♨️ حل توأمان مسائل اقتصادی و اجتماعی خوزستان
✍️عزیز غضنفری
💠 وقایع اخیر خوزستان با همه تلخکامیهایی که در پی داشت، همچنان لازم است جوانب مختلف آن از منظر اقتصادی، اجتماعی و قضایی مدنظر قرار گیرد.
👈 نکات تحلیلی
1️⃣ آنچه در وقایع خوزستان قطعی است، اینکه مدیران و متولیان بخشهای مختلف به خاطر آنچه باید میکردند و نکردهاند، ابداً مورد بازخواست قرار نمیگیرند. صحبتهای دیروز رهبر معظم انقلاب درباره ریشهیابی رخدادهای اخیر خوزستان و مشکلات کمآبی، توجه دادن افکار عمومی و خاصه بخش قضایی به همین موضوع، مهم ارزیابی میشود. اکنون بهترین فرصت برای عمل به این مطالبه است که مدیر، مدیران و یا دستگاههای دولتی و غیردولتی متولی امر که درگذشته به وظایف خود عمل نکردهاند، مورد بازخواست قرار گیرند.
2️⃣ رخدادهای اخیر خوزستان ضعف و ناکارآمدی بخش دولتی را نیز بهروشنی نشان داد. این ضعف و مشکل فقط در حوزه اداره فنی بخش آب کشور به چشم نمیخورد، بلکه در خصوص مدیریت افکار عمومی و پاسخ منطقی به خواستههای معترضان نیز مشاهده شد. در این زمینه نیروها و عناصر محلی و استانی با همه توان به گفتگو و اظهار همدردی با مردم و مدیریت صحیح نارضایتیها پرداختند؛ اما چرا در اینگونه مواقع نباید رئیسجمهور به گفتگو با مردم و یا نمایندگان آنان بپردازد؟ مقصود از نمایندگان، صرفاً نمایندگان استان در مجلس نیست. هرچند عصر دیروز خبر سفر معاون اول رئیسجمهور به خوزستان منتشر شد، اما چرا بعد از گذشت حدود ۲۰ روز از شروع اعتراضات مردمی، این سفر انجام شد؟!
3️⃣ کسانی که به خوزستان سفر کرده و با نگاه جامعهشناختی، محیط اجتماعی آنجا را و خاصه مراکز صنعتی، نفت و پتروشیمی آن منطقه را بررسی کنند، بهخوبی متوجه احساس تبعیض و بیعدالتی در توزیع منابع میشوند. این دوگانگی در توزیع منابع، عملاً یک شهر مهمی مانند ماهشهر را به دو بخش تقسیم کرده است و آشکارا یک بخش زندگی آنچنانی دارد و بخش دیگر مشاهدهگر توزیع نابرابر امکانات است. ماجرای حوادث اخیر خوزستان بدون توجه به این شکاف اجتماعی و احساس تبعیض و نابرابری، حل نخواهد شد.
👈 نکته پایانی
یکی از مهمترین سرفصلهای مأموریت دولت جدید باید کاهش تبعیض در توزیع منابع و حل مسائل خوزستان باشد. شخصیت مقبول آقای رئیسی و ورود وی و دولتمردان آینده به مسائلی همچون خوزستان، میتواند هم به مرتفع ساختن مشکلات اقتصادی این خطه از کشور کمک کند و هم معضلات سیاسی و اجتماعی آن را سامان دهد.
⁉️شکست پروژه ناامن سازی تبریز
🔰به بهانه حمایت از خوزستان؛ فراخوان تجمع جریان قومگرایی به بهانه ی حمایت از اعتراضات خوزستان در تبریز امروز با شکست مواجه شد.
🔻گروهک های تجزیه طلب طی روزهای اخیر با استفاده از ظرفیت رسانه های خارجی، پخش پوستر و شبنامه، برای تمام شهرهای منطقه شمالغرب کشور فراخوان تجمع داده بودند که این فراخوانی با بی اعتنایی مردم استانهای آذری نشین مواجه شد.
🔻تنها در تبریز یک تجمع محدود شکل گرفت که آنهم با خویشتنداری پلیس به آرامی جمع شد.
🔻این جریان در حالی اصرار به برگزاری تجمع میدانی داشته که کنشگران اجتماعی و سیاسی استان آذربایجانشرقی به روش های مختلف با مردم خوزستان همدردی و در صدد رفع تنش آبی در خوزستان برآمده اند.
🔻تحلیل رفتار دشمن نشان می دهد آنها به دنبال ناامن سازی ایران هستند و مردم نیز این مسئله را بخوبی دریافته اند.
📰حضور ورزشکاران فراری ایرانی در تیم پناهندگان کشورهای جنگزده
🔹️کیمیا علیزاده و دینا پور یونِس لنگرودی (تکواندو)، سعید فضلاولی (قایقرانی)، هامون درفشیپور (کاراته)، جواد محجوب (جودو) افرادی هستند که در رژه تیم پناهندگان در کنار پناهندگان کشورهای جنگزده در مراسم افتتاحیه المپیک توکیو حضور داشتهاند.
🔹️اینها ورزشکارانی هستند که با امکانات کشور ایران، موفق به کسب مدال شدند اما با خیانت به کشور و از سر شکمسیری و تحریک پادوهای سرویسهای اطلاعاتی غربی، به خارج از کشور فرار کردند، در حالیکه مرتکب جرمی در ایران نشده بودند که بخواهند فرار کنند! این در حالی است که کشورهای میزبان این افراد، حتی حاضر نشدهاند به آنها تابعیت بدهند تا در تیم ملی آن کشورها باشند و لذا به صورت تحقیرآمیز در کنار پناهندگان کشورهای جنگزده و آفریقایی و...، به المپیک توکیو آمدهاند.
📝ذلت از این بالاتر؟ اگر در کشور خود مانده بودند، هم اجر و قرب نزد مردم داشتند و هم میتوانستند با مربیان دلسوز، به پیشرفت ورزشی خود ادامه دهند اما حالا هم پناهنده و تحقیر شدهاند و هم در برابر رقبا، ناکاوت میشوند، چون کسی برای پیشرفت آنها مصمم نیست. فعالین ضد انقلاب و اربابان غربی آنها، فقط میخواستند از این ورزشکاران، بهرهبرداری رسانهای و حقوق بشری، ضد جمهوری اسلامی کنند و حالا که آب از آسیاب افتاده، آنها را به حال خود رها کردهاند. تاریخ نشان داده که در هیچ قوم و کشوری، عاقبت خائنان به سرزمین خود، عاقبت خوبی نبوده است. خَسِرَ الدُّنْيا وَ الْآخِرَةَ ذلِکَ هُوَ الْخُسْرانُ الْمُبينُ.
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا طرح جدید مجلس شورای اسلامی تحت عنوان "طرح صیانت" در راستای فیلترینگ پلتفرمهای خارجیست ؟
📢خبر
«مسیح علی نژاد پس از دیدار با جک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که به خاطر نقشه آدم ربایی علیه وی و اعتراضاتی که در خوزستان سرکوب خونین شده و سالیوان درخواست توقف مذاکرات هستهای با حکومت ایران را کرده است»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💢تحلیل خبر
⭕️تناقض رفتار ضد انقلاب به حدی عمیق شده که حتی خودشان نیز باورشان شده⁉️
🔻مسیح پولی نژاد با ادعای مقابله مثل برای حمایت از معترضین خوزستان( شما بگویید اغتشاشگران فرصت طلبی که، اعتراضات به حق مردم را به صحنه مقابله با خودِ مردم و نظام تبدیل کردهاند) درخواست ادامه تحریم ها را به جک سالیوان داده است⁉️
💯جالب نیست⁉️ برای حمایت از اغشاشگرانِ غیرِ مردمی، نسخه تحریم کل ایران را میپیچند‼️
🔹این اولین بار نیست که زالو صفتانی چون مسیح پولی نژاد، با شعارهای توخالی، و برای حفظ منافع شخصی، سعی بر ضربه زدن به مردم ایران را دارند؛ همانگونه که با نسخه پیچی برای دخترکان فریب خورده و با انجام ماموریتهایشان به هر قیمتی، با دستمزدش، آنورآبها به امرار معاش و کیف و حالش میپرداخت.
🔘اما آقای تاجزاده و زیبا کلام و خود تحقیران داخلی؛ به جای لگد پرانی به رهبری و مجلس بعنـوان عاملان ضد رفع تحریم، عاملین واقعی یا بهتر بگوییم رفقای خود را بهتر بشناسید و زیپ دهانتان را بکشید.
#سادات_عسگری
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 چرا رهبری با وجود ناکارآمدیها و اختلاسها و خیانتها، همچنان از دولت واداده روحانی حمایت میکنند؟!
♨️ برای اینکه جواب درست رو بدونیم، چند دقیقه تاریخ اسلام رو باهم مرور بکنیم
♨ حمایت و مطالبهگری دلسوزانه!
* کمتر از ده روز دیگر، حجتالاسلام رئیسی سکان اداره کشور را با تشکیل دولت سیزدهم در اختیار خواهد گرفت. شرایط زمانی و پیچیدگی تحولات داخلی و خارجی بهگونهای است که باید لحظهلحظه فرصت چهارساله دولت آینده صرف تحقق وعدهها و عبور از موانع و چالشهای بیشمار موجود شود. از سوی دیگر دولت سیزدهم اولین دولت در گام دوم انقلاب است که قرار است زمینه تشکیل دولت تراز اسلامی را فراهم نماید؛ از این رو همه چشمها به این دولت دوخته شده است.
در این میان فرصت صدروزه یا فصل اول دوره دولت سیزدهم، قطعاً مهمترین فصل دولت خواهد بود زیرا در حالی مسئولیت را از دولتهای یازدهم و دوازدهم تحویل میگیرد که کشور با انبوهی از مسائل، معضلات و مشکلات اسفباری مواجه است که در تاریخ ۴۳ ساله انقلاب اسلامی بیسابقه است. ازاینرو، دولت جایگزین میبایست چالشهای پیشروی خود را احصا نموده و با فهرست کردن فرصتها و راهحلهای عبور از این شرایط، با همافزایی و همگرایی کمنظیری که در نیروهای انقلابی در قوای مختلف حاکمیتی ایجاد شده، کمر همت به رفع مشکلات ببندد.
👈 نکات تحلیلی
مهمترین اولویتها و چالشهای پیشروی این دولت مردمی را میتوان در این موارد احصاء کرد:
1⃣ برخورد عقلایی با روند رو به رشد انتظارات و توقعات؛ این انتظارات پس از ناکامی دولت روحانی در تحقق وعدههای دادهشده به مردم، در سطح جامعه شکل گرفته و مردم را بهشدت گلایهمند ساخته و اینک روی کار آمدن حجتالاسلام رئیسی، چراغ اعتماد را در دل مردم روشن و آنان را به آیندهای بهتر امیدوار ساخته است.
👈 اولین مسئلهای که در رسانههای انقلابی و از جمله در رسانههای سپاه و بسیج باید مدنظر قرار گیرد، تبیین وضعیت موجود و تعدیل و عقلانیسازی سطح انتظارات و توقعات از دولتی است که میراثدار وضع نابسامان امروز شده است؛ بهگونهای که نه امید و اعتماد مردم آسیب ببیند و نه پیام ضعف و ناتوانی برای سامان وضعیت موجود منتقل شود.
2⃣ کابینه کارآمد و یک آهنگ؛ تشکیل کابینهای متعهد، متخصص، انقلابی، خوشسابقه، پاکدست، شجاع، با برنامه، ضدفساد و عدالتخواه از اولویتهایی است که کلید غلبه بر ابرچالشهای پیشرو است.
3⃣ حمایت در عین مطالبهگری دلسوزانه؛ دولت برای حل چالشهای پیشرو به همراهی و همیاری همگان نیاز دارد. ازاینرو، مواجهه نیروهای انقلابی در وهله اول، حمایت و اعلام پشتیبانی از دولت است؛ اما در کنار آن، نباید از طرح مشکلات و مسائل و مطالبات جامعه و مردم غافل شد. درواقع، مطالبهگری منصفانه، دلسوزانه و عقلایی به همراه ارائه پیشنهادات و راهحلها نیز باید مدنظر قرار گیرد
✍فتحالله پریشان
🔴بخشی از افزایش قیمتها تعمدی است/ شاهد بیانضباطی مالی دولت به شکل دستوری بودیم
♦️اذعان حسین راغفر اقتصاددان اصلاح طلب: اگر دولت سیزدهم کار خود را با اقتدار آغاز نکند و یکی از اصلیترین برنامههایش برخورد قاطع با مفسدان و افرادی که بازارها را دستکاری میکنند نباشد، ثبات سیاسی در کشور به شدت به مخاطره میافتد.
♦️بخش قابل توجهی از جریانی که به دنبال افزایش قیمت هستند، از منتفعان اصحاب قدرت و ثروت در 3 دهه اخیر بودند که یکی از اقدامات دولت سیزدهم باید مبارزه با این افراد و کاهش قیمتها باشد.
♦️آمریکا برای براندازی جمهوری اسلامی حاضر به رفع تحریمها نخواهد بود مگر اینکه تعهدات بزرگتری برای کنترل جمهوری اسلامی و زمینهسازی مداخلات بعدی به دست بیاورد. معتقدم احیای برجام در شرایط کنونی به هیچ وجه منطقی نیست.
♦️در تمام این سالها بالاترین بازدهی در حوزههای سفتهبازی و فعالیتهای نامولد و در خرید و فروش ارز، سکه و املاک بوده است و اخیرا نیز کاغذبازی در بازار سهام شکل گرفت. تا زمانی که یک نظام مالیاتی کارآمد و چابک برای این دسته از فعالیتهای غیرمولد ایجاد نشود و این مالیات به بخش تولید نرسد، تولید به صورت کامل به محاق میرود.
🔴 کیمیا علیزاده؛ از قهرمانی و تقدیر تا خارج شدن از کشور تا مسابقه با پرچم پناهندگان
✍️مهدی پیش بین
🔴امروز مسابقه میان ناهید کیانی از ایران و کیمیا علیزاده از تیم پناهندگان برگزار شد که متاسفانه نماینده کشورمان شکست خورد. خب عده ای ناراحت از این شکست، میگویند چرا کاری کردید که کیمیا علیزاده از ایران برود؟! آنقدر اذیتش کردید که رفت و ... قطعا ما هم از اینکه قهرمانی از کشور برود ناراحتیم ولی چیزی که ما در مورد کیمیا علیزاده پس از مقام سومی المپیک ۲۰۱۶ ریو دیدیم، سراسر احترام و تشویق مالی و معنوی بود.
🔸پس از کسب مدال با ارزش در المپیک ریو ۲۰۱۶ از رهبر انقلاب تا رئیس جمهور و رئیس مجلس و معاون امور زنان ریاست جمهوری و هنرمندان و گروه های مختلف همگی در پیام ها و برنامه های جداگانه کیمیا علیزاده را تشویق کردند.
🔸پس از بازگشت کیمیا علیزاده به شهر محل زندگی اش کرج، جشن باشکوهی برای وی گرفته شد و ربیعی وزیر وقت کار و تعاون سخنران ویژه این جشن شد. وی در همان برنامه شمش طلا به کیمیا علیزاده هدیه داد.
🔸همچنین وزارت ورزش و جوانان ۳۰۰ سکه طلا به وی اهدا کرد.
🔸استانداری البرز هم یک دستگاه آپارتمان به کیمیا علیزاده تقدیم کرد.
🔸یک دستگاه خودرو پژوپارس و ۱۰۰ میلیون تومان وجه نقد هم به وی دادند.
🔸همچنین نماینده ولی فقیه در استان البرز در مراسمی جداگانه از ایشان تقدیر کردند.
🔴متاسفانه کیمیا علیزاده به خاطر کم تجربگی اسیر دست عده ای شیاد شد که به خاطر اهداف سیاسی شان علیزاده را فریب داده و از کشور خارج کردند. امیدواریم ایشان متوجه این اشتباهات شود و به وطن خودش برگردد.
🔰خط لوله جاسک_گوره؛ پروژه ای اقتصادی یا امنیتی
✍علی محمدی
🔶خط لوله انتقال نفت خام گوره تا جاسک به طول هزار کیلومتر با صرف هزینه یک و نیم میلیارد یورو، اواخر تیر ماه افتتاح شد تا برای اولین بار محموله های نفت ایران از دریای عمان صادر شود. هزینه ی پروژه، تحریم نفت و وضعیت اقتصادی کشور باعث شده تا عده ای بدون نگاه راهبردی، لزوم این طرح استراتژیک را انکار نمایند. اما از چند منظر وجوب این طرح برای کشور، یک الزام بدون تردید است :
1⃣ در حال حاضر نفت ایران صرفا از پایانه خارک ارسال می شود. این موضوع می تواند در شرایط تهدید، تولید بحران نماید. لذا برای متنوعسازی پایانههای صادراتی و افزایش تابآوری صادرات نفت در شرایط بحران، نیاز به پایانه ای جدید غیر قابل انکار بود.
2⃣شرایط خاص خلیج فارس و حضور بیگانگان در این خلیج باعث شده تا تنگه هرمز به عنوان یکی از مهمترین آبراه های جهانی، همیشه در معرض بحران های امنیتی باشد. به همین خاطر کشورهای حوزه خلیج فارس پیگیر بی نیازی خود از این تنگه هستند. ایران نیز از این امر مستثنی نبوده و با این پروژه ی راهبردی در پی تضمین منافع خود در موقعیت بحران است تا در شرایط بسته شدن تنگه هرمز، ریسک صادرات نفت را کاهش دهد.
3⃣طرح توسعه سواحل مکران و توسعه پالایشگاه ها در این منطقه، نیازمند تامین پایدار انرژی خام است، که از طریق این خط لوله به انجام خواهد رسید.ضمن اینکه موجبات جذب سرمایه
گذاری در این سواحل را نیز فراهم می نماید تا سواحل مکران به عنوان قطب جدید نفت، گاز و پتروشیمی معرفی شود.
4⃣بالای نود درصد طراحی،ساخت و پیاده سازی این خط لوله در داخل انجام گرفته است که قطعا می تواند دانش فنی و مهندسی انتقال نفت را در کشور توسعه دهد و تجربه ای گرانبها را برای دانشمندان کشورمان تولید نماید. ضمنا اشتغال و ثروتی که در پیاده سازی این پروژه برای مردم بومی کشور حاصل شد را نباید نادیده گرفت.
5⃣ هرچند در شرایط فعلی تحریمی فروش نفت به سختی اتفاق می افتد. اما نمی توان با نگاه به این شرایط، نیاز به صرف چنین هزینه هایی را غیر معقول بدانیم. طرح های اقتصادی نفتی را باید با این نگاه طراحی کرد که ایران در آینده نزدیک سهم خود را از بازار نفت پس خواهد گرفت.
🔚 خط لوله جاسک گوره، طرحی اقتصادی_امنیتی است که با توجه به مختصات آن در یک دوره طولانی هم تولید ثروت می کند و هم تولید امنیت. هرچند پایانه خارک نیاز فعلی کشور را در صادرات نفت تامین می نماید، ولکن نگاه راهبردی به آینده کشور در زمینه تولید ثروت و امنیت پایدار، لزوم ایجاد پروژه مذکور را، واجب می سازد.
⁉️آیا موج سواران اعتراضات خوزستان را می شناسید؟!
🔹پس از آن که طی چند روز گذشته مجموعه دستگاههای کشوری و لشکری به همراه گروههای مردمی در حد توان برای حل مشکلات خوزستان بسیج شدند، گزارشهای دستگاههای انتظامی و اطلاعاتی حاکی است که اعتراضات مردم در این استان فروکش کرده است.
🔹این در حالی است که رسانههای معاند همچنان با بازنشر ویدئوهای قدیمی تلاش دارند اعتراضات به حق مردم در موضوع آب و خشکسالی را «شورش سیاسی خونین» جلوه میدهند.
🔹این رویه رسانههای معاند و ضدانقلاب جدید نیست و در گذشته هم معمولا با همین روش اقدام به موجسواری نموده تا به زعم خود مردم را بریده از نظام جمهوری اسلامی و نظام را ناتوان از اداره کشور نشان داده و برای پروندهسازیهای حقوق بشری علیه کشور نیز خوراک مناسب تهیه کنند.
🔹ناگفته پیداست این روش انعکاس اخبار هیچ نسبتی با رویکرد مردم و بیان اعتراضاتشان به برخی کاستیها و سوء مدیریتها ندارد.
🔹جالب اینکه؛ در خصوص بحرانسازی و نقش پیاده نظام ضدانقلاب به ویژه منافقین و سلطنتطلبها در فراهم کردن خوراک این رسانهها و موجسواری آنها، آش به قدری شور شده که عناصری چون «الهه هیکس» هم با انتشار توییتی با اظهار تأسف از آن یاد کرده است.
🔹این در حالی است که در عالیترین سطوح کشور از رهبری گرفته تا رئیس جمهور فعلی و منتخب و دبیر شورای عالی امنیت ملی بر حق طبیعی مردم برای بیان اعتراضاتشان تاکید شده و اقدامات جدی برای رسیدگی سریع به مشکلات و رفع نارساییها آغاز شده است.
🔹موضوع قابل توجه دیگر رفتار برخی سلبریتیها است که بعضا در گوشه عمارتهای چند صد میلیاردی در داخل و هتلهای ۵ ستاره در خارج، چون همیشه فرصت را برای خودنمایی مهیا دیدند و هر چه توانستند دروغ به نظام نسبت دادند.
🔹البته که این رفتارها و اقدامات بیش از ۴۰ سال است ادامه دارد و حتما نیز پایانی برای آن متصورنیست؛ اما برای بهبود شرایط کشور به ویژه در مناطقی که درگیر مشکلات اقلیمی و انباشت نارساییهای باقیمانده از سالهای گذشته هستند، باید گامهای قویتر و پرشتابتری برداشته شود.
📌" مأمور رسانه ای سازمان سیا " .
💢 علینژاد اعلام کرده که بدنبال پس گرفتن مدال طلای المپیک قهرمان تیراندازی ایران، توسط کمپین نوید افکاریست.
♻️گزاره های تحلیلی :
🔻مسیح علینژاد یا بهتر بگوییم پولی نژاد ، مهره سوخته ای که پس از شکست در پروژه های چهارشنبه های سفید ، آزادی های یواشکی و . . . به یک مهره ناکارآمد و بی ارزش تبدیل شده ، در یک پروژه هالیوودی سازمان سیای آمریکا،با مطرح کردن طرح ربایش اش ، توهم تاثیر گذاری مجدد دارد .
🔻هر چند در آشفته بازار ولنگاری فضای مجازی،بعضی سلبریتی های بی وطن، گاهگاهی نقش سربازان سایبری اش را داشتند اما این عامل رسانه ای سیا به خوبی میداند که در بین ایرانی ها ، ارزش دیده شدن ندارد .
🔻مدال آوری مدافع حرم آل الله در المپیک ، علاوه بر شاد کردن دل ملّت ، جنگ نرمی بود در مقابل اردوکشی های تفکر غربگرابانه و ضد مقاومت .
🔻سجده شکر این پاسدار مدافع حرم و مدافع سلامت بر چفیه ، پتکی بود که بر ذهن فاسد و مخمور سربازان رسانه ای تفکر غرب پرستی چون مسیح علینژاد و همفکران منافق داخلی اش فرود آمد. آنقدر ضربه کاری بوده که "جوجه ارک زشت" داعیه پس گرفتن مدال طلای المپیک اش را دارد.
☝زهی خیال باطل . . .
که این داعیه او و هم پیاله های غرب پرستش، مثل گذشته فقط نشخوار کردن و دست و پا زدن های بیهوده ست.
✍ مجید بیگدلی