❇️تکلیف ارث زمانی که زن تنها وارث است:
⬅️ یک نکته در بحث ارث داریم که اگر از تقسیم ارث چیزی اضافه بماند بین بقیه وراث تقسیم می شود به جز زوج و زوجه و در فرض دیگر اگر زوج و نه زوجه تنها وارث باشد هم سهم خود را از ارث زن می برد و هم باقی مانده را خواهد برد.
⬅️اما اگر همین قضیه برعکس شود یعنی زوجه یا زن تنها وارث باشد فقط سهم معین خود یعنی یک چهارم را خواهد برد و بقیه ارث به کسی نخواهد رسید و پس از تشریفاتی به خزانه دولت واریز می شود
✅️ راه حل فرار از این قضیه این است که مرد قبل از فوت اموال خود را به نفع زن خود وصیّت کند یا قبل از مرگ اموال خود را به نام زن بزند.
https://eitaa.com/bashir54
اسامی قابل تغییر در ثبت احوال و شناسنامه
۱.نامهایی که سبب هتک حرمت و حیثیت مقدسات اسلامی میشوند
۲.نامهای مرکبی که در عرف نمیتوان آنها را به عنوان یک نام محسوب کرد
۳.اسامی که به صورت عنوان یا ترکیبی از اسم و عنوان خاصی باشند
۴.القاب اعم از ساده و مرکب مثل "ملک الدوله".
۵.اسامی مستهجن و اسامی نامتناسب با جنسیت
۶.نامهایی که از ایام هفته یا اشیاء مستند شده اند
۷.هماسم بودن فرزندان با یکی از والدین در یک خانواده
https://eitaa.com/bashir54
صاحب کارم در هنگام استخدام ازمن سفته گرفته، الان چطور سفته را پس بگیرم؟
هرگاه به واسطه یک #قرارداد و یا یک معامله به شخصی چک یا سفته تضمینی دادید و در انتهای قرارداد از دادن چک و سفته تضمینی خودداری نمود می تواتید طی دو مرحله برای گرفتن تضمین اقدام نمایید.
✅ ارسال #اظهارنامه و درخواست عودت چک یا سفته به واسطه اتمام قرارداد.
✅ در صورتی که بعد از ارسال اظهار نامه چک و سفته را #عودت ننمود میتوانید به استناد ماده 674 قانون مجازات اسلامی به جرم #خیانت در امانت از او شکایت کنید.
https://eitaa.com/bashir54
هدایت شده از وکیل همراه⚖
حذف نام فرزند از شناسنامه امکان پذیر است؟
به دلایل مختلف والدین یا فرزند خواستار حذف نام خود از شناسنامه والدین می باشد.
از منظر قانون امکان حذف نام فرزند بعد از گرفتن شناسنامه و پذیرفتن ایشان وجود نخواهد داشت چراکه رابطه فرزندی، رابطه ای نیست که کسی بتواند آن را انکار کند و قانونا هیچ یک از والدین این اجازه را ندارند که نام فرزند یا فرزندانشان را از شناسنامه خود پاک کنند.
حتی در صورت رضایت فرزند و همچنین رضایت پدر و مادر امکان حذف نام فرزند از شناسنامه والدین وجود ندارد.
https://eitaa.com/bashir54
⭕️هر گاه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد وطبق تشخیص دادگاه،تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن از ایفای وظایف همسری یا سو رفتار و اخلاق وی نبوده باشد،زوج موظف است تا #نصف دارایی موجودِ خود را که در ایام زناشویی با او #بدست آورده یا #معادل آن را طبق نظر دادگاه ،#بلا عوض به زوجه منتقل نماید.
https://eitaa.com/bashir54
مطابق ماده ۲۴ قانون مدنی، خیابانها و کوچههایی که #بنبست نیستند، جزو اموال #عمومی حساب شده و هیچ کس حق تملک آنها را ندارد.
بنابراین فضای خیابان یا کوچه، حتی اگر در #مقابل دیوار خانه یا درب مغازه شما باشد هم ملک شما حساب نخواهد شد و نسبت به آن هیچ #حقی نخواهید داشت.
بسیار دیده شده است که مالکین املاک با افرادی که روبروی مغازه یا دیوار منزلشان پارک کردهاند #درگیر شده و مانع آنان میشوند.
باید بدانید که این امر #خطاست و درصورتیکه خسارتی بدنی یا مالی به شخص #پارککننده وارد شود، شما مسئول خواهید بود. بنابراین در این موارد قاعده #سبقت حاکم است. یعنی هرکس زودتر در مکانی پارک کند، جای پارک متعلق به اوست.
اما در مورد کوچههای #بنبست امر متفاوت است. بر اساس قانون، مالکین خانههایی که در کوچه بنبست قرار دارند، میتوانند ورود افراد دیگر را به کوچه ممنوع کرده و آن را با زنجیر و یا نگهبان محصور کنند. بنابراین اگر در کوچه بنبست مالک از شما خواست تا خودروی خود را در جای دیگری پارک کنید، حتما این کار را انجام دهید.
https://eitaa.com/bashir54