eitaa logo
بصیر
347 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
403 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
حکم اعدام «حبیب فرج‌الله چعب» تایید شد 🔹حکم اعدام «حبیب فرج‌الله چعب» به اتهام افساد فی‌الارض از طریق تشکیل و اداره و سرکردگی گروه باغی به نام حرکة النضال‌ و طراحی و اجرای عملیات‌های تروریستی متعدد در استان خوزستان از سوی دیوان عالی کشور ابرام شد.
⁉️️ نقد و اعتراضی سازنده یا نزاعی برهم زننده؟ ✍️جواد خسروی 🔹 نقادی و نقدپذیری یکی از عوامل مهم رشد و تکامل فرد و جامعه می‌باشد. شهید مطهری در تعریف و تفسیر نقد و انتقاد می‏‌نویسد: «قوه نقادی و انتقاد کردن به معنای عیب گرفتن نیست. معنای انتقاد، یک شی‏ء را در محک قرار دادن و به‌وسیله محک زدن به آن، سالم و ناسالم را تشخیص دادن است». حال سامانه انتقاد و اعتراض در جامعه ما چگونه است؟ 🔻گزاره خبری: 1️⃣ معاون سیاسی وزارت کشور اخیرا در مصاحبه با مشرق گفت: «اقدامات کارشناسی روی آیین‌نامه اجرایی تجمعات و راهپیمایی‌های قانونی صورت گرفت و با دستور مستقیم رئیس‌جمهور موضوع تدوین لایحه‌ای در این زمینه در دستور کار قرار گرفت و لایحه تدوین شده‌ دولت درباره راهپیمایی‌های قانونی، این هفته به معاونت پارلمانی ارسال شده و پس از آن به مجلس تقدیم خواهد شد.» 2️⃣ رئیس دانشگاه تهران در نشست مهرماه ۱۴۰۱ با نمایندگان تشکل‌های صنفی، سیاسی و علمی دانشجویی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی دارای مصوبه‌ای برای ایجاد «خانه ملی گفت‌وگوی آزاد» است که متأسفانه ظاهراً به صورت عملیاتی در هیچ نهاد و دانشگاهی به اجرا درنیامده است! 🔻گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣ اعتراض به معنای اعلان درد از موضع زخمی است که بر پیکره یک جامعه وارد شده است و این یک واکنش طبیعی است که باید صورت گیرد تا فقر و فساد و تبعیض در بدنه اجتماعی ریشه ندواند و با حرکت سالم اعتراضی از عمیق‌تر شدن زخم‌ها جلوگیری گردد. 2️⃣ ایجاد فضا برای گفت‌وگو و اعتراض در یک روی آن فرصتی است برای دفاع از اقدامات درست و پرده‌برداری از نقاط قوت در کنار پذیرش ضعف‌ها و در روی دیگر آن هم ایجاد همدلی و همکاری عمومی در مسیر حل چالش‌ها تا با تکیه بر تجارب به دست آمده در ابعاد پیشرفته کشور با سوگیری رویکرد درون‌زا و متکی بر اعتماد به نفس ملی بر ضعف‌ها فائق آییم. 3️⃣ ایجاد خانه ملی گفت‌وگوی آزاد در مدارس و دانشگاه‌ها و حتی در شهرها و روستاها فضایی‌ست برای درک درست شرایط و فهم دقیق مسائل به ویژه در سطح نوجوانان و جوانان، مقدمه ارائه برداشت اول و واقعی از وقایع و نگاه همه‌جانبه به مسائل شده و نقش این نسل پرشور و هیجان که موتور محرکه پیشرفت کشور است را به جای تخریب با پیروی احساسی از جنبش‌های بی‌سر و هدایت شده از برون، به تلاشی منطقی و پر قدرت در ساختن جامعه‌ای مترقی در تمامی ابعاد در درون تبدیل خواهد کرد. 4️⃣ وجود گفت‌وگو و تجمعات و اعتراض‌ها و طراحی آنها به گونه‌ای که در مقابل، پاسخگویی مسئولان در هر امر را در فضایی امن و منطقی فراهم آورد در حقیقت به مثابه دوربینی است برای رصد عملکردها و جلوگیری از انباشت هزینه‌ها. 5⃣ با شکل‌گیری فضای مطالبه و شفافیت‌خواهی در حقیقت در کنار فهم درست توقعات و انتظارات مردم، شرایط و الزامات تحقق این خواسته‌ها نیز برای عموم روشن می‌شود که نتیجه این فرایند درک متقابل دولت و ملت و تلاشی همدلانه در مسیر تحقق اهداف و حل چالش‌ها خواهد شد و کم شدن فاصله‌‌ انتظارات از واقعیات و منطقی شدن خواسته‌ها با درک درست شرایط و همچنین جلوگیری از سوءاستفاده دشمنان از مشکلات مردم را به بار می‌آورد. 🔚 نکته پایانی؛ ضمن توجه به دغدغه‌های امنیتی و تدوین راهکار جهت برگزاری امن تجمعات؛ باید فضای نقد و گفت‌وگو در قالب و چارچوب قانونی خود تأمين گردد تا بر جنگ شناختی دشمن در فضای غبارآلود ادراکی با حاکمیت رسانه‌ای دشمنان در فضای مجازی با گفت‌وگوی درون گفتمانی فائق آییم.
🇮🇷 📝 پرونده‌های مهم و در جریان دیپلماسی کشور و مقاومت ❄️🌹❄️ 1⃣ مذاکرات امنیتی ایران و مصر با وساطت عمان و سوریه در مسقط با حضور ژنرال عباس کامل رئیس سرویس اطلاعاتی مصر 2⃣ رایزنی‌های چهار جانبه در جهت احیای روابط سوریه و ترکیه با ایده‌های تهران و کار اجرایی مسکو و احتمال دیدار وزرای خارجه ترکیه و سوریه در مسکو 3⃣ وساطت عراق در جهت احیای روابط سوریه و یک کشور حاشیه خلیج فارس 4⃣ تداوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با وساطت عمان در جهت آزادی زندانیان و شروع مجدد روند احیای برجام 5⃣ مذاکرات ایران و اوکراین در خصوص پهپادهای ارسالی به روسیه که پیش از این در مسقط برگزار شده بود.
✅سلطنت‌طلبان و تمنای احیای «ساواک» ! ▪️پرچمی که تناقص ۱۸۰ درجه با آزادی و دموکراسی دارد 🔹یک ماه از حضور پرویز ثابتی سرشکنجه‌گر و مرد شماره ۲ ساواک در تجمع اپوزیسیون در لس آنجلس می‌گذرد. 🔹این حضور و انتشار تصویر جدیدی از وی بعد از سالها زندگی در حاشیه امن، موجب شد تا بررسی عملکرد ساواک بعنوان یک نهاد ضد حقوق بشری در تاریخ ایران و جهان و همچنین شخصیت پرویز ثابتی و کارنامه وی، مورد توجه رسانه‌ها قرار بگیرد. 🔹حضور پرویز ثابتی وجه دیگری هم داشت و آن علاقه‌مندی بخشی از اپوزیسیون به احیای ساواک و شکنجه‌های قرون وسطایی بود که تناقض آشکار با شعارهای دموکراسی‌خواهانه آنها دارد. 🔹در حقیقت آن بخش از اپوزیسیونی که داعیه حقوق بشر و فعالیت غیرخشونت آمیز داشتند، نقاب از رخ انداخته و نشان داد در اصل خشونت‌ورزی چندان تفاوتی با گروهک‌های مسلح و منافقین ندارند. 🔹بالا بردن پرچم ساواک و پرویز ثابتی در تجمع‌های سلطنت‌طلبان این روزها زیاد دیده می‌شد اما سلطنت‌طلبان به همین مقدار اکتفا نکردند و لباس‌هایی با آرم ساواک را در فروشگاه‌های معروف اینترنتی تبلیغ می‌کنند!
شهاب حسینی گفته چون روسیه متجاوزه جایزش رو نوموخوام :) ولی خب جوایز جشنواره کن، برلین و شوالیه فرانسه و کالیفرنیا رو رو هوا قاپید و نگفت آمریکا چقدر توی عراق و افغانستان آدم کشت ، فرانسه چقدر توی کشورهای آفریقایی جنایت کرد و خون‌های آلوده به ایران داد ، آلمان هم بمب های شیمیایی داد به صدام ... این جماعت صغیر و کبیرشون لاشخورن دست خودشون نیست بدبختا :)))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بعد از توافق غیر ایدئولوژیک عربستان با ایران، اصلاح‌طلبا دوباره زبون دراز شدن، گفتیم یاداوری کنیم آقای رحمانی فضلی و... چه سهمی در قضیه سفارت عربستان داشتن😉 ⭕️به امید روزی که این از پشت خنجر زنندگان داخلی پر مدعا در بحث روابط بین‌الملل ، به پای میز محاکمه کشیده شوند. ⭕️اگه اصلاح طلبا (افسادطلبها یا خوارج نظام )خواستن داستان سفارت عربستان را پیش بکشند این کلیپ رو بزنید تو صورتشون.
واکنش جالب عطاءالله مهاجرانی به اصلاح طلبان تندرو!
low.mp3
11.63M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا» 👈🏼موضوع:بررسی توافق ایران و عربستان 🔰صوت کامل گفت‌وگو با: 👤مسعود اسداللهی، کارشناس مسائل غرب آسیا ◽️ شنبه ٢٠ اسفند 1401
💢 نرخ ارز ریخت اما بدون آمریکا و خلاف نقشه او ✍ محمد ایمانی 🔹قیمت دلار طی یک هفته اخیر به شکل محسوس ریزشی شد. این ریزش، دو علت داشت: یکی تدابیر تازه بانک مرکزی و دیگری تحرکات گسترده دیپلماتیک چند هفته اخیر که یک نمونه آن توافق با ریاض در متن راهبرد فراگیر دیپلماسی ایران در منطقه، بدون آمریکا و غرب بود. ♦️برخی محافل غربگرا اصرار دارند ریزش نرخ ارز را هم به موضوع مذاکره حوالت دهند و خرج گزاره ایدئولوژیک خود درباره ضرورت مذاکره و توافق با آمریکا کنند؛ 🔹این در حالی است که ریزش اخیر ارز، همزمان با جا گذاشتن آمریکا در روند تعاملات آسیایی اتفاق افتاده؛ و نه رفتن به سمت مذاکره و توافق با آمریکای عهد شکن. نیویورک تایمز درباره توافق ایران و عربستان به صراحت نوشت: "آمریکا بیرون از اتاق مذاکره ماند". ♦️بله دیپلماسی هم می تواند در کاهش التهابات ارزی موثر باشد، اما نه با رفتن زیر سایه و فشار و مدیریت آمریکا، بلکه روند مثبت اخیر با جا گذاشتن آمریکایی رخ داده که از اواخر شهریور ماه به واسطه کلید زدن اغتشاشات و فشار به کشورهایی مانند عراق، سعی داشت بی ثباتی روانی و بحران ارزی- اقتصادی تولید کند. 🔹ضمنا مذاکرات هسته ای (برجامی) وین، قریب یک سال است که تعطیل شده، اما بحران اخیر ارزی، از اوایل پاییز امسال، مقارن با اوج گیری اغتشاشات پدید آمد. ♦️اجمالا این که می توان با دیپلماسی منطقه ای در ابعاد سیاسی و اقتصادی و ارزی هم بر ابعاد خارجی چالش ارزی فائق آمد و نباید سراغ آدرس انحرافی "بستن به هر قیمت با آمریکا" رفت. گفتنی است صادرات نفت ایران هم به تازگی به بالاترین سطح ظرف چهار سال گذشته رسیده است. 🔹این روند، درست خلاف روند شرطی سازی و وابسته سازی در برجام است و تعمیق و گسترش آن، می تواند نقش مهمی در تنوع بخشی و با ثبات سازی اقتصاد کشور ایفا کند.
🔺‏دلار رفت شد ۶۰ هزار تومن همه چیز گرون شد تو همون لحظه دلار الان شده ۴۱ هزار تومن هیچی پایین نمیاد قیمتش 🔹️ پس آقای دلال و بازاری و کاسب، نگو دولت داره دزدی میکنه تو از همه حروم خورتری تو همون فرعونی هستی که مصر کوچکتری داری
🔴مراقبت این علائم در خود باشید ✍محسن مهدیان 🔹در آرامش و با طمانینه به درون خود رجوع کنیم و ببینیم امروز ذهن مان مشغول چه خبرهائی بوده است و این خبرها چه میزان اهمیت دارند. 👈حالا به این چند سوال فکر کنیم. 1⃣یکم. آیا هر خبر مثبتی را با یک برداشت تلخ و منفی بازنمایی می کنیم؟ 🔸مثلا خبر توافق با یک کشورهای همسایه را شنیدیم و بعد در رقابت حزبی و جناحی این دولت و آن دولت آنرا روایت کردیم؟ 🔸یا اینکه خبر کمک ایران به مردم زلزله زده ترکیه وسوریه را شنیدیم و آنرا با این ادعا که از کمک به زلزله خوی کم گذاشتند مورد انتقاد قرار دادیم؟ 2⃣دوم. آیا در کنار هر خبر مثبتی دنبال یک خبر حاشیه ای و منفی هستیم؟ 🔸مثلا خبر آبگیری دریاچه ارومیه را بعد از سالها شنیدیم و با ادعاهایی شبیه اینکه تامین این آب به معنی خشک کردن جای دیگری است این خبر را نادیده گرفتیم؟ 🔸و یا خبر پادرمیانی چین در توافق ایران و عربستان را رها کردیم و روی کافر بودن چین متوقف شدیم؟ 3⃣سوم. آیا از آن دسته ایم که خبر منفی را چندین برابر بزرگنمایی و به نظام تعمیم می دهیم؟ 🔸مثلا خبر مسمومیت را می شنویم و آنرا پروژه نظام برای محدود کردن دختران تلقی می کنیم؟ 🔸یا خبر برخورد غلط یک لباس شخصی با متهم را به حساب دستگاه نظمیه و امنیه کشور می گذاریم؟  4⃣چهارم. آیا اصلا میتوانیم خبرهای مثبت را ببینیم؟ 🔸مثلا خبر رفع مشکل آب شرب بوشهر با طرح آب‌شیرین کن را شنیدیم؟ 🔸یا خبر افتتاح فاز 14 پالایشگاه پارس جنوبی به عنوان ایرانی ترین فاز این مجتمع گازی را دیدیم؟ 🔸یا پروژه ابرسانی به کردستان و حل مشکل آب خوزستان با پروژه غدیر مورد توجه مان بود؟ 5⃣پنجم. آیا در کنار اخبار منفی خبرهای مثبت در همان حوزه را می بینیم؟ 🔸مثلا اخبار مهاجرت را رصد می کنیم اما بازگشت 2700 نخبه و حل 300 مساله اصلی کشور توسط انها را پی گیری نمی کنیم؟ 🔸یا اینکه خبر دلار 60 هزار تومانی  بی تاب مان می کند و زمین و زمان را در آن مقصر می دانیم اما سقوط دلار را خیالی و غیر واقعی می بینیم و حواله می دهیم به نقاط موهوم؟ 6⃣ششم و بدتر اینکه نعمت ها و داشته های تان را به تمسخر می گیریم؟ مثالش بماند 7⃣هفتم. آیا اعتماد به نفس بیان خبرهای خوب را داریم؟ 🔸مثلا خبر توزیع کالابرگ و بازگشت قیمت کالاهای اساسی به سال 1400 را دیدیم و نگفتیم؟ 🔸آیا کشف لیتیوم به عنوان یک دستاورد علمی جدید در حوزه انرژی و یا تولید موشک هایپرسونیک را دیدم و حاضر نشدیم آنرا توزیع کنیم؟ 8⃣هشتم و سوال آخر؛ آیا به شنیدن اشکالات و ضعف های دشمنان مان بی تمایلیم؟ 🔸مثلا اگر از مابخواهند درباره شکستن پروژه ایران هراسی آمریکا در منطقه و شکست پروژه براندازی ایران توسط غرب سه خط بنویسیم، برای مان میسر است؟ اساسا تمایل داریم؟ 👈اگر این نشانه ها را در خود داریم حتما به بیماری خودخوارپنداری گرفتاریم. مهم نیست این بیماری را چه صدا می زنیم. مثلا ممکن است اسم خود را آرمانخواه بگذاریم اما این آرمانخواهی که بی اعتنا به واقعیت ها و دارایی های یک ملت است افسانه ای توهمی وخیال انگیز بیش نیست. نام این بیماری مازوخیسم سیاسی است. متاسفانه باید بگویم رسانه های سادیسمی ضدانقلاب که از تحقیر ملت ایران لذت می برند روی مازوخیست های داخلی که از تحقیرشدن لذت می برند حساب ویژه باز کردند. ✅اما درمان؛ 👈این 3 دسته عامل را مراقبت کنید 1⃣الف. مراقبت کنیم رقابت های سیاسی و جناحی باعث نشود موفقیت ها را نبینیم. 2⃣ب. مراقبت کنیم سیاه نمائی های رسانه ای که صرفا به دنبال کاسبی لایک و دیده شدن هستند گرفتار بدبینی مان نکند. 3⃣ج. مراقبت کنیم پروژه یاس افکنی دشمن باعث نشود واقعیت های امیدآفرین را نبینیم و یا گرفتار بزرگ نمایی خطاها شویم.
: جمهوری اسلامی ایران از توافق با عربستانی خوشحالند که روزی پادشاه عربستان دست بوس شاه ایران بود 🔴 : 1⃣ نمیخواهیم دوره پهلوی در نقد عملکردی سیاه و سفید ببینیم (گرچه رویکرد کاملا سیاه است) اما این ادعا کاملا کذب است. تصویر منعکس شده در فضای مجازی مربوط به یک تاجر اماراتی است و ربطی به پادشاه عربستان ندارد. خناسان این سالها برای فریب جاهلان و دوستان غافل بارها و بارها متاسفانه از تحریف تاریخ برای تطهیر پهلوی بهره برده اند‌ 2⃣ بر فرض صحت اینکه پادشاه عربستان دست پادشاه ایران بوسیده خیلی امری بعید نباید باشد بلکه اگر پای پادشاه ایران نبوسیده باشد بایست تعجب کرد !؛ اما چرا؟ فقط کافیست روایت تلخ و سیاه زیر در خصوص سفر پادشاه به عربستان بخوانید: 🔹در سال ۱۳۴۷ه.ش پادشاه عربستان از امیر بحرین به عنوان رئیس یک کشور استقبال کرد. محمدرضا شاه پهلوی در اعتراض به این استقبال، سفر خود را به عربستان سعودی لغو کرد؛ ولی این اعتراض نیز به جایی نرسید و پس از طی مذاکراتی که به امضای موافقت­نامه نیز انجامید، شاه ایران در آبان همان سال به طور رسمی از عربستان سعودی دیدن کرد‌. 3⃣ نکته آخر: امروز توافق ایران و عربستان که امری مطلوب است و مبتنی بر منافع ملی به معنای پایان و ندیدن گسل ایدئولوژیک و سیاسی نیست. ✍محمدصادق سلطانزاده
📸 معاون ترامپ در جمع منافقین: ما خواستار ایران بدون اسلام هستیم 🔹مایک پنس در کنار مریم رجوی و‌ دیگر منافقین کودک‌کش گفت: رژیم ایران ضعیف‌تر از همیشه است. اعتراضات هم موتوری برای تغییر از درون است. 🔹رئیس‌جمهور ایران باید توسط مردم از سمت خود برکنار و به جرم جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی محاکمه شود. 🔹ما خواستار یک جمهوری سکولار و بدون دانش هسته‌ای در ایران است. 🔹احیای برجام منجر به تروریسم، مرگ و ویرانی بیشتر و بی‌ثباتی منطقه خواهد شد. این توافق راه ایران را به سمت بمب هسته‌ای مسدود نمی‌کند؛ بلکه آن را مُطلا می‌کند.
⭕️ تجارت چینی‌ها با خلیج‌فارس 4 برابر آمریکا 🔹آمارهای تجارت خارجی دو کشور آمریکا و چین نشان می‌دهد در سال 2000 درحالی مجموع تجارت آمریکا با 8 کشور منطقه خلیج‌فارس شامل بحرین، عراق، اردن، کویت، عمان، قطر، عربستان‌سعودی و امارات‌متحده حدود 36 میلیارد بوده که این میزان برای چینی‌ها 11.3 میلیارد دلار بوده است. 🔹تجارت چینی‌ها با 8 کشور مذکور در سال 2022 به 375 میلیارد و 625 میلیون دلار برسد که 4 برابر تجارت 96 میلیارد و 400 میلیون دلاری آمریکا با 8 کشور منطقه خلیج‌فارس است. براساس این آمارها، در 2022 از مجموع تجارت 376 میلیارد دلاری چینی‌ها با منطقه خلیج‌فارس، حدود 126 میلیارد و 500 میلیون دلار آن صادرات چینی‌ها به منطقه و بیش از 249 میلیارد دلار آن مربوط به واردات چینی‌ها از خلیج‌فارس است. 🔹بررسی آمار تجارت خارجی آمریکا با منطقه خلیج‌فارس نشان می‌دهد در سال گذشته از مجموع تجارت 96 میلیارد و 400 میلیون دلاری با 8 کشور منطقه، حدود 42 میلیارد و 632 میلیون دلار آن مربوط به صادرات آمریکا به منطقه و نزدیک به 58 میلیارد دلار نیز مربوط به واردات آمریکایی‌ها از خلیج‌فارس است.
▪️در فضای مجازی خبری از رقابت های نزدیک به۳۰۰ ورزشکار خارجی خانم از ۲۰ کشور جهان در کنار ۲۰۰ ورزشکار ایرانی که این روزها در تهران برگزار می شود نیست. چرا؟ چون برخلاف تصویر سیاه مجازی از وضعیت زنان در ایران است.
❇️ پیامدهای توافق ایران و عربستان ✅محمد بن سلمان: حزب الله یک حزب لبنانی است و باید به خواست مردم احترام گذاشت؛ سیدحسن نصرالله یک دولتمرد است. این در حالی است که بن سلمان قبل از توافق، هماهنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی حزب الله را گروه تروریستی می نامید. ✅ خبرگزاری آسوشیتدپرس: توافق سعودی با ایران، اسرائیل را نگران کرد و یک شوک بزرگ به غرب آسیا بود. ✅ ویلیام وکسلر؛ معاون پیشین دستیار وزیر دفاع ایالات متحده: احتمالا خبر بعدی، احیای گفتگوهای ایران و آمریکا در مورد برجام با میانجیگری چین باشد ✅ رئیس مجلس بحرین: از قالیباف و رئیسی برای سفر به بحرین دعوت کرد. ✅ آمریکا با قبول این توافق، بر اقتدار روزافزون ایران صحه گذاشت. ✅ با این توافق، چین موقعیت بین المللی خود را تقویت و آمریکا از بازیگری اصلی دنیا باز ماند. ✅ بنابود روابط صلح میان عربستان و اسرائیل اتفاق بیفتد ولی عربستان با ایران توافق نامه صلح امضاء کرد. ✅ این توافق اسرائیل را در استفاده از عربستان علیه ایران ناکام کرد. ✅ ائتلاف سازی و ایران هراسی منطقه ای علیه ایران با این توافق کم رنگ شد. ✅ پدرخواندگی و سلطه آمریکا در نظام بین الملل و منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) تضعیف شد. ✅ این توافق، در راستای گذار از نظام تک قطبی و جهان پسا آمریکاست. ✅ این توافق نشان داد کشورهای حوزه غرب آسیا می توانند بدون دخالت غرب و آمریکا مناسبات و تحولات خودشان را از طریق گفتگو حل و فصل نمایند. ✅ رفتار خصمانه عربستان همسوی با کشورهای آمریکا، اسرائیل و عرب علیه ایران کم رنگ و یا کنسل خواهد شد. 🔵 نکته و نظر: ایران در معادلات جهانی کشوری قدرتمند محسوب می شود و این اقتدار با تدبیر هوشمندانه و راهبردی" عزت، حکمت و مصلحت " رهبر فرزانه انقلاب با پیروی و اقدام عملی دولت آقای دکتر رئیسی به وقوع پیوست و این موفقیت، تا افق منظور شده ادامه خواهد داشت انشاءالله. ✍ محمدعلی برزگر
🔴 ایجاد یک کانال ارزی توسط قطر برای آزادسازی منابع بلوکه شده ایران 🔹‌ از آنجایی که در‌صورت آزاد‌سازی منابع بلوکه‌شده ایران در کره‌جنوبی، این منابع باید از طریق سیستم مالی آمریکا کنترل شود و ایران دسترسی مستقیم به این سیستم ندارد، باید کانال جدیدی ایجاد شود. ایجاد چنین کانالی نیاز به طراحی داشته و هزینه‌هایی را نیز در پی خواهد داشت. 🔹‌ قطر پذیرفته در راستای ایجاد این کانال ارزی ایفای نقش کرده و هزینه‌های احتمالی را نیز متحمل شود. 🔹‌ حال ایران باید کانال ایجاد‌شده توسط قطر را مورد بررسی قرار دهد. در‌صورت کارآمدی این ساز و کار در رساندن منابع ارزی به ایران می‌توان امیدوار بود در توافق احتمالی بازگشت به برجام نیز از آن بهره برده شود. با این توصیف توافق عمان را می‌توان مقدمه‌ای برای رسیدن به توافق احیای برجام برشمرد، اما عدم‌ثبات رفتاری طرف‌های غربی در چند‌ماه اخیر نشان می‌دهد نباید با اطمینان از رسیدن به توافق صحبت به میان آورد. 🔹‌ تنها چیزی که با اطمینان می‌توان راجع‌به آن صحبت کرد این است که توانمندی ایران در کنترل التهابات داخلی و نیز موفقیت‌های دیپلماسی اخیر، طرف غربی را با دیوار واقعیت مواجه کرده و باعث شده آنها چاره‌ای جز تن دادن به دیپلماسی و مذاکره با ایران درمقابل خود نبینند‌.
کارنامه خاتمی واصلاح طلبان درنامه عبدالله گنجی.pdf
283.4K
✍ نامه دکتر عبدالله گنجی به محمد خاتمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا بن سلمان تسلیم شد ؟ ♦️مصاحبه بن سلمان ۵ سال پیش : 🔸️چگونه با رژیمی به تفاهم برسم که به دنبال گسترش ایدئولوژی خود و گسترش مذهب جعفری و ظهور مهدی است ؟ از رابطه با این رژیم چه سودی خواهم برد ؟ 📌 به نظر شما در این ۵ سال چه چیزی عوض شده که بن سلمان برخلاف سخنان گذشته اش با نظام جمهوری اسلامی وارد مذاکره و تفاهم می شود ؟ 📌قضاوت به عهده مخاطب
رهبر انقلاب: کشورهای مورد تحریم آمریکا باید با همکاری یکدیگر این حربه را از بین ببرند 🔹رهبر انقلاب در دیدار با رئیس جمهور بلاروس: باید با استفاده از روحیه و اراده‌ای که در دو طرف برای عملی کردن توافق‌ها وجود دارد، سطح روابط افزایش چشمگیری یابد. 🔹کشورهایی که مورد تحریم آمریکا قرار گرفته‌اند باید با همکاری یکدیگر و با تشکیل یک مجموعه مشترک، حربه تحریم را از بین ببرند و ما معتقدیم این کار شدنی است. 🔹اگر کشورهایی که مورد تحریم آمریکا قرار گرفته‌اند از ظرفیت یکدیگر استفاده کامل کنند منافع آن برای همه طرفها، بسیار خواهد بود. 🔹توافق‌ها و حرف‌ها نباید در جلسات به پایان برسد بلکه باید با پیگیری ویژه و زمان‌بندی مشخص، به مرحله اجرا برسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻🎥در چین اگر از خیابانی که نباید رد بشید عبور کنید بلافاصله سیستم تشخیص چهره تصویر شما را در تابلوی بزرگ در برابر دیدگان ملت پخش میکنه و به طور خودکار به کارت بانکی شما متصل و مبلغ جریمه را از حسابتان کسر میکند بدون آنکه روحتان خبردار شود!!😊
بعد از ورشکستگی بانک سیلیکون ولی با سرمایه 200 میلیارد دلاری، حالا یک بانک دیگه با سرمایه 110 میلیارد دلاری هم ورشکست شد :) این روزها به غرب پرستا سخت نگیرید، از به خاک سیاه نشستن خدایگانشون داغونن :)
🔰میدان در خدمت دیپلماسی کارشناس بی‌بی‌سی به توافق ایران و عربستان اشاره کرده و معتقد است: «شما ایرانی را دارید که ابَر زرادخانه موشک‌های بالستیک ساخته است و سپتامبر سال ۲۰۱۹، یک زنگ بیدار باش برای عربستان بود. در آن روز دسته‌ای از موشک‌ها و پهپادها زیرساخت‌های نفتی عربستان را در هم کوبیدند و نیمی از صادرات نفت این کشور را تنها در عرض چند دقیقه از چرخه خارج کردند. این حمله یک آژیر بیدار باش برای عربستان بود که نمی‌تواند در جنگ از پس ایران بر بیاید و بنا به همین دلیل تلاش کرد تا با ایران به یک آشتی و سازش برسد.»
💢دعوای توئیتری بر دو موضع‌گیری 🔹مصطفی فقیهی، صاحب‌ امتياز سایت: اصلاح‌طلب انتخاب در توئیتی نوشت «رییسی ۱۴ دی 1394ـ فردای حمله به سفارت عربستان: نیازی به ارتباط با عربستان نداریم. چرا کسانی‌که خود از عوامل قطع روابط با عربستان بوده و از قطع ارتباط با این کشور استقبال کرده‌اند، حالا به‌جای عذرخواهی، سر مردم منت گذاشته و عملکرد دیگران را به‌نام خود فاکتور و دستاوردسازی می‌کنند؟» 🔸اما علی نادری، مدیر عامل ایرنا در واکنش به توئیت فقیهی نوشت: «جهانگیری ۱۴ دی 1394ـ فردای حمله به سفارت عربستان: ایران از قطع رابطه عربستان ضرر نمی‌کند! چنین اظهاراتی حداقل انتظار از مسئولان در شرایط آن روزها بود. بهتر است به جای عصبانیت از توفیق دولت در احیای این روابط، از اتفاقات مثبت استقبال کنیم. ناراحتی از شکست پروژه دشمن کمی عجیب نیست؟»
💢فروپاشی صهیونیست‌ها، شاید کمتر از ۲۵ سال ✍🏻محمدرضا فرهادی 🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در شهریور ۱۳۹۴ فرمودند: «اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.» حال این سؤال برای بسیاری از افراد ایجاد شده که آیا اتفاقات کنونی مقدمه‌ای برای تحقق این بیان حکیمانه است؟ 🔰براساس مفروضه‌ها و مدلول‌های ذیل می‌توان گفت که اتفاقات کنونی تحقق این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی است: 🔸۱ ـ اوج‌گیری مهاجرت از سرزمین‌های اشغالی طی دو سال اخیر شدت بیشتری گرفته است به طوری که شبکه صهیونیستی کان با انتشار یک نظرسنجی گزارش داد که حدود دو میلیون صهیونیست به خاطر وضعیت نابسامان رژیم موقت صهیونیستی قصد دارند از فلسطین اشغالی مهاجرت کنند. این امر نشان می‌دهد که گزاره مردم که به عنوان یکی از چهار ارکان وجود یک دولت لازم و ضروری است، در این رژیم فاقد کارآیی است. 🔹۲ ـ مقامات صهیونیستی به خوبی به این امر پی برده‌اند که موجودیت جعلی این رژیم در حال فروپاشی است. گزاره‌های زیادی در این رابطه وجود دارد که به دو نمونه آنها اشاره می‌شود. تامیر پاردو رئیس پیشین موساد در گفت‌وگو با ایلانه دایان در کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی به خوبی به این امر اشاره کرده و گفته است که ما به بزرگترین خطر موجودیتی رسیده‌ایم که از جنگ استقلال تا حالا داشته‌ایم. برای منهدم کردن کشور، نیازی به ایرانی‌ها نیست. نهادهای اطلاعاتی ایران به مسئولان خود اینگونه می‌گویند: ما به هیچ بودجه‌ای برای مقابله با اسرائیل نیاز نداریم، اسرائیل تصمیم گرفته مکانسیم خودانهدامی را برای خود به کار بگیرد. همچنین باید به سخنان هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی اشاره کرد که گفته بود ما در آستانه فروپاشی اجتماعی و سیاسی هستیم و اکنون روی بشکه باروت هستیم. این نشان می‌دهد که این رژیم از درون دچار فرسایش شده و توان غلبه بر این بحران برای آنها وجود ندارد. 🔸۳ ـ اعتراض‌های کنونی در این رژیم بی‌سابقه است. به گونه‌ای که تاکنون شنبه‌های اعتراضی در این رژیم برقرار بود، اما اکنون به روزهای یک‌شنبه نیز کشیده شده است. همچنین جمعیت معترضان به ۲۵۰ هزار نفر در تل‌آویو رسیده که این جمعیت نصف جمعیت کنونی این شهر است. این اعتراض‌ها در ظاهر به اصلاحات قضایی نتانیاهو است، اما در نهان سرباز زدن شکاف‌ها و چالش‌های این رژیم است که اکنون به نقطه اوج رسیده است. 🔹۴ ـ صهیونیست‌ها همواره به ارتش خود می‌بالیدند و آن را نماد قدرت خود می‌دانستند! اما برای اولین بار ارتش این رژیم نیز به صف معترضان پیوسته است. به طوری که نتانیاهو این اقدام را تهدیدی بنیادی برای این رژیم دانست. این امر نشان‌دهنده فروپاشی در ارتش این رژیم است که برای اولین بار در آن همراهی با معترضان صورت می‌گیرد. 🔅نکته پایانی؛ عوامل دیگری از شرایط سیاسی و اقتصادی نیز وجود دارد که تحقق وعده ۲۵ ساله را تثبیت می‌کند. مجموع این موارد و اتفاقات کنونی این گزاره را اثبات کرده است که موجودیت این رژیم به ده سال آینده نخواهد رسید و تکثر بحران‌های موجود نشان‌دهنده این وضعیت است.