🔴چند نکته
1⃣بیشتر جوسازی ها و انتشار اطلاعات غلط علیه ساماندهی فضای مجازی توسط برخی شرکتها و افرادی انجام میشود که وزارت ارتباطات دولت روحانی با آنها برای ایجاد شبکه ملی اطلاعات قرارداد بسته بود .
2⃣احتمال خرابکاری واختلال در سرعت اینترنت در روزهای اخیر توسط این شرکت ها هم متصور است. چون قانونی برای حمایت از کاربران وجود ندارد لذا الان کسی نمیتواند پیگیر اختلال سرعت اینترنت باشد . برخی شرکت های ذینفع در پهنای باند اینترنت با جوسازی علیه قانون حمایت و ساماندهی فضای مجازی میخواهند همچنان این فضا بدون قانون باشد تا منفعت بیشتری ببرند
3⃣در کشورهای مختلف بعد از اعمال قوانین حمایتی از کاربران فضای مجازی ،پلتفرمهای بزرگ مانند اینستاگرام و و توییتر واتساپ مجبور به تمکین از قوانین آن کشورها شدند. چرا عده ای از تمکین این پلتفرمها از دولت ایران و قانونمند شدن فضای مجازی میترسند؟
4⃣در اروپا و آمریکا محدودیت های سختگیرانه سنی مختلفی برای افراد خصوصا کودکان در فضای مجازی اعمال میشود اما در کشور ما کودکان و نوجوانان بدون هیچ قانون و محدودیتی درگیر فضای مجازی شده اند و آسیب های جدی هم دیده اند. چه کسانی از آسیب دیدن کودکان و نوجوانان در فضای مجازی ایران ذینفع هستند که علیه قانونمند شدن فضای مجازی جنجال بپا میکنند.
5⃣چرا بیشترین جوسازی علیه قانونمند شدن و ساماندهی فضای مجازی توسط سیاسیون انجام میشود؟ در آمریکا آنقدر قوانین فعالیت در فضای مجازی سختگیرانه است که وقتی ترامپ رئیسجمهور سابق آمریکا توییتی خلاف منافع و امنیت ملی آمریکا زد توییتر اکانت وی را بست . اما در ایران یک رئیسجمهور گرای زدن هواپیمای مسافربری را به دشمن میدهد و مسئول دیگری گرای آشوب و اغتشاش در خیابانها را میدهد اما کسی با آنها کاری ندارد . آیا سیاسیون هم از هرج و مرج و بی قانونی در فضای مجازی ذینفع هستند؟
🆔@basijresanehPak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رتبه یک دنیا در استفاده نکردن از ظرفیتها!!
🔶 به #جوانان اعتماد کنیم...
🆔@basijresanehPak
🔴ابطال کلی طرح صیانت یک شوخی بی مزه، شیطنت و خباثت رسانهای است / رای گیری ما غیرقانونی نبود؛ حتما جواب نامه معاونت قوانین مجلس را میدهم
♦️رضا تقی پور رئیس کمیسیون ویژه طرح صیانت گفت: برخی رسانهها از ابطال رای به کلیات این طرح گفتهاند که یک شیطنت و خباثت رسانهای است و امیدوارم رسانهها در درج این عنوان دقت کنند به ویژه آنکه تعدادی از رسانهها از این نامه با عنوان ابطال کلی طرح نام برده اند که یک شوخی بی مزه است.
🆔@basijresanehPak
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هکرها دوباره بهجان صهیونیستها افتادند
🔹یک گروه هکری دوربینهای مستقر در بندر «حیفا» و «اشدود» واقع در غرب سرزمینهای اشغالی را هک کرده است. هکرها ضمن انتشار تصاویر دوربینها، کارت شناسایی کارکنان این دو بندر و تصاویری از داخل دفاتر آنان را منتشر کردهاند.
#خبرگزاری_بسیج
🆔@basijresanehPak
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
مواظب شلیک توپخانه دشمن باشید
🔺رهبر معظم انقلاب:
🔹من این را میگویم در مورد فضای مجازی؛ مواظب شلیک توپخانه دشمن باشید در این فضا، حواستون باشه! از این فضا علیه هویت شما استفاده نکند!
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی سواد رسانهای
🆔@basijresanehPak
✋
در حوزه نظامی قویتر از گذشته شدهایم
🔺 پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه:
🔹سپاه قویتر از همیشه در حوزه نظامی و دفاعی در میدان حضور دارد.
🔹پشتوانه قدرتمند و اطمینانبخش امنیت مردم هستیم.
🔹خدمت به مردم را بخشی از ماهیت و هویت خود میدانیم.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی سواد رسانهای
👇
🆔@basijresanehPak
✋
اهمیت برنامه ریزی
🔺آیت الله حائری شیرازی:
🔹انسان اگر برای وقتش برنامهریزی نکرد، شیطان برایش برنامهریزی میکند
غیبتها، تهمتها، حرفهای بیمزه، لهو و لعبها وخیلی از گناهان همه نتیجه بیبرنامگی است.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی سواد رسانهای
👇
🆔@basijresanehPak
✋
در بابِ صیانت از طرحِ صیانت
🔺 خبر اول:
در کشور ..... برای مقابله با آسیبها و تهدیدات فضای مجازی، قوانینی مثل قانون COOPA ،CIPA و قانون نزاکت ارتباطات(Communications Decencey Act) وجود دارد که این قوانین میزان دسترسی به اینترنت را مشخص و محدود میکنند و فیلتر و مسدود ساختن محتویات "غیر اخلاقی" را مجاز می دانند و این فیلترینگ به دو شیوه؛ هم از مبدا با نصب نرمافزارهای خاص در ispها و هم کنترل در مقصد با نصب نرمفزار روی گوشی انجام میشود.
🔺 خبر دوم:
در کشور..... قانونی با نام منشور اسنوپر تصویب شد که براساس آن شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنتی و تلفن همراه میبایست دادههای مربوط به تمامی تماسهای ایمیلی و پیامکی ارسالی کاربران را به مدت یک سال و برای مراجعه احتمالی پلیس و سازمانهای اطلاعاتی در آینده ضبط کنند. ای. دبلیو.اف نیز یکی دیگر از چندین بنیاد نظارت بر شبکههای اجتماعی این کشور در مورد پورنوگرافی، کودکان، نژادپرستی و مسائل تروریستی است.
🔺 خبر سوم :
در کشور ..... قوانین «هادویی» و «لوپسی» به عنوان اعمالکنندهی شدیدترین نظارت حکومتی بر فضای سایبری وجود دارد که براساس آن، کاربرانِ ناقض قوانین، از دسترسی به شبکه محروم میشوند و علاوه بر مسدود کردن فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک، شهروندان حق جستوجوی برخی عبارات را در موتورهای جستوجو ندارند...
🔵 به نظر شما به جای این نقطهچینها نام چه کشورهایی را باید گذاشت؟
🔹 با توجه به القایِ دروغین رسانهای و تصویرسازی غلطی که از مسایل مهم و جدی در کشورِ ما، بواسطهی جنگ شناختی و نبرد ترکیبی افتادهاست؛ تنها نامی که باید بر مسند نقطهچینها قرار گیرد؛ ایران است! اما به ترتیب آمریکا، انگلیس و فرانسه هستند که این قوانین را از دهه 90 میلادی تا به حال اعمال کردهاند و جالب اینجاست که چنین هیاهوی رسانهای در کشورشان ایجاد نشده! آنهم در کشورهایی که خود خالقِ این شبکهها و اتاقِ فرمانِ تولیدِ محتوای نامطلوب در سراسر جهان هستند و وقتی تولیدکنندهی کالایی در مصرف آن ملاحظاتی را رعایت میکند؛ چرا در کشورِ ما در خصوص طرحِ صیانت از حقوق کاربران و حفاظت از سرمایههای انسانی این کشور که نوجوانان و جوانان این مرز و بوم باشد، اینهمه جوسازی می شود....
🔹 آری؛ باید در تدوین این طرح ملاحظهی فضای کسب و کار مجازی ، مولفهی شفافیت در اطلاع رسانی، حفظ حریم شخصی و... صورت گیرد، اما اصل طرح باید مهم و ضروری شمردهشود تا این فضای رها و بیبند و بار به سامانی مبتنی بر منافع آحاد مردم برسد. چرا که جدیترین منتقدان این طرح نیز بر اصل حکمرانی فضای مجازی تأکید دارند.
🔻در بررسی و ارزیابی این طرح باید از فضای رادیکال یعنی صفر و صدی (مخالف یا موافقت تام) خارج شد و با تشکیل اتاقهای گفتگو در سطح مسئولین و کارشناسان از تشدید هیجانات و دوقطبیهای فرساینده عبور کرد تا طرح مناسبی مبتنی بر منافع ملی و با هدف صیانت از کسب و کارهای مردم و حفظ سرمایههای فرهنگی-اجتماعی در کشور تنظیم گردد و دقت کنیم که در نقشهی راه دشمنان و پازل طراحی شدهی آنها حرکت نکنیم.
مقام معظم رهبری:« یک وقت میبینید ما در داخل جدول و پازلهای دشمن قرار میگیریم... خب، این خیلی چیز بدی است؛ ما باید سعی کنیم که تأمینکنندهی اجزاء او نباشیم. مثل این جدول حروف متقاطع که وقتی کنار هم گذاشته میشود، یک کلمهای از تویش در میآید. دشمن یک جدولی این جوری درست کرده، برای اینکه یک حرفی از تویش در بیاورد؛ چند تا از این حروف را هم ما بگذاریم! این را باید مراقبت کرد؛ بحث سر این است؛ باید جدول دشمن را کامل نکنیم؛ پازل دشمن را کامل نکنیم؛ ببینیم دشمن چه کار دارد میکند و چه کار میخواهد بکند؛ اهداف و حضور "واضح" او را ببینیم.» ۱۳۸۸/۷/۲
✍🏻جواد خسروی
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی سواد رسانهای
👇
🆔@basijresanehPak
فواید قانون حمایت از کاربران فضای مجازی چیست؟
🔹 سرعت:
شاید در روزهای اخیر دیده باشید که سرعت اینترنت در کشور دچار اختلال شد! چون قانون مشخصی برای مطالبه سطح سرعت اینترنت وجود نداشت عملاً مطالبه قانونی برای رعایت حقوق کاربران انجام نمیشد. طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی صراحتاً به ارائه خدمات سریع در حوزه اینترنت تأکید دارد.
🔹 امنیت:
قانون حمایت از کاربران فضای مجازی یک راهبرد روشن برای داخلی سازی زیرساختها و درنتیجه ایجاد یک امنیت پاسدار در فضای مجازی دارد.
🔹 جلوگیری از فیلتر و سانسور:
بارها شاهد هستید و شاید خود شما نیز این تجربه را داشته باشید که با انتشار پستهای معمولی صفحه شما توسط پلتفرمهای مختلف مسدود شده باشد! طرح حمایت تنها قانونی است که پیگیری حقوق کاربران از شرکتهای ارائه سرویس و خدمات را الزامی کرده است.
🔻هیچ پلتفرمی در ایران با تصویب این طرح مسدود نخواهد شد. بلکه در چارچوب قانون ایران، از حقوق عادی کاربران در مقابل سانسور گری آنها دفاع خواهد شد.
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی سواد رسانهای
🆔@basijresanehPak