در #جنگ_ترکیبی ۱۴۰۱، دشمنان تمام توانشان را متمرکز کردند تا #هوش_فطری مردم را با استفاده از #هوش_مصنوعی به #هوش_هیجانی تبدیل کرده و ایران را به دست ایرانیان نابود کنند!
حالا بعد از یک نبرد جانانه، میتوانیم مرحلۀ نخست پیروزیِ #هوش_معنوی (SQ) بر «اَبَرهوش مصنوعی» شیاطین انس و جن را، جشن بگیریم.
⭕️فتنهی مهسا امینی به ایستگاه چهارشنبه سوری رسید!!!
🔍با بررسی اتفاقات چند ماه اخیر کاملا واضح میشود که تلاش دشمن بر این بوده که از هر اتفاق بی ربط و با ربطی علیه جمهوری اسلامی پاپوش بدوزد و آتش #جنگ_شناختی و #جنگ_ترکیبی خود علیه نظام را شعله ور نگه دارد!
💵دشمن میخواست از طرفی با بالا کشیدن قیمت دلار و ایجاد نارضایتی عمیق اقتصادی و از طرف دیگر با فراگیر نمودن قضیهی مسمومیت دانش اموزان و عصبی کردن مردم ، دوباره جمعیت قابل توجهی را به خیابانها بکشاند و از تجمعات اعتراضی و کشته سازی های احتمالی ، برای خود دستاویز جدیدی علیه جمهوری اسلامی بسازد که البته تا حدودی تیرش به سنگ خورد!
🔥امروز دشمن برای چهارشنبه سوری برنامه ریخته و میخواهد در این تجمعات نفوذ کرده و با شعار های ساختار شکنانه و کشته سازی ها برای زنده ماندن فتنهی خود ، کلاهی ببافد!!!
⚠️با این تفاسیر توصیه میشود در چهارشنبهی آخر امسال از تجمعات مشکوک دوری شود! این هشدار برای دختران زیبا رو و بد #حجاب جدی تر است، چون تجربه نشان داده که دختر بودن ، زیبا رو بودن و بدحجاب بودن سه معیار مهم برای انتخاب سوژهی کشته سازی ها است!
✍ میلاد خورسندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حال و روز کسایی که دلار ۵۰_۶۰ تومنی خریدن 😂
یک سوال منطقی از اپوزیسیون جمهوری اسلامی
🔸️عربستان اگر یک درصد در مشورت با متحدانش احتمال می داد جمهوری اسلامی در وضعیت متزلزل و بی ثباتی است آیا به توافق با این نظام تن می داد ؟
🔸️مگر اپوزیسیون و ایران اینترنشنال ادعا نمی کنند نظام در حال سقوط است؟
🔸️چرا اسپانسر ایران اینترنشنال دست دوستی به سوی جمهوری اسلامی دراز می کند ؟
📸 معاون ترامپ در جمع منافقین: ما خواستار ایران بدون اسلام هستیم
🔹مایک پنس در کنار مریم رجوی و دیگر منافقین کودککش گفت: رژیم ایران ضعیفتر از همیشه است. اعتراضات هم موتوری برای تغییر از درون است.
🔹رئیسجمهور ایران باید توسط مردم از سمت خود برکنار و به جرم جنایت علیه بشریت و نسلکشی محاکمه شود.
🔹ما خواستار یک جمهوری سکولار و بدون دانش هستهای در ایران است.
🔹احیای برجام منجر به تروریسم، مرگ و ویرانی بیشتر و بیثباتی منطقه خواهد شد. این توافق راه ایران را به سمت بمب هستهای مسدود نمیکند؛ بلکه آن را مُطلا میکند.
💢هارمونی شرق
🔹«ایران و عربستان توافق کردند ظرف حداکثر ۲ ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سرگرفته و سفارتخانهها و نمایندگیهای خود را بازگشایی کنند.» آنچه از ظاهر این خبر بر میآید آن است که عربستان سعودی و ایران قصد دارند از طریق احیای روابط دیپلماتیک از بار تنشها و اختلافات میان خود کاسته و وارد فاز جدیدی از مناسبات صلحآمیز و دوستانه سیاسی و اقتصادی شوند، اما شاید این نگاه زیادی خوشبینانه باشد چرا که با توجه به عمق اختلافات سیاسی و ایدئولوژیک و رقابت طولانیمدت میان دو کشور رسیدن به یک فضای مفاهمه مشترک در کوتاهمدت چندان ساده نخواهد بود با این حال دست کم این اتفاق میتواند روابط دو سوی خلیجفارس را از مرحله «جنگ سرد» به مرحله «صلح سرد» منتقل نماید.
🔸نکته مهم که دیگری که باید بدان توجه داشت نقش میانجیگری چین برای کاهش تنش در منطقه است. چینیها از آغاز قرن بیستویکم سیاست خارجی خود را متأثر از ایده هوجین تائو رئیسجمهور این کشور پایهگذاری نمودند. تائو در ابتدا راهبرد ظهور مسالمتآمیز(peaceful Rise) را مطرح کرد که طی آن چین مسیر افزایش توانایی خود را در مسیری غیر از گسترش قدرت نظامی دنبال میکرد. اما پس از مدتی متوجه شدند که راهبرد «ظهور» واکنشهایی را به دنبال داشته است چرا که این ظهور به نوعی به «افول دیگران» تعبیر میشود لذا سیاست جدید خود را تحت عنوان راهبرد جهان هماهنگ (Harmonious World) مطرح نمودند. این راهبرد به معنی اولویت بخشیدن به صلح و پایداری و ثبات جهانی نه از طریق ایجاد اتحادهای نظامی و سیاسی بلکه از طریق همکاری و پیوندهای اقتصادی است.
🔹از منظر چینیها سیاست خارجی ابزاری در جهت ایجاد ثبات در منطقه به منظور دستیابی به توسعه اقتصادی است از اینرو تلاش میکند تا با رفع انسدادهای سیاسی و ایجاد هماهنگی تا حد ممکن موانع اقتصادی را از میان بردارد. برای چین، ایران و عربستان علاوه بر اینکه به عنوان دو بازیگر منطقهای و مؤثر در معادلات سیاسی و امنیتی منطقه شناخته میشوند، سهم بسزایی در تأمین انرژی صنایع چینی را بر عهده دارند.
🔸به طور کلی این توافق را در راستای حرکت شرق به سمت دستیابی به یک هماهنگی و هارمونی سیاسی و اقتصادی ارزیابی نمود. به نظر میرسد جهان شرق رفتهرفته به این نتیجه نزدیک میشود که میوه اختلاف میان آنها را تنها جهان غرب خواهد بلعید و تنها با کاهش اختلافات و رسیدن به هماهنگی میتوان انتظار جهان جدید را داشت.
✍🏻حسین حسینینژاد
💢تحلیل گاردین از پیامدهای توافق ایران و سعودی
🖋نشریه گاردین در تحلیلی نوشت:
🔹این توافق میتواند پیامدهایی برای تلاشهای تحت رهبری ایالات متحده برای منزوی کردن اقتصادی ایران از طریق تحریمها داشته باشد. اگر واقعاً روابط عربستان با تهران گرم شود، یکی از پیامدهای آن احتمالاً سرمایهگذاری عربستان در داخل ایران خواهد بود.
🔸یکی دیگر از پیامدهای بالقوه برقراری مجدد روابط دیپلماتیک این است که سعودی ممکن است کانال ماهوارهای ایران اینترنشنال مستقر در لندن خود را که با حمایت از معترضان در داخل ایران محبوبیت پیدا کرده است، مهار کند.
🔹در یمن، سعودیها از دولت مخالف حوثی که تحت حمایت ایران در شمال یمن حکومت میکند، حمایت کرده، اما به دنبال راهی برای پایان دادن به جنگ با انجام گفتوگو در عمان با حوثیهاست.
🔸سعودی امیدوار است که ایران حملات پهپادی و موشکی حوثیها به پادشاهی را متوقف کند و ایران به مذاکرات عربستان با حوثیها کمک کند. اما مقامات تأکید کردند که انتظارات حداقل در ابتدا پایین خواهد ماند.
🔹این توافق لزوماً به معنای تغییر رویکرد سعودی در قبال مناقشه فلسطین نیست. سعودی از پیوستن به توافقنامه ابراهیم که روابط بین رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی را عادی میکند، خودداری کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 همه فروشنده شدند!
🔹به دلیل ریزش نرخ دلار، مردم برای فروش ارزهای خود به بازار هجوم آوردند!
🔴 کانال های تلگرامی عمدا قیمت دلار را بالا نگه می دارد تا جلوی ضرر بیشتر دلال ها را بگیرند/قیمت دلار به کانال ۳۰ هزار تومن باز میگردد
🔹 کامران سلطانی زاده» عضو شورایعالی کانون صرافان:
در ادامه کاهش قیمت ارز که از هفته گذشته شروع شده پس از توافق با عربستان شدت کاهش نرخ ارز در بازار شدت بیشتری یافته است و پیشبینی میشود این رود ادامهدار خواهد بود و دلار به کانال ۳۰ هزار تومان هم خواهد آمد.
🔹 به مردم توصیه میکنیم توجه داشته باشند که کانالهای تلگرامی به صورت کاذب نرخهای دلار را بالا نگه میدارند تا از این طریق جلوی ضرر بیشتر دلالان را بگیرند و دلار خود را با نرخهای بالا بفروشند.
🔹 نرخهایی که در کانالهای تلگرامی اعلام میشود معمولاً ۱۰۰۰ تا ۲ هزار تومان بالاتر در حال نرخسازی است.
درباره حجاب و بی حجاب این روزها...
1⃣یکم؛ درباره حجاب ۲سؤال برای این روزها قابل طرح است؛ سؤال اول این است که چرا کشف حجاب داریم؟ اما سؤال دوم این است که چرا کشف حجاب نداریم؟ توضیح میدهم:
🔹تمرکز این متن برخلاف تصور رایج روی کشف حجاب نیست، بلکه روی حفظ حجاب است. سؤال ساده است. این روزها که از عدلیه و نظمیه خبری نیست، چرا مردم کشف حجاب نمیکنند؟
🔺مطابق نظرسنجی همشهری ۷۹درصد پاسخدهندهها معتقدند حتی اگر الزام قانونی هم نباشد، باز هم حجابشان را برنمیدارند. ۷درصد هم پاسخ ندادند و اظهار تردید کردند.
2⃣دوم؛ مردم ما متدین هستند. جامعه ما ایمانی است. بانوان ما در هر سطحی از حجاب آن را حجاب میدانند؛ ولو در مصداق اشتباه کنند. به سخن سادهتر فردی با حجاب عرفی هم خود را با حجاب میداند و حاضر نیست مقابل خدا و دین او، صف بکشد.
🔸ضدانقلاب جاهل تصور میکرد شلحجابی در ایران یعنی تقابل با نظام؛ تقابل با دین. از این جهت تصور کردند اگر الزام حجاب برداشته شود، مردم یکباره کشف حجاب میکنند؛ حال آنکه حجاب در ایران امری فطری و از سر حیا و عفاف است. بدحجابی بهمعنای متعارف نیز از سر سبک زندگی غربی است؛ نه خدای ناکرده فرهنگ بیحیایی و بیعفتی.
🔸از همین رو پروژه ضدانقلاب شکست خورد، تا آنجا که یک روز بهخود آمدند و متوجه شدند که همین بدحجابها مقابل آنها ایستادهاند.
🔸امروز هم برخلاف تصورشان میبینند که مردم حجابشان را حفظ کردهاند و محلی به اینها نمیدهند. تا حالا میگفتند مردم حجاب نمیخواهند و مدعی رفراندوم بودند و الان متوجه شدهاند اکثریت مردم خواهان حجاب هستند.
با این توضیح، برهنگی و کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است؛ روشن است.
3⃣سوم؛ تا اینجا مشخص شد جامعه ما عفیف و باحیاست. حالا یک سؤال مطرح است. اگر برداشتن الزام حجاب سهمی در بیحجابی ندارد، چرا اصرار داریم قانون حجاب اعمال شود؟
🔹پاسخ ساده است. علت این است که ماجرا به اینجا ختم نمیشود. فرهنگ به مرور زمان تغییر میکند. اگر از آن صیانت نشود هیچ دلیلی ندارد فردا بهتر از امروز باشد. بنابراین نه اینجا و بلکه هرجای عالم برویم بالاخره یک مرزی برای حجاب قرارداد میشود و قانون از آن صیانت میکند.
🔹اساسا هیچ آدم عاقلی، تأکید میشود، هیچ عاقلی اعمال قانون در مسئله حجاب را مطلقا نفی نمیکند؛ مگر جریان هوسران و هرزهای که همینها نیز اگر پایش برسد، برای خود و خانوادهشان نسخه دیگری دارند.
اما سؤال اینجاست که حد و مرز الزام قانون کجاست؟ اینجاست که قانون، شرع و عرف را توامان میبیند.
4⃣چهارم و یک پیشنهاد:
🔹نظمیه و عدلیه از انفعال خارج شوند. مسئله حجاب مسئله اول ما نیست، اما قرار هم نیست اگر مسئلهای اولویت نداشت، مورد بیاعتنایی قرار گیرد. حجاب جزیی از دین است. حکم ضروری حق است. منطقا لازم است در کنار اقدامات فرهنگی و آموزشی، سازوکار تذکر و نهی از منکر قانونی نیز طراحی شود.
🔹یک راه پیشنهادی این است که ناجا خانمهای معتقد، باانگیزه و با سعهصدر را در شهر مأمور کند تا تذکر دهند. به هیچ ون یا هیچ برخورد فیزیکی نیز نیاز نیست.
🔹کافی است بانوان پلیس مجهز به دوربین باشند. هرجا برهنگی، هرزگی و کشف حجاب دیدند کافی است تذکر لسانی دهند. اگر اصلاح شد که اغلب میشود، هیچ و اگر اصلاح نشد، بعدا متخلف به دستگاه قضایی فراخوانده شود و بدوا تعهد شفاهی داده شده و در مرحله بعد کتبی و در نهایت جریمه شود.
🔹حد و مرز تذکر را هم شورایعالی انقلاب فرهنگی تعیین کند که ناجا از برخوردهای سلیقهای برحذر شود. خلاصه اکثریت مردم ما ایمانیاند و اهل دین، معنویت و اخلاق. هیچ جای دنیا آزادی عدهای حق تعرض به حقوق اکثریت ندارد؛ این هم استدلال حقوق بشری. استدلال دینی و قانونیاش بماند. لطفا آقایان مسئول به حکم مردمسالاری یا دمکراسی یا هرچه اسمش را میگذارند، قانون را اجرا و از خواست اکثریت صیانت کنند.
✍محسن مهدیان
🔻تولد بیش از ۱۷ هزار دوقلو در سال ۱۴۰۱
ثبت احوال کشور:
🔹از ابتدای سال تاکنون ۱۷ هزار و ۵۵۷ دوقلو متولد شدهاند که ۲ هزار و ۸۱۴ نوزاد در تهران، هزار و ۲۰ نوزاد خراسانرضوی و هزار و ۳۰۷ نوزاد در خوزستان بوده.
🔹در اینبازه زمانی در تهران ۸۰ نوزاد، خراسانرضوی ۵۱ نوزاد و خوزستان و فارس ۴۵ نوزاد سهقلو متولد شدند.
🔹درخصوص چهارقلوها نیز بیشترین آمار مربوط به آذربایجانغربی، خوزستان، البرز و فارس بوده.
⁉️️ نقد و اعتراضی سازنده یا نزاعی برهم زننده؟
✍️جواد خسروی
🔹 نقادی و نقدپذیری یکی از عوامل مهم رشد و تکامل فرد و جامعه میباشد. شهید مطهری در تعریف و تفسیر نقد و انتقاد مینویسد: «قوه نقادی و انتقاد کردن به معنای عیب گرفتن نیست. معنای انتقاد، یک شیء را در محک قرار دادن و بهوسیله محک زدن به آن، سالم و ناسالم را تشخیص دادن است». حال سامانه انتقاد و اعتراض در جامعه ما چگونه است؟
🔻گزاره خبری:
1️⃣ معاون سیاسی وزارت کشور اخیرا در مصاحبه با مشرق گفت: «اقدامات کارشناسی روی آییننامه اجرایی تجمعات و راهپیماییهای قانونی صورت گرفت و با دستور مستقیم رئیسجمهور موضوع تدوین لایحهای در این زمینه در دستور کار قرار گرفت و لایحه تدوین شده دولت درباره راهپیماییهای قانونی، این هفته به معاونت پارلمانی ارسال شده و پس از آن به مجلس تقدیم خواهد شد.»
2️⃣ رئیس دانشگاه تهران در نشست مهرماه ۱۴۰۱ با نمایندگان تشکلهای صنفی، سیاسی و علمی دانشجویی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی دارای مصوبهای برای ایجاد «خانه ملی گفتوگوی آزاد» است که متأسفانه ظاهراً به صورت عملیاتی در هیچ نهاد و دانشگاهی به اجرا درنیامده است!
🔻گزارههای تحلیلی:
1️⃣ اعتراض به معنای اعلان درد از موضع زخمی است که بر پیکره یک جامعه وارد شده است و این یک واکنش طبیعی است که باید صورت گیرد تا فقر و فساد و تبعیض در بدنه اجتماعی ریشه ندواند و با حرکت سالم اعتراضی از عمیقتر شدن زخمها جلوگیری گردد.
2️⃣ ایجاد فضا برای گفتوگو و اعتراض در یک روی آن فرصتی است برای دفاع از اقدامات درست و پردهبرداری از نقاط قوت در کنار پذیرش ضعفها و در روی دیگر آن هم ایجاد همدلی و همکاری عمومی در مسیر حل چالشها تا با تکیه بر تجارب به دست آمده در ابعاد پیشرفته کشور با سوگیری رویکرد درونزا و متکی بر اعتماد به نفس ملی بر ضعفها فائق آییم.
3️⃣ ایجاد خانه ملی گفتوگوی آزاد در مدارس و دانشگاهها و حتی در شهرها و روستاها فضاییست برای درک درست شرایط و فهم دقیق مسائل به ویژه در سطح نوجوانان و جوانان، مقدمه ارائه برداشت اول و واقعی از وقایع و نگاه همهجانبه به مسائل شده و نقش این نسل پرشور و هیجان که موتور محرکه پیشرفت کشور است را به جای تخریب با پیروی احساسی از جنبشهای بیسر و هدایت شده از برون، به تلاشی منطقی و پر قدرت در ساختن جامعهای مترقی در تمامی ابعاد در درون تبدیل خواهد کرد.
4️⃣ وجود گفتوگو و تجمعات و اعتراضها و طراحی آنها به گونهای که در مقابل، پاسخگویی مسئولان در هر امر را در فضایی امن و منطقی فراهم آورد در حقیقت به مثابه دوربینی است برای رصد عملکردها و جلوگیری از انباشت هزینهها.
5⃣ با شکلگیری فضای مطالبه و شفافیتخواهی در حقیقت در کنار فهم درست توقعات و انتظارات مردم، شرایط و الزامات تحقق این خواستهها نیز برای عموم روشن میشود که نتیجه این فرایند درک متقابل دولت و ملت و تلاشی همدلانه در مسیر تحقق اهداف و حل چالشها خواهد شد و کم شدن فاصله انتظارات از واقعیات و منطقی شدن خواستهها با درک درست شرایط و همچنین جلوگیری از سوءاستفاده دشمنان از مشکلات مردم را به بار میآورد.
🔚 نکته پایانی؛ ضمن توجه به دغدغههای امنیتی و تدوین راهکار جهت برگزاری امن تجمعات؛ باید فضای نقد و گفتوگو در قالب و چارچوب قانونی خود تأمين گردد تا بر جنگ شناختی دشمن در فضای غبارآلود ادراکی با حاکمیت رسانهای دشمنان در فضای مجازی با گفتوگوی درون گفتمانی فائق آییم.