999.4K
🇮🇷
🔊صوتی | پرسش و پاسخ
🍃🌹🍃
🔴 سؤال:
چرا كسی كه امنیت مردم را بهخطر بیندازد به عنوان محارب شناخته شده و حكم او اعدام است. ولی چهطور فردی كه ۸ سال رئیس جمهور كشور بوده و با سوءمدیریت خود، امنیت اقتصادی، روانی و حتی جانی مردم را بهخطر انداخته است، بهعنوان محارب، حداقل محاكمه نمیشود؟ فردی كه با سوء مدیریتش در بحران كرونا، جان هزاران ایرانی را گرفته است. فردی كه ظاهراً بر اساس شواهد موجود، خزانه خالی را تحویل دولت بعدی داده تا شاهد ناكامی دولت و به تبع آن نآرامی جامعه باشد.
🎙 جواب: دکتر سید جلال حسینی
حرکت نرخ ارز برخلاف شاخصهای مثبت اقتصادی کشور/ حباب قیمت ارز و سکه میترکد؟
https://www.farsnews.ir/news/14010922000688/
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ظلمی که جمهوری اسلامی ایران به زنان کرد!
+ موشن گرافیک
#نشر_با_شما
#جهاد_تبیین یک فریضه است🍃
🔴شما لطفاً ساکت؛ آثار هنرنمایی دولت محبوبتان حالا حالاها جمع نمیشود!
🔹سایت خبری عصر ایران که از سایتهای حامی دولت قبل محسوب میشود از اینکه قیمت دلار به ۳۸ هزار تومان رسیده، نتیجه گرفته است که کاش رئیسی رئیسجمهور نمیشد.
🔹این سایت البته هیچ اشارهای نکرده است که دولت محبوبش دلار را از ۳۵۰۰ تومان در شهریور ۱۳۹۲ به ۲۷ هزار تومان در شهریور ۱۴۰۰ رساند و ارزش پول ملی را ۶۲۰ درصد کاهش داد.
🔹این سایت سخنرانی رئیسی در ۱۶ آذر ۱۳۹۷ را یادآوری کرده که در آن، رئیسی با کنایه گفته بود خوب شد من رئیسجمهور نشدم تا دلار ۵ هزار تومان شود. کنایه رئیسی به ماجرای تبلیغات انتخابات ۱۳۹۶ بود که در آن، مخالفانش میگفتند اگر رئیسی رئیسجمهور شود قیمت دلار از ۳۵۰۰ به ۵ هزار تومان میرسد.
🔹در خرداد ۹۶ رئیسی رئیسجمهور نشد اما دلار در فاصله یک سال و نیم به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسید یعنی ۲۱۰ درصد افزایش قیمت در ۱۸ ماه.
🔹حالا دقیقاً در همان فاصله پس از انتخابات قیمت دلار از ۲۷ هزار تومان در شهریور ۱۴۰۰ به ۳۸ هزار تومان رسیده است یعنی ۴۰ درصد افزایش.
🔹البته امروز معاون ارزی بانک مرکزی برکنار و فرد جدیدی جایگزین او شد تا دولت بگوید این تغییر ۴۰ درصدی را نیز قبول ندارد و باید جلوی افزایش قیمت ارز که محرّک افزایش قیمت در بخشهای دیگر اقتصاد است، گرفته شود.
🔹اما نکته اینجا است که هر کس صلاحیت ابراز نارضایتی درباره افزایش قیمت ارز را داشته باشد بانیان و حامیان کاهش ۶۲۰ درصدی ارزش پول ملی چنین صلاحیتی ندارند و دولت تا مدتها باید سرگرم آواربرداری از ویرانهای باشد که از دولت قبل به آن رسیده است.
آمریکا، اقتصاد اول جهانه
دچار کمبود آنتیبیوتیک شده!
فقط مثل ما #سلبریتی_های_دوزاری
نداره تا این کمبود رو بزنه تو سرش!
#زمستان_سخت
اسدالله علم، به ادعای خودش، غلام و فدایی اعلیحضرت بود ولی بعد از دست و دلبازی شاه در واگذاری هیرمند به افغانها چنان عصبانی شد که یک هفته سرکار نرفت، استعفایش را نوشت ولی تقدیم نکرد.
ازین گفته شاه بشدت خشمگین بود:
مگر سیستان چقدر می ارزد؟ ۴۰ میلیون تومان درسال عددی نیست
💬 رشیدیکوچی، نماینده مجلس:
خودروسازان در واردات خودرو میداندار شدهاند
تعرفه واردات یک خودروی ۱۰ هزار دلاری حدود ۵۰۰ میلیون تومان میشود
🔹یک عضو کمیسیون امور داخلی در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در واردات خودرو همچنان انحصار به دست خودروسازان سپرده شده است و با ادامه این روند قیمت خودرو روند افزایشی را طی خواهد کرد.
🔹جلال رشیدی کوچی، با اشاره به وضعیت بازار خودرو، بیان کرد: مجلس برای ساماندهی بازار خودرو قانون تصویب کرد و انتظار می رفت آئین نامه آن به گونهای تنظیم می شد تا قدرت رقابت در بازار خودرو ایجاد کند نه اینکه انحصارگرایی را در این بازار تقویت کند. دلیل اینکه این روزها شاهدیم که قیمت خودرو در حال افزایش است این است که همچنان در بر روی پاشنه قبلی خود می چرخد.
♨️ دستورالعمل سوریه سازی ایران رسید
🔹 ظاهرا پروژه سوریه سازی و تجزیه طلبی روز به روز نمایان تر می شود و می توان راحت تر آن را دید و تحلیل نمود. روز دوشنبه ابراهیم الاصیل یکی از اعضای اتاق فکر جنگ سوریه که در حال حاضر در آمریکا سکونت دارد با نوشتن یک یادداشت با عنوان «انتقال تجربیات انقلاب سوریه به ایران» نسخه بهروز شده ویرانسازی را برای لیدرهای اغتشاشات ارسال کرد. در بخشی از این دستورالعمل آمده است:
🔹 «در دام این موضوع که وضعیت ایران با سوریه متفاوت است نباید افتاد! رهبران جامعه مدنی (آشوب) باید برای آن آماده شوند. برنامه جایگزین ما چیست؟ آیا ما آنقدر بر پیروزی تمرکز میکنیم که برای سناریوهای دیگر آماده میشویم؟ (جنگ داخلی) اگر این موج کاملاً محو شود (آشوبهای محلی) چه خواهیم کرد؟ برای همه نقشی وجود دارد. راههایی برای سازماندهی حامیان بیابید، حامیان خاموش را فعال کنید و حامیان دولتی را غیرفعال کنید (ترور). راههایی برای پیوستن افراد بر اساس سطح ریسکی که مایل به پذیرش هستند ایجاد کنید، درها را نبندید!»
💬 حسن روحانی کجاست و چکار میکند؟
🔹در شرایطی که چهرههایی نظیر محمد خاتمی در خصوص حوادث اخیر به موضعگیری رسمی و شفاف دست زدند حسن روحانی راه متفاوتی در پیش گرفته و کوشیده خود را در هالهای از محافظهکاری و احتیاط فرو ببرد و حداقل بعد از آغاز اغتشاشات اخیر به صورت علنی فعالیت سیاسی خاصی نداشته باشد.
🔹سکوت حسن روحانی در خصوص حوادث اخیر را میتوان از این منظر تحلیل کرد که او به خوبی میداند هر نوع موضعگیری رسمی و علنی درباره اتفاقات روز ولو به شکل میانهروآنه آورده سیاسی برای او و یارانش به همراه نخواهد داشت و برعکس، مخاطب را نسبت به گفتمانهای اصلاحات و اعتدال دلزدهتر خواهد کرد.
به بیان دیگر روحانی که عملکرد دولتش عامل مهمی در ایجاد وضعیت بغرنج اقتصادی بود نمیتواند در نقش اپوزیسیون شرایط موجود ظاهر شود پس هوشمندی سیاسی ایجاب میکند که برهه کنونی برای او با سکوت توام و طی شود. از طرف دیگر روحانی نمیخواهد بیرون ماندنش از قدرت با موضعگیری احساسی و تند روندی دائمی به خود بگیرد.
🔹در حالی که برخی شنیدهها از فعال شدن روحانی و تیمش برای انتخابات آینده مجلس حکایت دارند هرگونه اظهارنظر احساسی میتواند به قیمت خروج یکطرفه از ساحت قدرت تمام شود با همه این تفاسیر برای روحانی بهتر آن است که سکوت پیشه کند و مسئولیت برائت از وضعیت موجود را به عهده سایرینی از جمله خاتمی بگذارد.