✳️ ۷۵.۰۰۰ نفر در #ولز یک سال یا بیشتر منتظر یک ویزیت پزشکی سرپایی هستند!
🔹آوریل گذشته، دولت ولز یک هدف پس از کووید را تعیین کرده بود که تا پایان سال ۲۰۲۲ هیچکس بیش از یک سال منتظر اولین نوبت پزشکی نباشد. با این حال، تعداد افرادی که منتظر بودند به ۷۴.۹۷۶ نفر رسید. بیش از نیمی از کسانیکه بیش از یک سال منتظر بودند تحت سه حوزه تخصصیِ چشم پزشکی، گوش و حلق و بینی (ENT)، و تروما و ارتوپدی قرار گرفتند.
🔹علاوهبر این، بیش از نیمی از بیماران سرطانی در ولز (۵۲.۹٪) اولین درمان خود را ظرف ۶۲ روز پس از مشکوک شدن به سرطان در دسامبر ۲۰۲۲ آغاز کردند. (لینک)
🔺@barahoot_tv1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ بستن ذهنها و چشمها دیگر جوابگو نخواهد بود!
🎙کلر دالی، نمایندهی ایرلند در پارلمان اروپا:
🔹دستهای برخی که اینجا در مورد وضعیت وحشتناک زنان و دختران در #افغانستان هشدار میدهند را میگیرم و میگویم وقتی بیرون از این درها صدها جوان افغان در خیابانهای بروکسل بدون جایی برای خواب و بدون غذای کافی هستند، چرا ما چیزی نمیگوییم؟!
🔸زمانیکه ادعاهای نسلکشی هزارهها با سکوت مواجه میشود و مرزهای ما به روی آنها بسته میشود. زمانیکه شش برابر بیشتر از دو سال پیش، خانوادههای افغان بر اثر خشکسالی مهاجرت میکنند.
🔹۳.۲ میلیون کودک دچار سوءتغذیهی حاد و دو سوم جمعیت وابسته به کمکهای بشردوستانه هستند که چهار میلیون نفر بیشتر از سال گذشته است و به سختی ۱۰ نفر از ۷۰۰ نفر میتوانند به اینجا بیایند و حتی در مورد آن صحبت کنند.
🔸ما باید #تحریمها را لغو کنیم تا جریانهای مالی را آزاد کنیم. ما باید اجازه دهیم افغانها زنده بمانند و زندگی کنند. بستن ذهنها و چشمها دیگر جوابگو نخواهد بود!
📌ترجمهی اختصاصی برهوت تیوی
🔺@barahoot_tv1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ ایالت تنسی آمریکا😍
🔺@barahoot_tv1
✳️ این تصویر مربوط به #عراق در سال ۲۰۰۳ است که کشتار دهها یا حتی هزاران کودک بیگناه در شهرهای مختلف به ویژه فلوجه و موصل توسط نیروهای آمریکایی را نشان میدهد.
🔺@barahoot_tv1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ آسمانخراشهای هنگکنگ
🔺@barahoot_tv1
✳️ داستان #بزرگراه_مرگ چه بود؟
🔹در چنین روزی در سال ۱۹۹۱، ایالات متحده مرتکب جنایت جنگی بزرگی شد. تمام نیروی هوایی ایالات متحده در بزرگراهی که پر از خودروهای در حالِ عقبنشینی ارتش عراق و آوارگان غیرنظامی بود، متمرکز شدند و حداقل ۱۰۰۰ نفر را قتل عام کردند. این جنایت جنگی به بزرگراه مرگ معروف شد.
🔸جتهای آمریکایی طی ۱۰ ساعت، بارها و بارها ۲۰۰۰ خودرو و سرنشینان آنها را با تسلیحات آمریکایی بمباران کردند. یکی از خلبانان آمریکایی گفت که این حمله مانند «تیراندازی به ماهی در بشکه» بوده است.
🔹یک روز قبل از این واقعه، رادیو بغداد اعلام کرده بود که وزیر امور خارجهی عراق پیشنهاد صلح ارائه شده از سوی شوروی را پذیرفته و بر اساس قطعنامهی ۶۶۰ سازمان ملل به تمامی نیروهای خود دستور داده از خاک کویت عقبنشینی کنند.
🔸رمزی کلارک، دادستان کل سابق ایالات متحده، این حمله را #نقض_کنوانسیون_ژنو توصیف کرد که در آن کشتن سربازانی که "خارج از جنگ" هستند، غیرقانونی است. صدام حسین دستور عقبنشینی از کویت را صادر کرده بود، اما جورج اچ دبلیو بوش از پذیرش آن سرباز زد.
🔺@barahoot_tv1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ نمیدونم چرا چینیها اینقدر به ارتفاع علاقه دارن 🤔
هووانگشی چین
🔺@barahoot_tv1
بَرَهوت تیوی
✳️ میراث امپراتوری بریتانیا
🔹قدرتهای اروپایی با انگیزهی استخراج منابع مادی، آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین را مستعمره کردند. بسیاری از #امپراتوری_بریتانیا در واقع توسط شرکتهای خصوصی و قوانینی که برای تسهیل انتقال ثروت وضع شده بود، مدیریت میشد.
🔸شرکتهای خصوصیِ سودجو، نقش عمدهای در گسترشِ امپراتوری بریتانیا ایفا کردند. در برخی موارد مانند شرکت هند شرقی، آنها ارتش خصوصی خود را داشتند که به جمعآوری مالیات میپرداختند. در واقع بهعنوان دولتی به نمایندگی از تاج و تخت بریتانیا فتح و غارت میکردند.
🔹اما همهی کسانیکه به خانه بازگشتهاند از آن سود نمیبرند! در پشت دههها ریاضت اقتصادی و بیتوجهی دولت در بریتانیا ثروت زیاد در کنار فقر شدید دیده میشود.
🔸بریتانیا خانهی میلیاردرها و اشرافسالاران است، در حالیکه میلیونها کودک در این کشور زیر خط #فقر زندگی میکنند. این نابرابریها تصادفی نیستند؛ قوانین و حمایتهایی که در دوران امپریالیسم بریتانیا ایجاد شد، ارتباط عمیقی با نحوهی عملکرد سیستم فعلی ما دارد.
🔹در دوران امپراطوری، طبقات حاکم طیف گستردهای از ابزارهای سیاسی و اقتصادی را برای کنترل و تولید ثروت از زمین و سود از مردم به وجود آوردند. همان تاکتیکهای پلیسی که برای سرکوب قیامها در کنیا استفاده میشد، بر طبقات کارگر منچستر لندن و البته لیورپول برای جلوگیری از سازماندهی اتحادیه استفاده شد.
🔸ابزار #خصوصیسازی که مستعمرههای سابق را از ثروت عمومی محروم کرده بود، اکنون نیز بهداشت، حمل و نقل و آموزش در خود بریتانیا را به حراج گذاشته است. بسیاری از این شیوهها برای اولین بار در مکانهایی مانند غنا معرفی شدند. کشورهای تازه استقلال یافتهای که در ازای آزادیِ سیاسی با بدهیهای هنگفتی مواجه شدند. سپس مجبور شدند این بدهی را از طریق وامهایی پرداخت کنند که از شروط این وامها، بازسازی ساختار اقتصادی، خصوصیسازی و ریاضت اقتصادی بود.
🔹میراث امپراتوری بریتانیا نابرابریهای عمیقی را در سیستم اقتصادیِ جهانِ کنونی ما ایجاد کرده که همه را بدون توجه به نژادشان تحت تأثیر قرار میدهد.
📌ترجمهی اختصاصی برهوت تیوی
🔺@barahoot_tv1