11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَم.
🔰 عیدالله الاکبر بر همه شیعیان امیرالمومنین(ع) مبارک🌹🌹🌹
@basaer_fi
🔰 مناسک سازی، اگر:
۱. خارج از چارچوب اصول شریعت نباشد و
۲. نتیجه اش تقویت "ایمان و امید" مردم باشد،
نه تنها اشکالی ندارد، بلکه انجامش ضروری و مصداق این روایت پیامبر اکرم(ص) است:
🔸"مَن سَنَّ سُنَّةً حَسَنَةً فَلَهُ أَجرُهَا وَ أَجرُ مَن عَمِلَ بِها؛ کسي که سنت نيکويي را بنياد نهد، پاداش آن سنت و هر کسي که به آن عمل کند براي اوست."
🔰 روشنفکران غربزده آن را "مناسک سازی" می نامند، ولی در واقع باید نامش را "ایده پردازی دینی" گذاشت.
خداقوت به بانیان برگزاری #راهپیمایی_غدیر
@basaer_fi
🔰 تجلیل و تحلیلی بر مهمانی باشکوه و دهها کیلومتری عید غدیر/
تحلیل جامع و قرآنی_رواییِ دکتر علیرضا معاف پیرامون "دینداری ایرانیان" که در خبرگزاری فارس منتشر شده را از طریق لینک زیر👇 بخوانید:
https://www.farsnews.ir/news/14020418000199/%D9%85%D9%87%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%84%D9%88%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%BA%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86
🔰نویسنده در این تحلیل با استناد به آیات و روایات، به این دو سوال اساسی پاسخ داده است:
1⃣ شاخص های سنجش دینداری مردم جامعه چیست؟
2⃣ آیا عملکرد جمهوری اسلامی در دیندارتر کردن مردم، موفق بوده است یا خیر؟
@basaer_fi
🔰 علت عصبانیت غربزده ها از برگزاری #مهمونی_ده_کیلومتری و آیین های مذهبیِ دیگر شبیه آن، یک چیز بیشتر نیست:
1⃣ اصلی ترین و مهمترین هدف انقلاب اسلامی و کلان گفتمان آن، تقویت ایمان و دینداری مردم بود؛ حتی شعارهای "استقلال"، "آزادی"، "عدالت" و ... هم برای تحقق همین هدف بود.
2⃣ استقبال انبوه مردم از آیین های مذهبیِ اینچنینی، با وجود انواع بسترهای هنری و رسانه ایِ مولّد فساد اخلاقی و شبهات معرفتی در دنیای امروز، کارآمدی انقلاب اسلامی در تحقق این هدف را عیان کرده و به رخ همه می کشد.
@basaer_fi
🔰 امیرالمومنین(ع) در خطبه ۱۹۴ نهجالبلاغه، در توصیف یکی از ویژگی های منافقان می فرماید: "حَسَدَةُ الرَّخاءِ"
یعنی منافق همیشه نسبت به شادی و گشایش و آسایش در زندگی مردم حسادت می ورزد.
هر چند حسادتش را لابلای تحلیل های جامعه شناسانه بظاهر علمی اش پنهان می کند.
🔰 البته این به اینمعنا نیست که هرکس به مراسم #راهپیمایی_غدیر انتقاد کند، منافق است؛ ولی یقین دارم برخی انتقادات بظاهر علمی، "ریشه های نفسانی" دارد.
@basaer_fi
💠وقتی مهمانی ده کیلومتری غدیر، ۵ دروغ تاریخی جریان غربگرا را برملا میکند!
✍️حسین نقی
🔻دروغ اول؛ مردم دوستی و طرفداری از مردم
🔹جریان پرهیاهوی غربگرا همیشه مدعی طرفداری از مردم هستند و از طرف دیگر، جریان انقلابی حامی نظام را مقابل مردم، روایت می کنند. حالا به این صحنه دقت کنید: مطابق آمار رسمی حدود ۶ میلیون ایرانی نوروز امسال به مشهد مقدس سفر کرده اند؛ هر ساله بیش از ۴ میلیون ایرانی به راهپیمایی اربعین می روند؛ میلیونها ایرانی همین جمعه گذشته در جشنهای متعدد عید غدیر در سراسر کشور با طیب خاطر شرکت کرده اند؛ از همه طیفها، سلیقه ها و تیپهای شخصیتی و اجتماعی هم در بین این جمعیت چندین میلیونی حاضر بوده است. طبیعتا جریانی که خود را طرفدار مردم ایران می داند باید از این کنش جمعی میلیونها ایرانی استقبال کند، خوشحال باشد! اما واکنش رسانه ها و چهرههای جریان غربگرا به این حضورهای میلیونی؛ در بهترین حالت سکوت بود و در اکثر موارد تیترها و نوشته هایی علیه این اتفاقات.
🔹آیا اکنون ادعای مردم دوستی از سوی این جماعتِ مخالف مردم، پذیرفتنی است؟! شاید از نظر این جماعت غربزده، میلیونها ایرانی حاضر در جشن غدیر یا مراسم اربعین، جزو مردم محسوب نمی شوند!
🔻دروغ دوم؛ حق با اکثریت است
🔹چندین دهه است که اصلاح طلبان شعار میدهند «حق با اکثریت است»؛ اکنون در یک رویداد بی نظیر، میلیونها نفر در یک رخداد اجتماعی شرکت کرده اند؛ در مقابل، جماعت اندکی از مردم - که بخش قابل توجهی از همان جماعت اندک هم مردم نبودند بلکه اغتشاشگران تجزیه طلب بودند-، در اغتشاشات پاییز گذشته دست به شورش زدند و امنیت جامعه را بر همزدند. واکنش جریان غربگرا در برابر رفتار این دو دسته را با هم مقایسه کنید؛ جمعیت میلیونی مهمانی غدیر اکثریت است یا اندک اغتشاشگران و آشوبگران پائیز ۱۴۰۱؟ از نظر جریان غربگرا در مقام شعار و حرف، حق با اکثریت است اما در عمل، حق با اقلیتی است که نظرشان با غربگراها یکی باشد؛ ولو این اقلیت، جماعت مزدور تجزیه طلب و اراذل قاتل جان مردم باشند.
🔻دروغ سوم؛ جمهوری اسلامی با شادی و نشاط مردم مخالف است
🔹سالهاست جماعت غربزده روشنفکرنما در رسانه ها و تریبونهای خود فریاد می زنند که اسلام دین گریه است! جمهوری اسلامی فقط برای گریاندن و عزاداری برنامه دارد! جمهوری اسلامی در حال سرکوب شادی جوانان است و دهها ادعای مشابه اینها.
🔹حالا پس از سالها یک قوه عاقله در حاکمیت با پیشنهاد مجموعه های مردمی، تصمیم گرفته از برپایی باشکوه یک جشن مذهبی مردمی با ابعاد ملی، حمایت کند. میلیونها نفر ایرانی آمده اند در یک جشن، بدون هیچ گونه هنجار شکنی و بدون عبور از خط قرمزهای اجتماعی و قانونی، یک خاطره جمعی ماندگار در اذهان خود و جامعه ثبت کرده اند؛ طبیعتا کسانی که آن ادعاهای ذکر شده را مطرح می کردند، اکنون باید از این جشن و شادی، استقبال کنند. اما نه تنها استقبال نکردند بلکه تا توانستند علیه آن فضاسازی کرده و وارونه نمایی کردند. روایت غربگراها از مهمانی غدیر، روایت تلخ کامی، بی نظمی، کثیفی، بی برنامگی و کلافگی بود.
🔻دروغ چهارم؛ مردم ایران غم زده، ناراحت و افسرده هستند
🔹در ادامه ادعای قبلی، جریان غربگرا مدعی است، جمهوری اسلامی کاری کرده که مردم ایران جزو غمگین ترین و افسرده ترین مردم در دنیا باشند. اکنون که میلیونها ایرانی در یک راهپیمایی و جشن بزرگ، جمع سالم شاد خانوادگی و مردمی را تجربه کرده اند و از کودک و بزرگ سر از پا نمی شناسند، غربزده ها، از این شادی، عصبانی شده اند و عمدا این شادیها را نمیبینند؛ احتمالا شادی از نظر این مدعیان مسلمانی، صرفا محدود بر مستی و عربده کشی در خیابان، رقص دختران و زنان نیمه عریان در کنار مردان، رفتن به کازینو و بار و دیسکو و رفتارهایی شبیه به اینهاست!
🔻دروغ پنجم؛ جمهوری اسلامی، مردم و جوانان را دین گریز کرده است
🔹از بدیهی ترین گزاره هایی که مراسماتی مانند مهمانی ده کیلومتری غدیر، آن را اثبات می کنند، رد نظریات جامعه شناسان سکولار درباره دین گریز شدن مردم و جوانان ایرانی طی چهار دهه گذشته است. حضور عاشقانه میلیونها ایرانی در یک جشن دینی به عشق امیرالمومنین، در کنار بروز و ظهور رفتارها و کنشهای متنوع دین مدارانه، جز نشانه دینداربودن این مردم، معنای دیگری ندارد. ظهور همدلی مومنانه و اخوت جوانمردانه و بروز محبت عاشقانه به اهل بیت در این جشن بزرگ، در واقع بروز و ظهور ملاکهای دینداری و دینورزی است؛ آن هم از سوی تیپهای شخصیتی متنوع و مختلف مردم.
🔹طبیعتا باز هم می توان به این دروغها، مواردی را اضافه کرد؛ اما نکته مهم این است که مهمانی غدیر، همچون خود حادثه غدیر، توانست پردههای نفاق را کنار بزند و ذات و واقعیت جماعتی مسلماننما را آشکار کند.
@basaer_fi
🔰دستخط منحصر به فرد علامه طباطبایی خطاب به آیتالله مصباح در زمینه تصحیح و چاپ تفسیر شریف "المیزان":
🔸«جناب مستطاب عماد الاعلام آقای شیخ محمدتقی مصباح دامت برکاته؛
جلد پنجم تفسیر را اگر چنانچه وسائل چاپ فراهم شد، مشغول تصحیح و غلطگیری بشوید.
دیگر هیچگونه مراجعه به اینجانب لزوم نداشته و در تصحیح و اتّخاذ کمک و اجازه چاپ و غیره، کاملاً مختارید.
والسلام علیکم
محمدحسین طباطبائی»
🔰پی نوشت:
دستخط مذکور نشانگر جایگاه علمی والای علامه مصباح در نزد علامه طباطبایی است و بر اعتماد کامل علامه به ایشان و نیز مشارکت در تدوین و چاپ تفسیر شریف المیزان دلالت دارد که مسئلهای مهم در بازشناسی کارنامه علمی و جایگاه حوزوی علامه مصباح یزدی است.
@basaer_fi
✍️ دیدار و همنشینیِ برخی خواص با فتنه گران/ آیا سیاست رهبرانقلاب درباره فتنه گران سال 88 تغییری کرده است؟
🔰برخی مخاطبان گرامی این صفحه با ارسال عکس دیدار برخی از منصوبین و منسوبین رهبرانقلاب با سید محمد خاتمی پرسیدند:
"آیا ممکن است ایشان بدون اجازه رهبر انقلاب با خاتمی همنشین شده باشند و با او خوش و بش کنند؟"
و سپس نتیجه گرفته اند که احتمالاً سیاست نظام درباره مواجهه با فتنه گران سال ۸۸ تغییر یافته است.
پاسخم این است:
🔰در مواجهه با «متشابهات» باید به «محکمات» رجوع کرد. به عبارت دقیق تر راه «تحلیل صحیح متشابهات»، «رجوع به محکمات» است.
کار اشتباه افراد منصوب رهبرانقلاب را باید با محکمات رفتاری و گفتاریِ پرتکرار رهبرانقلاب تحلیل کرد.
🔰حال به چند مورد از محکمات رهبر انقلاب درباره فتنه سال ۸۸ اشاره می کنیم:
✅ ایشان بارها اعلام کردند که فتنه ۸۸ خط قرمز نظام است و عاملان آن را افرادی "نانجیب" توصیف کردند که نظام را تا لبه پرتگاه سوق دادند.
✅ ایشان بارها و بارها بر یادآوری و گرامیداشت حماسه ۹دی که پادزهر فتنه ۸۸ بود تاکید کرده اند.
✅ ایشان خاتمی را "باغی انقلاب" خواندند و شرط پذیرش ایشان برای ملاقات را (مطابق آیات ۱۵۹ و ۱۶۰ سوره مبارکه بقره) توبه علنی و اصلاح عملی دانستند.
✅ وقتی خواهر سید محمد خاتمی در سال ۹۳ از دنیا رفت، ایشان در رفتاری معنادار، بجای پیام تسلیت به خاتمی، خطاب به مادرش پیام تسلیت صادر می کند و هنگامی که در سال ۹۴،مادر سید محمد خاتمی از دنیا رفت، ایشان بجای پیام تسلیت به خاتمی، خطاب به مردم اردکان پیام تسلیت فرستادند.
✅ ایشان در ماههای اخیر نیز هیچ موضع گیری و یا رفتاری که نشان دهنده عقب نشینی ایشان از این مواضع صریح و محکم باشد، ابراز نکرده اند.
✅ همچنین طبق بیان خود رهبرانقلاب، مواضع علنی و غیرعلنیِ ایشان هیچ تنافی و تعارضی با هم ندارند.
🔰 با وجود اینهمه محکمات پرتکرار و معنادار در گفتارها و رفتارهای رهبرانقلاب باید گفت قطعاً دیدار با سید محمد خاتمی و روی خوش نشان دادن به او (از سوی هرکسی که باشد)، وقتی او هیچ «عذرخواهیِ علنی» و «اصلاح عملی» نکرده، مورد رضایت رهبر انقلاب نیست.
🔰 ملاقات با خاتمی به معنای تایید فتنه ای است که هم شکاف های اجتماعی و خانوادگی عمیقی را در جامعه ایران به وجود آورد و هم موجب طمع دشمن برای وضع تحریم های سنگین و بی سابقه و ایجاد مشکلات اقتصادی برای مردم گردید و هم موجب ریخته شدن خون جوانان بسیجی و انقلابی در کشور شد.
دیدار با عاملان اصلی فتنه و روی خوش نشان دادن به آنها، پایمال کردن خون این شهداست.
@basaer_fi
🔸 تصویر واقعی #دانشگاه_شریف را انبوه دانشجویان سلیم النفسی تشکیل می دهند که در دهه محرم هر شب در عزای سیدالشهداء(ع) و یارانش اشک می ریزند، نه معدود دانشجویان بی ادب و فحاشی که در ایام اغتشاشات سال گذشته توسط رسانه های ضدانقلاب بزرگنمایی شدند.
@basaer_fi
هدایت شده از بصائر
🔸 «...وَ يَقْتُلُونَ الَّذِينَ يَأْمُرُونَ بِالْقِسْطِ مِنَ النَّاسِ فَبَشِّرْهُمْ بِعَذَابٍ أَلِيمٍ؛ و كسانیكه آمران به عدالت را به شهادت مى رسانند را از عذابى دردناك خبر ده.» (آل عمران: ۲۱)
🔰 ۱۱ مرداد، سالروز شهادت عالم مجاهد، شیخ فضل الله نوری
@basaer_fi
🔸 ابتکار آقای پناهیان برای برگزاری بزرگداشت #شیخ_فضل_الله_نوری مصداق کار آتش به اختیار تمیز و نقطه زن بود.
🔸 بزرگداشت شیخ فضل الله، یعنی یادآوری بخشی از تاریخ سیاه این کشور در اعتماد به غربزده ها؛ و طبیعی است که برخی ها از این یادآوری(همچون یادآوری و بزرگداشت روز ۹ دی) واهمه داشته باشند.
✍ شبیر فیروزیان
@basaer_fi
✍ یادداشت حجت الاسلام مسعود عالی در نقد مطلب حجت الاسلام علیدوست پیرامون "مقایسه حکومت امیرالمومنین(ع) با نظام جمهوری اسلامی" (بخش اول)
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
🔰 بجاست برخی بزرگواران که بیشتر دستی در فقه و اصول دارند بهتر با مواضع فکری رهبر بزرگوارمان آشنا شوند تا دوستانی که در میدان مقابله با مفاسد سیاسی و اجتماعی صدایشان بلند است و در مقابل سیاه نمایی ها و بی اعتمادسازی های دشمن امیدآفرینی میکنند را نکوبند و بیشتر کمک بدهند و در میدان باشند.
رهبر عزیزمان در بیاناتشان در جمع علما و روحانیون تبریز (۵ /۵/ ۱۳۷۲) می فرمایند:
🔸"این درست است که تا در یک گوشه مختصر نابسامانی به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود او ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن؟! تا یک مشکل در اداره ای برایش پیدا شد یا یک مامور دولتی،چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که حالا هم مثل زمان فلان است؟! این ناشی از نفهمیدن آنچه واقع شده است نیست؟ این ناشی از عدم معرفت نعمت خدا نیست؟ یا خدای نکرده ناشی از انکار نعمت خداست؟ "یعرفون نعمه الله ثم ینکرونها"؛ این جفا نیست به این حرکت به این عظمت؟ مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد، در سراسر این حکومت همه کارها درست خواهد بود؟! از کجا چنین چیزی ثابت شده است؟
در زمان امیرالمومنین (علیه الصلاه و السلام) که مثال عدل و تقواست، _دیگر شما از امیرالمومنین(ع) که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید_ مگر حکامی که بر ولایات مسلط بودند و خود امیرالمومنین (علیه الصلاه والسلام) فرستاده بود، همه ابوذر و سلمان بودند؟! خیر چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت، مابقی آدمهای عوضی بودند.
تاریخ را بردارید نگاه کنید، این تاریخ است؛ یکی از استانداران امیرالمومنین(ع)، زیاد ابن ابیه، بر منطقه وسیعی حاکم بود، بسیاری از این قبیل در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
امام حسن مجتبی (علیه الصلاه و السلام) سردار بزرگ جنگش، عبیدالله ابن عباس بود که می دانید چه کار کرد. شبانه رفت با معاویه مذاکره کرد، پول گرفت لشگرگاه خودش را ترک کرد و به معاویه پناهنده شد...در راس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی (علیه الصلاه والسلام)".
در بیانیه گام دوم هم رهبر بزرگوار به وجود فساد در دولت امام معصوم اشاره کردند و فرمودند نسبت فساد در میان کارگزاران حکومت جمهوری اسلامی در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر و بخصوص با رژیم طاغوت که سرتاپا فساد و فسادپرور بود، بسی کمتر است و بحمدالله مامورین این نظام غالبا سلامت خود را نگه داشته اند.
🔰 جناب علیدوست می فرمایند: "حضراتی که این اندک تخلفات را برای برخی توجیهات جسیم می کنند از برخورد حضرت هم با امثال ابن هرمه بگویند!..."
چه خوب است ایشان هم متوجه برخوردهای نظام در حد اعدام برخی سلطانها و احکام سنگین برای برخی گردن کلفتها در حد مهدی و فائزه هاشمی، طبری، سیف و.... هم باشند و از آن هم بگویند که نشان از غیر سیستمی بودن فساد در نظام است.
ادامه👇👇👇
@basaer_fi