جشنواره سراسری شعر بسیج با عنوان « رازهای ارغوانی » فراخوان داد، متن این فراخوان به شرح ذیل است:
پيام انقلاب بايد به زبان شعر و هنر كه اصيل ترين و خالص ترين و گيراترين زبانها است، منتقل شود.
مقام معظم رهبری(مدظله العالی)
با توجه به اهمیت نقش هنر و جایگاه والا و تاثیرگذار قلم در تبیین و گسترش آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی و با توجه به ضرورت تولید آثار فاخر با موضوعات روز جامعه که از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دیدار نیمه ماه مبارک با شاعران است، بر آن شدیم تا همزمان با هفته دفاع مقدس جشنواره رازهای ارغوانی را برگزار نماییم. با توجه به فعالیتهای دشمنان قسم خورده ایران و اسلام و اعمال تحریمهای ظالمانه و پی درپی سازمانها و افراد حقیقی و حقوقی در جهت مانع تراشی برای پیشرفت ایران در عرصه های علمی و اقتصادی، ترور شخصیتهای سیاسی و نظامی چون شهید والامقام سردار سلیمانی، استفاده از ابزار هنر برای آگاهی دهی و معرفت افزایی نسل جوان و تقویت و استحکام محور مقاومت بیش از پیش مورد توجه می باشد. با توجه به شرایط کنونی و درگیری تمام کشورها با ویروس منحوس کرونا، روحیه بخشی و قدردانی از کادر درمان و مدافعان سلامت که جان بر کفان عرصه تلاش و ایثارند، ضروری و به جاست.
بنابراین تمامموارد فوق با هدف حفظ آرمانها و ارزشهای دفاع مقدس و همین طور وحدت و همدلی مردم در شرایط کنونی، میتواند دست مایه خلق آثاری وزین و تاثیر گذار در عرصه هنر متعالی گردد.
بخشهای موضوعی جشنواره
رازهای ارغوانی ( روایت مردان و زنان حماسه ساز هشت سال دفاع مقدس)
مکتب سلیمانی (شهید والامقام سردارحاج قاسم سلیمانی، مدافعان حرم، تقویت محور مقاومت ومبارزه با استکبار جهانی)
جهش تولید، اقتدار و بالندگی ، شکست تحریم های ظالمانه
الفبای ایثار (مدافعان سلامت)
کمک مومنانه (مواسات و همدلی)
زخم های شعله ور( افشای جنایت های ایادی استکبار جهانی ، مقاومت مردم مظلوم یمن ، فلسطین ، سوریه ، عراق و ...)
سبک زندگی اسلامی ایرانی ( مسجد محوری و تحقق محله اسلامی ،حجاب و عفاف، عدالت محوری، رشد جمعیت، فرزند آوری و تحکیم بنیان خانواده، ساده زیستی، مصرف کالای ایرانی و ...)
جوایز:
لوح تقدیر به همراه جایزه نقدی به ارزش 20 میلیون ریال به21 اثر برگزیده «در هر بخش موضوعی سه اثر»
لوح تقدیر به همراه جایزه نقدی به ارزش 10 میلیون ریال به 20 اثر تقدیری
لوح تقدیربه همراه جایزه نقدی به ارزش 10میلیون ریال به 8 شاعر جوان« استعدادهای شعری زیر بیست سال »
شرایط ارسال آثار:
آثار درتمامی قالبهای شعری؛ کلاسیک، سپید و نیمایی، سـرود و تصنیف و کودک و نوجـوان پذیرفته میشود.
آثار حتما باید تازه سروده باشد و در صورت تکراری بودن اثر در هر مرحله از داوری کنار گذاشته خواهد شد.
آثار باید حتما با موضوعات فراخوان تطبیق داشته باشد.
هر شاعر میتواند در سه موضوع و درهر موضوع حداکثر سه اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال نماید.
آثار متقاضی شرکت در جشنواره پس از وصول به دبیرخانه و بر اساس زمان بندی اعلام شده در دو مرحله انتخاب و داوری نهایی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
ارسال آثار صرفا از طریق این آدرس اینترنتی www.basijhonarmandan.ir امکان پذیر بوده و به آثار ارسالی خارج از فرایند قید شده ترتیب اثر داده نخواهد شد.
جشنواره مختص شاعران بسیجی بوده و شرکت سایر شعرا پس از ثبت نام و عضویت در بسیج امکان پذیر می باشد.
ارسال آثار از روز یکشنبه 99/5/12 تا روز شنبه
99/6/29امکان پذیر است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه جشنواره به شماره 88491366-021 تماس بگیرید.
آثار منتخب جشنواره در قالب ملودی ویژه به چاپ خواهد رسید
بسیج هنرمندان فریدونشهر
جشنواره سراسری شعر بسیج با عنوان « رازهای ارغوانی » فراخوان داد، متن این فراخوان به شرح ذیل است: پي
دوستان عزیز آثار خودتون را زودتر ارسال بفرمایید
چون ممکنه قبل از 29سایتش بسته بشه
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
گرفتاری های زیاد دولت+کمی بی انگیزگی! «محمدرضا باهنر»، فعال سیاسی اصولگرا معتقد است: «الآن اداره کردن کشور واقعاً خیلی سخت است، بودجه عمومی دولت ٤۰ درصد است، ولی ما مطلع هستیم که دولت حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد کسری دارد؛ یعنی بیستوپنجم ماه که میرسد دولت فقط دغدغه دارد که چطور حقوق کارمندان را بدهد یا یارانهها را چطور واریز کند، یا کمک معیشتی را چه کند. گرفتاریهای دولت زیاد است. البته کمی بیانگیزگی هم هست.» وی تصریح کرد: «در انتخابات ۱۴۰۰ من حتماً نیستم تا خیال بقیه کاندیداها راحت باشد که رقیبی به نام باهنر ندارند. واقعاً معتقد هستم باید نسلها بچرخد. به شوخی گفتهام بعضیهایمان آنچنان به پستهایمان چسبیدهایم که فقط ملکالموت باید بیاید، مردم و جامعه را نجات دهد. گفتم قبل از اینکه ملکالموت به سراغمان بیاید خودمان تحویل دهیم.» باهنر همچنین رفتار برخی کاندیداهای ریاست جمهوری دورههای اخیر را موردنقد قرار داد و گفت: «بعضی وقتها اشکال دوستان این است که وقتی رأیشان بالا میرود، فکر میکنند میتوانند با حکومت درگیر شوند؛ هیچ حکومتی اجازه نمیدهد که با حکومت درگیر شوند. متأسفانه بیشتر کاندیداهای ریاستجمهوری ما نمیدانند چه اختیارات و چه وظایفی دارند. میبینید که دولتها در دور دومشان میگویند اختیارات ما کم است. اینکه بعد از هفت سال بگوید من اختیاراتم کم است، کملطفی است. آقایان محترم کاندیداها بروید اول درست قانون اساسی را بخوانید.»
هدایت شده از اهل البصر🇵🇸
نشریه اخبار و تحلیلها سهشنبه 25 شهریور.pdf
146.6K
اخبار روزانه 25شهریور99سه شنبه
@ahlolbasar
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
یادی ازخانم دکترطوبی کرمانی دکتر طوبی کرمانی محقق، مؤلف و دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان درگذشت
«چه کسی نمیداند که در ایران باستان زن یعنی فروغ، روشنایی، درخشندگی. چه کسی نمیداند که در ایران باستان زن یعنی پارسایی و راستی. چه کسی نمیداند این قضیه را که در ایران باستان زن یعنی نگاهبان خانه. چه کسی این را نمیداند که خانه در فرهنگ ایرانی یعنی محل قرار و آرامش و خانواده یعنی اهل و افرادی که در این خانه امنیت دارند. چه کسی نمیداند که در اسلام زن بهعنوان ریشه نامیده میشود؛ «ام» آن هم «ام» حضرت زهرا سلاماللهعلیها برای پدری چون محمد مصطفی صلواتاللهعلیه. چه کسی نمیداند در فلسفه اسلامی، زن وجود نخستین تکوینی انسانی و حیات است در جهان ملک و ماده. اینها همه معنایش یعنی زن، زمین، زندگی.»
سطرهای خواندنی فوق، توصیف جایگاه زن در ایران و اسلام در بیان دکتر طوبی کرمانی، استاد فلسفه دانشگاه تهران، دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان و مشاور دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی در امور بانوان است که پس از طی دوره بیماری نارسایی کبد، سحرگاه شنبه در سن ۷۳ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.
وی 14 تیرماه امسال در نخستین نشست تخصصی همایش بینالمللی «جایگاه زن در تمدن ایران و اسلام» با محوریت جایگاه زن در آفرینش و تکوین طی سخنانی، علاوه بر بیان جملات آورده شده در صدر مطلب حاضر، ابراز داشته بود: چرا حقیقت زن در نگاه ایران و اسلام، حتی ایران قبل از اسلام و بازه زمانی ایران بعد از اسلام، از استحکام و بالندگی برخوردار است؟ به این دلیل که عاقلانه و ادیبانه نسبت به زن برخورد و مواجهه داشته است.
مرحومه دکتر طوبی کرمانی همچنین بیان داشته بود: کعبه اولین خانهای است که برای مردم ساخته شد «أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ» کعبه به معنای خانه مردم است «مَنْ دَخَلَهُ کَانَ آمِنًا» و محل امن و آرامش است. ما در دنیای امروز با یک نگره جدید و تحریف شده از خانه و خانواده مواجه هستیم که خانه نه تنها محل امن و آرامش نیست بلکه به سرایی که در آن هیچگونه محبت و عطوفتی وجود ندارد تبدیل شده است. در آموزههای اسلامی اهل خانه یعنی کسانی که همنفسند و از نفس واحد خلق میشوند. امروز متأسفانه با یهود و مسیحیت تحریف شده و آموزههای یونان باستان از زن بهعنوان موجودی در تقابل با مرد یاد میشود و از مسئولیتهای او سخنی نمیگویند و سهمخواهی و حقطلبی را برای او دیکته میکنند.
دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، مشاور دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی، عضو کمیسیون بانوان و جوانان مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو شورای خیرین سلامت کشور، عضو شورای مرکزی شورای فرهنگی اجتماعی زنان، اولین زن رایزن علمی و فرهنگی در یونان، مدیر مسئول کتاب علمی پژوهشی «زنان»، مؤلف و مترجم برتر بینالملل دانشگاه تهران و مدیرکل سابق امور اجتماعی و ایرانیان خارج از کشور از جمله مسئولیتهای مرحومه دکتر طوبی کرمانی بوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پیکر زندهیاد طوبی کرمانی روز یکشنبه از مقابل بنیاد شهید تا مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تشییع شد.
همچنین، تألیف بیش از ۶۰ مقاله، تألیف و تصنیف ۱۲ کتاب علمی و اجتماعی و شرکت در بیش از ۸۰ کنگره ملی و بینالمللی در داخل و خارج کشور از جمله آثار علمی و فرهنگی مرحومه دکتر طوبی کرمانی است.
وی استاد فلسفه دانشکده الهیات دانشگاه تهران و اولین زن فوقدکترای فلسفه در ایران و فارغالتحصیل فلسفه تطبیقی و کلام است.
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
محمدحسن ربانی:
فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت این بانوی جلیلالقدر را تسلیت گفت. در این پیام آمده است: با کمال تأسف مطلع شدیم بانوی فرهیخته و جهادگر، سرکار خانم دکتر طوبی کرمانی پس از سالها فعالیت و مجاهدت علمی و تبلیغی دعوت حق را لبیک گفتند. ایشان که نخستین زن فوقدکترای فلسفه در ایران و فارغالتحصیل فلسفه تطبیقی و کلام بودند، سالها در کسوت استاد دانشگاه به تربیت شاگردان مؤثر و اندیشمند پرداختند و در کنار استادی دانشگاه، عضو بعثه مقام معظم رهبری، دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، مشاور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عضو کمیسیون بانوان و جوانان مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در یونان بودند و به تبلیغ و ترویج معارف دینی و گفتمان انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان اهتمام ورزیدند. ولایتمداری، پایبندی و پاسداری نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی و اخلاقمداری از ویژگیهای بارز ایشان بود. حجتالاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز در پیامیبا تسلیت درگذشت دکتر طوبی کرمانی، خاطرنشان کرد: درگذشت بانوی گرانقدر، سرکار خانم دکتر طوبی کرمانی، که استاد رشته فلسفه در دانشگاه تهران و از فعالان پرتلاش عرصه دیپلماسی فرهنگی و از انقلابیون ثابتقدم در عرصه دفاع از ولایت بودند، را به جامعه علمی و انقلابی ایران تسلیت عرض مینماید.
حجتالاسلام سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در حاشیه مراسم تشییع پیکر مرحومه طوبی کرمانی گفت: ایشان شخصیت الهی و یک فیلسوف حکیم و یک کلامشناس متبحر و معلمی بسیار نمونه بود. به گزارش مهر، وی ابراز داشت: استاد کرمانی دو بار در دانشگاه تهران بهعنوان استاد نمونه در آموزش شناخته شد و اولین رایزن فرهنگی زن جمهوری اسلامی و اولین بانوی رایزن علمی جمهوری اسلامی ایران بود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه استاد کرمانی دغدغههای الهی و معنوی بسیاری داشت، بیان داشت: عمده دغدغه ایشان عزت جمهوری اسلامی ایران و عزت انقلاب اسلامی بود و همیشه در جمع ایثارگران و خانواده محترم شهدا حضور جدی داشت.
هدایت شده از به سوی روشنایی✨
✅ موج سوم انقلابهای عربی در راه است
🔻«منصف المرزوقی» رئیسجمهور سابق تونس تأکید کرد که توافقنامههای عادیسازی روابط که برخی رژیمهای استبدادی با رژیم صهیونیستی امضا کردهاند، در آینده از بین خواهند رفت.
🔸المرزوقی با اشاره به اینکه موج سوم انقلابهای عربی در راه است، گفت: همان دلایلی که باعث ایجاد موج دوم انقلاب عربی در سودان، عراق و لبنان پس از موج اول انقلاب در این کشورها شد، هنوز هم وجود دارد به ویژه اینکه فساد، استبداد، سرکوبگری، فقر و عدم اقدام رژیمهای استبدادی به اجرای اصلاحات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و آشتی با ملتها همچنان ادامه دارد.
🔹به نوشته روزنامه «القدسالعربی»، رئیسجمهور سابق تونس همچنین گفت که توافقنامههای عادیسازی روابط بین رژیمهای استبدادی عربی و رژیم صهیونیستی امضا میشود و این رژیمها هرگز در تحمیل این عادیسازی روابط بر ملتهای خود موفق نخواهند بود چرا که این ملتها با تسلیم شدن در برابر رژیم صهیونیستی و برقراری هر گونه رابطهای با این رژیم مخالف هستند.
🔺رئیسجمهور سابق تونس پیشتر نیز پیشبینی کرده بود که موجهای جدید انقلابهای عربی در راه است و این بار این موج انقلابها از الجزائر و سودان فراتر رفته و به عربستان سعودی و دیگر کشورها خواهد رسید. روز جمعه بحرین از دستیابی به توافقی برای برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی تحت نظارت آمریکا خبر داد.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از به سوی روشنایی✨
🔴یادداشت/
✅ مرام سياسي- اسلامي
🔻چند روز پيش بود که خبر درگذشت آیتالله سيد يوسف صانعي از بزرگان و مراجع تقليد قم در سن 83 سالگي منتشر گرديد. در پس اين خبر رهبر معظم انقلاب پيام تسليتي بدين شرح صادر کردند: «درگذشت مرحوم مغفور آيتالله آقاي حاج شيخ يوسف صانعي رضوانالله عليه را به فرزندان و خاندان مکرّم و به برادر معزز و محترم ايشان و نيز به شاگردان و علاقهمندان و دوستان آن عالم بزرگوار تسليت عرض میکنم. آن مرحوم از شاگردان پرتلاش درسهای فقه و اصول و از نزديکان حضرت امام خميني اعليالله مقامه بودند و پس از پيروزي انقلاب در مسئولیتهای مهم قضائي و غيره به خدمت اشتغال داشتند و اميد است اینهمه مقبول درگاه احديت و موجب اعتلاي مقامات اخروي ايشان باشد. رحمت و مغفرت حضرت حق را براي آن مرحوم مسألت میکنم». مواضع انتقادي و تند سياسي سالهاي اخير مرحوم صانعي از نظام اسلامي، موجب فاصله گرفتن وي از محور نظام اسلامي گرديده بود؛ اين واگرايي بالأخص پس از فتنه 88 آشکارتر گرديد و صانعي به يکي از حاميان سران فتنه بدل شد و فتنهگران از مواضع وي به نفع خود سوءاستفاده کردند. در پي اين مواضع، تصور چنين پيام تسليتي از جانب رهبر معظم انقلاب که مورد بيشترين هجمههاي تخريبي فتنهگران پس از سال 1388 بود، دور از ذهن به نظر ميرسيد.
🔹نکات تحليلي: 1- نگاه راهبردي امام خامنهای در طول حيات سیاسیشان، بر جذب حداکثري و دفع حداقلي بوده است. ايشان هیچگاه پيشگام حذف و واگرايي از افراد نبودهاند و واگراييهاي صورت گرفته آنجايي بوده که طرف مقابل بر طبل جدايي زده و دست دوستي و رفاقت را پس کشيده است. 2- دشمنان انقلاب اسلامي همواره تلاش کردهاند تا از اختلافات درون اردوگاه انقلاب اسلامي بهرهبرداری کنند. حکيم انقلاب با فهم صحيح از صحنه سياست و فهم اولويتها، هیچگاه دچار خطاي محاسباتي نشده و اجازه نداده تا دشمن از اين اختلافات بهرهبرداری کند. لذا صدور پيامهاي اينچنيني با فهم دقيق از وضعيت دشمنان ملت ايران صورت گرفته است. 3- حفظ انسجام ملي و وحدت جامعه يکي از مهمترین شاخصهایی است که رهبر معظم انقلاب همواره تلاش کرده تا در جهت تحقق آن عمل نمايد. بدون شک صدور چنين پیامهایی با لحاظ کردن رکن وحدت صورت گرفته، هرچند با چشمپوشی نسبت به عملکرد ناصواب افراد انجاميده باشد.
🔺نکته راهبردي: مشي و مرام و سلوک سياسي حکيم فرزانه انقلاب اسلامي، مهمترین مرجع براي ملت مسلمان ايران است که بايد هم فهم شده و هم به الگوي رفتاري آحاد جامعه در دهه پنجم انقلاب اسلامي بدل گردد.
🔸نویسنده: مهدی سعیدی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بحران ناامنی در امریکا؛ هجوم مردم به فروشگاهها برای خریدن سلاح
🔹پدر آمریکایی: هر مردی که غیر مسلح از خانهاش بیرون برود "احمق" است!
🔹مادر آمریکایی: برای امنیت فرزندانم "سلاح" خریدم چون شهروندان امریکایی دیگر امنیتی ندارند!
هدایت شده از معیار
❇️ یادداشت/
❌ با مشکلات کشور چه کنیم؟
🔻رئیسجمهور طی چهار ماه گذشته دو بار به وزارت صمت دستور ساماندهی بازار خودرو را داده است؛ ولی تنها چیزی که امروزه در بازار خودروی کشور مشاهده نمیشود، ساماندهی است! نگاهی ولو سطحی و با عینک مردم کوچه و بازار به سایر بازارها و حوزههای اقتصادی نیز کموبیش از همین نگاه حکایت دارد! اما علت یا علل رها بودگی مسئولیتها در مباحث اقتصادی چیست؟ چگونه میشود همچنان امور را با انگیزه و جدیت کامل تا روز آخر مسئولیت پیگیری کرد؟
🔹نکات تحلیلی: 1- دو مدل و الگو در این حوزه قابل شناسایی است؛ در کشورهای غربی و توسعهیافته، تکلیف دولت با داشتن رویکرد و عقبه حزبی، مشخص است. حزب به خاطر آبرو و حفظ سازمان رأی خود و برای اینکه فرصتهای آتی خود را تخریب نکند، تا لحظه آخر کار میکند و دولت متبوع خود را به کار و پایان دادن به برنامهها و وعدهها، ولو با کمترین امید به رأی آوری، وادار میسازد. 2- اما در دولتهایی که ساختار حزبی جا نیفتاده، مکانیزمهای پایشی و کنترلی دیگری در قانون پیشبینی شده است. البته شکی نیست که بهترین سازوکار کنترلی در منظر دینی و دولت اسلامی، انجام کارها به قصد قربت و خدمت و پاسخگویی به وجدان بیدار خود، ملت، تاریخ و در آخر دادگاه عدل الهی است؛ اما بههرحال لازم است مکانیزمی بیرونی نیز تعبیه شود. این موضوع در قانون ما، در کارکردهای مجلس پیشبینی شده است. مجلس در کنار وظیفه جعل قانون، رسالت نظارت بر حسن اجرای آن را نیز بر عهده دارد. از این منظر، کسانی که سفرهای استانی نمایندگان خانه ملت را دور از ابعاد قانونی تحلیل کردند، به کژ راههای افتادند که خود در تحلیلهایشان نگران آفات و شائبههای سیاسی آن بودند! چراکه اصل کار مجلس در راستای جدیت بخشی و مصونسازی به اقدامات دولت قانونی است. اساساً، هر سفری از سوی هر مسئولی که سبب آشنایی با مشکلات مردم شود و در نهایت به حل و گرهگشایی از آنها منجر گردد، پسندیده است.
🔺نکته نهایی: مجلس باید صیانت کند و با درایت و نظارت میدانی، جلوی ورود ویروس تنبلی، بیتفاوتی، رهاسازی کارها و تزلزلها را در دولت بگیرد؛ این بزرگترین خدمت به دولت و حیثیت آن است. مجلس کارآمد و هوشمند تنها با نیت کارگشایی و البته به دور از شائبههای سیاسی میتواند با پیشنهاد راههای قانونی و گشایش روزنههای حقوقی در جذب سرمایهگذاریهای تازه، شناسایی منابع درآمدی جدید، هموارسازی قانونی مسیر، دولت را تا روز پایانی آن ترغیب به کار و خدمت نماید.
✅(نویسنده: فتحالله پریشان)
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
#محرمانه_تحلیل
⭕️ نقدی به قوه قضاییه
✔️ چرا سلبریتیها ترسی از قوه قضاییه و دفاع از قاتلان ندارند؟ چه کسی به سلبریتیها اطمینان داده قوه قضاییه به آنها کاری ندارد؟!
✍️قوه قضاییه در دوران آقای رئیسی دوران بسیار مهم و صعودی را در حال سپری کردن است. دورانی که مقابله با فساد در سطوح بالا حتی در درون دستگاه قضا هم برای مردم قابل لمس شده است.
🔻در ابتدا تصور میشد که شاید بیشترین تخریب اولیه دوران آغاز ریاست آیت الله رئیسی توسط سیاسیون مخالف و یا منتقد او قرار گیرد ولی با کمی دقت به خوبی می توان دریافت که پیشقراول تخریب قوه قضاییه و احکام آن در ماههای اخیر برخی از بازیگران و هنرمندان سلبیرتی هستند. آنهم در پروندههای بسیار واضحی که اتفاقا طرف متهم پرونده یک مجرم خون ریز و یک قصاب هست!
🔻شاید در وهله اول گفته شود این دست از هنرمندان همیشه از این کارها کردهاند. اما واقعیت این است که این موضوع در این ماهها شکل بسیار واضع و وقیحانهتری به خود گرفته و این نگرانی پیش میآید که ادامه این روند به قبح شکنیهای سنگینتری نیز منتهی شود.
🔻دلیل این همه وقاحت چیست؟ می شود بخشی را به همان کم سوادی و کم اطلاعی این سلبریتیها ربط داد و یا علایمی از ساماندهی پنهان و غرضهای سیاسی و حتی اقتصادی را نیز به آن افزود. اما بازهم به نظر این دلایل قانع کننده نمیرسد.
🔻امروز یک واقعیت تلخ وجود دارد که واقعا جای تاسف دارد؛ واقعیتی که اگر یک کارشناس حقوقی و یا فعال رسانهای و یا یک چهره سیاسی به برخی احکام قضایی مهم اعتراض کند، چه بسا بسیار سریعتر از یک سلبریتی مورد پرسش قرار میگیرد و این در حالیست که شاید با ادبیاتی بسیار فاخرتری از این طیف از هنرمندان که با وقاحت و در اوج خیال راحتی مطلب مینویسند، نقد و یا اعتراض خود را علنی کرده باشد.
🔸🔸این شواهد نشان میدهد که یک جای کار شاید در بخشی از درون قوه قضاییه میلنگد، یا حداقل یک اشتباه و تحلیل بد در اینباره در جریان است.
🔻شاید برخی در درون قوه قضاییه اینگونه استدلال داشته باشند که ما مشغول رسیدگی به پروندههای بزرگ قضایی هستیم و نمیخواهیم وارد حاشیه شویم و باید اول به فسادهای بزرگ رسید! ظاهر این جمله حکیمانه است ولی واقعیت میدانی آن ساده انگارانه! زیر وقتی قوه قضاییه در مسیر صدور عدالت، احکام مهم و موفقیت آمیز داشته باشد ولی بخشی قابل توجهی از افکار عمومی با شبهه افکنی افراد مغرض دچار شبهه در جکم باشند، چه فایده؟ و یا حداقل باید بپذیریم به کار عادلانهمان ضرر و آسیبهای بزرگی وارد شده است. بنابراین بهتر نیست که به خاطر موفقیت در اجرای عدالت همین دادگاه های بزرگ هم که شده، افراد مغرض و شبهه افکن را محدود کرد؟!
🔸در این مجال میتوان در اینباره چند سوال را مطرح کرد که لزوما برای پاسخ دادن مقامات قضایی نیست بلکه برای بیشتر اندیشیدن آنها است.
🔻آیا در قوه قضاییه تحلیل درستی و حقیقی از میزان آسیبی که این روزها این طیف از هنرمندان در مخدوش کردن احکام قضایی و یا شبهه افکنی در افکار عمومی و یا محافل بین المللی انجام میدهند وجود دارد؟ اگر اطلاع دقیقی از آسیب رساندن این سلبریتیها به افکار عمومی وجود دارد، چرا اراده بزرگی قضایی در اینباره دیده نمیشود؟
🔻آیا تخریب احکام قضایی جرم نیست؟ آیا همراهی و کمک به قاتلان و ایجاد شبهه و شایعه در افکار عمومی جرم محسوب نمی شود؟ آیا این خطرناک نیست که اینگونه تصور شود که برخی سلبریتیها تنها کسانی در کشور هستند که جرم مرتکب میشوند ولی خیلی وقتها برخورد قانونی هم با آنها صورت نمی گیرد؟ آیا تبعیضی بالاتر از این هم می توان نام برد؟!
🔻آیا در قوه قضاییه افرادی هستند که همانند محاسبات سیاسیون دارند و درگیری با سلبریتیها را به صلاح سیاسی خود و یا خلاف منافع سیاسی مقامات نزدیک به خود میدانند؟! اگر خدای نکرده این باشد تکلیف عدالتخانه و عدالت محوری درباره این سلبرتیهای بی انصاف چیست؟
🔻سوال مهمتر این است که حراست از افکار عمومی و مردم برایمان مهمتر است یا عدم درگیری با سلبریتی ها؟! به خصوص که یادمان نرود عاقبت همین مردم هستند که برایمان میمانند و آن سلبریتیها اول کسانی هستند که به کشوری که تابعیتش را دارند و یا دوست دارند داشته باشند!، میروند.
🔸🔸در پایان دلسوزانه و از سرخیرخواهی این مهم را باید تاکید کرد که شخص حسن روحانی برای هر مسئولی که به دنبال رضایت سلبریتیها باشد عبرت بزرگی است. عبرتی که میگوید چگونه همین طیف از هنرمندان ابتدا به رئیس دولت تدبیر و امید روی خوش نشان دادند و وقتی دولت با پیگیری همان سیاست خارجی که مورد دفاع آنها بود در اقتصاد و معیشت مردم رفوزه شد، چگونه رفتارهای تحقیرآمیز خود را یکی یکی بروز دادند.
🔴 دوتا روانی؟!
🔷 نتایج جالب یک نظرسنجی درباره دو نامزد انتخابات #آمریکا ..
🔷 این #نظرسنجی از آنجا اهمیت پیدا میکند که در این ۶ ایالتی که نظرسنجی درآنها انجام شده،آرای دموکراتها و جمهوری خواه ها تقسیم میشود و به نوعی میتوان نظر اکثر آمریکایی ها دریافت..
🔷 پ ن: خودشان میگویند روانی! ما چه بگوییم؟!
😂😁😉