eitaa logo
تبریزیم
664 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.1هزار ویدیو
19 فایل
آذربایجان شرقی و غربی اردبیل زنجان و.... حامی اقتصاد مقاوم تر محیط سالم تر با باغ مزرعه مرتع قرآنی روایی https://eitaa.com/basamarazari ارتباط با ادمین @matilaaa گروه نجات آذربایجان شرقی وغربی و زنجان👇 https://eitaa.com/joinchat/435683506C9bdef273be
مشاهده در ایتا
دانلود
تولید نهال بلوط توسط خانم علیزاده انشالله که بتونیم این نهال هارو تو عینالی بکاریم https://eitaa.com/basamarazari
زغال اخته یا زغال (نام علمی: Cornus mas) درختچه بلند یا درخت کوچک برگریز (خزان‌کننده) از خانوادهٔ گیاهان گلدار دولپه‌ای و تیرهٔ زغال‌اخته‌ایان است که درخت آن در ایران به بلندی ۲ تا ۳ متر و قطر ۱۵ تا ۱۹ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه بومی ایران است و میوهٔ آن نیز زغال‌اخته یا زغال نامیده می‌شود. در ایران این درخت بیشتر در الموت غربی (قزوین) و در ارسباران (کلیبر، هوراند، خدافرین، کلالق، خانه خسرو، قلعه دره سی، جانانلو، مردانقم و روستای چایکندی و سایر مناطق ارسباران می روید. میوه زغال‌اخته ترش مزه است. از میوهٔ رسیدهٔ این گیاه کمپوت و مربا تولید کرده یا به صورت خشکبار مانند آلبالوی خشک مصرف میشود موارد مصرف این محصول به‌صورت تازه خوری و بخش عمده آن از طریق خشک‌کردن خارج فصل به بازار عرضه می‌شود. عملیات برداشت محصول زغال‌اخته از اواسط مردادماه آغاز و تا پایان شهریور ادامه می یابد. زغال‌اخته به صورت درخت‌ یا درختچه در کنار جریان آب و یا در بیشه‌ها می‌روید و از گروه گیاهان گل‌دار گلبرگ جدا محسوب می‌شود.میوه آن به شکل بیضی و به اندازه آلبالوی درشت است و طعم ترش و شیرینی دارد. زغال اخته به صورت خشک، مربا، کنسرو، ترشی، آب میوه، سس، نکتار، ژله، مارمالاد، سرکه، لواشک و قرص‌های آنتی اکسیدان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این میوه حاوی مقادیر زیادی آهن ، کلسیم ، اسید فولیک ، ویتامین های E , B۱ , B۲ , C و فلاوونوئیدها است. ✅ زغال اخته يک سوپر ماده مغذی برای مغز محسوب ميشود 👈 مشكلات مغزی ناشي از افزايش سن مثل آلزايمر و زوال عقل را تا كاهش ميدهد. 👈 اين ميوه ظرفيتهای يادگيری و مهارتهای حركتی را افزايش می ‌دهد. ✅مصرف آب زغال اخته از بهترین روش های طبیعی برای سم زدایی و درمان مشکلات مثانه است ! این میوه حاوی میزان زیادی ویتامین ث، آنتی اکسیدان و فیبرهایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای سرماخوردگی و رقیق کردن خون مفید است. https://eitaa.com/basamarazari
✳️ترشی زغال اخته یکی از انواع ترشی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است که با استفاده از زغال اخته تهیه می شود زغال اخته یک میوه بسیار پر خاصیت است که بومی غرب آسیا و جنوب اروپا می باشد اما زغال اخته به دلیل طعم ترشی که دارد بسیار محبوب است و زغال اخته به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین ها بسیار مفید می باشد و تاثیر زیادی در سلامت و بهبود قلب دارد زیرا پلی فنول دارد که باعث کاهش کلسترول بد خون می شود و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد همچنین برای کبد چرب و رفع کم خونی و دستگاه گوارش نیز مفید است
مربای زغال اخته زغال اخته:یک کیلو شکر:800 گرم آبلیمو:یک قاشق غذا خوری وانیل:یک قاشق چایخوری زغال اخته را ابتدا باید خوب بشویید و کنار بگذارید تا آبش گفته شود و خشک شود. این مربا با هسته درست میشود و باید زغال اخته ها را ترجیحا در یک قابلمه لعابی بریزید و لابه لای آن شکر بریزید و بگذارید داخل یخچال تا به مدت 10 ساعت استراحت کند . اگر میوه زغال اخته سفت بود از شکر بیشتری استفاده کنید. بعد از اینکه میوه ها آب انداخت و شکرش حل شد آن را روی حرارت ملایم قرار میدهم تا کم کم بپزد و قوام بیاید. روی مربا هنگام پختن کف میکند که باید این کف با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود. وقتی مربا به غلظت لازم رسید آن ا از روی حرارت بردارید و بعد از خاموش کردن وانیل و آبلیمو را داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خنک شود.
عزیز دوسلار اخشامیز خیر اولسون عزیزلر لینکمیزی پایلاشین حمایت ائلین تا کانالمیز گئدسین یوخاری بیزدع ایشیمیزی بونان دا یاخجی ادامه وئراخ🙏🌹🌹 محیط زیست سوینلر سیزین حمایتیزینن، پایلاشماغیزینان پارلیا بیلوخ🙏❤️ لینکمیزی پایلاشین👇👇👇 https://eitaa.com/basamarazari