هدایت شده از بصائر
✍ مبعث و اسلام آمریکایی
🔸 شبیر فیروزیان
🔰 هدف بعثت، حاکمیت #حرف_خدا و اجتناب از نسخه #کدخدا در اداره جامعه است:
🔸 "وَلَقَدبَعَثنافي كُلِّ أُمَّةٍ رَّسولًا أَنِ اعبُدوا اللَّهَ وَاجتَنِبوا الطَّاغوت؛ ﺑﺮﺍی ﻫﺮ ﻣﻠﺘﻲ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮی ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻳﻢ که سخنش این است که: ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﻨﺪﮔﻲ کنید ﻭ ﺍﺯ #ﻃﺎﻏﻮﺕ ﺩﻭﺭی ﻛﻨﻴﺪ." (نحل: ۳۶)
🔰 دشمنان، با پیامبری که در کنج عزلت باشد و درس اخلاق بگوید، مشکلی نداشتند؛ مشکل با پیامبر و دینی است که علاوه بر ترویج اخلاق و عرفان و احکام فردی و اجتماعی، با زورگویی و استکبار و طاغوت مبارزه می کند.
🔰 از این رو باید گفت روایتی که تنها جنبه های غیرسیاسی از #مبعث را معتبر می داند، روایت #اسلام_آمریکایی است.
🔰 در زمانه ما، امام خمینی(ره)، که پیامبرگونه قیام کرد، معنای واقعی مبعث را به ما نمایاند.
🌸 عید مبعث را به همه مسلمانان، خصوصاً پیروان واقعی اسلام ناب محمّدی، تبریک عرض می کنم.
@basaer_fi
هدایت شده از علیرضا زادبر
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#منتشر_کنید
این روزها مهدی نصیری و مطهری نیا اینطرف و آنطرف می نشینند و مدام میگویند:
آقای خامنه ای تو مقصری!
سیاست های تو باعث شده است!
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
📝آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است.
🔹ما دوستانی داریم که وقتی به ما یادآوری میکنند که امام (ره) در هواپیما در پاسخ سؤال آن خبرنگار گفته است «هیچی»، مرادشان این است که ما را شیرفهم کنند که حرف امام (ره) چقدر غرور وطنپرستی آنان را خدشهدار کرده است!
🔸چقدر در مورد امام (ره) کم میدانند!
گفته شده که وقتی خبر سقوط خرمشهر را به امام (ره) دادند امام (ره) بین نماز مغرب و عشاء بود. وقتی شنید، گفت: «جنگ است دیگر!»
🔹لذا امام (ره) ما همان امامی است که نه تنها از بازگشت به وطن «هیچ» احساسی نداشت، از سقوط خرمشهر هم «هیچ» احساسی به او دست نداد. و اگر بخواهی او را بهتر بشناسی لازم است بدانی که او فرزند حسین (ع) است که وقتی سر به تیغ بلا سپرده بود «هیچ» احساسی نداشت و پیرو ابراهیم (ع) است که وقتی داشتند او را به آتش میانداختند «هیچ» احساسی نداشت.
🔸اگر فکر کردهاید که من میتوانم مبانی نظری آن «هیچی» را که امام (ره) در پاسخ آن خبرنگار فرموده توضیح بدهم، سخت در اشتباهید! اما شکی در این گفته عرفا ندارم که همه عالم را همین گمراه کرده که مردم دوستان خدا را با خودشان مقایسه کردهاند:
«کار پاکان را قیاس از خود مگیر/ گرچه ماند در نوشتن شیر، شیر/ جمله عالم زین سبب گمراه شد/ کم کسی ز ابدال حق آگاه شد»
🔹اما اگر خواستیم و خواستید بدانید امام (ره) از کدامین جرگه است کافیست بدانیم و بدانید در حالیکه وقتی رنگ ماشین من و شما خراش بر میدارد، دل من و شما هم خراش بر میدارد، دل این جرگه از فزع روز قیامت هم تکان نمیخورد؛ «لا یحزنهم الفزع الاکبر».
و اگر خواستیم و خواستید بفهمید که «لکیلا تأسوا علی ما فاتکم و لا تفرحوا بما آتاکم» یعنی چه، اول لازم است بدانیم و بدانید که والله امام (ره) از بازگشت به وطن «هیچ» احساسی نداشت!
🔸او حتی وقتی داشت میرفت هم «هیچ» احساسی نداشت و نوشت که با «قلبی مطمئن» میرود و قلب مطمئن همان است که صاحبش را امر به «فادخلی فی عبادی و ادخلی جنتی» میکنند و این بهشت کمی فرق دارد با بهشتی که گلابیهای بزرگ دارد!
🔹آن «هیچی» مبنای نظری «همه چیز» انقلاب اسلامی است. اگر امام (ره) میگفت آمریکا «هیچ» غلطی نمیتواند بکند این از همان «هیچی» آب میخورد، اگر برای حاج همت «هیچ» فرقی نداشت که بکشد یا کشته شود، این باز از همان «هیچی» آب میخورد و تربت پاک شهیدان ما که تا روز قیامت دارالشفای آزادگان جهان و مزار دلسوختگان و عاشقان و عارفان است و نه هیچ تربت دیگری، این باز از همانجا آب میخورد و اگر در «هیچ» کجای جهان بینام خمینی (ره) این انقلاب را نمیشناسند، این به همان «هیچی» بر میگردد و اگر «هیچ» شیطانی حریف ولی فقیه نیست این باز به آن «هیچی» بر میگردد. راستی روزی چند بار میگوئی «لا اله الا الله»؟!
⚠️ پی نوشت:
درباره سوال خبرنگار از امام(ره) که حس شخصی ایشان را از بازگشت به وطن پرسید و امام در پاسخ فرمودند: «هیچی»؛ این پاسخ مربوط به زمانی بود که هنوز وطن و مردم در زنجیر آمریکا بودند و انقلاب پیروز نشده بود. در چنین موقعیتی حس شخصی معنا ندارد و این اوج «مردم گرایی» امام(ره) است.
@basaer_fi