eitaa logo
بارداری بهشتی
2.4هزار دنبال‌کننده
20.9هزار عکس
9.2هزار ویدیو
269 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌾سلام صبح زیباتون بخیر براتون یه دنیا آرامش و برکت و سلامتی و یک عمـر با عـزت توفیق عبادت و بندگی همراه با عاقبت بخیری از خدای مهربون خواستارم 🌾در پناه لطف خدا پنجشنبه تون پراز بهترینها ‌ ‌🌷🌷🌷🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فتــوحـــات رزق و روزی 🌺امام صادق ع فرمود: هرکه عصر پنج شنبه ۴۰بار سوره نصر را بخواند، خدای مهربان چنان رزق و روزی مادی و معنوی اورا وسیع و زیاد میکند، که آن موجب تعجب و شگفتی خود شخص میشود امروز پنجشنبه است این مستحب را عمل کنیم و ثواب آنرا شب جمعه هدیه کنیم به اهل البیت ع ، اهل قبور، خصوصا ذوالحقوقمان🌻 سورة النصر بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾  وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا﴿٢﴾ فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾  ☝️☝️☝️☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍱 آداب سفره 🕯️حضرت زهرا علیهاالسلام: 💬 هر مسلمانی باید ۱۲ نشانه از آداب سفره غذا را بداند...👆🏻 https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
🔴۱۱ دستورالعمل برای آشپزی اسلامی 🍲 موقع خرید مواد غذایی سوره کوثر رو برای برکت بخونید و قبل از شروع آشپزی وضو بگیرید. https://eitaa.com/dokhtaranebeheshtiy
‍ ‍ 🥣👨🏻‍🍳🔪 ‍ ‍ 🍆 بادمجان شکم‌پر 🔸بادمجان 6 عدد 🔸گوشت چرخ کرده گوسفندی 200 گرم 🔸گردو آسیاب شده 1 پیمانه 🔸پیاز بزرگ 2 عدد 🔸سیر 3 حبه 🔸رب انار 3 قاشق غذاخوری 🔸تره و ریحان خرد شده 1/2 پیمانه 🔸روغن زیتون برای سرخ کردن 🔸نمک، فلفل، زعفران به مقدار نیاز ✍ طرز تهیه: بادمجان را پوست بگیرید اما دقت داشته باشید سر بادمجان یعنی قسمت کاکل و سفت آن باقی بماند تا بادمجان کباب خوش ظاهری خواهید داشت. بادمجان را از وسط چاک دهید به صورتی که از بالا و پایین آن یکی دو سانت فاصله باشد. (بهتر است از بادمجان های سفت برای این غذا استفاده نمایید) داخل بادمجان را با چاقویی تیز کمی خالی کنید و در روغن سرخ کنید. در ظرف دیگری پیاز خرد یا رنده شده را تفت دهید تا طلایی شود. سیر ریز خرد شده را به پیاز اضافه کنید. سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شود. گردوی آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس رب انار و سبزیجات را در همراه ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مواد مخلوط شوند. زمانی که مواد میانی بادمجان کبابی آماده شد به وسیله قاشقی کوچک داخل بادمجان ها را پر کنید و آن ها را در تابه بچینید و روی شعله قرار دهید تا برای زمان سرو گرم شود. ⚠️ نکته: در این غذا، هم می‌توانید بادمجان بدون پوست استفاده کرد. و هم بدون پوست این بخش کاملا سلیقه ای است ⚠️ نکته: برای اینکه اسراف نکرده باشید، بخش داخلی بادمجان را که خالی کرده اید، همراه مواد میانی تفت دهید. ⚠️ نکته: در صورت تمایل می‌توانید بدون سرخ کردن بادمجان این غذا را درست کنید. در این صورت بادمجان را در فر یا روی گاز کمی کباب کنید (آنقدر کباب نکنید که بادمجان له شود. بهتر است بادمجان کبابی کمی سفت باشد) و در انتها پس از پر کردن شکم بادمجان اجازه دهید بادمجان کمی بیشتر بپزد. 🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیاد سردار 💫 طوفان_الاقصی یادی از شهدا کنیم با صلوات وحمد و سوره مدیون شهدا هستیم شهدا رفتند ما در امنیت باشیم