✋
وحشت صهیونیست ها از توئیت حساب کاربری نزدیک به سپاه پاسداران
🔺جروزالم پست روزنامه معروف صهیونیستی پس از توئیت حساب کاربری نزدیک به سپاه پاسداران نوشت :
🔹 حساب توئیتری که توسط سپاه پاسداران اداره میشود، روز جمعه تهدید کرد که تاسیسات دیمونا در صحرای نقب را منفجر خواهد کرد.
🔹برخی از سرمایه داران و لابیگران آمریکایی_صهیونیستی پس از این توئیت از توئیتر در خواست حذف این حساب را داشتند.
🔸این حساب کاربری پیشتر نیز تصاویر جاسوسان و مدیران رده بالای سازمان جاسوسی انگلیس ( MI۶) را منتشر کرده بود.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
خبرهای داغ
1⃣ تاریخ سفر رئیسی به روسیه مشخص شد
علی بهادری جهرمی - سخنگوى دولت در نشست خبری: ولاديمير پوتین رئیس جمهور روسیه از رئیسی دعوت کرده تا به روسیه برود. اوایل سال آتی میلادی رئیس جمهور به روسیه می رود.
2⃣ زن هتاک به لباس مقدس روحانیت در قم دستگیر شد
پس از پیگیری از مراجع مرتبط، زن هتک کننده به لباس مقدس روحانیت دستگیر می شود و پس از تفهیم اتهام با قید وثیقه آزاد می گردد و برای روند قانونی به دادگاه معرفی میشود. یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار روزگارپرس در قم در این زمینه، اظهار داشت: زن هتاک به لباس روحانیت در قم بازداشت شد و پس از تفهیم اتهام، با قید وثیقه آزاد گردید و هم اکنون پس از طی مراحل قضایی با اخذ اظهارات شهود و آخرین دفاعیات متهم، در مرحله صدور حکم نهایی در دادگاه می باشد. وی خاطر نشان کرد: تحقیق در مورد مسائلی که باعث شد چنین اتفاق بدی بیفتد در دست بررسی است ولی به هر علتی باشد، باعث نمیشود که شخصی به خود اجازه دهد به لباس روحانیت جسارت و بی حرمتی کند.
3⃣ ادعای جدید اصلاحطلبان
حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران در اظهاراتی مدعی شده است که دولت سیزدهم نهتنها نقش خاصی در واردات واکسن در کشور نداشته، بلکه با بیاعتنایی به دستاوردهای دولت روحانی، مانع احیای برجام شده است.
این در حالیست که علی ربیعی سخنگوی دولت روحانی در یکی از نشستهای خبری خود در دی ماه ۹۹، بدون کوچکترین اشارهای به حجم و میزان سفارش برای واردات واکسن، تحریمها و عدم پذیرش معاهدات FATF را علت عدم واردات واکسن کرونا و سرعت پایین واکسیناسیون در کشور عنوان کرده بود. همچنین ادعای مرعشی درباره نهایی شدن مفاد توافق احیای برجام در دولت قبل در حالی است که اظهارات مقامات ایران و آمریکا پس از پایان آخرین دور مذاکرات وین در دولت دوازدهم، بیش از هر چیز بیانگر وجود اختلافات قابل توجهی در مواضع دو طرف بوده است.
4⃣ برگزاری دور تازه مذاکرات ایران و عربستان نزدیک است؟!
یک مقام عراقی بلندپایه در بغداد که نخواسته نامش فاش شود به پایگاه «العربی الجدید» گفته: تحرکات گسترده در دفتر نخستوزیر عراق برای برگزاری دور پنجم مذاکرات ایران و عربستان آغاز شده است./شرق
5⃣ قبر به صورت اقساطی هم واگذار می شود
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا: قبرهای بهشت زهرا با نازلترین قیمت در اختیار خانوادههای متوفیان قرار میگیرد. هر شهروندی که به لحظه فوت کند، یک قبر رایگان تحویل میگیرد و دو طبقه دیگر نیز در قطعات روز و قیمت نهایتا پنج میلیون تومان به خانواده متوفی واگذار میشود. یکی دیگر از برنامههای سازمان، واگذاری قبر به صورت اقساطی است. برای مثال اگر فردی در اردیبهشتماه فوت کند خانواده او میتواند تا پایان سال هزینه قبر را به صورت اقساط پرداخت کند.
6⃣ حاج قاسم به ونزوئلا هم رفته بود!
«نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا در مصاحبه اختصاصی با شبکه خبری المیادین لبنان: در سال ۲۰۱۹ و در جریان «جنگ برق» علیه ونزوئلا، ژنرال سلیمانی به ونزوئلا آمد و درباره زمینههای مختلف کهربایی از جمله سیستم برق، صحبت کردیم. هر آنچه با او درباره آن صحبت کردیم، اجرایی شد. انسانی خندهرو و خوشبین به زندگی بود. خدا را شکر میکنم که با او آشنا شدم.
7⃣ رسانه شورای عالی امنیت ملی: چین و روسیه همسو با ایران شدند
نورنیوز، رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی نوشت: چین و روسیه قبلا احساس میکردند که دولت ایران آنها را ابزاری برای بهبود روابط با غرب میداند، حال اما با رفع نگرانیهایشان درباره برنامه هستهای ایران و باور به رویکرد واقعی دولت سیزدهم در همکاری با شرق، با ایفای نقش مثبت در مذاکرات وین بدنبال اثبات «شکست تحریمهای آمریکا» هستند
8⃣ ارتقای جایگاه اقتصاد ایران به رتبه ۱۷ جهان در حالی که تحت شدیدترین تحریمهاست
در آخرین گزارش صندوق بینالمللی پول، ایران با تولید ناخالص ملی (GDP) ۱۰۸۰ میلیارد دلار، بالاتر از همه کشورهای منطقه از جمله ترکیه و عربستان و ۳۹ کشور (از ۴۴ کشور) در اروپا قرار دارد.
9⃣ خالق فرهنگ لغت آریانپور درگذشت
منوچهر آریانپور در سن ۹۲ سالگی در آمریکا درگذشت. او بنیانگذار مدرسه عالی ترجمه بود. آریانپور در سال ۱۳۵۰ به کمک دانشجویان و برخی اساتید همان مدرسه کار تألیف «فرهنگ آریانپور» را آغاز کرد که ثمره آن انواع لغتنامههای فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی است. مرحوم منوچهر آریانپور حق تألیف سالانه کتابهایش و اموال خاندان آریانپور را به دانشگاه کاشان بخشیده است.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
بازسازی روحانی؛ پروژه ناممکن
🔺 دیدار صورتگرفته میان روحانی و رهبر معظم انقلاب، مربوط به یک ماه گذشته است که خبرش بتازگی توسط مهاجری توئیت شد، البته دیدار رهبر انقلاب با روسایجمهور پیشین امر جدیدی نیست و مسبوقبهسابقه بوده است. اما برخی نزدیکان و اطرافیان روحانی و کنشگران اعتدالگرا یا اصلاحطلب تلاش میکنند با انتشار اخبار این دیدارها از آنها استفاده سیاسی کنند.
🔹بهعبارتی حامیان روحانی قصد دارند این دیدار را اتفاقی ویژه در جهت تقدیر از خدمات دولت روحانی در فضای سیاسی کشور جلوه دهند، درحالیکه اگر بنا بود تقدیری صورت بگیرد، در آخرین دیدار هیات دولت دوازدهم با رهبر انقلاب تقدیر صورت میگرفت.
🔸بهنظر میرسد چنین کنشگری و تصورات ذهنی توسط اطرافیان روحانی از یک دیدار مرسوم، بخشی از یک پروژه سیاسی برای بازگشت و بازسازی تیم لاریجانی-روحانی بهمیدان سیاست باشد؛ پروژهای که سرآغاز آن انتشار بخشهایی از خاطرات روحانی در مجله آگاهینو بود، سپس این پروژه در هفته گذشته با انتشار دفاعیه علی لاریجانی خطاب به اعضای شورای نگهبان ادامه پیدا کرد؛
🔻 فارغ از اینکه پروژه سیاسی حامیان روحانی تا چه میزان موفقیتآمیز بوده است، بهنظر میرسد رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم برای بازگشت به جریان سیاسی کشور با محدودیتهای زیادی ازجمله محدودیتهایی درون حاکمیت و در حیطه فضای اجتماعی روبهرو خواهد بود:
🔸 اصلاحطلبان سعی دارند چسبندگی بین خود و روحانی را انکار کنند تا بتوانند با بازیابی سرمایه اجتماعی ازدسترفته خود موقعیتی مناسب برای بازگشتشان به عرصه قدرت فراهم کنند؛ اما حضور منفعلانه آنها در انتخابات98 مجلس، شورای شهر و ریاستجمهوری در سال 1400 نشاندهنده این است که حداقل خود آنها نتوانستهاند این چسبندگی را انکار کنند.
🔹 علاوهبر تورم و شکافطبقاتی عوامل دیگری نیز در تشدید ریزش سرمایه اجتماعی دولت موثر بودند. عدمکسب موفقیت ملموس در توافق برجام بهعنوان اصلیترین ایده دولت از طرفی و نیز ناتوانی در مدیریت بحران کرونا از طرف دیگر افکار عمومی را تا حد زیادی نسبت به ایدههای مدیریتی دولت روحانی ناامید کرد.
🔸 کاهش سرمایه اجتماعی روحانی به حدی جدی است که حتی در دو سال پایانی دولت دوازدهم اصلاحطلبان حامی وی از او و دولتش برائت میجستند.
🔹 عدمعضویت روحانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از این پالسهای منفی است. مجمع تشخیص مصلحت نظام معمولا مقصدی بوده است که بهطور مرسوم روسایجمهور بعد از پایان دوران مسئولیتشان یکی از کرسیهای آن را با حکم رهبر انقلاب در اختیار میگرفتند.
🔸 اتفاقی که درمورد هاشمیرفسنجانی و احمدینژاد رخ داد، اما خاتمی خود به اختیار خودش حضور در این مجمع را نپذیرفت. نکته جالب درمورد حسن روحانی اما این است که تاکنون حتی خبری مبنیبر دعوت از وی برای حضور در مجمع تشخیص نیز منتشر نشده است.
🔹 آنان در روند موفقیت و پیروزی پروژهشان، بیش از هر چیز به شکست دولت سیزدهم و ایدههایش در عرصههای اقتصادی، مقبولیت اجتماعی و سیاستخارجی دل بستهاند زیرا درصورت چنین شکستی است که زمینه بازگشت مجدد آنان به بالاترین جایگاههای حاکمیتی فراهم میشود.
✍ فرهیختگان
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155