⬛️امروز، #شهادت امام موسی کاظم (ع) است امامی که به اسارت معروف است 🏴
◼️ماهم #اسارت سراغ داریم اسارت هایی که زیاد دور نیستند، مثل اسارت شهید سرلشکر حسین لشکری🌷 که اسارتش مدت ۶ هزار و ۴۱۰ روز در کنار #عراقی ها بود.
او در سال ۱۳۵۹📆 به اسارت نیروهای عراقی درآمد و تا سال ۱۳۷۷ در اسارت عراق ماند.
◾️راه و رسم #شهدای ما مثل امامان بود همین راه بود که نگذاشتند یک وجب، تنها #یکوجب هم از خاک ما جدا شود❌
#شهید_حسین_لشکری
#روزتان_شهدایی🌞
╔═.🍃🌼🌸🍃.════╗
@barnamehaye_farhangi
╚════.🍃🌼🌸🍃.═╝
🔻 متولد #آمریکا هستم و دارای #دوازده فرزند هستم!
🔻برای تربیت صحیح فرزندان به ایران برگشتم.
🔻الان در مراغه در دل طبیعت مشغول کشاورزی و دامداری هستم.
🔻در این مراسم که به میزبانی هیئت طب الائمه (علیهمالسلام) صورت گرفت حجت الاسلام رضوانی (دارای ده فرزند) نکاتی را پیرامون "نقش رسانه ها در جنگ جمعیتی " بین نمود.
🔻بعد از اتمام سخنرانی و مراسم تجلیل آقای #بختیارنژاد که متولد #آمریکاست و خود دارای 12 فرزند هستند، سخنرانی نمود.
🔻 وی با ذکر این نکته که در #امریکا خانواده های #پرچمعیت زیادی وجود دارند که سبک زندگی که انتخاب کرده اند زندگی در طبیعت و کارهای همچون #کشاورزی و دامداری مشغول هستند.
🔻 زندگی لاکچری در #آمریکا یعنی افرادی که دور از شهر و هیاهوی #مدرنیته مشغول لذت از زندگی هستند.
🔻معمولا این خانواده ها در #آمریکا دارای فرزندان زیاد و بالای 14- 15 فرزند هستند.
🔻فرزند 13 و 14 ام بنده نیز در سال 1400 به دنیا خواهند آمد.
@barnamehaye_farhangi
🚨رهبر انقلاب، روز عید مبعث سخنرانی خواهند کرد
🔹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در عید مبعث پیامبر اعظم (ص)؛ پنجشنبه ۲۱ اسفند؛ ساعت ۱۰:۳۰ سخنرانی خواهند کرد.
🔹این سخنرانی از حسابهای سایت رهبر انقلاب، شبکه خبر، شبکه یک سیما و رادیو ایران هم زنده پخش خواهد شد.
╔═.🍃🌼🌸🍃.════╗
@barnamehaye_farhangi
╚════.🍃🌼🌸🍃.═╝
🔴یه زمانی خانواده ها پر جمعیت بودن و تعداد بچه های زیاد و با فاصله های سنی کم مسئله خاصی نبود و به نوعی این عقیده بود که بچه ها با هم بزرگ میشن و ...
مثلا دومی لباس کوچیک شده اولی رو می پوشید، سومی کفش دومی رو پا می کرد و بچه ها خودشون یاد گرفته بودن که از حمایت کنن و با هم زندگی کنن.
اما با رشد تکنولوژی و صنعت و هسته ای شدن خانواده ها و تغییر نوع نگرش های ما دگ خبری از اون خونه های شلوغ و بازی های دورهمی خواهر و برادری نیست چون اکثر خانواده یا تک فرزند شدن یا دو فرزند اون هم با فاصله سنی زیاد.
فاصله سنی زیاد بین فرزندان مشکلات زیادی رو به دنبال داره مثلا این که فرزند دوم همیشه به عنوان فرزند کوچیک تر مطرح میشه و داداش بزرگتر هم به عنوان فرزند بزرگ نقشی مثل عمو و دایی رو ایفا میکنه و این باعث میشه که بچه ها رابطه برادری که توی خانواده های با فاصله سنی کم هست رو تجربه نکن و تعامل هایی از جنس دو غریبه رو با هم داشته باشن.
⭕این اختلاف سن بالا باعث میشه بچه ها نتونن با هم همبازی باشن و هم دلی کنن و به نوعی هیچفرقی با تک فرزندی نداره.
اگه بچه ها در محیط خانه هم بازی نباشن و محیط خانه براشون گرم و صمیمی نباشه ممکنه گرایش به تنهایی پیدا کنن و محیط های خارج از خونه براشون جذاب تر باشه و دوستای دگه ای پیدا کنن.
از طرفی حضور یه برادر یا خواهر تقریبا همسن یا با اختلاف سنی کم می تونه ساعت های حضور بچه ها رو در فضای مجازی کاهش بده و تبعات کمتری رو دامن گیر بچه ها کنه.
بچه های با اختلاف سنی بالا (۸یا۹سال) زحمت پدر و مادر رو زیاد تر میکنن چون مثلا یکی وارد دانشگاه شده و تازه اون یکی داره دوره ابتدایی رو میگذرونه این خودش کارها رو به خاطر تفاوت های سنی و نسلی برای والدین بیشتر می کنه.
در کل به نظر سن مناسب برای فاصله ی سنی فرزندان به صورت کلی حدود ۳ سال باشه و این رو هم بگم که برای تعیین فاصله سنی فرزنداوری عواملی مثل وضعیت مادران رو باید حتما مد نظر داشت.
مثلا اگر فاصله سنی بینهر تولد فرزند کم باشه مادر دچار عوارض جبران ناپذیری میشه و بارداری های بی فاصله می تونه احتمال کمخونی در مادر و فرزند رو افزایش بده و موجب زایمان زودتر از موعد بشه
پس باید حواسمون جمع باشه که نه از این طرف بوم بیفتیم و موجب صدمه دیدن مادر یا فرزند بشیم و نه از اون طرف بوم که فاصله سنی بچه ها مثلا ۱۰سال و ۱۲ سال باشه و بچه ها نتونن حس خوب داشتن و همبازی شدن با یه برادر و خواهر همسن رو تجربه کنن
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴@barnamehaye_farhangi