این عمان بود که میانجیگری با آمریکا و غرب را میکرد تا جنگ نشود و تحریمها برداشته شوند..؟ چرا..؟
چون شاه در نبرد ظفار به عمان کمک کرد تا شورشیهای تندرو را سرکوب کنند و در نتیجه عمان تبدیل به امنترین کشور خاورمیانه شود و هنوز در حال پس دادن این لطف شاه به ملت ایران است..!!
۴۲ سال تمام آمریکا و غرب را ابلهانه پیف پیف کردیم ، الان ملتمسانه به جای دعا و نماز ، چشممان به دستان پرتوان دانشمندان کشورهای غربیست که برای ما راه حل را پیدا کنند..
۴۲ سال احمقانه مرگ بر آمریکا بگویی و از دیوار سفارت بالا بروی و پهلوی را خائن بنامی؟! و وقتی به ذلت افتادی ، دست به دامان پیمان مودت سال ۱۳۳۴شوی..!
اگر خجالت میکشید تعارف نکنید
ما حاضریم بجای شما جام زهر بنوشیم..!!
در سال ۱۳۳۴شاهنشاه قراردادی با آمریکا منعقد نمود بنام "قرارداد مودت.."
طبق این قرارداد آمریکا نمیتواند بر علیه نیازهای اصلی ملت ایران اقدام کند..
اکنون پس از ۶۴ سال ایران با استفاده از آن قرارداد آمریکا را محکوم و رأی دادگاه لاهه به نفع ایران صادر گردید..
محمدرضاشاه از اعماق تاریخ معاصر به فریادمان رسید..
سادهترین برداشت درباره رای دیوان لاهه این است که پیمان مودت ۱۹۵۳ با آمریکا بسیار معتبرتر و آبرومندانهتر از توافق برجام است..!!
چرا که طبق برجام نمیشد از آمریکا شکایت کرد..! اما طبق پیمان مودت شکایت کردیم و رای گرفتیم..!
شاه بیش از نیم قرن پیش پیماننامهای امضا کرد که خاصیتش حتی در سیاهترین دوره رابطه ایران و آمریکا ، پابرجا مانده..
همانهایی که شاه را " نوکر آمریکا " میخواندند دست به دامن یکی از میراث او شدند...!!
بیایید تاریخ ایران را بخوانیم..!!!
اگر اهل منطق هستی برای دیگران هم بفرست شاید این امت گیج همیشه در صحنه بخود اید
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
🔹 اولا رای دادگاه لاهه موقت بوده و هنوز هیچ چیز قطعی نیست.
ثانیا رأی دیوان لاهه اساساً نمیتواند الزام آور باشد و در بهترین حالت ممکن جنبه روانی و تبلیغاتی دارد. همچنین بر فرض که رأی نهایی دیوان لاهه هم برعلیه آمریکا باشد، این رأی باید برای اجرایی شدن ابتدا به شورای امنیت برود و با توجه به مکانیزمهایی که در شورای امنیت وجود دارد، آمریکا رأی دیوان را وتو خواهد کرد.
بنابراین این پیمان عملاً سود چندانی برای ما نخواهد داشت. زیرا طبیعی است که مستکبری چون آمریکا مادامی که نوکرش باشیم به ما #مودت و محبت خواهد داشت. اما اگر اراده کرده باشیم تا از بند بردگیاش خارج شویم یا حتی منافعش اقتضای دیگری داشته باشد از همه قدرتش (از جمله حق ظالمانهی وتو) برای بر هم زدن و خنثی کردن هر پیمان و معاهدای استفاده می کند.
🔹خلاصه اینکه بسیار سادهلوحانه است اگر گمان کنیم که گرگ با گوسفند پیمان مودت باشد و بدان پایبند باشد با حتی اجازه استفاده از منافع چنین معاهدههایی بدهد
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
❶ ساختمانی که از طرف حاکم دبی به هلال احمر ایران هدیه شده بود را به نام شاه میزنند و از طرف شاه داستانها و روایتهای تخیلی نقل میکنند و منت بر سر مردم و ایرانیان میگذراند ! آش آنقدر شور میشود که حتی فرح هم این ادعا را رد میکند
❷ بیمارستان ایرانیان دبی در سال 1970 توسط علی شیخ رشید بن سعید آل مکتوم که حاکم وقت بود، به جامعه هلال احمر ایران اهدا گردید.
❸ در پی انتشار خبرهایی در شبکههای اجتماعی مبنی بر مالکیت شهبانو فرح پهلوی بر بیمارستان ایرانیان دبی و مشکل سازی دولت امارات برای بیمارستان، فرح با انتشار پیامی موضوع مالکیت زمین این بیمارستان را رد کرد.
👈در این پیام که توسط دفتر فرح پهلوی منتشر شده، آمده است که زمین بیمارستان جمعیت شیر و خورشید سرخ ایران (هلال احمر فعلی) متعلق به مردم ایران است.
❌ اینهمه دروغ و شایعه مجازی را با چه اهدافی نشر میدهند؟ چرا بدون اینکه مطالعهای کنند و حتی یک سرچ ساده مطلب را بدون تحقیق قبول میکنند؟
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از نجمه کبیریان
#شبهه
خیانتهای #رضاشاه و پسرش به تاریخ و فرهنگ و ادبیات پارسی :
کاوش علمی تخت جمشید 1310
ساخت آرامگاه فردوسی 1312
برگزاری هزاره فردوسی 1313
تأسیس فرهنگستان ایران 1314
موزه حضرت معصومه 1314
ساخت موزه پارس شیراز 1315
ساخت آرامگاه حافظ 1315
ساخت موزه ملی ایران 1316
تأسیس کتابخانه ملی ایران1316
انجمن احیای آثار ملی 1323
افتتاح اردوهای رامسر 1330
ساخت آرامگاه سعدی 1331
انجمن ملی حمایت از کودکان 1331
ساخت آرامگاه پورسینا 1333
بنگاه ترجمه و نشر کتاب 1333
برگزاری آئین هزاره پورسینا 1333
کانون کارآموزی کشور 1337
ساخت آرامگاه عطار نیشابوری 1342
ساخت آرامگاه خیام 1342
ساخت آرامگاه کمال الملک 1342
ساخت آرامگاه نادرشاه 1342
ایجاد سپاه دانش 1342
بنیاد فرهنگ ایران 1343
مرمت تخت جمشید 1343
آموزشگاه نابینایان پهلوی 1343
انجمن ملی روابط فرهنگی 1345
ساخت آرامگاه باباطاهر 1346
ساخت تالار رودکی 1346
تأسیس وزارت علوم 1346
ساخت تئاتر شهر تهران 1346
سازمان جشن هنر شیراز 1346
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان 1344
جشنهای 2500 ساله شاهنشاهی ایران 1350
ساخت 2500 مدرسه در کشور 1350
جشنواره فیلم جهانی تهران 1351
جشنواره توس 1353
انجمن شاهنشاهی فلسفه 1353
بازسازی حرم و گنبدامام رضا 1353
طرح تغذیه رایگان مدارس 1355
ساخت موزه رضا عباسی 1356
ساخت موزه فرش ایران 1356
ساخت موزه هنرهای معاصر 1356
ایجاد موزه مفرغ لرستان 1356
موزه هنرهای زیبا 1356
جشن هنر مردمی اصفهان 1356
ساخت دانشگاه افسری 1300
تأسیس سازمان پیش آهنگی 1304
تأسیس دانشگاه و دانشسرای عالی 1307
تاسیس دارالتربیه عشایر 1307
دانشگاه خواجه نصیر 1307
اعزام دانشجویان به اروپا 1308
دانشگاه علم و صنعت 1308
دانشگاه تهران 1314
دانشگاه علوم اقصادی 1315
دانشگاه علوم دریایی 1315
دانشگاه صنعت نفت 1318
دانشگاه پهلوی شیراز 1325
دانشگاه تبریز 1325
دانشکده هنرهای زیبا 1328
دانشگاه جندی شاپور اهواز1334
دانشگاه فردوسی مشهد 1328
دانشگاه گرگان 1336
دانشگاه پلی تکنیک 1337
دانشگاه ملی ایران 1338
دانشگاه صنعتی آریامهر ( شریف ) 1344
دانشگاه صدا و سیما 1348
دانشگاه نوشیروانی بابل 1348
دانشگاه صنعت آب و برق 1349
دانشگاه رازی کرمانشاه 1350
دانشگاه کرمان 1351
دانشگاه جندی شاپور دزفول1351
دانشگاه کاشان 1352
دانشگاه شاهرود 1352
دانشگاه زنجان 1352
دانشگاه گیلان 1353
دانشگاه ساری 1353
دانشگاه بوعلی سینا همدان
دانشگاه کردستان 1353
دانشگاه سیستان بلوچستان 1353
دانشگاه فرح پهلوی ( الزهر ا) 1354
دانشگاه ایلام در سال 1355
دانشگاه هنر اصفهان 1356
دانشگاه صنعتی اصفهان 1356
دانشگاه فارابی اصفهان 1356
دانشگاه شهرکرد 1356
دانشگاه لرستان 1356
دانشگاه محقق اردبیلی 1357
برگزاری کلاسهای ملی شبانه
ساخت صدها سینما و فرهنگسرا
و صدها کار فرهنگی در کشور ...
#خیانت از این بیشتر ؟
آیندگان قضاوت خواهند کرد
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
1. ساخت مراکز آموزشی اولین و حداقل وظیفه هر دولتی است. حتی دولت های عقب مانده در افغانستان و کشورهای افریقایی هم دارای دانشگاه و مراکز آموزش عالی هستند.
متن مزبور ساخت حدود 40 دانشگاه در دوره محمدرضاشاه که بسیاری از آنها در حد یک مدرسه (و نه حتی دانشکده) بوده اند، را دستاورد فرهنگی! حکومت شاه معرفی کرده، حال انکه، ساختمان دانشگاه، برای کشوری پیشرفت نمی آورد. برای شناخت وضعیت علمی کشور، باید به معیارهای درست علمی مراجعه کرد نه تعداد ساختمان دانشکده و دانشگاه!
متن مزبور بسیاری از آمارهای واقعی درباره وضعیت آموزشی و فرهنگی دوره محمدرضاشاه را سانسور و کتمان کرده است. بعنوان مثال، محتوا و کیفیت همین دانشگاه ها! نشانگر اوج ضعف فکری و علمی در این دوره است.
نگاهی به وضعیت سواد در دوره محمدرضاشاه و آمار دانشجویان محصل در این دانشگاه ها، خود گویای وضع اسفناک ضعف آموزشی و علمی کشور است:
⚡️بعنوان مثال، در همین دانشگاه های زمان شاهنشاه!!! تنها 157 هزار دانشجو از جمعیت 35 میلیونی ایران در حال تحصیل بوده اند و 68 درصد جامعه نیز بی سواد بودند.
حال این را مقایسه کنید با جمعیت 3 میلیون و 700 هزارنفری فعلی دانشجویان ایران که در 2 هزار و 241 موسسه آموزش عالی کشور مشغول به تحصیل هستند. (💥جمعیت دو برابر شده اما تعداد محصلان دانشگاهی 25 برابر) و جمعیت 92 درصدی باسوادان ایران پس از انقلاب اسلامی که بیش از 60 درصد آن دارای تحصیلات دانشگاهی و تکمیلی هستند. (http://hamshahrionline.ir/details/137396)
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
درباره محتوا و کیفیت دانشگاه های عصر پهلوی، نیز همین بس، که حتی همین اقدام به ظاهر در راستای پیشرفت، در باطن، باهدف اسلام زدایی و غربی کردن هر چه بیشتر کشور بوده است.
2. متن
شبهه، کاوش علمی تخت جمشید را نمونه ای از خدمات #رضاشاه و پسرش به فرهنگ کشور می داند. اما این حقیقت را سانسور میکند که کدام کاوش علمی؟؟
دغلکاری #اشرف پهلوی و عناصر ظاهرا محقق وابسته به وی، در ارائه ترجمه ای جعلی از کتیبه فتح بابل (یا همان منشور #کوروش) نمونه ای از این کاوشهای علمی! است که امضای هیچ مترجمی پای آن دیده نمی شود و حتی به افتادگی ها و موارد ناخوانای آن هیچ اشاره ای نشده است و به دور از سایر مستندات تاریخی کوروش را پیرو دین زرتشتی و اهورامزدا معرفی کرده است و سالها فضای تاریخ نگاری کشور را دچار عوام زدگی و ایران باستان پرستی کرده و ایران را مضحکه محققان غربی نموده است.
3. متن، در حالی ساخت ارامگاه برای بزرگانی چون کمال الملک را افتخار حکومت #پهلوی میداند که انسان شک میکند که نکند این رضاشاه نبوده که کمال الملک را به بیابان های نیشابور تبعید کرده !!!
و بیش از دویست شاعر و نویسنده آزاده ایرانی از جمله میرزاده عشقی، فرخی یزدی و... را به قتل رسانده است.
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/289493/رضا-شاه-چگونه-بهترین-نقاش-ایران-را-به-بیابان-های-نیشابور-ف...
4. متن مذکور، مواردی چون ﺟﺸﻦ 2500 ﺳﺎﻟﻪ ﺷﺎﻫﻨﺸﺎﻫﯽ و جشن هنر شیراز را که نشانگر اوج بی فرهنگی و عقب ماندگی تمدنی عصر پهلوی است بعنوان دستاوردهای فرهنگی شاه در لابلای مطلب معرفی کرده است. 😳 جشنهایی که در آن، حتی یک نفر از مردم عادی ایران، اجازه تماشا کردن تبختر و بیهودگی های درباریان را نداشتند.
👌درباره اوج خفت و استحاله فرهنگی در این جشنها، اعتراف سفیر انگلستان برای اهل فکر کافی است. آنتوني پارسونز آخرين سفير انگلستان در ايران قبل از انقلاب، درباره جشن هنر شيراز چنين ميگويد:
«فستیوال بينالمللي هنري شيراز (جشن هنر شيراز) كه سالانه برگزار ميشد از آغاز به علت نوآوريها و نمايشاتي كه با روحيات جامعة سنتي و اسلامي ايران تطبيق نميكرد موجب تضادها و مباحثاتي شده بود. از جمله نمايشات مسخرهاي كه من از اين جشن بياد دارم صحنهاي از نمايش رقاصان برزيلي بود كه در حين رقص سر مرغهاي زنده را با دندان جدا ميكردند، ...
جشن هنر شيراز در سال 1977 از نظر كثرت صحنههاي اهانتآميز به ارزشهاي اخلاقي ايرانيان از جشنهاي پيشين فراتر رفته بود. ... يكي از صحنهها كه در پيادهرو اجرا ميشد تجاوز به عنف بود كه به طور كامل (نه به طور نمايشي و وانمودسازي) به وسيله يك مرد (كاملاً عريان يا بدون شلوار ـ درست به خاطر ندارم) با يك زن كه پيراهنش به وسيله مرد متجاوز چاك داده ميشد در مقابل چشم همه صورت ميگرفت. ...
واكنش مردم عادي شيراز كه ضمن گردش در خيابان يا خريد از مغازهها با چنين صحنه مسخره و تنفرانگيزي روبرو ميشدند معلوم است، ولي موضوع به شيراز محدود نشد و طوفان اعتراضي كه عليه اين نمايش برخاست به مطبوعات و تلويزيون هم رسيد.
⚡️من به خاطر دارم كه اين موضوع را با شاه در ميان گذاشتم و به او گفتم اگر چنين نمايشي به طور مثال در شهر «وينچستر» انگليس اجرا ميشد كارگردان و هنرپيشگان آن جان سالم بدر نميبردند. شاه مدتي خنديد و چيزي نگفت.!!!»
این کدام دستاورد فرهنگی است که نویسنده شاه پرست! متن در این جشنها دیده، و دیگران حتی خود غربیها از آن ابراز نفرت میکنند؟
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
اسرائیل و جشن های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی"
یکی از رویدادهای دوران محمدرضا پهلوی ، برگزاری جشن های ۲۵۰۰ ساله بود.
◀️این جشن ها که به اصطلاح به مناسبت ۲۵۰۰ سال پادشاهی کوروش در تخت جمشید برگزار شد ، هزینه های هنگفت و پیامدهای گوناگون را در برداشت و این در حالی بود که بسیاری از مردم در فقر و گرسنگی به سر می برند.
◀️ در این جشن ، بیست پادشاه و امیر عرب ، ۵ ملکه ، ۲۱ شاهزاده ، ۱۶رییس جمهور ، ۳نخست وزیر ، ۴ معاون رییس جمهور و دو وزیر خارجه از ۶۹ کشور شرکت کردند. جشنی که در آن، حتی یک نفر از مردم عادی ایران، اجازه حضور در آن را نیافتند.😞
◀️ مراسم جشن در نهایت گشاده دستی و اسراف انجام گرفت و هزینه آن بیش از ۲۰۰ میلیون دلار برآورد شد.
متأسفانه زمانی که میلیون ها دلار صرف هزینه خرید و ارسال مشروب ، گل و غذا از اروپا می شد و مهمانان جشن در تخت جمشید ، جگر غاز و خاویار مزه مزه می کردند ، هزاران ایرانی در سیستان و بلوچستان و حتی روستاهای فارس گرسنه بودند. 😓
◀️ اما جشن های این چنینی با پیشنهاد اسرائیلی ها برنامه ریزی و اجرا شد .
اسرائیل در این جشن فعال بود و حتی نت آهنگ کوروش توسط عزرا کیا _ آهنگ ساز اسرائیلی_ ساخته شد و مجله لبنانی العیاد مدعی شد که کمیته امنیتی جشن توسط اسرائیلی ها اداره می شد.
همچنین در اسرائیل دو #جنگل را به نام کوروش کبیر و محمد رضا پهلوی نام گذاری کردند تا احترام خود را به ایران! (در ازای خوش خدمتی های شاه به اسرائیل) اعلام کنند! 😐
.
منبع: اسناد و مدارک به روایت اسناد ساواک ، فرح پهلوی ، جلد۲ ، ص ۲۲ _ ۲۳
http://img1.tebyan.net/big/1390/07/231246685020310615261212191871764912124390.jpg
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
سیدعادل مکتوفی:
چنین ادعایی فقط میتونه یه طنز باشه،
چون اساسا در منشور ملل متحد همچین بندی وجود نداره و جالبه بدونین که اتفاقا ۷۰ درصد کشورهای عضو سازمان ملل، اصلا انتخاباتی ندارند،
که نمونهاش، کشورهایی مثل عربستان، کویت، کرهشمالی، امارات متحده عربی، اردن، قطر، بحرین، عمان،
و یا اگر انتخاباتی هم دارند، انتخاب شهرداران و یا شوراهای شهره،
بنابراین چطور وقتی فقط کمتر از ۳۰ درصد کشورها حکومتهایی بر اساس انتخابات دارند، سازمان ملل میتونه در مورد مشروعیت کشورها نظر بده؟؟!؟؟!
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#شبهه
از روز اول ذیقعده (که طبق تقویم رسمی کشور مطابق با شنبه۱۴۰۰/۳/۲۲ میباشد)تا روز عید قربان که 40 روز متوالیه بهترین زمان برای گرفتن حاجاته و بهش چله ی ذوالقعده (همچنین چله کلیمیه،چون همان ۴۰روزیست که موسی کلیم الله به کوه طور برای ملاقات و مناجات با خدا رفت.) گفته میشه که به اصطلاح علما بهار حاجت هاست! یعنی اگه کسی چله ذوالقعده داشته باشه و تو این چهل روز دعا کنه محاله دست خالی برگرده.
تو هم مثل من این روز را به دوستات یادآوری کن؛ به این امید که از باغ دعاشون، یه گل استجابت هدیه بگیرى!!!
👈بهترین پیشنهادها یکی از اذکار و سوره های زیره(یکیش که به دلتون می افته):
❤️ چهل روز روزی یکبار سوره های فجر
❤️چهل روز ذکر لااله الاالله
❤️صلوات روزی ۳۵۰ مرتبه
❤️چهل روز ذکر یابصیر ۳۰۳ مرتبه
❤️ چهل روز زیارت عاشورا
❤️چهل روز سوره یاسین
❤️چهل روز آیه رب ادخلنی مدخلأ صدق واخرجنی مخرج صدق وجعلنی من لندک سلطانأ نصیرأ روزی۱۰۰ مرتبه
خیلی ها گرفتارن و خیلی ها مشکلات کوچیک و بزرگ دارن. لطفا به همه یادآوری کنید وفرستنده این متن را از دعای خیرتون بی نصیب نفرمایید
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
اربعين كليمي از اول ذيقعده تا دهم ذيحجّه است. زماني كه حضرت موسي كليم به كوه طور رفت و چهل روز مهمان خداوند بود و در اين ايام به مناجات پرداخت. از دير باز اين زمان نزد اهل معرفت يكي از زمانهايي است كه جايگاه ويژه اي در ايام سال داشته است. چله گيري به معناي انزواي از خلق و دوري از جامعه نيست آنگونه كه برخي از جهله صوفيه پندار مي كنند بلكه منظور آن است كه انسان در اين زمان خاص و به مدت خاص (چهل روز) مراقبت خود را بيشتر نمايد. عدد چهل در تكميل نفوس نقش ويژه اي دارد. آنچه كه در روايات توصيه شده اينست كه براي اينكه عملي راسخ شود حدود يكسال مداوت داشته باشد. عمل مستحبي اندك مداوم گاهي بر عمل زياد كوتاه مدت ترجيح داده شده است.
عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ ع قَالَ مَا أَخْلَصَ الْعَبْدُ الْإِیمَانَ بِاللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَرْبَعِینَ یَوْماً أَوْ قَالَ مَا أَجْمَلَ عَبْدٌ ذِکْرَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ أَرْبَعِینَ یَوْماً إِلَّا زَهَّدَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فِی الدُّنْیَا وَ بَصَّرَهُ دَاءَهَا وَ دَوَاءَهَا فَأَثْبَتَ الْحِکْمَةَ فِی قَلْبِهِ وَ أَنْطَقَ بِهَا لِسَانَهُ…ترجمه :
امام باقر (ع) فرمود: هیچ بنده اي چهل روز ایمانش را بخدای عزّوجلّ خالص نگرداند یا فرمود: هیچ بنده ای ذکر خدا را چهل روز نیکو انجام ندهد جز آنکه خدای عزّوجلّ او را نسبت بدنیا زاهد سازد و درد و داروی دنیا را باو بنماید، پس حکمت را دلش ثابت کند و زبانش را بآن گویا سازد
اصول کافی ج: ۳ ص: ۲۷
در كتاب سير و سلوك علامه سيد مهدي بحر العلوم اين چنين آمده است:
«خاصیت اربعین در ظهور فعليّت و بروز استعداد و قوّه و حصول ملكه ، امريست مصرح به در آيات و اخبار و مجرب اهل باطن و اسرار».
زمان و مكان تاثيرات خاصي را بر روح سالكان الي الله دارد، مثلا هيچ زماني بالاتر ازشبهاي قدر براي درك فيوضات در روايات توصيه نشده و همچنين بهترين مكانها مسجد الحرام و زيارتگاه هاي امامان معصوم بويژه سرزمين كربلا و پس از آن مساجد هستند، همه اينها براي آنست كه انسان تهذيب نفس را بر اساس دين بالا ببرد نه آنكه معاذ الله دچار بدعت خانقاه و درويش بازي و سلوك شيطاني شود. خوش به حال كسي كه تمام ايام سال را پر توان و پر نشاط به عبادت مي پردازد.
طبق سفارش بزرگان دين فلسفه نماز ذي الحجه كه از شب اول تاشب دهم ادامه مي يابد،ممكن است علت هاي گوناگوني داشته باشد، از جمله اينكه اگر مسلماني به علت هاي گوناگون مانند عدم استطاعت مالي يا بيماري نتواند به حج برود مي تواند با خواندن اين نماز در ثواب حجاج بيت الله الحرام سهيم گردد.
چلّه گيري به معناي جدا شدن از جامعه نيست، بلکه جدا شدن از دنيا است نه از خلق دنيا.در متن مردم بودن ،مردمي بودن براي مردم كار كردن دنيا نيست بلکه آخرت است.
حال طرح مسئله اربعين و چلّه گيري براي آن است كه اربعين كليمي از اول ذيقعده تا دهم ذيحجّه بود. وجود مبارك موساي كليم كه چلّه گرفت و اربعيني داشت که به اربعين كليمي معروف است. اين چهل شبانه روز وجود مبارك موساي كليم در طور مهمان خدا بود؛نه خوابي داشت نه غذايي ونه استراحتي. در طيّ اين چهل شبانه روز مهمان مناجات الهي بود و اينكه فرمود”وَوَاعَدْنَا مُوسَي ثَلاَثِينَ لَيْلَةً وَأَتْمَمْنَاهَا بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِيقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً” همين است. اولِ ميقات وقت ملاقات سي شبه بود بعد ده شب اضافه شد که چهل و اربعين كليمي شد. اين جزء دستورات رسمي دين مااست ، اينها جزء نوآوري هاي دين است .
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#شبهه
*عطاالله مهاجرانی شايد اساساََ فرد مورد تأیید و باصلاحیتی برای نظام فعلی نباشد ولی در مقاله زیر مطالب خوب و قابل تأملی بیان کرده که مطالعه آن مفید است .*
*وقتی حضرت محمد بعنوان آخرین پیامبر خدا فرستاده خود را به دربار ایران فرستاد*
*ایرانیان هیجان زده با توهین به فرستاده و گوینده پیام وی را از دربار بیرون راندند و نامه وی را پاره کردند .*
*همین بهانهای شد تا ایران بدست عمر فتح شود.*
*نداشتن فرهنگ دیپلماسی و رفتار دیپلماتیک توسط ایرانیان در مقابل اعراب بادیه نشین همان شد که می دانیم ایران زیر سم اسبان عربی تاخته شد .*
*وقتی ایرانیان فرستاده و تجار مغولان را کشتند*
*صدها هزار کشته دادند و خاک ایران زیر سم اسبان مغولی به آسمان می رفت .*
*اینجا هم ایرانیان فرهنگ دیپلماسی*
*و رفتار دیپلماتیک در برابر مغولان اسب چران نداشتند .*
*وقتی ایرانیان به سفارت روسیه تزاری حمله بردند ، انتقامش را در عهدنامه ترکمنچای و گلستان پس دادند .*
*اینجا هم فرهنگ دیپلماسی و رفتار دیپلماتیک نداشتیم .*
*وقتی به سفارت آمریکا حمله شد*
*تاوانش را طی ٤٠ سال با* *تحریم و جنگ و .... دادیم .*
*اینجا هم ....*
*وقتی چهار سال پیش به سفارت انگلستان حمله شد ، تمام خسارتش را حتی شیشههای شکسته شده مشروبات الکلی را پرداخت کردیم .*
*اینجا هم فرهنگ دیپلماسی و رفتار دیپلماتیک نداشتیم .*
*و چند وقت پیش که به سفارت عربستان حمله شد ، تمام تاریخ یادم آمد .*
*چقدر باید خسارت بپردازیم تاریخ برگشت سر نقطه شروع نبود فرهنگ دیپلماسی و رفتار دیپلماتیک.*
*ما اصولا و بنیادین بلد نیستیم حرف بزنیم ، مخصوصاََ با جهانیان .*
*یعنی زبان دیپلماسی در زبان و فرهنگ ما تعریف نشده است .*
*حتی بین پدر و مادر و فرزندان و حتی توی این صفحات مجازی و توی خیابون وقتی* *ماشینهامون بهم میخوره ،*
*بین همسایهها و ... اول می زنیم تو سر و کله هم و بعد میریم سراغ قانون .*
*جهان سر به سر حکمت و عبرت است .*
*رمز پیشرفت آمریکا و اروپا میدانید چیست و از کجاست؟*
*و راز عقب ماندگی ما هم از کجا ناشی میشود؟*
*یک مسلمان کنیایی سیاهپوست حسین اوباما به آمریکا مهاجرت میکند و پسرش بعداََ میشود باراک حسین اوباما ريس جمهور.*
*یک خانواده پاکستانی دست تنگ در اواخر دهه شصت میلادی به انگلستان مهاجرت میکنند ، خانواده ۹ نفره ، شش پسر و یک دختر در خانه متعلق به شهرداری زندگی میکنند ، پدر راننده اتوبوس است و مادر خیاطی میکند ، پسرشان که حالا ۴۶ ساله است میشود شهردار لندن ، شغلی که علی القاعده با نخست وزیری پهلو میزند.*
*رقیبی که در انتخابات شهرداری لندن شکست خورده است هم تماشایی است .*
*زاک گلد اسمیت فرزند یک خانواده اصالتاََ یهودی آلمانی میلیاردر که در بهترین مراکز آموزشی انگلستان از قبیل کالج ایتون و دانشکاه کمبریج درس خوانده است و خانوادهاش همیشه با مرکزیت دولت و خاندان سلطنتی رابطه نزدیک داشته است.*
*ریاست جمهوری اوباما و شهردار شدن صدیق خان این افق را در برابر دید تمامی مهاجران مسلمان و غیر مسلمان ، خانواده های فقیر و متوسط میگشاید.*
*اگر تلاش کنند میتوانند به عالیترین موقعیتهای سیاسی و اجتماعی برسند*
*دین و قومیت و جنسیت هیچکدام سدّ راه نیستند .*
*از اول ژانویه ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) قرار بود دلار اوپک جایگزین دلار آمریکا در نظام پولی دنیا شود ، در ایران شورش به راه انداختند تا اوپک عقاب خود را از دست بدهد .*
*و این تغییر ارزی هیچ وقت اتفاق نیفتد ، ما مردم ساده لوح ایران خیال کردیم که انقلاب کردهایم.*
*زمانی که ۲۱ میلیارد دلار پسانداز*
*در آمریکا داشتیم و بیش از ۴۰ میلیارد قرارداد ، در ایران ۵۲ آمریکائی را گروگانمان کردند ،تا آمریکا بدون حمله به ایران یک شبه بیش از ۶۰ میلیارد دلار پولمان را بلوکه کرده و بالا بکشد .*
*با گروگانگیری کشورهای نفتی عربی فوراََ دلارهای خود را در بانکهای جهان تبدیل به طلا* *کردند ، قیمت هر اونس طلا ۱۵۱ دلار بود ،با هجوم اعراب برای تبدیل دلار به طلا ، قیمت هر اونس طلا از ۱۵۱ دلار به ۸۵۰ دلار افزایش یافت ، پس از آزادی گروگانها قیمت طلا به شدت سقوط کرد و اعراب طلای خود را به دلار آمریکا تبدیل کردند .*
*آمریکا در این جابجائی طلا با دلار ۱۸۶ میلیارد دلار سود برد ، خیال کردیم چه شجاعانه "لانه جاسوسی" را فتح کردیم !*
*و امروز ٤٠ سال است*
*که در نوکریشان و خدمتشان هستیم ،*
*اما با دهان کف کرده*
*مرگ بر آمریکا میگوییم ،*
*و تکه پارچهای بیارزش به شکل پرچمشان را آتش میزنیم .*
*آنها هم به ریشمان و حماقتمان میخندند .*
*عطاالله مهاجرانی*