44.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعترافات شنیدنی عبدالکریم سروش از عناصر اپوزیسیون درباره شخصیت بزرگ امام خمینی(ره)
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 دکتر نبی فعال و کار آفرین حوزه آسیب های اجتماعی:
در محلهی هرندی پایین شهر تهران کارگر گیر نمیاد....
♦️طرف میره گدایی میکنه و ساعتی ۳۰۰ هزار تومن دریافتی داره، چرا پول میدید؟ طرف از همه جا داره کمک میگیره، چرا باید بیاد کار کنه؟
موسسه آسیب های اجتماعی «منتهی»
@m_montaha
هدایت شده از موسسه آسیب های اجتماعی منتهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 راهکار تنظیم سیم کارت فرزندان
♦️چگونه سیم کارت فرزندمان رو طوری
تنظیم کنیم که محتوای غیراخلاقی
رو در اختیارش قرار نده؟؟
موسسه آسیب های اجتماعی «منتهی»
@m_montaha
هدایت شده از مشاوره حقوقی/ رضوان ⚖🇮🇷
.
📌⚖ تقسیم ملک مشاع
📞 سوال شما:
❓⚖ سوال پرسیده شده که خانوادهای، آپارتمانی ساختند و بین اعضای خانواده به صورت شفاهی و بدون نوشتن تقسیمنامه، تقسیم کردند. واحدی را یک برادر برداشته و واحد دیگری را برادر دیگری برداشتهاند. پس از گذشت مدتی، یکی از برادر معترض بوده و گفته واحد شما بزرگتر و بهتر است خواستار تقسیم مجدد آپارتمان شده است. در چنین شرایطی باید چگونه عمل کرد؟ آیا از لحاظ حقوقی حرف ایشان درست است؟
♦⚖اول این که در همه املاک مشاع حتماً باید تقسیمنامه وجود داشته باشد. زمانی که تقسیمنامه وجود ندارد اینگونه ادعاها قابل پیشبینی است و در صورتی که این ادعا مطرح شود، باید تقسیمنامه به صورت مکتوب نوشته شود تا چنین مشکلی به وجود نیاید.
البته در چنین شرایطی میتوانید به شهادت شهود استناد کنید ولی دستگاههای قضایی و دادگاهها، چندان از این قضایا استقبال نمیکنند و تقسیمنامههای مکتوب را مدنظر قرار میدهد.
#تقسیم_ملک_مشاع
#مشاور_حقوقی
طرح سوال:
🆔 @Vip_Admin403
.
هدایت شده از مشاوره حقوقی/ رضوان ⚖🇮🇷
.
📌⚖ وقتی صحبت از ازدواج میشه، مهریه یکی از موضوعات مهم محسوب میشه، پس این نکات رو حتماً در نظر داشته باش:
:one: مهریه بیش از ۱۱۰ سکه؟! قابل مطالبه ست؛
حتی اگر بیشتر از ۱۱٠ سکه باشه، اما برای دریافت بیش از این مقدار، باید توانایی مالی شوهر اثبات بشه.
2⃣ ازدواج مجدد؟! بازم مهریه پابرجاست!
مهریه ازدواج اول، با ازدواج مجدد زن از بین نمیره و همچنان قابل مطالبه است.
3⃣ مهریه بعد از فوت زوجه؟ قابل مطالبه ست!
بعد از فوت زن، خانواده او (ورثه) میتونن مهریهاش رو از شوهر مطالبه کنن.
4⃣ عدم تمکین زوجه و مهریه؟!
زن حتی اگر تمکین نکنه، باز هم حق مطالبه مهریه رو داره.
5⃣ مهریه بعد از فوت شوهر؟! قابل مطالبه ست؛
مهریه زن همچنان از اموال باقیمانده شوهر قابل دریافت است.
📌⚖ پیش قسط و اقساط مهریه با توجه به تغییر قیمت سکه و وضعیت معیشت محکوم علیه قابل تعدیل است.
#مهریه
طرح سوال:
🆔 @Vip_Admin403
.
هدایت شده از مشاوره حقوقی/ رضوان ⚖🇮🇷
.
🔺 پزشکان حق ندارند برای دیدن جواب آزمایش و رادیوگرافی بیماران حق ویزیت مجدد دریافت کنند!
❓⚖ آیا پزشک اجازه دارد فقط برای خواندن نتیجه آزمایش از بیمارش هزینه ویزیت مجدد دریافت کند؟
♦⚖ اگر پزشک نسخه پاراکلینیک بنویسد و بیمار روزهای بعد برای بار دوم به پزشک مراجعه کند و پزشک فقط جواب آزمایش را نگاه کند و به اصطلاح نتیجه آزمایش را بخواند و بگوید «خوب» یا «بد» است در اینجا پزشک نباید ویزیت مجدد بگیرد اما اگر جواب آزمایش مثبت باشد و نیاز به مداخله درمانی باشد و پزشک مجدداً بیمار را معاینه کند و نسخه دیگری بنویسد نیاز به ویزیت خواهد داشت.
♦ بفرستید توی گروهها تا همه بدونند که بدون معاینه یا درمان و فقط برای دیدن جواب آزمایش، نباید حق ویزیت پرداخت کنند!
#حق_ویزیت
طرح سوال:
🆔 @Vip_Admin403
.
هدایت شده از مشاوره حقوقی/ رضوان ⚖🇮🇷
.
📌⚖ طبق قانون الزام به ثبت رسمی اموال غیر منقول که از تاریخ ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ تصویب و اجرا شده :
تمام معاملات در رابطه اجاره املاک باید در سامانه کاتب به صورت الکترونیکی ثبت بشه!
♦⚖ حالا اگــر شمام صاحبخونه ای و امسال معامله ملکت رو ثبت نکردی یــا اگــر از این به بعد معامله ات اموال رو ثبت نکنی این عواقب در انتظارته :
1⃣ امکان تخلیه فـوری ملکت رو از دست میدی!
2⃣ هر دعوایی داشته باشید باید فقط از طریق دادگاه اقدام بکنید!
3⃣ دولت تا ۵۰٪ ارزش اجاره بها رو به عنوان جریمه ازت میگیره!
4⃣ معافیت از مالیات نخواهی داشت!
5⃣ امکان گرفتن وام روی اجاره ندارید!
#اجاره
#سامانه_کاتب
طرح سوال:
🆔 @Vip_Admin403
.
هدایت شده از مشاوره حقوقی/ رضوان ⚖🇮🇷
.
سوال شما⁉️
✅ پس گرفتن ملک سند زده شده از همسر
✅سوال پرسیده شده که من دو تا سند خانه را به نام همسرم کردم و الان میخواهم که دوباره آنها را به نام خودم کنم ولی همسرم به خواست خودش این کار را انجام نمیدهد. هیچ قولنامه و نوشتهای بین ما نوشته نشده است؛ فقط خودم خانهها را به نام ایشان کردهام🍀.
✅سوال ایشان خیلی مهم است، گاهی در زندگی مشترک پیش میآید که آقایان بدون این که مبایعه نامهای بنویسند و تعیین تکلیف کنند که مبلغ ثمن این ملک از طرف چه کسی تأمین شده است، ملکی را یا حتی دو ملک به نام همسر خود میکنند، بعد که به اختلاف میخورند این موضوع پیش میآید که این ملک از بابت حق و حقوق قانونی خانم بوده، بابت مهریه بوده و همین مسئله باعث اختلافاتی میشود و نبودن مبایعهنامه هم این اختلافات را سختتر خواهد کرد.🍀
ا✅گر از لحاظ حقوقی بخواهیم راهنمایی کنیم، باید بگیم که این ملکها قابل برگشت نیستند، مگر به اختیار همسر شما. فقط در یک حالت اگر شما شکایت کنید، میتوانید ثمن معامله را در سالی که به نام ایشان زدید را از ایشان مطالبه کنید که با توجه به افزایش ارزش ملک در طول هر ماه یا هر شش ماه و یکسال در ایران، به احتمال زیاد با ارزش ملک شما تفاوت خواهد داشت. 🍀
#سند_ملک
#پس_گرفتن_ملک
#مشاور_حقوقی
طرح سوال:
🆔 @Vip_Admin403
.
هدایت شده از مشاوره حقوقی/ رضوان ⚖🇮🇷
.
📌⚖ یکی از موضوعات مهم در باب خانواده، اجازه خروج از کشور برای بانوان سرزمین ماست. بانوان حتماً باید هنگام گرفتن پاسپورت و گذرنامه و مراجعه به پلیس + ۱۰، اذن و اجازه محضری همسر برای خروج از کشور را ارائه دهند.
♦⚖ نکته مهم این است که زوجه برای هر بار خروج از کشور ایران به چندین کشور مختلف، نیاز به اخذ اجازه از همسرش ندارد. بلکه در زمان گرفتن پاسپورت این اجازه به وی داده خواهد شد و با همان پاسپورت گرفته شده میتواند به کشورهای مختلف سفر کند.
همچنین، اگر زوجه اجازه خروج از کشور را به صورت مطلق از همسر خود بگیرد، حتی برای تمدید گذرنامه هم نیاز به گرفتن اذن از همسر خود ندارد. اما در صورتی که آن اذن فقط برای گرفتن پاسپورت در آن مقطع زمانی باشد، برای تمدید گذرنامه نیاز به اجازه مجدد از همسر خواهد داشت.
#اجازه_همسر
#خروج_زوجه
#خروج_از_کشور
#مشاور_حقوقی
طرح سوال:
🆔 @Vip_Admin403
.
هدایت شده از مشاوره حقوقی/ رضوان ⚖🇮🇷
📞 سوال شما
❓⚖ آقایی با همسر خود بحث دارند که سیسمونی دادن برای فرزندی که قرار است به دنیا بیاید با چه کیفیتی و به عهده چه کسی باشد؟
از لحاظ حقوقی باید بدانیم که خرید وسایل سیسمونی مانند خرید لباس، کمد، وسایل چوبی و… طبق یک عرف مسلم به عهده خانواده زوجه است ولی از لحاظ حقوقی، پدر خانم محترم هیچ تکلیفی برای خرید سیسمونی فرزند ندارد. درست است که تهیه سیسمونی توسط خانواده خانم یک عرف است اما از لحاظ حقوقی نمیتوانیم به عنوان یک حق، آن را از خانواده همسرمان مطالبه کنیم.
#خرید_سیسمونی
#مشاور_حقوقی
طرح سوال:
🆔 @Vip_Admin403
.
پس سخن ما در موضوع تبلیغ بود. قبلاً مثالی عرض کردم که بعضی میگویند در راه تقویت ایمان، تهمت هم به اهل بدعت بزنید و به عبارت دیگر برای تقویت ایمان، به اهل بدعت هر دروغی میخواهید ببندید. آنها میخواستند یک چراغ سبز به اصطلاح داشته باشند، به بهانه اینکه هدف ما ایمان است و هر وقت هدف ایمان شد اسلام به ما چراغ سبز نشان داده که به دشمنان اسلام دروغ ببندید. گفتیم نه، هرگز اسلام برای ایمان و در راه دعوت به حق و حقیقت، دروغ را اجازه نمیدهد، به هیچ شکلی و به هیچ نحوی. سایر کارهای مقدس هم از همین قبیل است.
استاد مطهری، سیری در سیره نبوی، ص۱۴۸
https://eitaa.com/bartarinhayemagazi
مرحوم حاج میرزا حسین نوری واقعاً محدث متبحری است. کتاب کوچکی به فارسی نوشته به نام «لؤلؤ و مرجان» راجع به دستور برای اهل منبر و انتقاد از بعضی اهل منبر که شرایط تبلیغ دین را رعایت نمیکنند (من این کتاب را از اول تا آخر خواندم، فوقالعاده تحت تأثیر آن قرار گرفتم و مکرر در مکرر از این کتاب ترویج و تبلیغ کردهام.) ایشان فکر کرده که بعضی از اهل منبر دو چیز را رعایت نمیکنند: یکی راستگویی را، آنهم به بهانه اینکه هدف ما مقدس است و برای هدف مقدس این امر اهمیتی ندارد؛ اگر حدیث ضعیف هم خواندیم خواندیم.
[گذشته از دعوت به ایمان[ هدف دیگر ما گریاندن برای امام حسین است که آن هم هدف مقدس است، آن هم دعوت به ایمان است و مسئله ایمان مطرح است. ایشان نیمی از کتابش را اختصاص داده است
به بحث راست و دروغ و اینکه به هیچ وجه اسلام اجازه نمیدهد ما برای تبلیغ دین حتی به روایات ضعیف متوسل بشویم تا چه رسد به چیزی که میدانیم دروغ است. نیم دیگر کتاب خودش را به مسئله اخلاص اختصاص داده است که در تبلیغ دین و در ابکاء و گریاندن [برای] امام حسین علیه السلام خلوص نیت شرط است -که جزء مباحثی که میخواستم در سیره پیغمبر اکرم عرض کنم همین مسئله است- و بعد مسئله اجر و اجرت را طرح کرده است.
استاد مطهری، سیری در سیره نبوی، ص149
https://eitaa.com/bartarinhayemagazi