💢نقش مشترکان پرمصرف در افت فشار گاز
🔹۲ درصد از مشترکان گاز کشور ۵.۵ درصد گاز کشور را مصرف میکنند و ۳۵ درصد از مشترکان، ۶۰ درصد گاز را مصرف میکنند، در حالی که ۶۳ درصد مشترکان که مصرفی بهینه دارند، تنها ۳۵ درصد از گاز را مصرف میکنند.
🔸در واقع مشترکان پرمصرف در کلانشهرها، نقش پررنگی در بروز افت فشار گاز در سرشاخههای خطوط سراسری انتقال گاز کشور دارند و هرچه مصارف غیربهینه این دسته از مشترکان در روزهای سرد سال بیشتر باشد، اثرات آن بر افت فشار و حتی قطع شدن گاز در مناطق شهری و روستایی دوردست بیشتر است.
💢فرق خریت و حریت در آخرالزمان
🖋کاربری در نقد دستگیری و حکم اعدام علیرضا اکبری نوشت:
🔹شهید مجید قربانخانی بچه یافتآباد تهران سالها کجروی کرد، قلدری کرد لاتبازی درآورد. چاقوکشی کرد و به این شکل جوانی کرد، ولی لقمههای حلال پدر آخر داستان زندگی مجید رو نجات داد و مجید آن لات و قلدر کوچههای یافتآباد شرافتمندانه در راه دفاع از حریم ولایت دنیا رو ترک کرد.
🔸علیرضا اکبری جایگاه عالی نظامی، جهادگر در راه خدا، سیاستمدار جمهوری اسلامی، شخصیت پینه بسته و یقه بسته در راه اطاعت خدا... حال و روزش میشود اعدام به خاطر جاسوسی برای دشمنان خداوند...!
🔹زندگی در این دنیا پر از عبرتهاست اگر انسان چشم باز کند و ببیند و عبرت بگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "صالح قاسمی" کارشناس تحولات جمعیت: نرخ رشد جمعیت سال ۱۴۱۵ در ایران صفر میشود/ جمعیت ایران هیچوقت ۱۰۰ میلیونی نمیشود
🔹قاسمی در ادامه میگوید که نرخ رشد جمعیت هماکنون ۰.۷است.
❓چند واحد راکد طی یک سالِ دولت سیزدهم احیا شد؟
✅نماینده دولت در نهضت احیای واحدهای اقتصادی آماری از احیای بنگاههای اقتصادی راکد ارائه کرده و گفته است: "در حوزه احیای واحدهای اقتصادی راکد و نیمه تعطیل که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید فرموده اند، در یک سال اخیر ۲۵۶۰ واحد اقتصادی نیمه تعطیل و راکد به کمک نیروهای مردمی احیا شده است که این روند ادامه خواهد داشت."
✅بر اساس اعلام وزارت کار، از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم تا پایان مهرماه سال گذشته بیش از ۵۰۴ بنگاه اقتصادی با حفظ اشتغال بیش از ۱۳۱ هزار نفر مورد حمایت قرار گرفته اند. همچنین بیش از ۹۶۰ بنگاه مشکل دار با ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ کارگر شاغل در آنها شناسایی شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش را نشان میدهد.
✅خردادماه امسال نیز احیا و بازگرداندن ۵۴۶ طرح راکد و نیمه فعال به چرخه اقتصادی کشور با سرمایه گذاری ۶۰۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی بیش از ۸۰۰۰ نفر با حضور معاون اول رئیس جمهوری و تنها در ۸ ماهه روی کار آمدن دولت انجام شد
📝 ایسنا
#دولت_مردمی
#خبر_خوب
💢پیروزی در جزایر مجنون جدید
🔹«بعد از گرفتن جزایر مجنون، نیروهای بعثی ضدحملههای شدید خود را با آتش توپخانه به صورت شبانهروزی به روی رزمندگان میریختند و آن طوری که تخمین حدود یک و نیم میلیون گلوله زده میشد... هم اکنون ما در جزایر هستیم و نه اثری از گلوله هست و نه دشمن»
🔸این فراز زیبا را که خواندید بخشی از سخنرانی فرمانده لشکر علیبن ابیطالب در سال ۱۳۶۳ است. شهید زینالدین گویا این جمله را برای امروز گفته است که از زمین و زمان گلولههای فرهنگی سیاسی اقتصادی بر سر ملت و دولت ایران میبارد که مواضع خود را به نفع صهیونیستها ترک کند.
🔰گزارههای خبری:
🔹۱ ـ در خبرها آمده بود که ۱۸۰ برابر متوسط جهان، علیه نظام جمهوری اسلامی، اخبار منفی تهیه و تولید میشود؛ در ایام اغتشاشات شهریورماه به صراحت دیده شد که بیبیسی و اینترنشنال روزانه هزار دروغ علیه ایران منتشر میکردند، یعنی هنوز گلولههای توپ بر جزایر مجنون ذهنی مردم میبارد بیشتر از گذشته.
🔸۲ ـ نشریه «یو اس نیوزاند ورلد ریپورت» شاخص قدرت کشورهای جهان را به لحاظ قدرت سیاسی، نفوذ اقتصادی، صادرات، ائتلافهای بینالمللی و قدرت نظامی بررسی و اعلام کرد در رتبهبندی کشورهای جهان در سال ۲۰۲۲ از منظر شاخص قدرت ایران در رتبه هجدهم قرار گرفته و نوشت:
🖋ایران یکی از بزرگترین اقتصادهای خاورمیانه بر اساس میزان تولید ناخالص داخلی و سرانه محسوب میشود و به دلیل موقعیت استراتژیک این کشور در خاورمیانه و فراوانی نفت و گاز و سایر منابع طبیعی جز کشورهایی بوده که مورد توجه قدرتهای جهانی واقع شده است.»
اما چرا این قدرت شایسته که حتماً بیشتر از آن است در ذهن افکار عمومی درک نمیشود، زیرا قدرت تخریب رسانه آن برجستگیها قابل تقدیر را تخریب میکند و اثری از آنها نمیگذارد.
🔰گزاره راهبردی:
🔹۱ ـ برای مقابله با این جنگ روانی هم باید از حاج قاسم درس بگیریم که برای خنثی کردن این همه گلوله به یکی از فرزندان شهدا که نقدهایی را مطرح میکرد گفت:
🗣من به پدرت مدیونم، با همه مشغلههایم حاضرم دو هفته همه کارهایم را رها کنم و با هم برویم تکتک این اخبار را چک کنیم و ببینیم درست است یا نه. آری مهندسی دشمن در اخبار دروغ واقعا حرف ندارد اما ابتکارهای درست میتواند ما را از این جزایر مجنون نیز سربلند بیرون بیاور.
🔸۲ ـ البته که نباید توان دشمن را در عرصه فضای رسانهای و ایجاد جنگ روانی دستکم گرفت ولی ما باید مانند پیروزی قبلی در جزایر مجنون که آنقدر قوی شدیم که دشمن مأیوس شد از حمله نظامی مجدد اکنون هم باید به جایی برسیم که به تعبیر امام خامنهای «یک آسودگی و آسایش خاطری پیدا کنید باید سعی کنیم قوی بشویم. این تأکید و تکرار و اصرار این حقیر برای اینکه کشور باید قوی بشود به خاطر این است. باید دشمن را مأیوس کرد.»
📝 لانه جاسوسی دوم
🔻عضو شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اعدام #علیرضا_اکبری و واکنش انگلیس به آن نوشت:
🔹حالا بستن سفارت یا اخراج سفیر هیچ، لااقل بچه حزب الهی ها اینجا تاریخ را به هم پیوند دهند که این سفارت کارکردش در امتداد سفارت آمریکا است و میشود نام آن را همیشه #لانه_جاسوسی٢ گذاشت.
📝چرا مردم را بر نمی تابند؟🤔
🔻حکایت روزنامه های زنجیره ای و ملت ایران، حکایت جنّ و بسم الله است.
🔸نام مردم را مصادره می کنند و با همین عنوان دزدی، لاف می زنند؛
🔹اما هر جا که مردم به میدان می آیند، این حماسه حضور را سانسور می کنند.
🔸آنها -در کنار دشمنان اصلی ایران- بزرگ ترین ضربات را از همین درایت مردم خورده اند.
🔹حماسه دیروز مردم یزد، پاسخ به موقع به سه ماه عملیات روانی سنگین دشمن بود؛
🔸و دقیقا به همین علت، در رسانه های غربگرا سانسور شد.
🔺"قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ... بگو: از این خشم تان بمیرید".
✍محمد ایمانی
💢هانیزاده: دست رد بشار اسد بر سینه ترکیه/ اسد فریب سیگنالهای فریبنده اردوغان را نمیخورد
🗣کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل منطقه گفت:
🔸«ترکیه در تلاش است بشار اسد را از محور مقاومت و ایران جدا کند؛ موضوعی که سالهاست ترکیه و رژیم صهیونیستی با حمایت غرب روی آن کار میکنند که خوشبختانه با درایت آقای بشار اسد، موفق به تحقق این خواسته نشدهاند.»
‼️ادامه مطلب را در اینجا بخوانید:
https://basirat.ir/fa/news/343373/
🔴 آیا میدانید دولت روحانی در سال ۹۷ شرکت ذخیرهسازی گاز را منحل کرده بود؟
👤 #حامد_طالبی
🔹 وزارت نفت دولت روحانی با انحلال شرکت ذخیرهسازی گاز طبیعی در کمال خونسردی و سکوت خبری، باعث شد که ذخیرهسازی گاز طبیعی در کشور به معنی واقعی از دستور کار خارج شود!
🔸 دولت دوم روحانی، ذخیره سازی گاز را منوط به حضور سرمایهگذار خارجی کرده بود که در شرایط تحریم، تصمیمی عاقلانه نبود.
✅ مدیران وزارت نفت روحانی، ذخیرهسازی گاز برای فصل سرد را اقدامی غیراقتصادی میدانستند و به همین علت، زیرساخت های ذخیرهسازی گاز را فراهم نکردند در حالی که ظرفیت ذخیرهسازی از گاز مصرفی در اروپا ۲۲ درصد، روسیه ۱۹ درصد، آمریکا ۱۶ درصد، ترکیه ۷ درصد و ایران ۱،۷ درصد بود!
🔹 و همین ترک فعل دولت روحانی است که در ماه های سرد سالهای اخیر، کشور را با کمبود ذخیره برای جبران اوج مصرف گاز مواجه کرده است.
🔸 اقدام دشوار دولت رئیسی برای جبران بیعملی دولت روحانی
✅ رفع مشکل تامین گاز در زمان اوج مصرف، نیازمند حدود ۵،۵ میلیارد دلار برای ۱۴ پروژه عقب مانده در زیرساختهای ذخیره سازی گاز است که از این طریق بتوان ۲۰ درصد گاز مصرفی را ذخیره کرد.
🔹 ذخیره کردن گاز مساله ای چند ماهه یا یکساله نیست چرا که نیاز به ساخت محل های ذخیره سازی دارد که طبیعتا حتی در صورت تامین کامل منابع مالی، سالها زمان می برد.
🔸 از ابتدای دولت سیزدهم (یکسال اخیر) برنامه ذخیرهسازی گاز به صورت جدی دنبال می شود به نحوی که تا سال ۱۴۰۵ و در صورت تأمین کامل منابع، میزان ذخیرهسازی از ۱،۷ به ۱۰ درصد تولید خواهد رسید.
💢 وزارت نفت دولت روحانی با پشت کردن به اولویت مهمی چون ذخیرهسازی گاز طبیعی، ضربه سنگینی به صنعت نفت و گاز کشور وارد کرد؛ ضربهای که تا سالها تبعات آن بر پیکره صنعت نفت کشور باقی خواهد ماند.
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یگان ویژه خودروهای زرهی خود را به خیابان آورد، البته برای خدمت به مردم...
اینجا سمیرم است.
مشابه این فیلم از نقاط مختلف منتشر شده است.
اینجا یگان ویژه دارد در مدیریت وضعیت معابر یخ زده به مردم خدمت رسانی میکند.
دم مدافعان امنیت گرم...