✔️دو راه وجود دارد برای اینکه زندگی در این جهانِ پیچیده و منظم برای ما سخت نشود
🔸کسی که بخواهد دین را بپذیرد و بعد نسبت به موضوع «ترک گناه» متقاعد شود-که چالش اصلی دین هست- اول باید بپذیرد که در یک جهان بسیار منظم و حسابشده دارد زندگی میکند که عکسالعمل رفتارهایش به او برمیگردد.
🔸اگر بگویید: «با اینهمه پیچیدگی و نظمی که در محیط اطراف ما وجود دارد، زندگی برای ما سخت میشود» میگوییم: دوتا راه وجود دارد برای اینکه سخت نشود؛یکی اینکه مدام مراقبت کنی و خودت را به رعایتکردنِ این قوانین منظم، عادت بدهی. دوم اینکه هر بچهای اگر پیش مادرش باشد، زندگی برایش سخت نمیشود؛ تو هم با خدا زندگی کن! خداوند به تو پناه میدهد و مدام خرابیهای تو را برایت جبران میکند.
🔸مثلاً اگر بینالطلوعین اشتباه کردی و خوابیدی، استغفار کن شاید خدا جبرانش بکند. خدا خیلی بیشتر از یک مادر دلسوز و مهربان، مراقب آدم است.فکر نکن که تو بزرگ شدهای و نیازی به خدا نداری! تو خیلی کوچکتر از این هستی که بخواهی از خدا مستقل بشوی، یک لحظه هم نمیتوانی از خدا فاصله بگیری! پس مدام به خدا پناه ببر!
🔸قرآن میفرماید: «إِنَّا کُلَّ شَیْءٍ خَلَقْناهُ بِقَدَرٍ» (قمر/۴۹) ما هرچیزی را در عالم با اندازه آفریدیم؛ یعنی بسیار حسابشده و دقیق! در آیه دیگری میفرماید: «قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْراً» (طلاق/۳) خدا برای هرچیزی یک قدری معین کرده است. شما در جهانی دارید زندگی میکنید که هر چیزی یک قدرِ معینی دارد. تمام رفتارهای ما، عکسالعمل دارد و همهاش در این عالم ثبت میشود.
🔸اگر ما در این جهان منظم، این مراقبتها را نپذیریم و اگر خدا و پیامبران را معلم راهنمای این مراقبتها ندانیم برای دینداری سختمان میآید! اگر ما این نظم و حسابشدگیِ جهان را درنظر نگیریم، جا انداختن بدیهیات اولیۀ دین هم برای مردم و جوانان سخت خواهد بود.
#گناه_و_توبه
علیرضا پناهیان ۹۸.۲.۲۸
🇵🇸بصیر🇮🇷
🏴مداح شهیر اردبیل درگذشت🏴 🔹شب گذشته #محمد_باقر_منصوری مداح جوان و خوش الحان آستان امامت و ولایت، د
🏴نوکر ارباب دق کرد..
اگر هیچکس هم نداند چه بر او گذشته من خوب می دانم.
آی مردم نوکر ارباب دق کرد.
هنوز زنگ صدایش توی گوشم است. باور کنید صحبت همین بیست روز پیش است.
همان شبی که با بغضی که به حنجرهاش چنگ انداخته بود گفت : دیشب از شدت غم نزدیک بود سکته کنم.
پای آبرو وسط بود. نوکری که سال ها پای روضه های اربابش مثقال مثقال آبرو جمع کرده بود حالا می دید رذالت عده ای و جهل برخی دارد خروار خروار به حراجش می برد.
باورش هم برایم سخت بود.
مدتی بود دادگاه رسیدگی به اتهامات مالی #سید_هادی_رضوی در حال برگزاری بود . به ناگاه کلیپی مثل ویروس در فضای مجازی دست به دست شد با تیتر درشت : مداحی اختلاسگر بزرگ بانکی.
تدوینی بسیار ناشیانه از تصاویر مداحی حاج محمد باقر و لحظاتی از دادگاه رضوی.
باور اینکه چنین چیزی بتواند کسی را فریب بدهد سخت بود اما تزویر کار خودش را کرده بود . واکنش های عجیب و غریب برخی ها او را دلشکسته می کرد. ناسزاهایی که روحش را زخمی کرده بود. می گفت من چوب چه چیزی را باید بخورم . من که سال هاست ذائقه ام فقط به #چای_روضه آشناست .
از جوانکی می گفت که در حرم سیدالکریم پس از دقایقی خیره شدن به او ، دل به دریا زده و اصل ماجرا از خودش پرسیده بود.
ای مردم دل نوکر ارباب شکسته بود.
می گفت بد دنیایی شده ، هنوز در همین عصر تکنولوژی فریبکاری معاویه ای جواب می دهد . هنوزمی شود از شتر جهل خلایق سواری گرفت.
گفتم ما به سهم خودمان تلاش می کنیم ماجرا را روشن کنیم.
بعد از انتشار آن گفت وگو و خبر در #عقیق زنگ زد و بسیار تشکر کرد .
می گفت انگار بار سنگینی از دوشم برداشته شد.
ذهنم فلاش بک می زند ، چند ساعتی از آن مداحی طوفانیاش در حضور آقا گذشته بود ، زنگ زدم ، روی ابرها بود ، می گفت به آرزویم رسیدم ، حس و حالش خریدنی بود . بعد از مداحیاش چفیه آقا را گرفته بود . تیتر آن گفت و گو این شد : تا عمر دارم از آن چفیه نگهداری می کنم.
خبر امشب اما مثل پتک توی سرم خورد . حالا همان بغض لعنتی به گلوی من چنگ انداخته .
باورش سخت است اما باور کنیم ، نوکر ارباب مُحرَّم را ندید و رفت.
👌خدایش بیامرزد ان شاءالله
📝مهدی ملک پور/ سردبیر کانال عقیق
🇵🇸بصیر🇮🇷
🏴نوکر ارباب دق کرد.. اگر هیچکس هم نداند چه بر او گذشته من خوب می دانم. آی مردم نوکر ارباب دق کرد.
27.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 ویدئو | مداحی حماسی و پرشور #محمد_باقر_منصوری در دیدار مداحان با رهبر معظم انقلاب که بسیار مورد توجه ایشان و حضار قرار گرفته بود.
🇵🇸بصیر🇮🇷
#اتاق_های_فکر_یا_انجمن_های_جنگ (۳) 📡📡📡📡📡🇺🇸 📡📡📡📡🇺🇸 📡📡📡🇺🇸 📡📡🇺🇸 📡🇺🇸 💢فصل اول💢 🌐بررسی روند شکل گیری، رش
#اتاق_های_فکر_یا_انجمن_های_جنگ (۴)
📡📡📡📡📡🇺🇸
📡📡📡📡🇺🇸
📡📡📡🇺🇸
📡📡🇺🇸
📡🇺🇸
💢فصل اول💢
🌐بررسی روند شکل گیری، رشد و گسترش اتاق های فکر #آمریکا
🔸بخش اول) تاریخچه:
ب)زمینه های تشکیل اتاق های فکر در #آمریکا :
1⃣ فرهنگ و تفکر #مدرنیسم :
🔻اتاق های فکر را می توان محصول تحول و دگرگونی در ساختارهای فکری و اجتماعی جهان غرب دانست.
2⃣ نیازهای #عصر_نوین :
🔻چالش های بوجود آمده در روابط بازرگانی و سیاست خارجی میان کشورها و نیز تحولات سریع در عرصه روابط بین الملل که بیشتر متاثر از لابی های سیاسی و #نفوذ محافل قدرت و ثروت آن کشورها بود؛ روند تاسیس مراکز پژوهشی_دانشگاهی یا مراکز مطالعات راهبردی به منظور تهیه راهکارهای تخصصی برای حل مسائل را شدت داد.
3⃣ آغاز عصر #مسابقه_تسلیحاتی :
🔻پژوهشگران عرصه تاریخ روابط بین الملل، سال ۱۹۰۰ و آغاز قرن بیستم را سال آغاز #مسابقه_تسلیحاتی در عصر جدید دانسته اند، در چنان فضایی مقارن با وقوع #جنگ_جهانی_اول ، هر کشوری درصدد بود بر دیگری سبقت بگیرد و برای عقب نماندن از دیگری، آمادگی شروع حمله را داشته باشد و چون در چنین شرایطی وقوع جنگ اجتناب ناپذیر بود، هر کشور ترجیح می داد حمله کننده باشد تا اینکه خود مورد حمله قرار بگیرد.
4⃣ تجربه #جنگ_جهانی_اول (الهام بخش ایده #نظم_نوین_جهانی ) :
🔻دولت ایالات متحده #آمریکا در ۲ آوریل ۱۹۱۷ و در زمان ریاست جمهوری 《#ویلسون》 با داعیه {صلح برای اروپا} ، ولی مشخصاً به دلیل کاهش منافع تجاری و نیز تحت فشار صهیونیست های آمریکایی وارد #جنگ_جهانی_اول شد و یک سال بعد، گروهی از کارشناسان (که می توان این گروه را اتاق فکر تلقی کرد) با مدیریت سرهنگ { #ای_ام_هاوس } با لحنی آمرانه، در اعلامیه ای ۱۴ ماده ای، ( #نظم_نوین_جهانی ) #آمریکا را اعلام کردند که به دلیل تعارضات پیش آمده در عرصه مسائل داخلی آن کشور و نیز وقوع #جنگ_جهانی_دوم ، در عمل آن را به فراموشی سپردند؛ این تجربه تاریخی، بعدها در طراحی سیاست خارجی #آمریکا انعکاس مستقیمی داشت و موسسات مطالعاتی آن کشور پس از سقراط اتحاد جماهیر شوروی، ایده #نظم_نوین_جهانی را برای جرج بوش (پدر) طراحی و تدوین کردند.
#ادامه_دارد
📡🇺🇸
📡📡🇺🇸
📡📡📡🇺🇸
📡📡📡📡🇺🇸
📡📡📡📡📡🇺🇸
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🆔 eitaa.com/basir110213
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ وظایف منتظران
🔊 استاد رائفی پور
✅ توصیه های اخلاقی حضرت جواد الائمه (علیه السلام)
🌼 آیت الله جوادی آملی:
🔸 كسي از وجود مبارك امام جواد (سلام الله عليه) توصيه اخلاقي خواست عرض كرد كه ما را سفارش كنيد. حضرت فرمود: قبول ميكنيد يا فقط ميخواهيد گوش بدهيد؟ عرض كرد نه قبول ميكنم. فرمود: اگر قبول ميكنيد اين مسائل را بدان، اينجا جاي امتحان و جاي بردباري است اصلاً كسي خيال بكند كه اينجا بخواهد راحتي و راحت به سر ببرد راحتي نصيبش بشود اشتباه است.
🔸 آنكه اين نظام را ساخت اين جهان را ساخت فرمود: اينجا جاي آسايش نيست خودش هم كه ﴿وَ مَنْ أَصْدَقُ مِنَ اللّهِ قيلاً﴾ ديگر از خدا راستگوتر كيست ؟ ولي خدا قسم ياد كرد فرمود: ﴿لَقَدْ خَلَقْنَا اْلإِنْسانَ في كَبَدٍ﴾ انسان در فشار و رنج و درد و زحمت و سختي قرار داده شد، اصلاً ساختار اينجا اين است. اين لام ، لام قسم است، كبَد يعني درد و رنج و فشار و مشكلات
🔸حالا يكی فشار مالي دارد دیگری فشار خانوادگي دارد يكی فشار سياسي دارد و يكی فشار اجتماعي دارد هيچ كس بي درد و رنج نيست؛ مستحضريد آنها كه وضع ماليشان خوب است با قرص خواب ميخوابند اين طور نيست كه مثلاً راحت باشند حالا كسي خيال بكند اين هفتاد هشتاد سال آسوده باشد نه آسايش جاي ديگر است آنجا كه
﴿يَتَنازَعُونَ فيها کَأْساً لا لَغْوٌ فيها وَ لا تَأْثيمٌ﴾ آیه ۲۲ سوره طور
آنها در بهشت جامهای پر از شراب طهور را که نه بیهوده گویی در آن است و نه گناه ، از یکدیگر می گیرند.
﴿وَ قالُوا الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذي أَذْهَبَ عَنَّا الْحَزَنَ إِنَّ رَبَّنا لَغَفُورٌ شَکُورٌ﴾آیه ۳۴ سوره فاطر
آنها می گویند: «حمد ( و ستایش ) برای خداوندی است که [در بهشت] اندوه را از ما برطرف ساخت پروردگار ما آمرزنده و سپاسگزار است!
🔸 وجود مبارك امام جواد (سلام الله عليه) فرمود: «الثِّقَةُ بِاللّهِ ثَمَنٌ لِكُلِّ غالٍ و سُلَّمٌ إلى كُلِّ عالٍ» رسيدن به درجات عالي, درجات بهشت, درجات علمي و عملي و تقوا در دنيا و درجات بهشت در آخرت البته سخت است; ولي اعتماد و اطمینان به لطف خدا, بهاي هر كالاي گراني است.
🔸 امام جواد (علیه السلام) می فرماید: نِيل به درجات عالي و رسیدن به مقاماتی مانند مقام سلمان, مقام اباذر, مقام مقداد در دسترس است، شما نردبان رسیدن به این مقامات را داريد، نگوييد سلمان و مقداد به آن مقامات رسيده اند ما نميتوانيم. نردبانش را داريد و آن اطمينان به خداست.
🔊 سخنرانی آیت الله جوادی آملی در سالروز شهادت حضرت جواد الائمه (ع)(بنیاد اسراء)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دشمن قصد داره با چی ایران رو تغییر بده؟؟
_😱😱😱
#السلام_علیک_یا_صاحب_الزمان_عج
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْكَشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَضاقَـتِ الاَْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّمآءُ، واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْـكَ الْمُشْتَكي، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللَّـهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد، اُولِي الاَْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ، يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ، اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔹🔸🔹🔸🔹
🔸🔹🔸🔹
🔹🔸🔹
🔸🔹
🔹
✨ حکمت ۲۴۴ ✨
⚜قَالَ علی (علیه السلام):
إِنَّ لِلَّهِ فِي كُلِّ نِعْمَةٍ حَقّاً فَمَنْ أَدَّاهُ زَادَهُ مِنْهَا وَ مَنْ قَصَّرَ فِيهِ خَاطَرَ بِزَوَالِ نِعْمَتِهِ.
و درود خدا بر او فرمود: خدا را در هر نعمتي حق است، هر كس آن را بپردازد، فزوني يابد، و آن كس كه نپردازد و كوتاهي كند، در خطر نابودي قرار گيرد.
🔹
🔸🔹
🔹🔸🔹
🔸🔹🔸🔹
🔹🔸🔹🔸🔹
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#من_نهج_البلاغه_میخوانم
🇵🇸بصیر🇮🇷
#تدبّر_در_قرآن_و_عترت ۲۷_ سختی و مشکلات؛ موجب بروز توانایی و استعدادها 🌹🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹🌹 🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 🔰قرآن: 🔸
#تدبّر_در_قرآن_و_عترت
۲۸_ چرایی آسایش کفار در دنیا
🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹🌹🌹
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
🔰قرآن:
[وَلَا تَمُدَّنَّ عَيْنَيْكَ إِلَىٰ مَا مَتَّعْنَا بِهِ أَزْوَاجًا مِّنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ وَرِزْقُ رَبِّكَ خَيْرٌ وَأَبْقَىٰ.
ﺩﻳﺪﮔﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﺮﺧﻲ ﺍﺯ ﺍﺻﻨﺎﻑ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻬﺮﻩ ﻣﻨﺪ ﻛﺮﺩﻳﻢ ﻣﺪﻭﺯ ، [ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻳﻢ ] ﺷﻜﻮﻓﻪ [ ﺑﻲ ﻣﻴﻮﻩ ﻭ ﺯﻳﻮﺭ ﻭ ﺯﻳﻨﺖ ] ﺩﻧﻴﺎﺳﺖ ﺗﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﻴﺎﺯﻣﺎﻳﻴﻢ ، ﻭ ﺭﺯﻕ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺕ ﺑﻬﺘﺮ ﻭ ﭘﺎﻳﺪﺍﺭﺗﺮ ﺍﺳﺖ.]
( سوره مبارکه طه _ آیه ۱۳۱ )
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🔰عترت:
امام صادق (علیه السلام) :
کسی که به آن چه خدا به او عطا کرده، قانع و راضی باشد، بی نیازترین مردم است.
( کافی _ ج ۲ )
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
🌹🌹🌹🌹
🌹🌹🌹🌹🌹
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2380070912C8d4ae9ba3f
نظر رهبر انقلاب درباره سن مناسب ازدواج
🌸 رهبر معظم انقلاب:
پیامبر اکرم(ص) اصرار داشتند دخترها و پسرها زود ازدواج کنند البته با میل و اختیار خودشان.
✅ ما هم باید در جامعهی خودمان این را رواج دهیم.
✅ جوانها وقتی از دوران جوانی خارج نشدهاند، در همان حال گرمی و شور و شوق، باید ازدواج کنند.
⭕️ این بر خلاف تلقی خیلی از افراد است که خیال میکنند ازدواجهای دوران جوانی، ازدواجهای ماندگار نیست!
✔️ اگر درست صورت بگیرد، ازدواجهای بسیار ماندگار و خوبی هم خواهد بود. ۷۹/۱۲/۲۳
🇵🇸بصیر🇮🇷
بر اوج محبت🌷علی اوجی نیست در بحر بجز کرامتش موجی نیست در کل ممالک و مذاهب به جهان مانند علیُّ🌷فاطمه
💐💐عاشقان عیدتان مبارک💐💐
🔴راز اعداد در آدرس کانال 🇮🇷بصیر🇮🇷
👉 @basir110213 👈
(110) ابجد حضرت علی«علیه السلام»
(213) ابجد حضرت زهرا«سلام الله علیها»
👉 @basir110213 👈
#معیار_مهم_در_انتخاب_همسر
🌸 کفّویت داشتن (تناسب، سنخیت و سازگاری)
💫 کفویت به این معنی نیست که دو نفر به هم کاملا شبیه باشند، بلکه تناسب داشته باشند.
🌷پیامبر (ص) فرمودند: به هم کفو خود دختر بدهید و از هم کفو خود زن بگیرید.
🔸 ما وقتی لباس می خریم یک سری چیزها را رعایت می کنیم:
مثلا اینکه متناسب با اندام ما باشد.
متناسب با شخصیت ما باشد.
✅ در ازدواج هم باید با کسی ازدواج کنید که متناسب با شما باشد به خصوص از لحاظ اعتقادی و سطح توقعات.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 پشتیبان و حامی ما الله است
🔊 سخنرانی روشنگرانه استاد حسن عباسی