فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️🎥تجمع مردمی «نه به فتنهگران» در کابل
🔹تجمع بزرگ مردمی با شعارهای «نه به فتنهگران»، «افغانستانی و ایرانی اتحاد اتحاد» و «ما باهم برادریم» با حضور پرشور مردم و شخصیتهای سیاسی آغاز شده است.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه آخرین فرصت آل سعود در یمن
🍃🌹🍃
🔻 ورود جنگ یمن به هشتمین سال خود با آتشبس دوماههای همراه شده است که به نظر میرسد این آتشبس، تنها راه و فرصت استثنایی و طلایی برای خروج متجاوزان سعودی از باتلاق خودساخته در یمن است.درصورتیکه عربستان با سوءاستفاده نظامی و میدانی آتش بس را نقض کند، قطعاً با «واکنش کوبنده» و «حملات دردناکتری» مواجه خواهد شد. ادامه جنگ و فرسایشی کردن آن، گزینه مطلوبی برای سعودیها نیست؛ چرا که انصارالله و ملت یمن نشان دادهاند که تحت هیچ شرایطی حاضر به تسلیم و عقبنشینی از مواضع و اصول خود نیستند.
🔹 ادامه جنگ موضوعی نیست که یمنیها از آن واهمه داشته باشند. تجربه نشان داده است هر چقدر که صحنه نبرد طولانیتر شده، به تناسب آن بر قدرت نظامی و عملیات تهاجمی و راهبردی انصارالله علیه سعودیها نیز افزوده شده است. رهبر معظم انقلاب در دیدار دیروز خود با مسئولان نظام، با نصیحت و خیرخواهی برای آل سعود، بیان داشتند: «چرا جنگی را که یقین دارید در آن پیروز نمیشوید، ادامه میدهید؟ اصلاً احتمالش هم نیست. خب جنگی که در آن احتمال پیروزی وجود ندارد، چرا ادامه پیدا میکند؟ یک راهی پیدا کنید خودتان را خارج کنید از این جنگ!».
👌 بیانات رهبر معظم انقلاب کاملاً دقیق و منطقی بود؛ اگر جوانک هایِ خام آل سعود بفهمند.
💠 دولت در این ۸ ماه
بر کدام چالش مهم چیره شد؟
✍ محمد ایمانی
🔹دولت آقای رئیسی، شهریور سال گذشته وقتی روی کار آمد، از صفر شروع نکرد. بلکه کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی و بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی را به ارث برده بود.
♦️صادرات نفت در حدود ۵۰۰- ۶۰۰ هزار بشکه بود. دولت دوازدهم، تمام ارز اختصاص یافته برای واردات کالاهای اساسی در طول سال را ظرف همان چهار پنج ماه اول سال (پایانی دولت) پیش خور کرده بود.
🔹همزمان، موعد باز پرداخت بیش از ۵۴هزار میلیارد تومان بدهی (سود اوراق) رسیده بود و باید ظرف چند ماه تا پایان سال پرداخت می شد: ماهانه حدود هزار ۱۰ هزار میلیارد ، تا پایان چهار سال، حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان.
♦️به اینهاعلاوه کنید، نقدینگی تقریبا ۹ برابر شده که از مرز ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومان عبور کرد و همچنان به عنوان موتور تورم عمل می کند. تورم پایان دوره دولت روحانی، دومین رکورد بالا پس از رکورد دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی است.
🔹اداره دولت با چنان میراثی، بسیار دشوار است اما دولت جدید موفق شد ضمن عبور از گردنه دشوار کسری مذکور، بخشی از بدهی ها را تسویه کند و ضمنا ، کمتر سراغ استقراض برود.
♦️گسترش دیپلماسی اقتصادی و افزایش چشمگیر صادرات نفتی و غیر نفتی در این دوره موجب شد حجم تجارت خارجی غیر نفتی در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۰۱ میلیارد دلار، به آمار سال ۹۶ که اوج اجرای برجام بود، نزدیک شود.
🔹این البته به معنای حل همه مشکلات اقتصادی و به ویژه رکود تورمی موجود (با همه عوارض و خسارات آن) نیست، همچنان که برخی مدیریت ها ذیل دولت، ضعیف و ناموفق عمل کرده اند. اما برآیند کلی نشان می دهد که مدیریت دولت، به ریل درست در دیپلماسی اقتصادی برگشته و تا حدود زیادی توانسته بر فشار تحریم ها که قرار بود ایران را فلج کند، چیره شود.
♦️این روند در کنار بهبود برخی شاخص ها موجب شده مراکز اقتصادی جهانی، برای سال جاری رشد بهتری را در مقایسه با سال قبل پیش بینی کنند.
🔹برخی حامیان دولت سابق و بانیان برجام، بهتر از هر کسی میدانند که با بی عملی و فرصت سوزی، و تعلیق و انتظار، و اعتماد نا به جا به غرب عهد نشناس، چه بلایی به سر زیرساختهای اقتصاد کشور آوردهاند و آباد کردن آن خرابیها، چقدر زحمت میبرد و زمان لازم دارد؛
♦️با این وجود، واقعیات را تحریف می کنند تا هم سوء مدیریت خود و هم موفقیتهای ۸ ماهه دولت جدید را بپوشانند. البته برخی رسانه ها و سیاسیون فراتر از این دو اقدام، گویا ماموریت هم دارند که عصا زیر بغل آمریکای محکوم و منفعل در مذاکرات بگذارند.
⚛بایستههایی در تحلیل و نقد مذاکرات هستهای
✍ یعقوب ربیعی
🔹در دهمین روز ماه مبارک رمضان، رهبر معظم انقلاب میزبان جمعی از مسئولان نظام بودند. بیانات معظم له در این دیدار دارای محورهای مختلفی بود. یکی از محورهایی که موردتوجه رسانهها و جامعه قرار گرفت، تحلیل ایشان نسبت به مذاکرات هستهای و تعیین بایستههایی در شیوه و ادبیات نقادانه نسبت به مذاکرات است.
واقعیت آن است که به علت وجود مردمسالاری دینی و تکثر نگاهها در جامعه، هیچگاه راه نقد بسته نبوده و نیست؛ اما آنچه در نقد و تحلیل اهمیت مییابد، چگونگی نقد و تأثیر آن در تحقق بخشی یا تخریب مذاکرات است. بر این اساس یکی از اصول تحلیل، کلنگری و مشــاهده مجموعه واقعیات با همدیگر است. این امر سبب میشود تا همه واقعیات با هم دیدهشده و موجب خطای در محاسبه نگردد.
یک تحلیلگر با بررسی همهجانبه متن و مؤلفههای فرامتنی مانند منافع و مصالح ملی، نســبت خطوط قرمز با آن مصالح، دستاوردهای متن و نسبتشان با اهداف از پیش تعیین شده، شــرایط ژئوپلیتیکی حاکم بر جهــان و ... به تحلیل صحیح خواهد رسید. البته همانگونه که رهبری فرمودند: «اگر نقدی هم میشود، خوشبینانه باشد، بدبینانه نباشد؛ ثانیاً موجب تضعیف کسانی نشود که در این میدان مشغول تلاش و کار هستند». در این مسیر علاوه بر تدقیق در متن و فهم واقعیتهای میدانی، موارد دیگری نیز باید لحاظ گردد که عبارتاند از حسن ظن به مذاکرهکننده داخلی بهعنوان نماینده حقوقی نظام، تکیه بر منافع ملی و پرهیز از دخالت گرایشهای سیاسی و جریانی در تحلیل، دوری از یاس آفرینی در جامعه و زائل کردن امید به آینده و ... که رعایت آن میتواند در پویایی تحلیل و نقدها کمککننده باشد.
البته این بایدها و نبایدها صرفاً مربوط به منتقدین نیست، بلکه همانگونه که رهبر معظم انقلاب در ۲۰ فروردین ۹۴ به مذاکرهکنندگان سابق دستور دادند که «افرادی را که شاخصاند دعوت کنند، حرفهای آنها را بشنوند؛ ای بسا در حرفهای آنها یک نکتهای باشد»، باید از سوی دستگاه دیپلماسی کانالهای ارتباط با تیم هستهای تعبیه گردد که اگر منتقدان نکتهای داشته باشند، با بیان آن و همافزایی با مذاکرهکنندگان، به پویایی و بهتر شدن مذاکرات کمک کنند.
⚜نکته پایانی: اگر مذاکرات هستهای را یک آوردگاه بینالمللی بدانیم، آنچه میتواند به ما کمک کند، همدلی و همافزایی همه ارکان نظام با محوریت بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
✳️ سالانه ۴۰،۰۰۰ نفر به وسیله #اسلحه در آمریکا کشته میشوند!
🔹به گزارش نیویورک تایمز آمریکا، در سال گذشته نزدیک به ۴۰،۰۰۰ نفر با اسلحه در آمریکا کشته شدند که بالاترین میزان مرگ و میر با اسلحه در ۵۰ سال گذشته است.
🔸براساس گزارش مرکز آمار بهداشتی، بیش از یک دهه است که #خودکشی در حال افزایش است و یکی از عامل اصلی مرگ در ایالاتمتحده است.
🔹در میان دیگر مشکلات سلامت عمومی، مرگهای ناشی از مصرف بیش از حد #مواد_مخدر نیز در سال ۲۰۱۷ افزایش یافت. مرکز آمار بهداشتی گزارش داد که در حدود ۷۰،۰۰۰ نفر در اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر در سال گذشته جان خود را از دست دادهاند.
🗯 به نظرتان اگر این آمارها متعلق به ایران بود، تیتر #bbc راجع به سلامت روانی مردم ایران چه بود؟
#خدایگان_تناقض
#خارج_بدون_روتوش
🔴 الصرخی و جریان انحرافی...
🔹دیروز در عراق فیلمی منتشر شد که در آن طرفداران کم سن و سال #محمود_الصرخی_الحسنی، فتوای تخریب مراقد شریف ائمه را صادر کردند؛ این اتفاق منجر به حمله مردم به دفاتر و مساجد الصرخی شد....
🔸 الصرخی در سال ۲۰۰۴ اعلام مرجعیت کرد و از همان زمان با افکار سیاسی و عقیدتی عجیب و غریب بر سر زبانها افتاد؛ او خود را تنها مرجعیت عربی و مخالف شدید ایران و مراجع نجف عنوان میکرد و همچنین ادعای ارتباط با امام زمان را داشت...
🔹الصرخی به سرعت مورد استقبال شبکههای عربستانی و اماراتی قرار گرفت؛ در ۲۰۱۴ الصرخی دولت عراق را دعوت به مذاکره با داعش کرد! همچنین پس از فتوای جهاد کفائی، این اتفاق را تلاشی برای شعلهور کردن جنگ داخلی قلمداد کرد. ناظران معتقدند که تفکر منحرف الصرخی بیشتر به تفکر وهابی نزدیک است!
💬 مقاومت اسلامی نجباء
🔴 در کدام دانشگاه دنیا، برای پوشش قانونی وجود ندارد؟
🔸دانشگاه هاروارد: دانشجویان موظفند در محیط خوابگاه و رستوران، یا ژاکت یقه دار یا بدون یقه بپوشند. شلوار آنها بایستی بدون پارگی و ضخیم باشد. شلوار جین درمحوطه دانشگاه ممنوع است.
🔹دانشگاه تگزاس آمریکا: پوشیدن شلوارک و هرگونه پوشش تنگ و چسبان برای مردان و زنان ممنوع است. دامن و پیراهن چاک دار ممنوع است. پاشنه کفش برای زنان نبایستی بلند تر از 7 سانتی متر باشد. هر گونه استفاده از عینک آفتابی در مکان های مسقف برای تمامی دانشجویان تنها با مجوز پزشک مجاز است.خالکوبی به هیچ عنوان نباید دیده شود
🔸دانشگاه ایالتی آرکانزاس: استفاده از لباس های کوتا، سوراخ دار، خمره ای و بدن نما ممنوع است. هیچ نوع سبک مو یا استفاده از زینت آلاتی که جلب توجه می کنند مجاز نیست.
🔹دانشگاه اکسفورد: هیچ دانشجویی اجازه پوشیدن لباس تنگ خارج از عرف را ندارد. دختران اجازه پوشیدن لباس کوتاه بالای زانو، باز و بدون آستین ندارند.
🔸دانشگاه بریستول انگلستان: لباس باید حداقل بدن را از شانه تا زانو بپوشاند، عریان کردن بخش بالای سینه ممنوع بوده و پوشیدن شلوار های جین و شلوارک مجاز نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توزیع غذای گرم توسط مرزبانی جمهوری اسلامی ایران بین پناهجویان افغانستانی در نقطه صفر مرزی؛ کلیپی که دشمنان روابط حسنه ایران و افغانستان نمیخواهند دیده شود
🔴هر وقت شرایط و فضای اقتصادی کشور مساعد باشد، ارز ترجیحی حذف می شود
میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه:
🔹اختیار حذف و یا حذف نکردن ارز ترجیحی در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برعهده دولت قرار داده شده است. حجم ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در کشور به میزانی نیست که بتوان تا پایان سال از آن استفاده کرد.
🔹هر زمان شرایط و فضای اقتصادی کشور مساعد باشد، میتوان به تدریج حذف ارز ترجیحی را عملیاتی کرد. قیمتها روی نرخ گوشت قرمز و مرغ تغییری نکرده است.
🔹برخی هزینه ها و قیمت تمام شده مواد غذایی به نرخ مواد اولیه بستگی ندارد و عوامل دیگری هم اثر دارند.
🔹برای این تأثیرها باید یارانه پرداخت شود و یا اجازه داد که قیمت ها اصلاح شوند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆جالبه حتما ببینید رسانه ها اجساد اوکراینی ها را نشان می دادند
ناگهان یک جسد عاقل شروع به تنظیم کفن خود نمود!
♦️رئیس جمهور کشور اوکراین علنا کشورش را به عنوان #اسرائیل_بزرگ نامگذاری کرد
و باز هم بعد از یک بازی جنگ و تظلمی دیگر و “هیتلر_هلوکاست” سازی ای دیگر، اسرائیلی جدید متولد شد!
گاهنامه سخن هادی504.doc
117.2K
دانشبنیان کردن تولید،
کلید حل مشکلات اقتصادی کشور
تبیین اهمیت، ابعاد و الزامات تحقق شعار سال ۱۴۰۱
♨️ فراتر از دعوای افغان-ایرانی
🔰 حدود یک ماه پیش یکی از مقامات طالبان اعلام کرد که مقامات ایرانی در اظهارات خصوصی خود قول دادهاند خط راهآهن خواف-هرات را تا مرز چین ادامه دهند. به نظر میرسد ابعاد اقتصادی بخشی از این دشمن سازی های اخیر را باید در چنین مواردی جست وجو کرد . این خط آهن قرار است چین را به آلمان متصل سازد؛ کمربندی که اقتصادهای مهم بینالمللی را از دریاها و مشکلات آن مبرا ساخته و کریدوری اساسی را برای اقتصاد جهانی ایجاد میکند. در این میان تمام کشورهای این مسیر منتفع این کریدور خواهند بود.
🔰 هم اکنون زیرساخت مربوط به اصل وجود این خط آهن در کشورهای ایران، ترکیه، حوزه بالکان و اروپا موجود است و تنها نقطه بی اتصال همان مسیری است که مقامات ایرانی پشت درهای بسته به مقامات طالبان قولش را دادهاند. در صورتی که این فاصله کوتاه نیز متصل شود دیگر نمیتوان ایران را به راحتی از اقتصاد جهانی بیرون انداخت. از طرف دیگر چین نیز بخش مهمی از پازل اقتصادی کلان خود را تکمیل خواهد کرد .پروژه ای که قطعا خوشایند آمریکا و اذناب منطقهای آن نخواهد بود.
🌐 اثرات فروش روزانه یک میلیون بشکه نفت بر معیشت مردم
💠 افزایش فروش نفت به یک میلیون بشکه در روز در دولت سیزدهم موجب شد که ۲۲۷ هزار میلیارد تومان از کسری ۴۷۰ هزار میلیارد تومانی بودجه سال ۱۴۰۰ کاهش یابد و از تحمیل تورم مضاعف به اقتصاد ایران جلوگیری شود. 👇👇
http://fna.ir/1o9xln
2d50a18c3e9d4e82b6734fdae1dc7a73.opus
1.01M
محمود الصرخی کیست ؟
او در عراق چه می خواهد ؟
طرفداران او چه کسانی هستند چگونه جذب شده اند ؟
منبع مالی جریان صرخی از کجاست ؟
برای پاسخ به سوالات فوق این فایل صوتی را گوش کنید
🎤 علیرضا تقوی نیا
♨️ پولهای آزادشده ایران کجا خرج میشوند؟
▪️سید حمید حسینی، عضو هیئت مدیره اتاق بازرگانی ایران و عراق:
▪️بر اساس اطلاعاتی که داریم از پولهای بلوکه شده در کره جنوبی حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد به صندوق توسعه ملی تعلق دارد و ۱۴ درصد آن نیز برای شرکت نفت است .
▪️حدود دو تا سه درصد نیز متعلق به مناطق محروم است. همچنین پولی که در انگلستان بلوکه شده بود نیز متعلق به وزارت دفاع است.
▪️این طور نیست که بگوییم هر پولی که آزاد شد مستقیما در اختیار دولت قرار گرفته و وارد خزانه میشود و برای اهداف اقتصادی تیم اجرایی خرج میشود.
▪️قطعا بخشی از این منابع برای دولت است و امکان استفاده از آن در بخشهایی از اقتصاد وجود خواهد داشت اما نمیتوان به تمام این منابع نگاهی یکسان داشت.
🔴رزم ناو بزرگ روسیه (موسکوا) تقریبا به طور کامل منهدم شد
این ناو جنگی دارای زرادخانه بزرگی از موشک های زمین به هوا است، بنابراین اگر این رزمناو منهدم شده باشد، روسیه دارایی بزرگی را از دست داده است.
🔻 وزارت جنگ روسیه : رزم ناو موشکی مسکو به طور کامل تخلیه شده است و در حال نابودی است
ضربات سنگینی که امشب به روسیه وارد شد ناشی از حمایت های جدید تسلیحاتی-اطلاعاتی ناتو است
🔻بسیاری از تحلیل گران نگران این مسئله هستند که چنانچه زمین بازی به نفع اوکراین تغییر کند، روسیه دست به حرکات احمقانه ای منجمله هسته ای کردن این تقابل بزند
📌درسی از تاریخ #دیپلماسی و توافق #انگلیس و #فرانسه
📝به بهانه سیاست های #برجامی اروپائیان
✍ دکتر موسی نجفی
✅ قرار داد سایکس -پیکو را دولت های انگلیس و فرانسه درآغاز فوریه ی ۱۹۱۶ تصویب کردند و مفاد آن و حتی وجود آن تا دو سال محرمانه ماند و افشا نشد ؛ در این طرح بر سر خاور میانه بعد از جنگ توافق صورت گرفته بود ؛ اما نکته جالب در این طرح عدم اطلاع روسیه بود چرا که روسها در زمان مذکور متحد اصلی آنها در جنگ بودند ۰ اما جالب است که فرانسویان حتی دور از چشم انگلیس ها در بیست و ششم آوریل ۱۹۱۶ در تفاهم نامه ای محرنامه با روسها بر سر مناطق نفوذشان در خاک عثمانی توافق کردند ؛ یعنی در زمانی کوتاه دو توافق پنهان با دو متحد فعلی شان و رقیب آتی شان بستند۰
🔴دو نتیجه گیری اولیه که میتوان از این امر برای امروز داشت این است :
🔹اول : پشت صحنه قدرتهای بزرگ تقسیم منافع است و چیزی به نام استقلال ملتها و احترام به حقوق کشورها در برابر منافع آنها پشیزی ارزش ندارد ۰
🔹دوم : در این تقسیم منافع آنان مثل گرگها رفتار می کنند و حتی گاهی گرگهای دیگر را هم طعمه می کنند چنانکه آنها ، روسها که متحد استرتژیک شان بودند تا مدتها در جریان این توافق نگذاشتتد و از طرف دیگر بعدا فرانسه خود جداگانه با روسها به توافق رسید یعنی حتی به تعهد خودش با انگلیس نیز پای بند نبوده است ۰
🔸توافق دو جانبه و یا چند جانبه احتمالی و پنهانی امریکا با اروپا در مسئله برجام در زمان حاضر نباید برای میراث داران سایکس - پیکو امر عجیبی باشد۰ و بخصوص از فرانسه با چنین سابقه ای در "اخلاق سیاسی" حتی با متحدان اروپایی اش چگونه میتوان انتظار معقول و اخلاقی شرفتمدانه داشت۰ کاش بیشتر در این مورد فکر کنیم که اروپا و بخصوص انگلیس و فرانسه سکه هایی دو رو هستند ؛ یک روی این سکه دموکراسی و حقوق بشر و روی دیگرش استعمار و منفعت جویی و برتری طلبی به شرق و حتی نسبت به متحدان غربی و دوستانشان است ۰
🔻اما نکته آخر این است که روح توافق سایکس - پیکو از نوعی روح برتری طلبی غربی و داشتن حیات خلوت در شرق و بخصوص غرب آسیا حکایت دارد ؛ با این افق دید و سابقه تاریخی و منطق استعماری میتوان امروز به علائق و میزان وابسته بودن اروپا به سوریه و عراق و فلسطین و لبنان و عربستان را با وضوح بیشتری دریافت ۰روح انقلاب اسلامی ایران در تقابل آشکار با این توافق نامه استعماری است و یکی از علل ریشه ای دشمنی غرب با ایران معاصر را باید از این منظر ببینیم ۰
🔴وقتیکه آتش بیاران معرکه می گویند ما نقش میانه را داریم
🔺تحلیلی کوتاه بر حواشی اخیر کشور
رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی امسال بیان داشتند که مهمترین نگرانی و دغدغه برای ایشان، مسئولان اجرایی و مردم، مسئله گرانی و معیشت یا به عبارتی دیگر مسائل اقتصادی است. این سخن یعنی اینکه برای بالاترین مقام کشور، مسائل سیاسی، نظامی و امنیتی در زیل مسئله اقتصاد، گرانی و معیشت مردم قرار دارد.
با مشخص شدن خط سیر فکری مسئولان توسط رهبری، اما دشمنان خارجی و منافقان داخلی بار دیگر دست به حاشیه سازی و به حاشیه بردن مسئله اصلی کشور یعنی حل معضلات اقتصادی زدند.
در ششم فروردین ماه، یکی از به اصطلاح تئوریسینهای دوگانه سازی و تفرقه انداز در کشور که ید طولانی در کد دادن برای ناآرامیهای اجتماعی سیاسی امنیتی دارد، بار دیگر گرای یک سری از اتفاقات برای حاشیه سازی و تحمیل هزینه بر مردم و کشور را داد.
در سخنان وی آمده است: *این خطر وجود دارد که اگر ما مضمحل شویم، دو طیف نیرو در برابر مردم صف میکشند؛ نیروهای انقلابی از یک سو و براندازها از سوی دیگر، آن وقت چه میشود؟ ناامنی و ناپایداری. حتی کار به فرای بحثهای سیاسی میکشد و ممکن است درگیریهای دیگر رخ دهد. ممکن است ادبیات و رویکردهای تماما جدالی مسلط شود و حالا اخبار و باقالی بار کن! حداقل ما بودیم و نقش میانهای برقرار میکردیم؛ اما وقتی اصلاحطلبان نباشند، تنش به شدت بالا میرود. این موضوع قطعی است؛ اما دو سوی طیف متوجه کارکرد نیروی میانه نیستند و نمیدانند زمانی که این نیرو از بین برود، سطح اصطکاک به چه میزان بالا میرود و چه آسیبهای بازگشتناپذیری دارد.*
بلافاصله بعد از این اظهارنظرها حادثه شهادت دو روحانی اهل سنت در گرگان و بعد از چند روز دیگر حادثه حمله به سه نفر از روحانیون در صحن مطهر امام رئوف رخ داد که در پی آن دو نفر از آنها به شهادت رسیدند.
از سوی دیگر و همزمان به یکباره مسئله مهاجران افغانستانی به موضوع روز تبدیل شد و برخی افراد بصورت هدفمند و هدایت شده با فیلم برداری و پخش فیلم در فضای مجازی سعی در ایجاد حاشیه سازی و تحمیل خسارات امنیتی به کشور را دنبال نمودند.
نوع اتفاقات نشان داد که دشمن خارجی و منافق داخلی این بار در دوخط موازی پروژه اختلاف افکنی مذهبی و اختلاف افکنی قومی ملی را دنبال می کند. در نوع اول هدف اختلاف بین شیعه و سنی بود و در نوع دوم نیز اختلاف قومی ملی بین دو ملت ایران و افغانستان پیگیری شد.
نمی توان بدون درک مطلب و سطحی نگرانه از روی مسائل بالا گذشت، کسانی که تا دیروز نگران وضع مردم افغانستان بودند و خواستار دخالت ایران در موضوع افغانستان به نفع مردم افغانستان بودند امروز خط فکری افغانستان ستیزی و اختلاف افکنی را دنبال می کنند.
همان تفکر و جریان تندرو که در مصاحبه ضمن گرا دادن برای اختلاف افکنی و رو در رو قرارگرفتن مردم، خود را نیروی میانه و تعادل گرا معرفی می کند، آتش بیار تفرقه هستند و افراد و جریاناتی که آتش بیار معرکه بوده و اصطکاک آفرینی می کنند، هیچگاه نمی توانند خود را به عنوان نیروی معتدل و مصلح به مردم معرفی کنند. مردم باید با درک این موضوع بفهمند که اختلاف افکنان نباید خود را در جایگاه تعادل معرفی کنند.
✍حجت نادری
⭕️ عمران خان در ظاهر شکست خورد؛ اما در واقع پیروز اصلی کشمکش های سیاسی پاکستان خودِ اوست. او توانست نفرت از آمریکا را رسما در خیابانهای این کشور، آن هم بصورت میلیونی به نمایش بگذارد. او را ترور کنند این حرکت شدت خواهد یافت، زنده بماند، آمریکا و آمریکا پرستان را به چالش میکشد!
⁉️آیا مریم سما را می شناسید؟ / پشت پرده پروژه جنگ ایرانی-افغان کیست؟
⛔️با خروج آمریکا از افغانستان بخشی از بدنه تربیتشده امریکا به کمپ منافقین در آلبانی منتقل شدند. این افراد اکنون گروههای رسانهای مشترک ایرانی-افغان تحت امر امریکا به وجود آورده و با پمپاژ شایعات قصد جاری کردن خون دو ملت توسط یکدیگر رادارند.
⛔️ مدیریت این گروه را مریم سما عضو سابق کمیسیون روابط خارجی و رهبر جریان ایران ستیزی در مجلس نمایندگان افغانستان برعهده دارد. او از پناهندگان افغانستانی بوده که در ایران متولد شده و بخشی از دوره دبستان را در ایران گذرانده است. مدتی قبل عکس های مستهجنی با نام او منتشر شد که هنوز اصالت آن محل سئوال است.
📛 البته وظیفه مریم سما صرفا در شرارت مجازی باقی نماند چنانکه چندی پیش بود که او در آلبانی به همراه ۵۰۰ هزار دلار جعلی بازداشت شد. به گفته پلیس آلبانی، مریم سما قصد داشته که این مقدار پول را بهحساب «فضل محمود فضلی» از دولتمردان رژیم سابق افغانستان حواله کند.
❌ پ.ن: سناریوی آمریکایی ها تفرقه بین ملت های منطقه است که نیازمند تیزبینی و زیرکی جامعه است تا فریب چنین افراد پلید و کثیفی که بدنبال ریختن خون ملتها هستند را نخورند.
⚛ مذاکرات هستهای و انقلابیونِ عجول
📝 یعقوب ربیعی
⚛ مذاکرات هستهای هنوز در پیچ و خم شدن یا نشدن است. اما نکته مهم و عجیب اینکه بیشترین پمپاژِ خبر و تحلیلِ منفی به جامعه را برخی دوستان ِ دغدغه مند به عهده دارند. مثلاً یکی از کانال ها در تحلیلِ امروز خودش نوشت محرمانه گذاشتن محتوا و نتایج مذاکرات لابد نشان از اقداماتی دارد که شرمندگی را بهمراه دارد.
🌐 این درصورتی است که اگر اینگونه بود و به قول این دوستان، آش با جایش داده شده و موجب شرمندگی این عزیزان گردیده بود که:
👈 اولاً امروز توافق به سرانجام رسیده بود و در اما و اگر و شدن و یا نشدن نمی افتاد.
👈ثانیاً رهبری هم نمی فرمودند هیئت مذاکره[کننده]ی ما بحمدالله در مقابل زورگوییهای طرف مقابل و زیادهخواهیها مقاومت کرده است.
✅ آنچه گفته شد به معنای بستن مسیر نقد نیست چرا که رهبری روز چهارشنبه فرمودند نقد کارهای این مسئولین اشکال ندارد بلکه رعایت ۳ مولفه تحلیلی درون نقدها ضروری و الزامی است:
1⃣ _ بدبینانه نباشد.
2⃣ _ ثانیاً موجب تضعیف کسانی نشود که در این میدان مشغول تلاش و کار هستند.
3⃣ _ و نکته آخر اینکه امید مردم هم تضعیف نشود. (بیانات در دیدار کارگزاران نظام)
🔴 رئیس جمهور باکو:
🔻زمانی بود که مردم نخجوان سرگردان بودن، ارامنه آب مردم نخجوان قطع کردند، گاز مردم نخجوان قطع کردند
🔻ما قدردان کمکهای ایران هستیم در ان زمان سخت ایران گاز مردم نخجوان تامین کرد
🔻کریدور زنگزور از طریق ایران عبور میکند و باکو از طریق ایران به نخجوان و جهان متصل میشود.
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
زایندهرود را برای همیشه مردهرود نکنید
🔹نمایندگان استان اصفهان در واکنش به طرح انتقال آب موسوم به بن- بروجن با بیان اینکه این طرح از نظر قانونی و مصوبات شورای عالی آب خلاف است، نسبت به توقف آن تاکید کردند.
🔹گفتنی است بسیاری از مناطق استان اصفهان با کمبود آب شرب مواجه هستند و با شروع فصل گرما با تانکر به برخی از شهرها و روستاهای استان آبرسانی میشود.
پاسخ نمایندگان اصفهان در واکنش به طرح بن-بروجن را در فارس بخوانید
fna.ir/1oa56u
@isffarsna
🗳 انتخابات فرانسه؛ مکرون روی لبه تیغ
📝 فخرالدین اسدی
❇️ با اعلام نتایج انتخابات فرانسه و راهیابی مکرون و لوپن به دور دوم، بسیاری از سیاستمداران اروپایی نگرانی خود را نسبت به پیروزی لوپن ابراز کردهاند. آخرین نظرسنجی ها نشان می دهد که 53 درصد از فرانسوی ها تا این لحظه قصد دارند به مکرون و 47 درصد به لوپن رای دهند. در برخی نظرسنجی، اختلاف دو نامزد 3 یا 4 درصد ( به سود مکرون) است. لوپن از راست افراطی فرانسه است و ممکن است قدرت گرفتنش موجب جدایی فرانسه از اتحادیه اروپا گردد.
❎ به همین دلیل نتیجه دور اول انتخابات و راهیابی لوپن به دور دوم تنها با اختلاف چهار درصد نسبت به مکرون، بیمها و نگرانیهای زیادی را در میان سیاستمداران اروپایی به وجود آورده است. حالا بسیاری از دیگر نامزدهای شرکتکننده در این انتخابات که میدان را به مکرون و لوپن باختهاند، از هواداران خود خواستهاند برای "متوقف کردن سیاست راست افراطی" در فرانسه، به امانوئل مکرون رأی دهند.
⁉️ حال باید منتظر ماند و دید که با رای به مکرون در بر پاشنه سابق خواهد چرخید یا با رای به مارین لوپن افراطی شاهد سقوط اروپای متحد خواهیم بود؟