♨️ پیروزی بر تحریم، تورم و تهدید!
این انتخابات برای همه مردم ایران و همه نامزدها یک پیروزی شیرین است؛ زیرا مردم ایران با حضور پرشور در پای صندوقهای رأی، «نه» بزرگی به تحریم انتخابات گفتند، در اینجا به چند نکته اشاره می شود:
1⃣ جریان نفاق، سلطنتطلبان و افراد فراری که در ۶ ماه گذشته پویشهای مختلفی برای عدم مشارکت مردم برگزار کردند، پس از مشاهده حضور طوفانی مردم در پای صندوقهای رأی، عصبانی و آشفته شدند و با تجمعات محقرانه و حمله به رأیدهندگان در خارج از کشور، هم ظرفیت اندک چند نفره خود را برای مقابله با جمهوری اسلامی نشان دادند و هم کارنامه خود را در حمله به رأیدهندگان بار دیگر به نسل جوان ایران نمایاندند.
2⃣ یکی از جریانهای تحریمی در این انتخابات نیز جریان انحراف با مسئولیت محمود احمدینژاد بود که با حضور در امامزادههای تهران سعی میکرد از یک طرف مظلومیت خود را نشان دهد و از طرف دیگر در مصاحبه با شبکههای استکباری و سلطنتطلب به زیر سؤال بردن انتخابات به دلیل عدم حضور خودش در میان نامزدها پرداخت.
3⃣ جریانهای استکباری با افزایش تحریمها و محاصره اقتصادی ایران درصدد بودند که با افزایش مشکلات باعث عصبانیت مردم از انقلاب اسلامی و سرانجام ناامیدی آنها از انتخابات شوند که آنها نیز در این انتخابات شکست سنگینی متحمل شدند.
👈 نکته پایانی
مقام معظم رهبری در بیانات متعددی، محاصره و تحریم علیه کشورمان را به نبرد احزاب تشبیه کردهاند و در یک سخنرانی میفرمایند: «همهی دنیاپرستان و قدرتطلبان و جنایتکاران و ... در سرتاسر عالم، در ردههای مختلف اقتدار، در مقابل جمهوری اسلامی صف کشیدهاند و حمله هم کردهاند و دارند از همهی جوانب حمله هم میکنند؛ عین همین قضیّه در جنگ احزاب اتّفاق افتاد».
اکنون ملت عزیز ایران در نبرد احزاب پیروز شده است. انشاءالله این پیروزی جریان انقلابی بتواند سایه غولهای تحریم، تورم و تهدید را از کشور دور کند و طعم شیرین این پیروزی برای همه مردم کشور جانفزا شود. خداوند در آیه ۲۲ سوره احزاب میفرمایند: مؤمنان وقتی لشکر احزاب را دیدند گفتند: این همان است که خدا و رسولش به ما وعده داده و خدا و رسولش راست گفتهاند! و این موضوع جز بر ایمان و تسلیم آنان نیفزود». این جنگ اگرچه سخت و دشوار بود، اما قدرت ملت را به رخ دشمنان کشید.
✍ فرهاد مهدوی
🔴آقای رحمانی فضلی! علت اختلاف ۴۴۰ هزار عددی آرا چیست؟/ وزارت کشور روحانی حتی توان تجمیع آرای مردم را هم ندارد
🔹دقایقی قبل وزیر کشور پشت تریبون حاضر شد و نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد. اما در اتفاقی عجیب، مجموع آرای نامزدهای انتخاباتی و رایهای باطله با رقم اعلامی به عنوان آرای ماخوذه همخوانی ندارد.
🔹مجموع آرای سیدابراهیم رئیسی، محسن رضایی، عبدالناصر همتی، قاضی زاده هاشمی و آرای باطله رقم ۲۸۴۹۲۷۵۶ را نشان میدهد. اما وزیر کشور عدد ۲۸۹۳۳۰۰۴ رای را به عنوان آرای ماخوذه به مردم اعلام کرد.
🔹اختلاف این دو عدد با یکدیگر رقمی بیش از ۴۴۰ هزار رای است که مشخص نیست این تعداد رای متعلق به چه کسی باید باشد.
🔹همچنین صبح امروز معاون وزیر کشور خبر از شمارش نود درصدی آرا داده بود و آماری شبیه به همین آمار نهایی را میداد. مردم منتظر بودند تا تاثیر ده درصد باقی مانده آرا را در نتایج نهایی ببینند اما این اتفاق صورت نگرفت.
🔴 در اقدامی عجیب، آمار آراء قاضی زاده هاشمی بیش از یک میلیون اعلام شد، اما در نتایج نهایی کمتر شد!
🔹وزارت کشور باید ضمن توضیح اختلاف مجموع آمار آرای نامزدها با آمار نهایی در خصوص دوگانگی صحبتها در این وزارتخانه پاسخگو باشد.
🔰 بیانیه سیدابراهیم رئیسی پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری
🚨دولتی پرکار، انقلابی و ضدفساد تشکیل خواهم داد
رئیسی، رئیس جمهور منتخب مردم:
🔹اللهم صل علی علی بن موسی الرضا بعدد ما احاط به علمک. حمد وثنای الهی که قلوب ملت را برای مشارکتی پرشور و تاریخی هدایت کرد و رضایت امام، شهیدان و همه عاشقان و دلباختگان انقلاب اسلامی را پدید آورد. دیروز بار دیگر، دنیا شاهد حماسه ای عظیم از ملت به پا خاسته ای بود که با ایمان و معرفت و همدلی، صفحه ای نو از تاریخ معاصر را به روی خود گشود. اینجانب مراتب شکر و خاکساری خود را به درگاه با عظمت الهی ابراز می دارم و به ارواح پاک و مطهر شهدای پر فضیلت انقلاب اسلامی، خصوصا حاج قاسم عزیز که یاد و نامش در این روزها، فضای کشور عزیزمان را عطرافشان کرده بود، درود و سلام می فرستم.
🔹مردم عزیز ایران، انتخابات دیروز مظهر خداباوری، مردم باوری و خودباوری ملی و جشن بزرگ سیاسی شما در گام دوم و آغاز قرن نو بود که در ایام میلاد امام رئوف علیه السلام متجلی شد. امروز روز مهربانی و بردباری و روز اتحاد، رفاقت و همدلی است. منتخب این انتخابات بر اساس قاعده مردم سالاری دینی، منتخب همه ملت و خادم همه جمهور است. چه آنانی که بنده را برگزیدند و چه عزیزانی که به نامزدهای محترم دیگر رای دادند و چه آنانی که به هردلیلی در پای صندوق های رای حاضر نشدند.
🔹اینجانب؛ خلق این رویداد مبارک را به محضر امام عصر«عج»، رهبر عزیز و فرزانه انقلاب اسلامی که با تدابیر داهیانه خود، دل های مردم را برای حضور در این صحنه هدایت کردند، تبریک و تهنیت عرض مینمایم و دست یکایک مردم را به خاطر خلق این حماسه بزرگ به گرمی میفشارم و پیروز این جلوه گری و درخشش جهانی را ملت بزرگ ایران میدانم که همچنان آرمانهای متعالی انقلاب اسلامی، از عدالت طلبی و استقلال خواهی تا آزادی جویی و عزت مندی را در تارک خواسته های به حق خود با رای شان فریاد می زنند. از مراجع عظام تقلید، جامعه مدرسین حوزه علمیه، جامعه روحانیت، علمای شیعه و سنی، اساتید دانشگاه، نخبگان علمی، فرهنگی و سیاسی، رئیس و نمایندگان پر تلاش مردم در مجلس، تشکل های مردمی و جهادی، شخصیت ها، احزاب و گروههای سیاسی، جوانان غیور و دانشجویان و طلاب، کارگران و کشاورزان، اصناف و بازاریان، فرهنگیان و هنرمندان، ورزشکاران، زنان و دختران، اقوام و قومیت های مختلف ایرانی، برادران اهل سنت، اقلیت های دینی، هموطنان خارج از کشور، رای اولی های عزیز و همه ایرانیان غیور در شهرها و روستاها، صمیمانه تشکرمی کنم.
🔹 ملت ایران؛ دیروز شما به عهد خود با صداقت وفا کردید و امروز نوبت این بنده خدا و خادم شماست که به عهدی که با شما بسته ام وفادار بمانم و لحظه ای در خدمت به شما، کوتاهی نکنم. بدون تردید در این مسیر نیازمند همراهی، دلسوزی و دعای خیر همیشگی شما هستم.
🔹مردم عزیز ایران؛ آنچنان که در این انتخابات مستقل وارد شدم، به پشتوانه آراء بالا و اعتماد کمنظیر شما، ان شاء الله دولتی پرکار، انقلابی و ضدفساد را تشکیل می دهم، و به سوی بسط عدالت، بهعنوان مأموریت محوری انقلاب اسلامی حرکت خواهیم کرد و تمام ظرفیت های دولت را برای ایجاد نهضت بزرگ خدمت به ایرانیان عزیز به کار خواهیم بست.
🔹لازم میدانم از همه نامزدهای محترم، چه آنانی که به هر دلیلی تا انتهای رقابت باقی نماندند و چه کاندیداهایی که تا روز آخر با حضورشان گرمی بخش انتخابات بودند قدردانی نمایم و ان شاء الله از دیدگاه های ارزشمندشان برای تدبیر امور استفاده خواهم کرد.
🔹در پایان از زحمات ارزشمند همه دستاندرکاران نظارتی، اجرایی، نیروهای انتظامی، رسانه ملی و فعالان شبکههای اجتماعی و اصحاب رسانه و خبرنگاران، که علیرغم شیطنت های دشمنان مردم، به مشارکت پرشور در انتخابات کمک کردند تقدیر می نمایم و از تلاش های شبانه روزی ستادهای مردمی و حامیان عزیز که داوطلبانه وارد میدان شدند و به این خادم کوچک مردم کمک کردند تشکر می کنم.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خوشنود باشی و ما رستگار
اللهم انا نرغب الیک فی دولت کریمه تعز بها الاسلام و اهله
مزیت نسبی #رئیسی نه اقتصاد بود و نه سیاست خارجی.ملت به یک رنگی، پاکی، اخلاص و روحیه دوندگی و تلاش رای داد
معتقدم آزادی های سیاسی-اجتماعی مشروع در دوران ایشان بهتر از قبل تضمین و ثبیت خواهد شد.نان این موضوع را دیگران خوردند اما ضامن آن دولت #اجماع_ملی جناب رئیسی خواهد بود
🔗 @Dr_A_Ganji
✅ *چند نکته پیرامون مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰*
📝 *عزیز غضنفری*
🔰 درباره میزان مشارکت در انتخابات و مباحث پیش آمده چند نکته نیاز است در نظر گرفته شود :
1️⃣ _ هر چند مشارکت بالای ۵۰درصد اتفاقی بود که می توانست کام ما را بیشتر از این شیرین کند، اما در هر حال ظاهرا شرایط به شکل دیگری رقم خورده است و ما دوستداران انقلاب نیز کسانی نیستیم که فاز تقابل با بخش های متولی انتخابات را در پیش بگیریم.
2️⃣ _ فقط یک راه می ماند. راه مهم نیز آن است که دولت آقای رئیسی با عملکرد مثبت خود امیدها و اعتماد های کم رنگ شده و یا از دست رفته را برگرداند و مسئله مشارکت را نه با تبلیغات و شعار که با عمل و کارآمدی خود و به شکل بنيادين حل نماید.
3️⃣ _ آنچه می تواند تولید سرمایه اجتماعی کند عملکرد موفق دولت است و الا کافیست در نظر آوریم دولت آقای روحانی با مشارکت حدود۷۰درصد کشور و اقتصاد و معیشت مردم را در چه شرایط دشواری قرار داده است و به سرمایه اجتماعی کشور و ناامیدی مردم ضربه مهلکی زده است.
4️⃣ _ خود آقای رئیسی در قوه قضائیه که نهادی انتصابی بود با اصلاح و تصحیح برخی رویکردها چگونه امیدها را در دل های مردم زنده کرد. بنابراین صرف مشارکت بالا دردی را دوا نمی کند.
5️⃣_ بنابراین موضوع اساسی برای ایجاد امید و قراردادن انقلاب و نظام بر ریل اساسی خود اصلاح امور و کوشش برای حل مسائل معیشتی مردم است. دولت در فرصت پیش رو می تواند با برنامه ریزی و اجرای برخی کارها و اقدامات برای انتخابات ۱۴۰۲ و ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامي و ریاستجمهوری مردم را تشویق به مشارکت حداکثری نماید و در کنار حل مسئله کارآمدی مشروعيت مردمی نظام را نیز محقق کند.
👈 بنابراین با یک نگاه فرآيندي و رو به جلو درک سختی و تلخکامی وضعیت کنونی آسان می نمایاند، چرا که انقلاب و نظام در حال حرکت به سوی افق و آینده پرامید خود است.
👌 این راه ادامه دارد.......
💠 دوستان بنظرم خیلی درگیر اعداد و ارقام نشید، اگر مشکلی باشد خود نامزدها و شورای نگهبان بررسی خواهد کرد، کار من و شما نیست این مسائل. من به سلامت انتخابات و نظارت شورای نگهبان اعتقاد دارم
ضدانقلاب سالهای سال است که میخواهد به همین برسد که انتخابات در ایران سالم نیست و تقلب صورت میگیرد، و بگوید سال 88 همین اتفاق افتاد. نباید در پازل دشمن بازی کرد. انتخابات و شمارش آراء در نظام جمهوری اسلامی اتفاق میافتد نه جای دیگر.
مراقب باشیم✋
✍ حسین دارابی
♦️کدام موسسه دقیق ترین پیش بینی از نتایج انتخابات را داشته است؟
🔹در حوزه مشارکت
۱- مرکز افکارسنجی کیو ۴۹
۲- دانشگاه تهران: ۵۳
۳- ایسپا: ۴۴
۴- صداو سیما: ۴۳.۷
نرخ مشارکت رسمی اعلام شده توسط وزارت کشور: ۴۸.۸
➖➖➖➖➖➖➖
🔹در حوزه میزان رای آقای رییسی
۱- ایسپا: ۶۳.۷
۲- مرکز افکارسنجی کیو: ۶۸
۳-صدا وسیما: ۶۸.۹
۵-دانشگاه تهران: ۷۵
میزان رای اقای رییسی، اعلام شده توسط وزارت کشور: ۶۱.۹
.
♻️ اینو چی میگی؟
🔰 حمید رسایی: جناب احمدینژاد! حدود ۹ ماه پس از مشارکت ۹۸ درصدی مردم در همهپرسی جمهوری اسلامی در سال ۵۸ ، رفراندم قانون اساسی برگزار شد و میزان مشارکت در آن به ۷۵ درصد کاهش یافت.
بهمن همان سال در سومین انتخابات کشور که اولین انتخابات ریاست جمهوری بود، مشارکت مردم به ۶۷ درصد رسید!
آیا آن روز هم شما را رد صلاحیت کرده بودند که بخواهید عدم مشارکت مردم را به نام خود ثبت کنید؟!
اگر ادعای وزارت کشور دولت روحانی مبنی بر مشارکت ۴۸ درصدی این انتخابات توسط شورای نگهبان تأييد شود، مطابق منطق شما ما از مشارکت ۶۷ درصدی سال ۵۸ رسیدهایم به مشارکت ۴۸ درصدی آن هم پس از ۴۲ سال جنگ تحمیلی، تحریم، فشار بینالمللی و ۸ سال دفاع مقدس مردم در برابر هجمه روحانی و تیم غربگرایش، تازه شما هم طرف آمریکا، اسرائیل، منافقین و وطنفروشان پناه برده به غرب، بودید.
💠 چرا ملت پیروز شد؟
▪️شکست کمپین تحریم انتخابات و تاثیر آن بر شکست کمپین فشار حداکثری
📝کیان عبداللهی نوشت:
🔹«ریچارد نفیو» معمار و پیش از آن مشاور تحریمهای نسل جدید آمریکا علیه ایران که غالباً از سال ۲۰۱۰ به این سو علیه مردم ایران اعمال شد در کتاب «هنر تحریمها» (The Art of Sanctions) اصطلاحات و بندهای بسیار مهمی راجع به استراتژی آمریکا در تحریمها، هدف آنها و سازوکار تاثیر و همچنین روند اعمال تحریمها علیه ایران دارد.
🔹اما تصور میکنم توجه به یک فرمول کلیدی در راهبرد تحریمها برای دولتهای مختلف آمریکا علیه مردم ایران بسیار ضروری است.
🔹نفیو ابایی ندارد از آنکه بیپرده و بدون ملاحظه بگوید تحریمها برای اعمال درد (Pain) به مردم ایران است. او میگوید کارکرد تحریمها اعمال درد فیزیکی ( Physical Pain) است اما این اعمال درد فینفسه هدف نیست، بلکه مقصود نهایی یک تغییر روانی (Psychological) و معنوی در جامعه هدف است. منظور از این تغییر هم چیز پیچیدهای نیست: تسلیم و تن دادن به خواستهای طرف تحریمکننده.
🔹از ساعات پایانی رایگیری انتخابات ۱۴۰۰ که حضور چشمگیر مردم پای صندوقهای رای به چشم دیده شد و ۲۹ خرداد که آمارها به صورت رسمی توسط دولت آقای روحانی اعلام شد، بسیاری گفتند که پیروز بزرگ این انتخابات همه مردم ایران بودند. چه آنها که آمدند و حتی آنها که به هر دلیلی از جمله نارضایتی از وضعیت اقتصادی و مدیریتهای اجرایی در کشور یا شرایط کرونایی و یا نداشتن کاندیدای مناسبشان نیامدند.
🔹 شاید برخی این تعبیر پیروزی مردم را از روی تعارف به کار ببرند، اگرچه بسیاری هم به آن اعتقاد قلبی دارند. به هر حال دلایل مختلفی میتوان اقامه کرد که چرا پیروز بزرگ این انتخابات همه مردم بودند؛ اما از میان این استدلالهای گوناگون، فکر میکنم یک دلیل که به مقدمه این متن مرتبط است، بسیار قابل توجه باشد.
🔹به نظر نگارنده، این دلیل بسیار مهم، وارد آمدن یک ضربه بسیار موثر به کمپین فشار حداکثری از طریق تحریمها و تهدیدهاست. اساساً همانطور که نفیو هم تصریح کرده، هدف از اعمال تحریمهای حداکثری، تبدیل و ترجمهی نهایی آن به یک تصمیم معنوی از سوی مردم بود.
🔹آمریکاییها بسیار انتظار داشتند که پس از گذشت ۱۰ سال از بزرگترین تحریمها، در مردم ایران یک نشانی بزرگ از چنین تغییر معنوی و تسلیم اساسی ببینند؛ در واقع کمپین تحریم انتخابات که سردمداران آن در فشار حداکثری علیه مردم ایران هم نقش داشتند قرار بود به نوعی مکمل کمپین تحریمهای اقتصادی و فشار حداکثری باشد.
🔹مهم اینجاست که اگر چنین نشانهای مشاهده میشد، حتماً پایان تحریمها نبود، بلکه بر اساس آنچه از تجربه راهبردهای آمریکاییها سراغ داریم، این تحریمها میتوانست بسیار تشدید و تا حصول تسلیم نهایی مردم ایران تداوم یابد.
🔹اما حضور چشمگیر مردم در این انتخابات علیرغم همه نارضایتیها از جنسهای مختلف، حتماً میتواند در تغییر محاسبات طرف آمریکایی موثر باشد. و به اعتقاد نگارنده، شکلدهی به این محاسبه و تعمیق و تثبیت آن در آینده نزدیک که به عملکرد و کارآمدی دولت آقای رئیسی نیز بسیار مربوط است، میتواند به شکست جدی و بزرگ پروژه تحریم کمک کند.
#انتخابات
✅ یادداشت بیسابقه وحید حقانیان حضور این سه رقیب برای رئیسی امداد الهی بود/ انتقاد از جبهه اصلاحات برای عدم حمایت از همتی!
📌سید وحید حقانیان در یادداشتی به تحلیل آرایش حضور کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم پرداخت.
📌به گزارش ایسنا، حقانیان در بخش هایی از این یادداشت نوشته است: رفقای محترم و عزیز سلام علیکم، نکته ای را می خواستم صادقانه و از روی اطلاع خدمتتان عرض کنم و آن اینکه لازم است توجه داشته باشیم که در این مقطع حساس از تلاشهای صبورانه، جناب آقای محسن رضایی و جناب آقای دکتر امیر حسین قاضی زاده هاشمی، کمال تشکر را داشته باشیم. این برادران با وجود فشارهای شدید عده ای و با تحلیل و افکار خاص، صحنه انتخابات را ترک ننموده و خود را نامزد پوششی فرض نکرده و تا آخر رقابت های انتخاباتی، با انرژی، باور و جدیت در صحنه باقی ماندند تا انتخابات ۱۴۰۰علیرغم تبلیغات چندین ماهه و سنگین دشمنان، رنگ و بوی واقعی و رقابتی به خود بگیرد و درصد مشارکت، از پیش بینی های حضرات بالاتر برود.
📌وی در بخش دیگری از این یادداشت با اشاره به حضور همتی به عنوان کاندیدا در شرایطی که دشمنان از تحریم انتخابات و یا شعار رای بی رای حمایت می کردند از سران جبهه اصلاحات انتقاد کرد که حاضر نشدند رسما از وی به عنوان کاندیدای این جبهه حمایت کنند.
📌در بخش دیگری از این یادداشت با اشاره به ادامه کاندیداتوری رضایی، قاضی زاده هاشمی و همتی ادامه داد: بنابراین حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی، امداد الهی به حساب آمده و یقینآ باید گفت اینها خود را به گونه ای دانسته، یا ندانسته خرج انقلاب کردند وگرنه با توجه به شرایط رد صلاحیت ها، تحریم انتخابات توسط بیگانگان و حتی احمدی نژاد، اگر بعد از کنار کشیدن نامزدهای پوششی، این سه نفر نیز اعلام انصراف کرده بودند، ولو وزارت کشور هم قبول نمی کرد یقینا چالش بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوجود می آمد. باید خداوند متعال را شاکر باشیم که مانند همیشه، مردم عزیز از تمامیت ایران سربلند، دفاع کرده و دشمنان را مایوس نمودند.
📌از امروز دیگر زمان همکاری و حل ریشه ای مشکلات مردم، یعنی همان ولی نعمتان انقلاب و نظام است تا ان شاءالله بی تدبیری ها کنارگذاشته شده و با امید و تکیه بر توان داخلی، آینده ای روشن را برای مردم و خصوصآ جوانان غیور و مستعد، کار و کوشش و نوآوری رقم بزنیم. در صورتی که اینگونه شود در انتخابات چهار سال بعد با حضور حداکثری مردم و انتخاب دولت قوی و مردمی و اقبال دوباره به رئیس جمهور منتخب جدید روبرو خواهیم بود. ان شاءالله . یاعلی