✋
موافق و مخالف خاندوزی، وزیر پیشنهادی اقتصاد
1️⃣ معصومه پاشایی، موافق:
برخورداری از تجربه سیاستگذاری در مرکز پژوهشهای مجلس، پیوند گسترده با مجلس و جامعه دانشگاهی و جوان بودن، انقلابی بودن و فسادستیزی از جمله ویژگیهای آقای خاندوزی است.
2️⃣ محمدرضا پورابراهیمی، موافق:
ما با آقای خاندوزی در چند حوزه به توافق رسیدیم که با هماهنگی هم این مسائل را دنبال کنیم. نخستین حوزه مربوط به مأموریتهای نظارتی مجلس است که با حضور ایشان در وزارت اقتصاد انتظارات را پیگیری خواهیم کرد.
3️⃣ ابراهیم عزیزی، موافق:
آقای خاندوزی از دل مجلس است و رویکرد مطالبه گری دارد که مایه امید است، گفت: خاندوزی جوان، انقلابی، ولایی با رویکرد جهادی، سرباز رهبری و فسادستیز با رویکرد حق طلبی و عدالت خواهی و این همان رویکرد در طراز نیروی جوان انقلابی است و البته از دانش کافی و تجربه کافی و لازم را دارد.
4️⃣ محمود عباسزاده مشکینی، مخالف:
آقای خاندوزی! بنده برنامه شما را دو بار مرور کردم اما به مسائل حیاتی و استراتژیژیک اشاره کمرنگ و ملایم شده است. در برنامه وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی به بحث سرمایهگذاری خارجی، رفع موانع اقتصادی، سیاسی، بروکراسی، حقوقی، بین بخشی و ...اشاره ضعیفی شده است. البته شاید وقت کم بوده است!
5️⃣ مهرداد ویسکرمی، مخالف:
راه نجات کشور در اقتصاد مقاومتی است بنده در تالیفات و مقالات ایشان این شاه کلید را کمرنگ دیدهام. آیا آقای خاندوزی این نظر را قبول دارند که نقطه لیبرال دموکراتیک اقتصاد برای کشور ما مشکلگشا نیست؟ چه راهکاری برای این مشکل وجود دارد؟
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
افغانستان،گورستان امپراطوریها
🔺بررسی تعداد کشته های نظامیان خارجی در افغانستان
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
مراقب حرفزدنت باش!
🔺واکنش خطیبزاده به اظهارات پامپئو درباره شهید سلیمانی:
🔹مراقب حرف زدنت باش!
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
یک نکته از سواد رسانهای
🔹زاویه دید آدمها شاید متفاوت باشد
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
اینترنت چیست؟
🔺اینترنت نام شبکه ای است که در آن میلیونها کامپیوتر از سراسر جهان به هم متصل شده اند. این کامپیوترها یا برای شرکت های بزرگ می باشند که تنها برنامه نویسان قادربه ارتباط با آنها هستند یا اینکه از جمله کامپیوترهایی هستند که در خانه مورد استفاده قرار می گیرند.
🔹از اینترنت برای ارتباط و تبادل اطلاعات در فرم های مختلف استفاده می شود. با استفاده از Email می توانید نامه ها و انواع مختلف فایل ها را به کاربر دیگری بفرستید. در Froum ها افراد مختلف در مورد موضوع یا موضوعات خاصی بحث می کنند.با استفاده از Chat میتوان همانند تلفن نوشتاری با افراد دیگر ارتباط بر قرار کرد .
🔹علاوه بر این در این شبکه میتوانید به خرید کتاب یا پیدا کردن کار نیز مبادرت ورزید. در طی سفر خود در دنیای وب ممکن است با چیزهایی مفید یا غیر مفید برخورد کنید.
🔻 شروع کار اینترنت چگونه بود؟
🔹در اواخر دهه شصت و در جریان جنگ سرد ، دولت ایالات متحده تصمیم گرفت که راهی را ابداع کند که از طریق آن در هنگام حملات اتمی ، خطوط ارتباطی باز باشند. در گذشته برای انجام این کار یک مرکز کنترل وجود داشت که وظیفه انتقال پیام ها را بر عهده داشت . اگر یکی از این مراکز مورد بمباران قرار می گرفت تمامی شبکه ها از کار می افتاد. در نتیجه اداره تحقیقات روی پروژه های پیشرفته (ARPA) تصمیم به ایجاد یک شبکه کامپیوتری بدون مرکز کنترل گرفت و در اوایل دهه نود شبکه ARPA تبدیل به اینترنت شد.
✍ تبیان
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
رسانههای اجتماعی، افراد را عصبانی بار می آورند
🔺پژوهشگران دانشگاه ییل دریافتند اعضای گروههای سیاسی افراطی بیشتر از اعضای گروههای میانهرو، عصبانیت خود را بروز میدهند.
🔹پژوهشگران دانشگاه ییل دریافتهاند که تعداد بالای «لایک» (پسندیدن) و «بازنشر» پستها در رسانههای اجتماعی افراد را تشویق میکند از نظر اخلاقی عصبانی باشند.
🔹ویلیام بردی، پژوهشگر پسادکترا دانشکده روانشناسی دانشگاه ییل که با مالی کراکت، استادیار روانشناسی، روی این پژوهش کار کرده است، گفت: «تشویقها در رسانههای اجتماعی باعث شده است، لحن مکالمات سیاسی ما در فضای مجازی تغییر کند.»
🔹پژوهشگران میزان عبارات غیراخلاقی هنگام عصبانیت کاربران توییتر در بحث و جدلهایشان درباره زندگی واقعی را اندازه گرفتند و به این نتیجه رسیدند که الگوریتمها و شاخصهای مشارکت کاربران را تشویق میکند به این رفتار خود ادامه دهند که میتواند هم برای مقاصد مثبت و هم منفی استفاده شود.
🔹آقای بردی گفت: «این اولین مدرک است که نشان میدهد برخی از افراد در طول زمان به دلیل تشویقهایی که از طراحی ابتدایی رسانههای اجتماعی دریافت میکنند، یاد میگیرند عصبانیت و خشم خود را بیشتر ابراز کنند.»
🔹پژوهشگران ۱۲.۷ میلیون توییت از هفت هزار و ۳۳۱ کاربر را زیر نظر گرفتند و با استفاده از نرمافزار هوش مصنوعی بررسی کردند که آیا کاربران با گذر زمان عصبانیتر میشوند؟ آنها دریافتند کاربرانی که به علت اعلام نظر عصبانیتآمیز خود واکنشی از دیگران دریافت میکردند، بیشتر احتمال داشت در پستهای بعدی خود عصبانیتر ظاهر شوند.
🔹آنها همچنین دریافتند اعضای گروههای سیاسی افراطی بیش از اعضای گروههای میانهرو اظهار عصبانیت میکنند، اما افراد متعلق به گروههای میانهرو بیشتر تحت تاثیر پاداش مشارکت در رسانههای اجتماعی قرار میگرفتند.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
امضاهای طلایی را حذف میکنم
🔸حوزه مسکن، پاشنهآشیل کشور است
🔺 قاسمی، وزیر پیشنهادی راه:
🔹با دیپلماسی اقتصادی آشنا هستم؛ با بسیاری از سران کشورهای بزرگ دنیا مذاکره کردهام.
🔹برای ایجاد تحول یک اقدام ملی و شجاعانه لازم است؛ از تمام ظرفیتهای بخش خصوصی استفاده میکنیم.
🔹حوزه مسکن پاشنه آشیل کشور است؛ برای ساخت مسکن از بیش از ۱ میلیون هکتار زمین دولتی استفاده میکنیم.
🔹باید ۳۲ هزار کیلومتر جاده در مناطق روستایی بسازیم تا مشکل روستاها حل شود.
🔹باید در دولت شورای عالی مسکن تشکیل شود تا همه دولت در ساخت مسکن سهم داشته باشند.
🔹حذف امضاهای طلایی را در وزارتخانه انجام خواهیم داد؛ کیفیت ساخت مسکن و راه در کشور بسیار پایین است.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
1_888465618.mp3
5.04M
🕋 اذان مغرب
🔸به وقت تهران
🎤با صدای زنده یاد
رحیم مؤذن زاده
🤲 اللهم عجل لولیک الفرج