eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
409 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️سکوت رسانه‌های بین‌المللی در باره دود شدن قبر عباس آفندی (عبدالبها) 🔹در حالیکه سه روز از واقعه آتش گرفتن قبر یکصد میلیون دلاری (از جیب بهائیان فریب خورده) می گذرد و در حالیکه کمترین اتفاق در خاک اسرائیل به سرعت در دنیا پخش میگردد، همه رسانه های غربی و حتی عربی هیچ اشاره ای به این افتضاح امنیتی اسرائیل و مصیبت بهائیان نکرده اند. 🔸حتی خود سایت خبری رسمی بهائیت BWN سکوت کرده است. فقط نشریه جروزالم پست یک خبر چند خطی با عنوان یک آتش سوزی مختصر در خیابان شالوم حاقالی عکا درج کرده است. 🔹محل آتش سوزی باغ بهجی در شمال عکا واقع است و در آن یکی از رهبران این فرقه ضاله (عباس آفندی ملقب به عبدالبها) در آن دفن شده است. 🔸بهائیت از چند سال پیش تدارک احداث این مقبره را بمناسبت یکصدمین سالمرگ عباس افندی با عنوان مسخره پیام آور صلح و عدالت برا ی این جاسوس بریتانیا و دارنده نشان وفاداری و خدمتگذاری به ملکه انگلیس را شروع کرده بود. 🔹سه سال قبل و در شروع کرونا، کمال آبادی مبلغ سرمایه دار بهائی در کنار جو بایدن گفته بود این ویروس عذاب وعده داده شده حضرت عبدالبها است و تازه اول کار است.
🇺🇸❌ کودکان هیولایی؛ هدیه آمریکایی! 🔻آمریکا در جریان جنگ ویتنام در مجموع 8٬360٬119 تن بمب بر سر مردم این کشور ریخت و میلیون‌ها نفر را به خاک و خون کشید و تقریبا تمام زیرساخت‌های ویتنام را نابود کرد. 🔻نقطه عطف بمباران‌های آمریکا استفاده از گازهای سمی و شیمیایی بین سال‌های ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۵ بود؛ توکسین، دوس توکسین، ساکسی توکسین، مایکو توکسین، تروتوکسین و بیوتوکسین از جمله مواد سمی بود که آمریکایی‌ها از آنها استفاده و از آن با نام یاد می‌کردند. 🔻 نیز دیگر ماده مخرب سمی بود که آمریکایی‌ها برای نابود کردن محصولات کشاورزی ویتنام به کار گرفتند. اقداماتی که تا سالیان سال باعث جهش ژنتیکی و در نتیجه تولد هزاران کودکی شد که از آنها به عنوان یاد می‌شود. 📚 کتاب جنایات غرب(ص۷۵۲) ✍مهدی سعیدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨بازداشت چند تبعه از کشور افغانستان که کلیپ های ساختگی تهیه و پخش می کردند این چند نفر اعتراف کردند که در قبال دریافت پول از شخصی ایرانی ساکن انگلیس که در فضای مجازی با آن آشنا شده بودند اقدام به تهیه و پخش این فیلمها کردند و هدفشان فقط ایجاد تفرقه مابین مردمان ایران و افغانستان بوده است۰ به کلیپ به دقت توجه کنید متوجه به ساختگی بودن آن می شوید‼️ ⭕️اتاق و تخت های داخل اتاق کارگری و شخصی که چاقو در دست دارد و زبان در می آورد و میخندد‼️شوکری که به سر آن شخص می زنند و هیچ احساسی نمیکند‼️و چهره ها و لباسهای افرادی که ادعا میکنند ایرانی و تهرانی هستند
⭕️ حمله کردن که چرا زاکانی می‌خواد پارک اختصاصی بانوان و مادر-کودک درست کنه؟ 💢پارک که هیچ، در پرث استرالیا پارکینگهای اختصاصی زنان ایجاد کردن بخاطر فضایی امن تر برای رانندگان زن اینجا هم خدایان تناقض معتقدن بانوان از تماشای فوتبال باید سهمی داشته باشن ولی از تفریح و راحتی درفضای سبز،نه!
🔰حقایق جدید از تلفات آمریکایی‌ها در عین‌الأسد 📌ارتش آمریکا تا آبان‌ماه سال گذشته از افزایش دادن شمار سربازانی که به دلیل آسیب دیدن در حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الأسد شایسته دریافت مدال شجاعت بودند خودداری می‌کرد، زیرا طبق اذعان رسانه‌های آمریکا، انجام این کار با سیاست واشنگتن که کوچک نمایی تبعات حمله بود تناقض داشت. نتایج تحقیق شبکه خبری «سی‌بی‌اس» آمریکا در آبان‌ماه سال گذشته نشان می‌داد ارتش عمداً و برای کوچک نمایی تبعات حمله، ده‌ها نفر از کسانی که در حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الأسد در روز ۸ ژانویه ۲۰۲۰ زخمی شده‌ بودند را واجد دریافت مدال شجاعت و مزیت‌های پزشکی پس از آن تشخیص نداده است. بااین‌حال، اکنون با اضافه شدن اسامی ۵ مصدوم دیگر که به‌تازگی به آن‌ها مدال اعطا شده، شمار سربازانی که در حمله ایران زخمی شده و به آن‌ها مدال شجاعت اعطا شده، به ۷۳  نفر رسیده است.
🔰 از نخست وزیرکشی تا تنازع شرق و غرب / علت تحولات اخیر پاکستان چیست؟ ✍🏻 یعقوب ربیعی 🌐 چند نکته می تواند در تحلیل حوادثِ پاکستان به ما کمک کند: 👈 عزل عمران خان نکته عجیبی نیست اصلاً هیچ نخست وزیری دوره پنج ساله خود را به پایان نرسانده یا مانند لیاقت علی خان ترور شده، یا مثل ذوالفقار علی بوتو با کودتا برکنار شده و یا ... . 👈 بزرگترین مشکل پاکستان در همه دوره ها سه موضوع مشکلات اقتصادی، فساد سیاستمداران و دخالت ارتش در قدرت بوده است. 👈 پاکستان به علت بنیه ضعیف اقتصادی همیشه سعی کرده است به آمریکا، عربستان و ... وابسته باشد؛ که با بدعهدی هایی از سوی این کشورها مواجه شد. 👈 ناامیدی از غرب و اعراب باعث گرایش به شرق شده است. چینی ها صرفاً در پروژه سی پیک(cpec) ۲۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده اند و برنامه بلندمدتی در پاکستان خصوصاً بنادر گواتر و کراچی دارند. 👈 جلوگیری از ایجاد پایگاه نظامی آمریکا در پاکستان، دیدار عمران خان با پوتین در روز دوم بحران اوکراین و ... مسائلی بود که موجب شد غربی ها و غربگرایان پاکستانی بر علیه عمران خان به صحنه بیایند. 👈 البته نباید مسائل را صرفاً به غربی ها و توطئه آنها محدود کرد که نمونه آن را باید انحلال مجلس پاکستان توسط عمران خان دانست که موجب انتقاد بسیاری از کارشناسان و پیچیده تر شدن تحولات گردید. 👈شهباز شریف نخست وزیر شد ولی آنچه از پاکستان به زودی ها رخت نخواهد بست مشکلات اقتصادی، فساد سیاسیون و دخالت ارتشی ها در سیاست است که کشور ۲۲۰ میلیونی را در حواشی و جدل ها نگه خواهد داشت.
💠 سال جدید؛ مختصات و روندهای پیش رو 📝 عزیز غضنفری 🔰 بر اساس برخی وقایع، اقدامات و نیز نشانگان سپری شده در سال گذشته، می توان از ویژگی‌ها و روندهای سال ۱۴۰۱ یک تصویرسازی کرد: ✅ سیمای داخلی سال ۱۴۰۱: 1⃣ _ بسیاری از مسائل داخلی در دوسال گذشته تابع شرایط خاص کرونایی بود؛ اما به دلایل مختلف و خاصه سیاست مؤثر دولت سیزدهم در موضوع واکسیناسیون، به نظر می‌آید که شرایط عمومی جامعه و کشور در سال ۱۴۰۱ از حیث سلامت، معیشت و اقتصاد در وضعیت بهتری قرار خواهد گرفت. 2⃣ _ دولت جدید و مشخصاً رئیس‌جمهور نشان داده که نمی‌خواهد به مانند برخی مسئولین در گذشته، خود بخشی از مسئله باشد و جای مسائل اصلی را با حاشیه‌ها عوض کند. نقطه تمرکز دولت جدید از آن حیث که هم‌افزایی بین قوا و سایر نهادهای کشور است و ازاین‌جهت که پرداختن به حل مسائل اقتصادی و تولید را در اولویت قرار داده و اقتصاد را معطل متغیرهای خارجی نکرده است، گامی صحیح و اصولی به‌حساب می‌آید. ✅ سیمای خارجی سال ۱۴۰۱: 1⃣ _ گرایش افراطی دولت قبل به سمت غرب باعث نامتوازن شدن سبد سیاست خارجی شده بود. تنظیم مناسبات و سیاست خارجی بر اساس توازن‌گرایی و توجه بیشتر به سیاست نگاه به شرق در سال پیش رو موضوعی است که می‌تواند برای اقتصاد کشور سودمند باشد. تبدیل توافقات راهبردی با برخی کشورها به قراردادهای تجاری و اقتصادی و درنهایت اجرایی کردن آن‌ها بی‌تردید به نفع کشور تمام خواهد شد. 2⃣ _ ما دارای ۱۵ همسایه هستیم که یک رکورد محسوب می شود. باور ایجادشده در کشور به الزامات نظریه همسایگی و گسترش مناسبات اقتصادی با دولت‌های مجاور و بهره‌گیری از ظرفیت‌های آنها، رویکرد راهبردی و تعیین‌کننده محسوب می‌شود که پیگیری و استمرار آن در جهت تأمین منافع ملی است.. 👌 لذا در یک نگاه کلی، سال ۱۴۰۱ می‌تواند برای کشور نویددهنده اتفاقات مثبت و موجب خروج از برخی مشکلاتی باشد که چندین سال مردم را از لحاظ معیشتی در تنگنا قرار داده است؛ اما همه این‌ها مستلزم برنامه‌ریزی و اتخاذ رویکردهای کارشناسانه است که مجموعه ارکان مختلف کشور مخصوصاً دولت سیزدهم بایستی در پیش بگیرند.
🔰 فسادستيزي و شفافيت ✍ مهدی سعیدی 🔹چند روزي است که خبر اعلام اسامي ابربدهکاران بانکي موردتوجه رسانه‌ها قرار گرفته است. مبتني بر اين خبر، رئیس‌جمهور در ديداري که با مديران عامل بانک‌ها داشته، به‌صراحت اعلام کرده که بانک‌ها بايد بر بدحساب‌ها سخت بگيرند و اسامي اين بدهکاران بانکي را منتشر کنند. به دنبال اين ماجرا خاندوزي، وزير اقتصاد اعلام کرد: «براي اولين بار در تاريخ بانکداري کشور، ۱۱ بانک دولتي زيرمجموعه وزارت اقتصاد با انتشار فهرست بدهکاران بزرگ بانکي در اين زمينه پيشگام شدند و تقريباً تمام بانک‌های دولتي به‌غیراز بانک قرض‌الحسنه مهر ايران و بانک توسعه تعاون که اعلام کرده‌اند بدهکاران بدحساب بالاي ۱۰۰ ميليارد توماني ندارند، در سايت‌هاي خود چنين فهرستي را منتشر کرده‌اند». ⚜گزاره‌هاي تحليلي: 1️⃣در طول دهه‌هاي گذشته، همواره بالا بودن مطالبات معوق بانک‌ها و فريز شدن بخشي از منابع بانکي در دست عده‌اي بدهکار، يکي از معضلات نظام بانکي کشور بوده است؛ معضلي که از ميانه دهه 1380 شدت گرفت و تاکنون نيز ادامه دارد. درحالی‌که در طول اين سال‌ها از ابربدهکاران و بدهکاران بانکي سخن به ميان مي‌آمد، اما مردم با نام آن‌ها آشنا نبودند. این‌که چه کساني تسهيلات دريافت کرده‌اند و به هر دليل بازنگردانده‌اند. حال براي نخستين بار فهرست بدهکاران بانکي انتشار عمومي پيدا کرده، اقدامي که در راستاي مبارزه با فساد و تحقق شفافيت، کارکرد مهمي دارد و موجب اعتباربخشي براي دولت خواهد بود. 2️⃣ رئیس‌جمهور با شعار مبارزه با فساد و الزامات آن در دستگاه اجرايي ازجمله تحقق شفافيت به ميدان آمده است و امروز بايد شاهد اين وعده‌ها باشيم که اقدام فوق در اين راستا ارزيابي می‌شود. 3️⃣ مبارزه با فساد ازجمله اقداماتي است که به‌ شدت مي‌تواند موجب اميدآفريني در جامعه گردد و اعتبارزا و اعتمادزا براي دولت باشد. مردم تشنه مبارزه با فسادند و وجود آن در دستگاه‌هاي اجرايي کشور، آزارشان مي‌دهد! هر اقدامي در اين مسير هر چند کوچک، نتايج بزرگي در اذهان عمومي ايجاد کرده و به ‌سادگی مي‌توان رضايت و خرسندي جامعه از آن را مشاهده نمود. ⚜نکته پایانی: هرچند اقدام دولت و بانک‌ها در معرفی ابربدهکاران امری قابل‌تحسین است؛ اما همان‌گونه که دولت قول آن را داده، افشای اطلاعات ابربدهکاران نباید تنها خلاصه به چند نام با اطلاعات ناقص بانکی شود، بلکه می‌بایست مبالغ کلان بدهی این افراد به مردم اطلاع‌رسانی شده و در ادامه تعقیبات قانونی و قضایی از آنان نیز در دستور کار قرار گرفته و سرانجام این پرونده‌ها نیز به اطلاع عموم برسد.
📌اتحاد غرب‌گرایان افغان با منافقین در آلبانی ✍ فرهاد کوچک‌ زاده 🔹روز گذشته تعداد انگشت‌شماری در افغانستان با به همراه داشتن چند گاری سنگ به سفارت و کنسولگری کشورمان در کابل و هرات حمله کردند. ⚜گزاره‌های خبری:  1️⃣یک منبع مطلع درباره ماجرای تجمع در مقابل کنسولگری ایران در هرات گفت: «معترضین در مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در هرات، به‌صورت از قبل برنامه‌ریزی شده و با به همراه داشتن کیسه‌های سنگ در مقابل نمایندگی کشورمان حضور یافته و در خلال اعتراضات، اقدام به سنگ‌پراکنی به سمت درب و پنجره‌های کنسولگری نمودند. نیروهای محافظ نمایندگی کشورمان با شلیک تیر هوایی اقدام به پراکنده‌ کردن این افراد کردند و درنهایت با حضور مولوی «اسلام‌جار» والی حکومت در هرات در مقابل نمایندگی سیاسی کشورمان، این قائله ختم شده است». 2️⃣ سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به این واقعه، با اشاره به پیوندهای عمیق تاریخی و چندلایه دو ملت ایران و افغانستان و چند دهه میزبانی محترمانه دولت و ملت ایران از مهاجران افغانستان، نسبت به طراحی‌های توطئه گران و بدخواهان دو کشور هشدار داد. خطیب زاده در افزود: «متأسفانه برخی کلیپ‌ها و اظهارنظرها با هدف ایران یا افغانستان هراسی در حال انتشار است که تحریک عواطف مردم دو کشور را هدف قرار داده و هوشیاری بیش‌ازپیش مردم و مسئولین دو کشور را می‌طلبد». 3️⃣ بر اساس آنچه منابع امنیتی افغانستان ادعا می‌کنند، آی‌پی منتشرکنندگان کلیپ‌های ضدایرانی در افغانستان، از آی‌پی‌های کشور آلبانی است. کمپ تیرانا در آلبانی چند سالی است محل حضور اعضای گروهک نفاق «مریم رجوی» است که به انجام جنگ روانی و رسانه‌ای علیه ایران و کشورهای همسایه می‌پردازند و این بار با اضافه شدن منافقین افغانستانی به این کمپ، آتش عملیات تخریب دوستی میان دو ملت همسایه شعله‌ورتر شده است. ⚜گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣ بعد از فرار آمریکا از افغانستان، بخش قابل‌توجهی از بدنه تربیت‌شده آمریکا در افغانستان از این کشور فرار کردند. افرادی نظیر «مریم سما» که رهبر جریان ایران‌ستیزی در مجلس افغانستان بود، به کشور آلبانی مهاجرت و گروه‌های رسانه‌ای مشترک ایرانی- افغان تحت امر امریکا به وجود آوردند و این گروه با تولید و نشر محتوای مغرضانه، قصد تحریک دو ملت علیه یکدیگر را دارند. 2️⃣ در ‏سال‌های اخیر بارها شاهد فضاسازی علیه افغانستانی‌های داخل ایران بوده‌ایم، موضوعی که این روزها خصوصاً بعد از اقدام تروریستی در حرم رضوی، شدت گرفته است و به‌طوری‌که ارزیابی جریان‌سازی‌های خبری در بستر فضای مجازی در هفته‌های اخیر بیان‌گر این واقعیت است که اقداماتی برنامه‌ریزی‌شده از سوی مرکزیتی واحد برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی مردم ایران و افغانستان در خصوص مخاطرات اخلاقی، امنیتی، اقتصادی و سیاسی حضور مهاجرین افغانستانی در ایران در حال پیگیری است که نیاز به هوشیاری مسئولان دو کشور دارد. ⚜نکته پایانی: ایجاد درگیری و نزاع میان دو ملت ایران و افغانستان ازجمله آرزوهای کشورهای غربی متخاصم است، به همین خاطر به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده و با کمک غرب‌گرایان فراری و حتی داخلی در دو کشور، درصدد انجام اقداماتی در کف خیابان هستند که خنثی‌سازی این نقشه‌های شوم، بیش‌ازپیش هوشیاری مردم و مسئولان امنیتی دو کشور را می‌طلبد.
*ابعاد مختلف جهاد تبیین* 🌀 بعد از فرمان «جهاد تبیین» باید در زندگی تک‌تک ما تغییر و فعالیت مضاعف دیده بشود 🌀 دفاع مقدس «واجب کفایی» بود، اما جهاد تبیین «واجب عینی» است؛ یعنی بر همه واجب است 🌀 اگر جهاد تبیین، واجب عینی و فوری است فراهم‌کردن مقدماتش هم بر ما واجب است 🔻 برای جهاد تبیین چه اقداماتی باید انجام بدهیم؟ 1️⃣ کسب مهارت‌های لازم؛ از مهارت متن‌نویسی و تدوین تا سخنوری،مناظره،توئیت زدن و... 2️⃣ پیدا کردن مخاطب، ساختن مخاطب و توسعۀ مخاطب 3️⃣ مطالعه و تحصیل دانش و آگاهی؛ مقدمۀ لازم برای جهاد تبیین 4️⃣ برای جهاد تبیین نیاز به کار جمعی و پیوند‌های اجتماعی قوی‌ داریم ✅بعد از صدور فرمان «جهاد تبیین» توسط رهبر انقلاب، آن‌هم به‌صورت «فریضۀ عینی و فوری»، باید شور و التهاب و حرکت مضاعفی در جبهۀ حق پدید بیاید. همان‌طور که در دوران دفاع مقدس، حرکت‌هایی برای جذب و پذیرش و آموزش رزمندگان در ایام قبل از عملیات انجام می‌شد الان هم باید همان حال و هوا به صورت بسیار فراگیر برای همۀ اعضای جبهۀ انقلاب ایجاد بشود؛ از جمله در هیئت‌های مذهبی. الان یک تفاوتی با دوران دفاع مقدس وجود دارد؛ دفاع مقدس با همۀ عظمتش «واجب کفایی» بود، یعنی اگر عده‌ای می‌رفتند تکلیف از بقیه برداشته می‌شد، اما رهبر انقلاب دربارۀ جهاد تبیین فرمودند «واجب عینی»؛ یعنی بر تک‌تک ما واجب است که در این زمینه، فعالیت کنیم. و بعد فرمودند «فوری» یعنی نباید به تأخیر بیندازیم. فریضۀ عینی و فوریِ جهاد تبیین باید در زندگی تک‌تک ما و برنامۀ روزانۀ ما تغییر ایجاد کند، باید اقدامات در عرصۀ جهاد تبیین انجام بدهیم؛ مخصوصاً هیئتی‌ها در این زمینه وظیفۀ مضاعفی دارند. جهاد در زمینه‌های مختلف قابل تصور است؛ جهاد اقتصادی، جهاد نظامی و امنیتی و... اگر جهاد تبیین به خوبی صورت بگیرد ما در انواع دیگر جهاد هزینۀ کمتری خواهیم داد و به نفع‌مان است. ما برای جهاد تبیین، چند اقدام اساسی و مهم باید انجام بدهیم؛ یکی از این اقدامات، کسب مهارت است. هرکسی خودش را عضو جبهۀ انقلاب می‌داند- از یک خانم خانه‌دار، تا یک کاسب، کارگر، طلبه یا معلم-باید از یک سلسله مهارت‌ها برای جهاد تبیین برخوردار بشود؛ مثلاً مهارت متن‌نویسی، سخنرانی، مناظره، توئیت زدن، تصویر برداری، تدوین،تهیۀ پوستر و... اگر جهاد تبیین بر ما واجب عینی و فوری است فراهم کردن مقدماتش هم بر ما واجب می‌‌شود. نمی‌شود گفت «چون من مقدمات و مهارتش را ندارم، پس این واجب از من برداشته می‌شود!» مقدمۀ واجب هم واجب است. یعنی همۀ ما را به تأمین مقدماتش موظف می‌کند و باید شروع به کسب مهارت کنیم. متأسفانه خیلی از عاشقان اهل‌بیت(ع) قدرت نوشتن، قدرت سخن گفتن، قدرت مناظره، یا قدرت بیان به هر وسیلۀ دیگری را ندارند. این خیلی بد است که تعداد کسانی که این مهارت‌ها را در حد بالا یا در حد نیاز دارند، در جبهۀ انقلاب کم هستند. خیلی‌ها مواضع انقلابی بسیار دقیقی دارند، اما قدرت بیان و سخنوری ندارند، اینها چیزهایی است که ما باید فرا بگیریم. بنده پیشنهاد می‌کنم هیئات مذهبی این مهارت‌ها را به نیروهای خودشان آموزش بدهند؛ مثلاً آموزش سخنوری، مناظره، نویسندگی و آموزشی‌ که برای فعالیت در رسانه لازم است. اقدام بعدی برای جهاد تبیین «پیدا کردن مخاطب، ساختن مخاطب و توسعۀ مخاطب» است. ما باید بتوانیم برای خودمان مخاطب پیدا کنیم و تلاش کنیم دیگران را شنوندۀ حرف‌های خودمان قرار بدهیم رسول خدا(ص) برای پیدا کردن مخاطب حرکت می‌کردند، ایشان «طبیبٌ دوّارٌ بطبّه» بودند. ما طلبه‌ها نباید منتظر باشیم تا یک کسی ما را برای سخنرانی و اظهار نظر، دعوت ‌کند؛ خودمان جلو بیفتیم و برای فعالیت‌های تبلیغی‌ خودمان طرح‌ریزی کنیم. کسی که می‌خواهد جهاد تبیین بکند، باید جسارت داشته باشد و فعالانه اقدام کند، منتظر نشود دیگران به او مراجعه کنند، بلکه بگردد و شنوندۀ خودش را پیدا کند. مخصوصاً ما هیئتی‌ها و طلبه‌ها باید الگوی‌مان حضرت زهرا(س) باشد که برای تبلیغ چهره به چهره، چهل روز رفتند درِ خانۀ مهاجر وانصار را زدند. مقدمۀ دیگری که برای جهاد تبیین باید فراهم کنیم «تحصیل علم و آگاهی» است، باید اطلاعات‌مان را افزایش بدهیم؛ با مطالعۀ آیات قرآن و روایات و تاریخ اسلام و... و همچنین دقت در بیانات حکیمانۀ امام و رهبر انقلاب. این را در هیئت‌ها باب کنیم که بخشی از این متن‌ها را مطالعه کنند. نکتۀ دیگر اینکه برای جهاد تبیین نیاز به پیوند‌های اجتماعی قوی‌ و کار گروهی داریم نه اینکه با کمترین اختلاف سلیقه‌ای‌ دچار اختلاف بشویم و اصلاً همدیگر را به این سادگی تأیید نکنیم! باید «ولایت عرضی» را در جهاد تبیین، تحقق بدهیم.
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 تلاش ضد انقلاب برای ایجاد جنگ بین افغانستان و ایران با استفاده از یک راهزن 📌 وقتی فردی که توسط طالبان به جرم دزدی و فتنه انگیزی بازداشت شده بود توسط ضد انقلاب فرمانده بلندپایه حال حاضر طالبان معرفی می شود و مردم ایران را به مرگ تهدید می کند! 📺 مردم ایران و افغانستان باید بیشتر مواظب فتنه ساخته شده توسط دشمنان اسلام باشند
🌹 رهبر انقلاب، امروز: استغفار در میدانهای ملی ما را به توفیقات بزرگ میرساند 🔹️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار رمضانی مسئولان نظام: یکی از چیزهایی که در دعاهای ماه مبارک رمضان تکرار شده، مسئله‌ی طلب مغفرت الهی است. خب استغفار یعنی چه؟ یعنی معذرت خواهی. از خیلی از کارها، از بسیاری از کرده‌ها و نکرده‌های خودمان از خدای متعال باید معذرت بخواهیم. 🔹️ نگاهمان هم به استغفار این نباشد که فقط مثلاً برای گناهان شخصی و برای شستشوی دل خودمان استغفار کافی است، نه؛ استغفار در میدانهای ملی و در میدانهای بزرگ اجتماعی کارکرد و تأثیر دارد و ما را به توفیقات بزرگ میرساند. ۱۴۰۱/۰۱/۲۳ 👈 در مذاکرات هسته‌ای کار به گونه خوبی پیش میرود / آمریکا در برجام بدعهدی کرده و حالا هم در بن‌بست گیر کرده است / در برنامه‌ریزی‌ها مطلقاً معطل مذاکره نشوید 🔹️در برنامه‌ریزی‌های کاری مطلقاً معطل مذاکرات هسته‌ای نشوید و کار خودتان را جلو ببرید. اینجور نشود که اگر مذاکرات به نتایج مثبت یا نیمه مثبت یا منفی رسید، در کار شما خللی ایجاد شود. کار خودتان را بکنید. 🔹در مذاکرات هم کار به گونه خوبی پیش می‌رود و هیئت مذاکره کننده، رئیس‌جمهور و شورای‌عالی امنیت ملی و دیگران را در جریان می‌گذارند و تصمیم می‌گیرند و جلو می‌روند. هیئت مذاکره‌کننده ما هم تا اینجا در برابر زیاده‌خواهی‌های طرف مقابل مقاومت کرده است و ان‌شاءالله ادامه پیدا خواهد کرد. 🔹نقد کارهای مسئولان هم اشکالی ندارد اما نقد با نگاه خوش‌بینانه و خالی از سوءظن باشد. نباید نسبت به کسی که در وسط میدان و خط مقدم حضور دارد سوءظن داشت. البته این را من در همه دولت‌ها گفته‌ام. نقد باید با خوش‌بینی باشد و مردم را ناامید نکند. کسی هم که بدعهدی کرده است طرف مقابل است. الان هم در این بدعهدی گیر افتاده‌اند و اتفاقاً آنها به بن‌بست رسیده‌اند ما به بن‌بست نرسیده‌ایم.