💠 *🔸 *بسم الله الرحمن الرحیم*🔸 * 💠
🌸🌸
🌸 *السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن* 🌸
💠 *السلام علیک یا امام الرئوف*💠
🌸 *ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ*🌸
💞 *ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ الفرج*💞
♦️ *دعا برای شروع روز*♦️
🔸 *بسم الله الرحمن الرحیم*🔸
🍃 *اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا صَـبـَاحَ الْـاَبـْـــــرَار*
*وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا صَـبَـاحَ الْـاَشَـــــرَار*🍃
🍂 *اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْمـَقـْبـُولـِیـن*
*وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْمـَرْدُودِیــــن*🍂
🌸 *اَلـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْصّـَالـِحـِیـن*
*وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا صَـبَـاحَ الـْطّـَالـِحـِیـن*🌸
🌾 *الـلّـهُـمَ اجـْعَـلْ صَـبَـاحَـنـَا*
*صَـبَـاحَ الـْخـَیْـرِ وَ السَّعـَادَة*
*وَ لـَـا تَــجْــعـَـلْ صَـبـَاحَـنـَا*
*صَـبَـاحَ الـشَّـرِ وَ الْشِّـقـَاوَة*🌾
💓 *امين يا رب العالمین*💓
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
☘
✅ #پرسش_و_پاسخ (۸) | علت سفر الکاظمی به تهران چیست؟
🍃🌹🍃
🔻«الکاظمی» در فاصله یکساله نخستوزیریاش، برای بار دوم به تهران آمد. این امر نشان میدهد که ایران در سیاست خارجی عراق جایگاه ویژهای دارد. در این سفر هیئتهای سیاسی و اقتصادی وی را همراهی میکردند و دستورالعملهای این سفر متمرکز بر ابعاد سیاسی و اقتصادی بود.
🔸 آنچه در این سفر بیش از همه موردتوجه است، تأکید بر گزارههایی همچون مسائل انرژی، میانجیگری بین ایران و عربستان و یک سری روندهای فیمابین همچون حضور برخی گروههای تروریست در شمال عراق است. در بحث انرژی، عراق همچنان به واردات گاز از ایران احتیاج دارد و تأکید دولت عراق نیز بر همین مسئله استوار است. حجم گاز دریافتی عراق از ایران چیزی در حدود ۴۵ تا ۵۰ میلیون مترمکعب در روز است؛ اما مشکل اصلی در این زمینه بحث تحریمهای آمریکاست که علناً بحث انتقال پول را با مشکل مواجه میکند. در بحث برق نیز نزدیک به یکسوم برق عراق توسط ایران تأمین میشود. این مسائل نشان میدهد که عراق همچنان در بحث انرژی خواهان واردات از ایران است.
🔺 با توجه به نزدیک شدن به انتخابات پارلمانی عراق در ۱۸ مهرماه، الکاظمی به دنبال حفظ جایگاه خود در دولت آینده عراق است. در کنار این مسئله، الکاظمی برای فائق شدن بر بسیاری از مشکلات اقتصادی عراق به همراهی ایران نیاز دارد و در این زمینه نیز ایران همواره حسن نیت خود را نشان داده است.
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
💠#ویدئوکست | شهادت غریبانه کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی علیه السلام تسلیت باد.
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🍀
☘
✅ #گزارش_تصویری| وعده #بسیج برای واکسیناسیون شبانه روزی در پایتخت محقق شد
🍃🌹🍃
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🍀
✖️چرا وضعیت دوران امام حسن (ع) از زمان امیرالمومنین (ع) دشوارتر بود؟
▪️رهبرمعظم انقلاب: «وقتی غبار غلیظتر میگردد، میشود دوران امام حسن؛ و شما میبینید که چه اتفاقی افتاد. باز در دوران امیرالمؤمنین، قدری غبار رقیقتر بود؛ کسانی مثل عمار یاسر - آن افشاگر بزرگ دستگاه امیرالمؤمنین - بودند. هرجا حادثهیی اتفاق میافتاد، عمار یاسر و بزرگانی از صحابهی پیامبر بودند که میرفتند حرف میزدند، توجیه میکردند و لااقل برای عدهیی غبارها زدوده میشد؛
▪️اما در دوران امام حسن، همان هم نبود. در دوران #شبهه و در دوران جنگ با #کافر_غیرصریح، جنگ با کسانی که میتوانند شعارها را بر هدفهای خودشان منطبق کنند، بسیار بسیار دشوار است؛ باید هوشیار بود.»
🌐 نشریه عبرت های عاشورایی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
♨ سومین گام حرکت تهران بهسوی شرق
*سید ابراهیم رئیسی در نخستین سفر خارجی خود بهعنوان رئیسجمهور ایران، به دوشنبه پایتخت تاجیکستان سفر خواهد کرد. این سفر بنا به دعوت رسمی دولت تاجیکستان که ریاست دورهای سازمان شانگهای را بر عهده دارد، برای شرکت در اجلاس شانگهای انجام میشود. نشست سالیانه سران دولتهای عضو سازمان همکاری شانگهای قرار است ۲۵ و ۲۶ شهریورماه برگزار شود.
👈 گزاره تحلیلی
1⃣ سازمان همکاری شانگهای یک سازمان میاندولتی در نظام بینالملل است که برای همکاریهای چندجانبه امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تشکیل شده است. این سازمان در سال ۲۰۰۱ توسط رهبران چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان باهدف برقرار کردن موازنه در برابر نفوذ آمریکا و ناتو در منطقه، پایهگذاری شد. چین و روسیه نقش اصلی و تعیینکننده در این سازمان دارند و جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۰۵ عضو ناظر این سازمان است. سازمان همکاریهای شانگهای ازجمله معدود سازمانهایی با ماهیت امنیتی و نظامی و حتی اقتصادی است که «حوزه تمدنی آنگلوساکسونی» به آن راه ندارد.
2⃣ حضور رئیسجمهوری اسلامی ایران در اجلاس شانگهای از این نظر دارای اهمیت است که مراحل عضویت ایران در این سازمان مهم منطقهای را نهایی خواهد کرد. موانع سیاسی برای عضویت ایران در پیمان شانگهای برداشته شده و به گزارش روزنامه کامرسانت چاپ مسکو از مقامهای آگاه روسی، «ایران به عضویت سازمان همکاری شانگهای درخواهد آمد و مراحل عضویت ایران در این سازمان در اجلاس آتی دوشنبه اعلام میشود». سازمان شانگهای یکی از نمونههای موفق ائتلافهای منطقهای در دنیا است؛ نقش موازنهدهنده در صحنه بینالملل بهخصوص در مقابل ناتو و آمریکا دارد؛ از آمریکا خواسته است که تمام نیروها و پایگاههای نظامی خود را از سرزمین تمام کشورهای عضو خارج کند. طبیعی است که حضور دائم ایران در شانگهای که با سیاستهای کلان کشور در حوزه روابط خارجی، بهویژه «احیای نگاه به شرق» منطبق است، دربردارنده فرصتهای راهبردی برای ایران است. کما اینکه با توجه به همکاریهای گسترده اعضای آن در حوزههای سیاسی، امنیتی، اقتصادی، بازرگانی، پولی- بانکی، انرژی و فرهنگی، قطعاً فضای مناسبتری را برای تعاملات بینالمللی جمهوری اسلامی و رشد و شکوفایی اقتصادی کشور فراهم خواهد آورد.
👈 نکته پایانی
«شکستن انحصار غرب» در روابط خارجی ایران که بهویژه در ۸ سال گذشته تشدید شده و «ایجاد توازن و تنوعبخشی در حوزه روابط خارجی» بهخصوص از طریق احیای نگاه به شرق و گسترش تعاملات خارجی با چین، روسیه، هند و کشورهای آسیایی، یکی از «راهبردهای مهم» است که در دولت رئیسی در دستور کار قرار گرفته است. پس از امضای سند جامع مشارکت راهبردی ۲۵ ساله با چین و آمادگی برای عقد توافق مشابه با روسیه، عضویت دائم ایران در سازمان همکاریهای شانگهای، «گام سوم» تعیینکننده در حرکت تهران در چهارچوب احیای نگاه به شرق محسوب میشود که قطعاً مزایای منحصربهفردی در ابعاد اقتصادی، سیاسی، نظامی و امنیتی برای ایران خواهد داشت.
✍ حمید خوشآیند
✅ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
♨ راهحل پرونده هستهای
*هیجده سال از عمر پرونده هستهای ایران میگذرد، بهطوریکه تقریباً نیمی از عمر جمهوری اسلامی را در حوزههای مختلف متأثر ساخته است. در تمام این سالها، نهتنها ایران نتوانسته امتیازی قابلملاحظه از غرب دریافت کند، بلکه غربیها با اخذ امتیازات گسترده، ضمن اینکه توافقات قبلی را زیر پا گذاشتهاند، فشارهای اقتصادی و سیاسی را نیز بر کشورمان افزایش دادهاند؛ تحریم، ترور دانشمندان، قطعنامههای شورای امنیت، حمله سایبری و نظامی به تأسیسات هستهای... تنها بخش کوچکی از اقداماتی بوده که بهعنوان مزد همکاری و اعتماد تهران در مذاکرات هستهای پرداخت شده است. بهراستی راهحل واقعی حلوفصل تنش هستهای با غرب و گرفتن این بهانه از آنها چیست؟
👈 نکات تحلیلی
1⃣ برخی کارشناسان نسخه کره شمالی را برای پرونده هستهای تجویز میکنند؛ یعنی ایران با خروج از تعهدات بینالمللی، به سمت ساخت بمب هستهای حرکت کند تا غرب مجبور به نرمش شود؛ اما واقعیت این است که این راهحل با هویت نظام اسلامی و با دکترین نظام که تولید سلاحهای کشتارجمعی را حرام میداند، در تضاد است.
2⃣ به نظر میرسد راهحل پرونده هستهای ایران، غیرهستهای است؛ با روانشناسی در رفتار غرب متوجه میشویم که غرب فقط زمانی حق کشورهای دیگر را در حوزهای به رسمیت میشناسد که آن کشور در آن حوزه آسیبپذیری خود را رفع کرده باشد. ساخت دستگاه اکسیژن و واکسن برکت نمونههایی از این روانشناسی است؛ با ساخت این دو محصول در کشور، تحریمهای بیفایده شده در هر دو بخش از سوی غرب برداشته شد. بر همین اساس به نظر میرسد باید در حوزه هستهای نیز شمشیر داموکلسی تحریمها که همیشه بالای سر ایران قرار دارد، شکسته شود؛ چراکه آسیبپذیری ایران در پرونده هستهای، همین تحریمهای اقتصادی است؛ اگر جمهوری اسلامی بتواند موتور اقتصاد خود را بدون وابستگی فزاینده به غرب، روشن کند، در آن صورت کشورهای ۵+۱ در قبال ایران خلع سلاح شده و ناچار به توافق خواهند شد.
👈 نکته راهبردی
برآوردها نشان داده که غرب برای کنترل کشورهای مستقل دو ابزار اساسی دارد؛ جنگ و تحریم. ازآنجاکه اقدام نظامی در قبال ایران برای کشورهای غربی غیرممکن است، برای حلوفصل پرونده هستهای، باید تأثیر تحریمها بر اقتصاد را خنثی کرد و این امر میسر نمیشود مگر با بهبود اقتصاد از طریق تمرکز بر تواناییهای درونی.
✍ علی محمدی
✅┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷✍کانال بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3