فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
همزمان با لحظه تحویل سال۱۴۰۰
همه باهم
🤲 قرائت دعای فرج امام زمان(عج)
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
پنجگانه تحقق «تولید، پشتیبانیها، مانع زداییها»
🔸نقشه راه را شعاری نکنیم
🔹۱۴۰۰ را با امید و ایمان مضاعف آغاز کرده ایم، آغازی که به رسم هر سال با ترسیم نقشه راه برای یکسال پیش رو توسط سکاندار کشور، همراه شده است.
🔹نکته مهم در فهم این نامگذاری ها، درک تفاوت میان ترسیم افقِ مبتنی بر شناسایی مسأله اصلی کشور و اعلام آن، و تقلیل نقشه راه به شعار، است.
🔹امسال و در شرایط کنونی کشور، به نظر می رسد توجه به چند نکته در تحقق این نقشه راه دارای اهمیت است و باید مصداق این مصرع شعر شویم که ز عمل کار برآید:
۱: نهادها، سازمان ها و دستگاهها به جای چاپ بنر، نصب بیلبورد و برگزاری همایش و توجه نمادین به این مقوله، برنامه اجرایی خود را برای تحقق «تولید، پشتیبانی و مانع زدایی» با همان سرعتِ چاپ بنر و برگزاری همایش، ارائه دهند.
۲: نهادهای ناظر بر تحقق برنامه ها و قوانین نظارت داشته باشند. برخی از موانع در نبود ناظران ایجاد می شوند و مجال ریشه دار شدن پیدا میکنند.
۳: رسانه ها بیش از همیشه بازوی تحقق این نقشه راه هستند. رسانه در بعد تولید باید در برآیندِ فعالیت، امید به رونق و امنیت در این بخش را تقویت کرده و ضمن ایفای نقش پشتیبانی از برنامه ها نزد افکار عمومی و با پیوست دقیق، موانع را تشریح، مانع تراشان را معرفی و تسهیل کنندگان را تشویق کنند. در عصر حاضر هیچ برنامه و نقشه راهی بدون پیوست رسانهایِ مبتنی بر مطالبه گری و شفافیت در اطلاع رسانی، قابلیت موفقیت در تحقق را ندارد. این پیوست، باید با محوریت مطالبه گری جدی با رویکرد حفظ منافع ملی و نفع رسانی به مردم همراه باشد.
۴: تحقق نقشه راه ۱۴۰۰ به مدیرانی نیاز دارد که مقطعی، حزبی، جریانی و محدود به مسائل ننگرند و نگاهی افق گشا داشته باشند؛ مدیرانی که قوانین پشتیبانی کننده از تولید وضع کرده، موانع را برطرف کنند و مجریانی که با نگاه و #باور_توان_داخلی، تمام عزم خود را برای تحقق این مهم به کار گیرند.
۵: نقش مردم در این مسیر بسیار دارای اهمیت است. مردم امروز از دو منظر می توانند در تحقق این نقشه راه ایفای نقش کنند. شرایط مطالبه و نظارت بر تحقق وعده ها با استفاده از ابزارهای نوین امروز بیش از هر زمانی فراهم است. در گام مهمتر، توجه به تولید داخل میتواند ضمن حمایت و پشتیبانی از تولید، در نهایت منجر به رفع موانع نیز شود که تجربه نشان داده، نقص ها از این مسیر رفع شده است.
🔴این پنجگانه اولیات و بدیهیات تحقق یک نقشه راه در گام نخست هستند که در گام های بعد، با پیوند نظرات نخبگانی، به یکسال محدود نشده و به عنوان قطعه مهمی از پازل پیشرفت و تحقق ایران_قوی همواره مورد توجه قرار گرفته و به فرهنگ تبدیل خواهد شد.
✍ معصومه نصیری
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
چرا هر سال رهبر انقلاب
نام گذاری سال می کنند؟
این کار چه فایده ای دارد؟
🔻هدف اصلی مقام معظم رهبری از نامگذاری سال جهت دهی برنامه ها و کمک به دولت ها برای تعیین اولویت هاست . برای مثال چند سال است که ایشان می فرمایند : مشکل اساسی کشور مشکل اقتصادیست
🔹 رهبری در پیام نوروزی سال ۹۹ تأکید کردند: مدیریت نارسا در زمینه مسائل اقتصادی باید در سال جدید جبران شود
. برنامه ها باید به ثمر بنشیند.
اولویت جدی کشور اقتصاد است. ..کلید این مشکل توسعه تولید ملیست.
🔸این نامگذاری از طرف دیگر دقیقا جواب شبهه کسانی است که می گویند چرا رهبری در مسایل ورود نمی کنند؟! اتفاقا مقام معظم رهبری بر خلاف بسیاری از منتقدین که فقط انتقاد می کنند و راه کاری برای حل مشکل ارا ئه نمی دهند ، ایشان با بیان راهکارهایی راه را برای دولتمردان ترسیم می نمایند.
🔹حال در هر سال این دولتمردان هستند که میزان تقلید خود را به این راهکارها ابراز می کنند. و در آخر ما باید با مطالبه گری خود تحقق این شعارها را از دولتمردان و مسئولان خواستار باشیم.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
نگاهی به نام گذاری سالهای اخیر
🔺 این نامگذاری ها توسط رهبر معظم انقلاب، نشون میده جناب روحانی در بحث تولید، به شدت کم کاری کرده و در مواردی تولید رو تا مرز نابودی هم برده!
🔸۱۳۹۵: اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل
🔸۱۳۹۶: اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال
🔸۱۳۹۷: حمایت از کالای ایرانی
🔸١٣٩٨: رونق تولید
🔸۱۳۹۹: جهش تولید
🔸۱۴۰۰: تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155