🔰 دو طرف (درخواست کننده و درخواست شونده)، در اوج ضعف و ذلّت:
🔸 "ضَعُفَ الطَّالِبُ وَالْمَطْلُوبُ"(حج:۷۳)
@basaer_fi
🔰 خاطرهی آقای دکتر سهیل اسعد از سفر حضرت علامه مصباح(ره) به شیلی
🔸 در سفر من به شیلی، علامه مصباح(ره) هم برای سخنرانی به شیلی آمده بودند، آنجا با ایشان آشنا شدم و اخلاق، تواضع و علم ایشان مرا جذب کرد و تصمیم گرفتم که وارد حوزه علمیه شوم.
🔶 اصل مصاحبه از دقیقه 38:20 برنامه محفل روز 1402/1/29
🔸 برنامه محفل 1402/1/29👇
https://telewebion.com/episode/0x62b73e4
🆔 @basaer_fi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 نظام سیاسی ای که چنین نگاه توحیدی و آزاداندیشانه ای به انتخاب و رای مردم دارد، هیچ وقت از رفراندوم و همه پرسی واهمه ندارد.
🔸 مسئله اصلی، #نفاق و شیطنت کسانی است که با نزدیک شدن به انتخابات آخر سال و با اسم رمز #رفراندوم ، به دنبال "دوقطبی کردن" جامعه، "حاشیه سازی"، "هزینه تراشی" و تحمیل "فتنه ای جدید" به نظام اسلامی هستند؛ و رهبر انقلاب در سخنان اخیر خود، حکیمانه این نقشه را خنثی کردند.
@basaer_fi
هدایت شده از بر پا
رهبری و رفراندوم
🔹آیا رهبری با رفراندوم مخالف است؟ کسی که از در شورای انقلاب و بانیان رفراندوم جمهوری اسلامی در ابتدای انقلاب بوده، از بانیان رفراندوم قانون اساسی بوده. از بانیان بازنگری قانون اساسی بوده. از بانیان متن قانون اساسی است که این روش به رسمیت شناخته. رهبری را با خودش تفسیر کنید نه خودتان. شما شاید هر روز یک حرف بزنید. شمایید که هیچ وقت جرات ندارید از مردم دنیا همه پرسی کنید که با شورای امنیت و حق وتو و حاکمیت دلار و موجودیت اسراییل موافقند یا نه. شمایید که در داخل هر جا مردم مخالفتان رای دادند جر زنی را شروع کردید.
🔹رهبری سال هفتاد و شش و هشتاد که خاتمی رای آورد پای حضور مردم نایستاد؟ سال هشتاد و چهار و هشتاد و هشت نایستاد؟ حضور های هشتاد و چند درصدی پای صندوق های رای، رفراندوم نبود؟ چه کسی تا آخر پای انتخابهای مردم ایستاد؟ با شخص منتخب شده آنهم آدمهایی مثل میرحسین و خاتمی و احمدی نژاد و روحانی و هاشمی کار نکرد؟ کار کردن با آدمی که هزار جور اختلاف نظر عملی و گفتمانی با تو دارد ساده تر است یا همراهی با یک نظر رفراندوم در یک موضوع فنی خاص؟ رهبری با گفتگوی با آمریکا در داستان هسته ای موافقت نکرد با اینکه اعلام کرد با آن مخالف است اما با خواست خواص و به نیت تجربه کردن عموم مردم با آن همراه میشود.
🔹کدام کشور اصل موجودیتش را به رفراندوم گذاشته و قانونش را هم دو بار به رفراندوم گذاشته؟ شما دیگر حرف از مردم نزنید. شما که هشتاد و هشت تهمت تقلب زدید چون شکست خوردید و میخواستید رای کل مردم را بالا بکشید. شما که انقلاب چند صد نفره تان چند ماه دوام نیاورد و با حضور خیابانی میلیونی نابود شد. همه میدانیم دلتان به هزاران رسانه استکباریتان گرم است که مخ مردم را بزند و نظر آمریکاییتان را تایید کند. حال آنکه آزموده را آزمودن خطا است.
🔹هنوز هم نتوانستید بفهمید چرا بعد آنهمه تبلیغاتتان برای عدم حضور مردم پای صندوق رای، کمتر از بیست درصد هم موفق نشدید مردم را منصرف کنید. حالا چی؟ ایران بیاید برای موضوعات مختلف رای گیری کند که چی؟ هیجان و دو قطبی راه بیندازید ، متخصصین و منتخبین را کنار بزنید؟ که چی؟ که فردا اگر نظرتان نشد چو بیندازید که تقلب شده؟ بگویید حاکمیت خودش موافق فلان نظر است پس ما بیاییم رفراندوم برگزار کنیم؟
🔹راستی چرا سرمایه داران بزرگ کشورهای اروپایی رای نمیگیرند درباره اموال و داراییهایشان که تقسیم کنند بین همه یا نه؟ چرا هیچ کشوری درباره همه موضوعاتش رای گیری نمیکند؟چرا هیچ کدام درباره اصل موجودیت و ساختارشان هر سال و هر روز یا بیشتر یا کمتر رای گیری نمیکنند؟ اگر به تعداد رای گیری است که هیچ کدام با تعداد انتخابات و حجم حضور مردمی ما در طول سالها قابل مقایسه نیستند. اگر هم بحث سر رفراندوم درباره موضوعات مختلف است که هیچ یک بی حساب و کتاب و بدون طی فرایند دارای قاعده و قانون رفراندوم را در هر موضوعی انجام نمیدهند.
🔹به چه فلاکتی افتاده اید، انصافا.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻وقتی همهپرسی، نقطۀ پایان نمیسازد:
در نقد شنیدن «صدای مردم» از دریچۀ «همهپرسی»
🖊 مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب از «شنیدن حرف مردم» استقبال میکند اما میگوید این دغدغه، «سازوکار» دارد؛ این سازوکار، «انتخابات» است. «طبیعیترین» و «مطمئنترین» مسیر برای شناختن نظر مردم، انتخابات است. نظام جمهوری اسلامی نیز سرنوشت «بخش عمدۀ نهادها»ی خویش را به عرصۀ انتخابات «واگذار» کرده است و این مردم هستند که به صورت «مستقیم»، دو قوّۀ اصلی آن را تعیین میکنند. بنابراین، دعوت نظام به شنیدن نظر مردم، «تحصیل حاصل» است؛ چراکه «خودِ نظام» در طول دهههای گذشته، همواره بر اساس آخرین نظرها و خواستههای مستقیم مردم، بازتولید و بازتعریف شده است.
۲. دیگر اینکه هر نظام سیاسی، مجموعهای از «خطوط قرمز» دارد که در حکم «هویّت» او هستند و ذات و حقیقتش را تشکیل میدهند. این خطوط قرمز، «سلیقهای» و «شخصی» نیستند، بلکه در «قانون اساسی» به آنها تصریح شده است یا از مصداقهای اصول قانونی اساسی هستند. البتّه حتّی در خود قانون اساسی نیز همۀ اصول، همرتبه نیستند، بلکه بعضی از اصول، همواره «ثابت» هستند و به رأیگذاشتنشان به معنی زدودن ذاتیّات نظام و عبور خاموش از آن و استحالهاش هستند. اینچنین اصولی و لوازم و نتایجشان و یا مصادیق و نمونههای عینیشان، «یک بار برای همیشه» انتخاب میشوند و فقط در صورت «تغییر نظام سیاسی»، جابجا میشوند. بنابراین سازوکار دگرگونساختنشان، «انقلاب» است نه «همهپرسی».
۳. نکتۀ دیگر اینکه بسیاری از مسألهها را همۀ مردم نمیتوانند «تحلیل» کنند؛ چون یا «بسیار تخصصی» هستند و یا «لایههای پیچیده و متعدّد»ی دارند، چنانکه حتّی در میان صاحبنظران نیز دربارۀ آنها اختلافنظر وجود دارد. در اینجا، ارجاعدادن مسأله به همهپرسی، «اختلاف» را برطرف میکند امّا به طور ضروری، موجب «انتخاب گزینۀ بهتر» نمیشود؛ چون تودۀ مردم از جنبهها و اضلاع مسأله، اطّلاع ندارند و بر اساس دلخواه خویش یا دسترسیهای ارتباطیِ خویش تصمیم میگیرند. روشن است که باید مسأله را در مجرای «کار کارشناسی» و «اجماع نخبگانی» حل کرد و کوشید به هر اندازه که میتوان «اهل نظر» را به یکدیگر نزدیک کرد. از متن این «توافق خبرگی» در سطح بالا، «همراهی اجتماعی» نیز برخواهد خواست. پس اینکه تودۀ مردم، «امکان تحلیلِ» اینچنین مسألههایی را ندارند، سخن عجیب و تحقیرآمیزی نیست و خودِ مردم نیز بر همین اساس، به عرصۀ انتخابات پا میگذارند تا آنانی را که خبره و نخبه هستند و از عهدۀ حل مسألههای تخصصی برمیآیند را انتخاب کنند. برداشتن این واسطه و «تودهایسازی تصمیمگیری دربارۀ مسألههای تخصصی»، خدمت به منافع ملّی نیست.
۴. ما در «شرایط طبیعی» به سر نمیبریم که ذهنیّت جمعیمان، «آسوده» و «بینوسان» باشد و در آن «دستکاریهای بیرونی» نباشد. دشمن تلاش میکند با «تصرّف شناختی» و «بازی روایتی»، حقّ و باطل و صدق و کذب را جابجا نماید تا شاید مردم را در مقابل نظام قرار بدهد. در چنین وضعی، روشن است که بهطور ضروری، «سخن حقّ» غالب نمیشود و فضای اجتماعی، درگیر «مباحثۀ عقلانی» نمیگردد و «قوّت استدلالها»، ملاک داوری قرار نمیگیرد، بلکه برندۀ این بازی، نیروها و جریانهایی خواهند بود که بیش از دیگران، روایت میسازند و ذهن مردم را به تسخیر قدرت بازیگری خود درمیآورند. گذشته از این، شکاف تصنّعی از «حاکمیّت» به «جامعه» نیز انتقال مییابد و جامعه نیز در ورطۀ «تضاد» و «کشمکش» گرفتار میشود، درحالیکه غرض از همهپرسی، مشارکتدادن به مردم برای دور افتادن از منازعه بود. همهپرسی در اینچنین موقعیّتی، نهتنها گرهگشا نیست، بلکه هر نتیجهای را به یک «اختلاف تازه» تبدیل میکنند و بهتدریج، «شکافهای متقاطع» میآفریند و جامعه را از درون، پارهپاره میکند. از متن این همهپرسی، «زنجیرهای از همهپرسیها» بر خواهد خواست که پایانشان جز تضعیف اقتدار حاکمیّت و تولید تنش ریشهدار در عمق جامعه نیست.
۵. اگر آیتالله خامنهای، در برابر نظر مردم باشد و یا به نظر مردم، بها و اعتبار ندهد، تنها با «همهپرسی» مخالفت نمیکند، بلکه اساس «انتخابات» را برمیچیند یا دستکم آن را محدود و اقلّی میکند، نه اینکه اینقدر بر آن اصرار بورزد و در امتدادش، «نظریۀ مردمسالاری دینی» را مطرح کند. آنکه خوی دیکتاتوری دارد، هیچ «مجرا» و «بستر»ی برای اظهارنظر مردم باقی نمیگذارد و میکوشد به مردم تلقین کند که «حقّ گفتن» ندارند، درحالیکه رویکرد ایشان از آغاز تاکنون، «مردمیسازی دولت» و «مشارکت حداکثری» بوده است. ازاینرو، باید انصاف داد که نظر منفی ایشان در شرایط کنونی دربارۀ همهپرسی، نه به معنی تعارض با مردم است و نه به معنی ناچیزانگاشتن فهم مردم.
🖇 متن کامل در خبرگزاری فارس:
https://www.farsnews.ir/news/14020130000851/
✍ "رفراندوم"، "رسانه" و "دستگاه محاسباتی مردم"
شبیر فیروزیان
🔰 امام امیرالمومنین(ع) در جملاتی زیبا در خطبه قاصعه، به چگونگی تسخیر قوای ادراکی و دستگاه محاسباتی مردم توسط شیطان اشاره می فرمایند؛ که اگر مصداق شیطان و ابلیس را منحصر در آن موجود جنّی خاصّی که از درگاه ربوبی رانده شد ندانیم، آنگاه باید گفت این جملات امیرالمومنین(ع)، کاملاً بر دستگاههای رسانه ای شیطانیِ زمانه ما و تاثیر آنان بر افکار عمومی نیز قابل تطبیق است:
🔸"اتَّخَذَهُمْ إِبْلِيسُ مَطَايَا ضَلَالٍ وَ جُنْداً بِهِمْ يَصُولُ عَلَى النَّاسِ وَ تَرَاجِمَةً يَنْطِقُ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ اسْتِرَاقاً لِعُقُولِكُمْ وَ دُخُولًا فِي عُيُونِكُمْ وَ نَفْثاً فِي أَسْمَاعِكُمْ؛ شيطان آنان را براى گمراه كردن مردم، مركب هاى رام قرار داد، و از آنان لشكرى براى هجوم به مردم ساخت، و براى دزديدن عقل هاى شما آنان را سخنگوى خود برگزيد."(نهج البلاغه؛ خطبه ۱۹۲)
تعبیر دقیق و جالب "اسْتِرَاقاً لِعُقُولِكُمْ" در این بیان امام(ع)، بیانگر این نکته است که دستگاههای رسانه ایِ شیاطین عالم، با تسخیر قوای ادراکی مردم،"عقل" آنان را "می دزدند" و اجازه تحلیل درست به آنان نمی دهند.
🔰 متاسفانه باید گفت شرایطی که امام امیرالمومنین(ع) در این جملات ترسیم میفرمایند، تا حد زیادی منطبق بر جامعه امروز ماست.
برخلاف سالهای ابتدای پیروزی انقلاب و دهه ۶۰، که چند رفراندوم در کشور برگزار شد، امروزه مردم ما در "جنگ روایت ها" و "تهاجم رسانه ایِ" بی سابقه و پیچیده ای از طرف دشمن و جریان نفاق داخلی قرار گرفته اند؛ امروزه جریان رسانه ای دشمن، با "تحریف واقعیات" و اعمال "دیکتاتوری رسانه ای" و "سلب آزادیِ فکری" از مردم و ایجاد "دوقطبی های دروغینِ خطرناک"، دستگاه محاسباتی مردم را به نفع خود جهت دهی می کنند.
امروزه، هم نفاق داخلی پیچیده تر شده و هم ابزارهای رسانه ای و شیوه های جنگ رسانه ای پیشرفته تر.
🔰 از این رو باید گفت تا وقتی ادراک و دستگاه محاسباتیِ مردم، تحت سلطه رسانه ها و فضای مجازیِ تحت مدیریت دشمن است، سخن گفتن از #رفراندوم در موضوعاتی که نیاز به یک "آرامش فکریِ اجتماعی" و "دوری از دوقطبی های فتنه گون" و "تحلیل درست" و "کار کارشناسی" دارد، یا ناشی از "جهالت" است و یا "خیانت" و "نفاق".
🔰نباید بگذاریم تاریخ تلخ صدر اسلام تکرار شود و معاویه های زمان با انتشار اخبار و تحلیل ها و شایعات دروغ و به کار بردن شیوه های رسانه ای پیچیده، عنان افکار عمومی را در دست بگیرند و آنگاه دم از "رفراندم" بزنند و با ایجاد "تفرقه"، به تدریج مردم را از ولیّ خدا و نظاماسلامی جدا نمایند.
آری! تحمیل رفراندوم، در شرایط فعلی مقدمه تحمیل صلح به امام حسن(ع) و تحمیل حکمیت به امیرالمومنین(ع) است.
@basaer_fi
هدایت شده از بصائر
✍نماز عید فطر، تلفیقی از "شکوه اجتماعی" و "تواضع فردی"
خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید:
🔸«وَ أَقِيمُوا الصَّلاةَ وَ آتُوا الزَّكاةَ وَ ارْكَعُوا مَعَ الرَّاكِعِينَ؛ نماز را برپا دارید و زکات را بپردازید و همراه با رکوع کنندگان رکوع کنید.» (بقره: 43)
🔰خداوند در این آیه شریفه، ابتدا بطور کلی به مؤمنین دستور به اقامه نماز می دهد: (وَ أَقِيمُوا الصَّلاةَ). اما دستورات دوم و سوم، دستوراتی خاص هستند که باید باهم و در سیاقی هماهنگ، تفسیر و معنا شوند. چراکه در بسیاری از روایات اهل بیت(ع)، «زکات» در این آیه شریفه، به «زکات فطره» تفسیر شده است.(البرهان فی تفسیر القرآن؛ ج1، ص202) و همچنین مطابق روایات اهل بیت(ع)، منظور از رکوع کنندگانی که باید همراه آنان و با اقتداء به آنان، رکوع کرد، ائمه معصومین (ع) هستند. (البرهان فی تفسیر القرآن؛ ج1، ص204 و 203) به عبارت دیگر، به قرینه تفسیر زکات به زکات فطره، منظور از «رکوع در معیّت رکوع کنندگان» نیز «اقامه نماز جماعت عیدفطر به امامت امام معصوم(ع)» است که در زمان غیبت، این وظیفه، بر عهده نائب امام زمان(ع) است.
🔰نکته دیگر این است که طبق بیان این آیه شریفه که عبارت «آتُوا الزَّكاةَ» را قبل از «ارْكَعُوا مَعَ الرَّاكِعِينَ» بیان فرموده است، باید زکات فطره را قبل از اقامه نماز عیدفطر پرداخت کرد؛ همچنانیکه از امام صادق(ع) در ذیل این آیه شریفه همین معنا نقل شده است. (البرهان في تفسير القرآن، ج1، ص 204)
🔰اما چرا برای بیان اقامه نماز جماعت در روز عید فطر، از این تعبیر استفاده شده است و مثلاً نفرمود: «اسجدوا مع الساجدین»؟ پاسخ این است که خداوند علاوه بر بیان مفهوم نماز جماعت عید فطر، همزمان، درصدد القاء مفهوم دیگری هم بود که از معنای لغوی «رکوع» برمی آید و آن «تواضع و اظهار ذلت» است. همچنانیکه از امام حسن عسگری(ع) نقل شده است که در معنای این بخش از آیه شریفه فرمودند: «تَوَاضَعُوا مَعَ الْمُتَوَاضِعِينَ.» (البرهان فی تفسیر القرآن؛ ج1، ص202)
و در نماز عید فطر باید به امام عادلی اقتدا کرد که خود در نهایت تواضع نسبت به دیگران باشد.
🔰در جمع بندی مفاهیم متعالی این آیه شریفه می توان گفت خداوند در این آیه ابتدا بصورت مطلق و کلی، به مؤمنین دستور به اقامه نماز می دهد(که می تواند مصداق عملی آن در خصوص روز عید فطر، اقامه «نماز صبح» باشد که پیش از پرداخت زکات فطره و اقامه نماز جماعت عید فطر خوانده می شود) و سپس دستور به پرداخت زکات، که طبق بیان اهل بیت(ع) منظور زکات فطره است؛ و پس از آن دستور به اقامه نماز عید فطر اولاً بصورت جماعت(ارکعوا)، ثانیاً به امامت امام معصوم(ع) (و در زمان غیبت به امامت نائب برحقش) (راکعین) و ثالثاً همرا با نهایت تواضع و ذلّت(رکوع).
و این تواضع و ذلتی است که از یک ماه روزه داری نصیب انسان شده است. چرا که طبق فرمایش امیرالمؤمنین(ع) اصولاً هدف خداوند از وادار کردن انسان ها به عبادت های سخت چیزی جز خروج تکبر از دلها و جایگزینی تواضع در آنها نیست:
🔸«و عن ذلك ما حرس اللّه عباده المؤمنين بالصّلوات و الزّكوات، و مجاهدة الصّيام في الأيّام المفروضات، تسكينا لأطرافهم، و تخشيعا لأبصارهم، و تذليلا لنفوسهم، و تخفيضا لقلوبهم، و إذهابا للخيلاء عنهم؛ و به همين جهت است كه خداوند، بندگان با ايمان خود را با نمازها و زكات ها و مجاهدت ها به وسيله روزه واجب (از بغى و ظلم و كبر) حراست فرموده، تا اعضا و جوارحشان آرام شود؛ چشمانشان خاضع، و نفوس آنان رام گردد؛ قلبهايشان خضوع پذيرد و تكبّر را از آنان بزدايد.» (نهج البلاغه؛ خطبه192)
به امید روزی که مفاهیم این آیه شریفه بطور کامل تحقق یابد و به امامت امام زمان(ع)، نماز عید را بخوانیم.
🌸پیشاپیش، عید سعید فطر را به همه مؤمنین روزه دار تبریک عرض می کنم.
جدیدترین تحلیل های قرآنی_روایی از موضوعات سیاسی_فرهنگی را در کانال «بصائر» دنبال کنید: 👇
@basaer_fi🔸🔸
⚠️ چند ماه پیش درباره جلسه بظاهر وحدت اپوزیسیون جمهوری اسلامی، این آیه شریفه را نوشتم.👆
اکنون با حرفهای #اسماعیلیون و خروجش از آن شورای کذایی، حقانیت این آیه ثابت شد.
@basaer_fi
هدایت شده از بصائر
🔸«اي اهل ايمان! نعمت خدا را بر خودتان به ياد آوريد. آنگاه كه لشكریان دشمن به سراغ شما آمدند، ولي ما باد و طوفان سختي بر آنها فرستاديم و لشكرياني كه آنها را نميديديد.» (احزاب: ۹)
#طبس
@basaer_fi
هدایت شده از حمید رسایی
.
🔹 عجب تحلیل روانشناختی کاردرستی
♻️ پاسخ رهبر انقلاب به کسانی که زود غرغر میکنند!
🔰 حمید رسایی: حتما شما هم در اطراف خودتان با کسانی مواجهاید که با دیدن یک مشکل در کشور، غرغر میکنند و سریع با دشمن همنوا میشوند و اصل نظام و انقلاب را زیر سوال میبرند! تحلیل روانشناختی امام خامنهای از این افراد چیست؟ بخوانید:
📍"این درست است که تا در یک گوشه، مختصر نابسامانیای به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود، ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن!؟ تا یک مشکل در ادارهای برایش پیدا شد، یا یک مأمور دولتی، چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که: حالا هم مثل زمان فلان است!؟
📍این ناشی از نفهمیدن آنچه که واقع شده است نیست!؟ این، ناشی از عدم معرفتِ نعمتِ خدا نیست!؟ یا خدای ناکرده، ناشی از انکار نعمت خداست؟ «یعرفون نعمتالله ثم ینکرونها.» این جفا نیست به این حرکتِ به این عظمت!؟
📍مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد؛ در سراسر این حکومت همهی کارها درست خواهد بود!؟ از کجا چنین چیزی ثابت شده است!؟ در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟ خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. مابقی، آدمهای #عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
📍این، تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
📍امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیداللهبنعباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد! امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده میشود، چگونه دربارهاش قضاوت میکنید؟ شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرماندهی کلّ نیروهای امام حسن علیهالصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمیآید. یک ساعت، دو ساعت... بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست! دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام.
📍این چه توقّع بیجایی است که اگر یک رئیس، یک مرؤوس، یک قاضی، یا مسؤول بخش خاصی از کشور، از تشکیلات حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه میشود، فوراً شروع میکند به اصل نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، اصل حکومت اسلامی اهانت کردن!
📍البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند. اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا میشوند که این گونهاند. این ناشی از چیست؟ ناشی از نشناختن قدر جمهوری اسلامی است.
📍امروز هر کس با جمهوری اسلامی سرسنگین باشد، کافر به نعمتالله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باریتعالی، یکی از گناهان بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم.
📍...دشمن، البته تبلیغات میکند. دشمن سعی میکند همهی کمبودها و کسریها را به گردن روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را میخواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم.
📍یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش متّهم شد به اینکه نماز نمیخواند! ما چه توقّعی داریم!؟ البته زمان ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. ایمان مردمِ ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک میدیدند، درعینحال آنطور او را آزار میکردند."
(بیانات در جمع علما و روحانیون تبریز ۱۳۷۲/۵/۵)
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
✍️ در مواجهه سلبی با پدیده بی حجابی کدام اولویت دارند:
برخورد با «مصادیق خیابانی» یا «شبکه مولّد بی حجابی»؟
شبیر فیروزیان
📌 یکی از ویژگی های بسیار مهم قرآن کریم، تقویت نگاه راهبردی، جریانی و فرآیندی در انسان هاست. چه در مسائل و پدیده های مربوط به زندگی شخصی و چه پدیده های اجتماعی و سیاسی. این مسئله مصادیق فراوانی در قرآن دارد که تفصیل آن مجال دیگری می طلبد.
اما یکی از مصادیق این نوع نگاه قرآنی به پدیده ها، مسئله «حجاب» و شیوع «بی حجابی» در جامعه است. تأمل در آیات قرآن کریم در این زمینه گویای این حقیقت است که نگاه قرآن کریم به مسئله «حجاب» و برخورد با «فحشا» نیز عمدتاً نگاه «جریانی» و «شبکه ای» است، نه «مصداقی» و «جزئی». ادبیات قرآن کریم زمانی که در سوره مبارکه احزاب درباره ضرورت «حجاب» زنان سخن می گوید، ادبیاتش «تبیینی»، «اقناعی» و «نرم» است:
🔸 «يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْواجِكَ وَ بَناتِكَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلابِيبِهِنَّ ذلِكَ أَدْنى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَ كانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحِيماً؛ اى پيامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو جلبابها (روسرىهاى بلند) خود را بر خويش فرو افكنند، اين كار براى اينكه (از آلودگان) شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند بهتر است و (اگر تاكنون خطا و كوتاهى از آنها سر زده) خداوند همواره غفور و رحيم است.» (احزاب: 59)
اما بلافاصله در آیه بعد، زمانیکه درباره شبکه «بی حجاب ساز» (منافقان، بیماردلان و مرجفون) که به دنبال ترویج «فحشا» در جامعه هستند سخن می گوید، ادبیاتش بسیار تند، قاطع، صریح و تهدیدآمیز است:
🔸 «لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لا يُجاوِرُونَكَ فِيها إِلاَّ قَلِيلاً * مَلْعُونِينَ أَيْنَما ثُقِفُوا أُخِذُوا وَ قُتِّلُوا تَقْتِيلاً * سُنَّةَ اللَّهِ فِي الَّذِينَ خَلَوْا مِنْ قَبْلُ وَ لَنْ تَجِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدِيلاً؛ اگر منافقين و آنان كه در دلهايشان بيمارى است، و (همچنين) آنها كه اخبار دروغ و شايعات بى اساس در مدينه پخش می¬كنند، دست از كار خود برندارند تو را بر ضد آنان میشورانيم؛ سپس جز مدت كوتاهى نمىتوانند در كنار تو در اين شهر بمانند. * و از همه جا طرد میشوند، و هر جا يافته شوند گرفته خواهند شد و به قتل خواهند رسيد. * اين سنت خداوند در اقوام پيشين است و براى سنت الهى هيچگونه تغييرى نخواهى يافت.» (احزاب: 62-60)
📌 نمونه دیگر، آیات سوره مبارکه نور است که مجدداً هم موضوع «حجاب» و هم مسئله «جریان نفاق» و «بیماردل» در آن مورد بحث واقع شده است.
آیه 31 این سوره، مشخصاً به موضوع حجاب اشاره دارد و با ادبیاتی نرم از زنان مؤمنه می خواهد که چشم ها را از نگاه به نامحرم فروافکنند و حجابشان را نیز رعایت نمایند و زینت هایشان را در برابر نامحرمان آشکار ننمایند.
اما در عین حال ادبیات قرآن کریم در همین سوره، درباره «شبکه مولّد بی حجابی و فحشا»، که منافقان و بیماردلان هستند، ادبیاتی سلبی و تهدیدآمیز است. قرآن کریم در آیه 11 این سوره، برای توصیف منافقان از تعبیر «عُصبَة» (به معنای «گروه منسجم») استفاده نموده و سپس آنان را به عنوان «شبکه مولد فحشا»، تهدید به مجازات سخت در دنیا و آخرت می کند:
🔸 «إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ؛ كسانى كه دوست دارند فحشا در ميان مردم با ايمان شيوع يابد عذاب دردناكى براى آنها در دنيا و آخرت است، و خداوند مىداند و شما نمىدانيد.» (نور: 19)
📌 با این نگاه قرآنی باید گفت، پدیده بی حجابی هم مسئله ای سیاسی، هم امنیتی و هم فرهنگی است و به نظر می رسد مسئولان حکومتی باید بجای تمرکز بر روی «کشف حجاب های موردیِ خیابانی»، با «شبکه مولد کشف حجاب و فحشا» برخورد کنند؛ اگر با ابعاد و اضلاع متنوع این شبکه، که عمدتاً به نوعی مرتبط با دشمن و شبکه نفوذ و نفاق هستند، برخورد قاطع صورت گیرد، آنگاه بدون اینکه «دوقطبی های اجتماعی فتنه انگیزی» در جامعه شکل بگیرد، بی حجابی های موردیِ کف خیابان نیز تا حد بسیار زیادی از بین خواهند رفت؛ برخی ابعاد و عناصر مؤثر این شبکه مولد بی حجابی و فحشا عبارتند از: «سلبریتی های هتاک»، «فضای مجازیِ رها (عمدتاً اینستاگرام و تلگرام)»، «شبکه نمایش خانگی»، «مافیای تولیدکننده و واردکننده و توزیع کننده لباسهای نامناسب» و "سرشبکه های مرتبط با دشمن که با وعده پول افرادی را برای کشف حجاب خیابانی اجیر و سازمان دهی می کنند".
@basaer_fi
هدایت شده از کشتی طوفانها (استاد علی رهبر)
ا❁﷽❁ا
#نهج_البلاغه_خوانی
📜نامه سی و یکم
أَحْیِ قَلْبَکَ بِالْمَوْعِظَةِ وَ أَمِتْهُ بِالزَّهَادَةِ وَ قَوِّهِ بِالْیَقِینِ وَ نَوِّرْهُ بِالْحِکْمَةِ وَ ذَلِّلْهُ بِذِکْرِ الْمَوْتِ وَ قَرِّرْهُ بِالْفَنَاءِ وَ بَصِّرْهُ فَجَائِعَ الدُّنْیَا وَ حَذِّرْهُ صَوْلَةَ الدَّهْرِ وَ فُحْشَ تَقَلُّبِ اللَّیَالِی وَ الْأَیَّامِ.
دلت را با (شنیدن) «اندرز» زنده ساز و با «زهد» (عاملهای ایجاد وابستگیاش را) از میان ببر و با «یقین» نیرو ببخش و با «حکمت» پرفروغ کن و با یاد «مرگ» فروتنَش ساز و از او بخواه به نماندن در دنیا اعتراف کند، و رویدادهای دردناک را به او بنمایان تا بصیرت یابد، و از یورش روزگار و زشتی زیرورو شدن حوادث مرتبط با شبها و روزها هشدارَش ده (تا از آسیب آنها دوری کند).
📙 #بر_شانههای_اقیانوس
🖋 #علی_رهبر
برای تهیه کتاب کلیک کنید👇
https://ketabejamkaran.ir/110960
📘📘📘📘📘
✅ کانال رسمی انتشارات کتاب جمکران:
@ketabeJamkaran
هدایت شده از بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی آخرین کلمات بیسیمچی گردان حنظله حاج همت را به هم ریخت
🆔 @Baseeratt
⚠️ پیروزی ایران در جنگ تحمیلیِ ۸ ساله و پیروزی انصارالله و اخیراً هم پیروزی #سوریه در نبرد با کشورهای عبری، عربی و غربی، از یک سو و سرنوشت های تلخ امثال قذافی، مُرسی و ... از سوی دیگر، همگی "تجربه های عینی" است که ثابت می کند تحقق "امنیت" و "پیشرفت" تنها با #مقاومت و پافشاری بر "استقلال" حاصل می شود نه "سازش" و "وابستگی"؛
همانگونه که امام امیرالمومنین(ع) فرمود:
🔸 «مَن طَلَبَ السَّلامَة لَزِمَ الإِستِقامَة؛ هرفرد (یا ملتی) که می خواهد سالم بماند(و امنیت داشته باشد)، باید #استقامت ورزد.» (میزان الحکمه؛ ج9، ص591 )
✍ شبیر فیروزیان
@basaer_fi
🔰 کسی که آگاهانه از قاتلان وحشی حمایت می کند، یقیناً خود درجه ای از توحّش را داراست.
این سلبریتی های وحشی که در دفاع از قاتلان وحشی و علیه نظام اسلامی اینگونه سخن پراکنی می کنند، قطعاً مصداق "مرجفون" در آیه زیر هستند که خداوند آنان و سرشبکه های مرتبط با آنان (یعنی منافقان و بیماردلان) را با تندترین الفاظ تهدید می کند:
🔸 «لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لا يُجاوِرُونَكَ فِيها إِلاَّ قَلِيلاً * مَلْعُونِينَ أَيْنَما ثُقِفُوا أُخِذُوا وَ قُتِّلُوا تَقْتِيلاً؛ اگر منافقين و آنان كه در دلهايشان بيمارى است، و (همچنين) آنها كه اخبار دروغ و شايعات بى اساس در مدينه پخش می كنند، دست از كار خود برندارند تو را بر ضد آنان میشورانيم؛ سپس جز مدت كوتاهى نمىتوانند در كنار تو در اين شهر بمانند. * و از همه جا طرد میشوند، و هر جا يافته شوند گرفته خواهند شد و به قتل خواهند رسيد.» (احزاب: 62-60)
🔰 آقای قوه قضاییه! شمایی که مسئول اجرای احکام خداوند در حکومت اسلامی هستی و باید تهدیدات خداوند را عملی کنی، با این مرجفون و وحشی های خوش خط و خالِ فضای مجازی و نمایندگان و سخنگویان رسمیِ سفارتخانه های دشمن چگونه برخورد خواهی کرد؟
@basaer_fi
🔸 "... تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ؛ ﺗﺎ ﺩﺷﻤﻦ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺩﺷﻤﻦ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ را بترسانید..."(انفال: ۶۰)
#حزب_الله
@basaer_fi
✍️ چرا «آزادسازی خرمشهر» یک نقطه عطف تاریخی برای ملت ایران بود؟/ تفاوت یاران خمینی(ره) با قوم موسی(ع) چه بود؟
شبیر فیروزیان
🔰قرآن کریم در آیات مهمی در شرح حال قوم بنی اسرائیل، به ماجرای نافرمانی شان از دستور حضرت موسی(ع) برای ورود به سرزمین مقدس (که احتمالاً منظور بیت المقدس فعلی است) اشاره می فرماید:
🔸«يا قَوْمِ ادْخُلُوا الْأَرْضَ الْمُقَدَّسَةَ الَّتِي كَتَبَ اللَّهُ لَكُمْ وَ لا تَرْتَدُّوا عَلى أَدْبارِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرِينَ * قالُوا يا مُوسى إِنَّ فِيها قَوْماً جَبَّارِينَ وَ إِنَّا لَنْ نَدْخُلَها حَتَّى يَخْرُجُوا مِنْها فَإِنْ يَخْرُجُوا مِنْها فَإِنَّا داخِلُونَ؛ اى قوم! به سرزمين مقدسى كه خداوند براى شما مقرر داشته وارد شويد و به پشت سر خود باز نگرديد (و عقب نشينى نكنيد) كه زيانكار خواهيد شد. * گفتند اى موسى در آن (سرزمين) جمعيتى ستمگرند و ما هرگز وارد آن نمى شويم تا آنها خارج شوند؛ اگر آنها از آن خارج شوند، ما وارد خواهيم شد!» (مائده: 22-21)
وقتی سخنان حضرت موسی(ع) در آنان تأثیری نداشت، دو مرد الهی با آنان سخن گفتند و گفتند اگر بر خدا توکّل کنید، همینکه داخل شهر شوید، پیروز خواهید شد:
🔸 «قالَ رَجُلانِ مِنَ الَّذِينَ يَخافُونَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمَا ادْخُلُوا عَلَيْهِمُ الْبابَ فَإِذا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غالِبُونَ وَ عَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ؛ دو نفر از مردانى كه از خدا مى ترسيدند و خداوند به آنها نعمت (عقل و ايمان و شهامت) داده بود گفتند شما وارد دروازه شهر آنان شويد؛هنگامى كه وارد شديد، پيروز خواهيد شد و بر خدا توكل كنيد اگر ايمان داريد.» (مائده: 23)
ولی باز هم این سخنان در آنها تأثیری نداشت و با بی ادبی به حضرت موسی(ع) گفتند:
🔸«قالُوا يا مُوسى إِنَّا لَنْ نَدْخُلَها أَبَداً ما دامُوا فِيها فَاذْهَبْ أَنْتَ وَ رَبُّكَ فَقاتِلا إِنَّا هاهُنا قاعِدُونَ؛ (بنى اسرائيل) گفتند اى موسى تا آنها در آنجا هستند ما هرگز وارد آن نخواهيم شد، تو و پروردگارت برويد و (با آنان) بجنگید، ما همين جا نشسته ايم!» (مائده: 24)
🔰 امّا در ماجرای فتح خرمشهر، ماجرا فرق می کرد. وقتی امام(ره) به یارانش فرمود: «ادْخُلُوا عَلَيْهِمُ الْبابَ فَإِذا دَخَلْتُمُوهُ فَإِنَّكُمْ غالِبُونَ وَ عَلَى اللَّهِ فَتَوَكَّلُوا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»، آنان برخلاف بنی اسرائیل، به سخن امام(ره) عمل کردند و پیروز شدند.
با اینکه امام(ره) پیامبر خدا نبود، بلکه همچون آن دو مرد الهی که با قوم موسی(ع) سخن گفتند، یکی از اولیاء الهی بود.
🔰 اگر آن روز یاران و سپاهیان امام(ره) به سخن و فرمان امام توجه نمی کردند، اکنون ایران اسلامی ما در شرایط بسیار ناگوار و خسارت باری به سر می برد؛ همچنانیکه بنی اسرائیل نیز پس از آن قعود و نافرمانی، تا 40 سال سرگردان و آواره بیابان ها شدند و موسی(ع) نیز قبلاً به آنها این هشدار را داده بود: «لا تَرْتَدُّوا عَلى أَدْبارِكُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرِينَ؛ عقب نشينى و فرار نكنيد كه زيانكار خواهيد شد.»
از این جهت، فتح خرمشهر یک نقطه عطف بسیار مهم تاریخی محسوب می شود.
🔰مقایسه این دو ماجرا این نکته را به ما گوشزد می کند که تنها راه «پیروزی» بر دشمنان و به دست آوردن «امنیت» و «پیشرفت»، «مقاومت» و «جهاد» است و بس! وگرنه با «تنبلی» و «قعود» و «سازش»، هیچ امنیتی تضمین نخواهد شد و هیچ پیشرفتی به دست نخواهد آمد.
@basaer_fi
✍️ آقای حداد! دستور قرآن در مواجهه با "فتنه گران" و "فاسقان سیاسی"، "رویگردانی" و "اعراض" است، نه "دست دادن" و "لبخند زدن"!
شبیر فیروزیان
روز گذشته تصویری از لبخند و احوالپرسی و دست دادن آقای دکتر حداد عادل با «باغی انقلاب» (محمد خاتمی) منتشر شد. در این زمینه نکاتی برگرفته از آیات قرآن کریم مطرح خواهم کرد.
1️⃣ «سید محمد خاتمی» به تصریح رهبر انقلاب، «باغی بر انقلاب» است و هنوز بابت رفتارهای ضد انقلابی اش در فتنه 88، عذرخواهی و توبه نکرده. او بی تردید مصداق آیاتی از قرآن کریم است که بر کسانی که حق و حقیقت را از مردم «کتمان» می کنند «لعنت» می فرستد و «پذیرش توبه» آنان را مشروط بر «اصلاح عملی» و «تبیین علنی» می داند: (بقره: 160-159)
سید محمد خاتمی و سایر دوستان فتنه گرش، هیچگاه توبه متناسب با گناه بزرگ فتنه ۸۸ انجام نداند و تا زمانیکه بر این حالت باقی بمانند، مصداق این آیه شریفه خواهند بود:
🔸«إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِناتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذابُ جَهَنَّمَ وَ لَهُمْ عَذابُ الْحَرِيقِ؛ كسانى كه مردان و زنان با ايمان را دچار فتنه کردند و سپس توبه نکردند، عذاب دوزخ براى آنان است، و عذاب آتش سوزان.» (بروج: 10)
2️⃣ بی تردید گناه تحریم های فلج کننده بعد از فتنه88، گناه زندگی های از هم پاشیده، گناه خونهای ریخته شده در فتننه88، گناه تغییر باور و بی اعتمادی بخشی از مردم نسبت به نظام اسلامی و بسیاری موارد دیگر، بر عهده سید محمد خاتمی و سایر دوستان فتنه گر اوست.
البته فتنه 88 و عواقب اقتصادی، سیاسی و فرهنگیِ آن، تنها بخشی از کارنامه سیاه سید محمد خاتمی است. 8 سال ریاست جمهوری خسارت بار او، حمایت تمام قدش از حسن روحانی و سیاستهای فاجعه آفرین او از سال 92 تا 1400 و حمایت از اغتشاش های خیابانی سال 1401، گناهان نابخشودنی دیگر اوست.
این حجم از گناه و فتنه انگیزی، طبیعتاً باید در هر "انسان انقلابی"، موجی از «نفرت» و «کینه مقدّس» ایجاد نماید. نفرت و کینه ای که در "رفتارهای ظاهری" او نیز ظهور و بروز یابد؛ حتی در «مواجهات دفعی» و "از قبل برنامه ریزی نشده".
آقای حداد! نمی شود هم از رهبرانقلاب حمایت کنید و اظهار علاقه کنید و هم با مسببان فتنه ای که رهبر انقلاب آن را «خط قرمز نظام» دانستند، خوش و بش کنید:
🔸«لا تَجِدُ قَوْماً يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الْآخِرِ يُوادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ؛ هيچ قومى را كه ايمان به خدا و روز قيامت دارد نمى يابى كه با دشمنان خدا و رسولش دوستى كنند.» (مجادله: 22)
3️⃣ قرآن کریم درباره چگونگی مواجهه با منافقان، بیماردلان و فتنه گرانی که از دستورات رسول خدا(ص) تخلف می ورزیدند و به شدت نیازمند تأیید مؤمنین انقلابی بودند، می فرماید:
🔸«سَيَحْلِفُونَ بِاللَّهِ لَكُمْ إِذَا انْقَلَبْتُمْ إِلَيْهِمْ لِتُعْرِضُوا عَنْهُمْ فَأَعْرِضُوا عَنْهُمْ إِنَّهُمْ رِجْسٌ وَ مَأْواهُمْ جَهَنَّمُ جَزاءً بِما كانُوا يَكْسِبُونَ؛ هنگامى كه به سوى آنان بازگرديد براى شما سوگند ياد مى كنند كه از (گناه) آنان صرف نظر كنيد؛ پس شما از آنان روی برگردانید؛ چرا كه آنها پليدند و جايگاهشان دوزخ است، به كيفر اعمالى كه انجام مى دادند.» (توبه: 95)
و سپس زمانی که احتمال داده می شود برخی مؤمنان انقلابی به این دستور خداوند عمل نکنند و احیاناً «روی خوش» به منافقان و فتنه گران نشان دهند، مجدداً در آیه بعد می فرماید:
🔸«يَحْلِفُونَ لَكُمْ لِتَرْضَوْاعَنْهُم فَإِنْ تَرْضَوْاعَنْهُمْ فَإِنَّ اللَّهَ لايَرْضى عَنِ الْقَوْمِ الْفاسِقِينَ؛ با سوگند از شما مىخواهند كه از ايشان راضى شويد، اگر شما از آنها راضى شويد، خداوند از جمعيت فاسقان راضى نخواهد شد.» (توبه: 96)
4️⃣ آقای حداد! شما باید مطابق دستور قرآن، از آن «فتنه گرِ پلیدِ ظاهرالصلاح» و (به تعبیر رهبر انقلاب،) «نانجیب»، که برای تأیید گرفتن از امثال شما گدایی میکند، روی می گرداندید (فَأَعْرِضوا عَنهُم إِنَّهُم رِجْسٌ) و باید رفتارتان بگونه ای می بود که «احساس رضایت» از یک «فاسق سیاسی» را القاء نکند (فَإِنْ تَرضَوْاعَنهُم فَإِنَّ اللَّهَ لايَرْضى عَنِ الْقَوْمِ الْفاسِقين).
آقای دکتر! متأسفانه باید گفت درجه تولّی و تبرّی قلبی تان نسبت به منافقان و فتنه گرانی که انبوهی از خسارات مادی و معنوی را به مردم و نظام اسلامی تحمیل کردند، با دستورات قرآنی و دینی تنظیم نیست. از میزان خوشحالی دشمنان انقلاب از این رفتار شما می توان به میزان زشتی و قبح آن پی برد. کمترین تبعات این رفتار غلط، «قبح شکنی» از فتنه انگیزی و «الگوگیری» برخی دیگر از خواص سیاسی از این رفتار است.
@basaer_fi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
رهبر انقلاب:
«در موضوع جناحبندیهای سیاسی، همواره تأکید بر رفاقت و اُنس با یکدیگر است، اما در برخی موارد هم مسأله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل، رعایت شوند. مسألهی فتنه و فتنهگران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است.»
(بیانات در دیدار دولت، ۱۳۹۳/۶/۵).
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
⚠️ #اسلام_انقلابی که او مردم را به آن دعوت می کرد، برخلاف نسخه های التقاطی و جعلیِ اسلام، اسلام "حیات بخش" بود.
او این آیه را به معنای واقعی کلمه برای مسلمانان ایران و همه جهان تحقق بخشید:
🔸"يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ؛ ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ! ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺵ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﻘﺎﻳﻘﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ #ﺣﻴﺎﺕ ﻣﻰ ﺑﺨﺸﺪ ﺩﻋﻮﺕ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ،(دعوت او را) ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻛﻨﻴﺪ."(انفال:۲۴)
⚠️ او مظهر اسم "محیی" خداوند بود. ما حیات معنوی مان را مدیون خمینی(ره) هستیم...
@basaer_fi
🔰امام(ره)، به معنای واقعی کلمه "آیت الله" و آیه ای از آیات الهی بر روی زمین بود؛ و خداوند پس از وفات ایشان، آیه ای دیگر از آیاتش را به ملت ایران هدیه کرد:
🔸«ما نَنْسَخْ مِنْ آيَةٍ أَوْ نُنْسِها نَأْتِ بِخَيْرٍ مِنْها أَوْ مِثْلِهاٌ؛ هر آیه اى از آیات خود را از میان برداریم، بهتر از آن يا همانند آن را مى آوريم.» (بقره: 106)
@basaer_fi
🔰 آقای #ظریف اخیراً در گفت و گویی یکسویه، از برنامه اش برای دیدار با ترامپ در دوران وزارت خارجه اش گفت.
با توجه به شناختی که آمریکایی ها از روحیه انفعالیِ ظریف دارند و با توجه به نیاز و علاقه آمریکایی ها به تحقیر ایران بخصوص در آن مقطع زمانی، درصورتی که این ملاقات اتفاق می افتاد، احتمالاً باید منتظر صحنه ذلیلانه دیگری شبیه صحنه دیدار رییس جمهور صربستان با ترامپ می بودیم👆
🔸پی نوشت:
شیطان همواره کسانی که ولایتش را بپذیرند، تحقیر می کند:
«وَ كانَ الشَّيْطانُ لِلْإِنْسانِ خَذُولاً؛ و #شيطان هميشه تحقیركننده انسان بوده است.» (فرقان: 29)
#دیپلماسی_التماسی
✍ شبیر فیروزیان
@basaer_fi