سخنگوی قوۀقضائیه: همکاری شهرداری تهران در مبارزه با فساد قابل تقدیر است
🔹دستگاههای مختلفی داریم که وقتی عضوی از آنها تخلف میکند طبق قانون رفتار میکنند. در واقع خود مسئول متولی باید به کشف جرم کمک کند و در موردِ شهرداری تهران همکاری صورتگرفته قابل تقدیر است.
🔸هفتۀ پیش سخنگوی شهرداری اعلام کرد که تخلف چند کارمند شهرداری با هوشیاری حراست کشف و به مراجع قضایی ارسال شده است.
💢وطنفروشی با یک مشت دلار
🔹حمید جباری، کارشناس ورزشی اینترنشنال که به تازگی با این شبکه دچار اختلاف شده با انتشار چند پیام در شبکههای اجتماعی دست به افشاگری علیه این شبکه تروریستی زده است.
🔸جباری نوشته است: «صادقانه بنده سالهاست بیرون ایرانم. با افراد فراوان در مدیا معاشرت دارم از جریانهای سیاسی هم بسیار دیدم و میدانم. مردم داخل ایران تنها هستند تمام این جماعت کوتاه و بلند که خارج ایران میبینید دایه مهربانتر از مادر نگران جیب خودشان و طمع دلارهای نهادهای حقوق بشری هستند.»
🔹این مجری تلویزیونی در ادامه نوشته است: «اگر سالی ۷ میلیون دلار بودجههای حقوق بشری نباشد، از اپوزیسیون ۳ تن هم باقی نمیماند! ۷ ماه با اینترنشنال این بنگاه خبری، دشمن ایران همکاری داشتم. تنها نکتهای که بسنده میکنم تنها بایست. خائن وطنفروش و محتاج حق مهمان ۱۵۰ پوندی باشی که با این جماعت کار کنی!»
🔸جالب آنکه جباری تنها با هفت ماه همکاری با اینترنشنال به این حقایق و نیات تجزیهطلبانه این شبکه رسیده است.
✴️تسری قدرت میدان به انتفاع اقتصادی
📝 علی محمدی
🔰در دو سال اخیر مقامات عالی رتبه اجرایی در ایران، از جمله رئیس قوه مقننه به سوریه سفر کردهاند. در هفتهای که گذشته نیز شاهد سفر راهبردی رئیسجمهور ایران به سوریه بودیم. رایزنیهای دو کشور در دمشق از حیث همزمانی با برخی تحولات منطقهای و جهانی، دارای جنبههای راهبردی متعدد از جمله اقتصادی میباشد.
1⃣ـ جمهوری اسلامی ایران در یک دهه اخیر قدرت سخت خود را در زمینه سیاسیـ امنیتی در منطقه به میدان آورد و از این طریق مانع از تحقق نقشههای شوم دشمنان در ایجاد ناامنی و تغیییر مرزها گردید. از این جهت همانگونه که سهم مردم ایران در ایجاد ثبات و آرامش کشورهای غرب آسیا در عصر پساتروریسم بسیار زیاد میباشد، به همین ترتیب نیز باید سهم بیشتری را در منافع اقتصادی داشته باشد. اما متأسفانه ایران به دلایل مختلف نتوانسته است قدرت سخت خود در میدان را به قدرت اقتصادی تسری بخشد و از این طریق منافع اقتصادی لازم را کسب نماید. عدم استفاده از ظرفیت دیپلماسی اقتصادی نه تنها در کشور سوریه، بلکه در عراق، قطر و دیگر کشورها که فرصتهای طلایی برای توسعه تجارت خارجی حاصل میگردید، نمایان است و ایران در حال از دست دادن بازارهای منطقه و واگذاری آن به کشورهای رقیب است.
2⃣_ باید به این نکته توجه داشت که ایجاد ثبات پایدار در روابط امنیتی سیاسی در کشور سوریه و تثبیت همیشگی آن در سطح راهبردی به میزان حضور اقتصادی و فرهنگی در این کشور، در دوره بازسازی بستگی دارد. به نظر میرسد اکنون که سوریه کمکم وارد دوران سازندگی میشود، کشورهای منطقه از جمله ترکیه و امارات در حال ربودن گوی سبقت از ایران هستند. و این موضوع علاوه بر اینکه، انتفاع اقتصادی ایران را در آینده کاهش خواهد داد، احتمالا میتواند نفوذ رقبای منطقهای ایران را در کشور سوریه افزایش دهد. از این حیث سفر رئیسجمهور یک سفر راهبردی محسوب میگردد.
🔚بسیاری از کشورهای پیشرفته عمده تجارت خود را با دولتهای منطقهای و همسایگان خود، برنامهریزی و عملیاتی میکنند. در واقع نقش کشورهای همسایه و بازارهای نزدیک در توسعه تراز تجاری بسیار مهم است. ایران با ۱۵ کشور همسایه، ظرفیت بالایی در استفاده از این مهم دارد. ولکن در دهه نود به دلایل متعدد، از جمله عدم اعتقاد به تجارت منطقهای و تمرکز بر تجارت با غرب، ضعف در دیپلماسی اقتصادی، بنگاههای تولیدی محدود و... نتوانسته است از این فرصت به درستی استفاده نماید و به همین دلیل بسیاری از ظرفیتهای منطقهای ما مغفول مانده است. از این منظر لازم است تا کارگروهی ویژه برای پیگیری و عملیاتیسازی تفاهمنامهها تشکیل شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اون از مادرش که میگفت من سیده م
اینم از این که بهش لقب امیرالمومنین دادن
.
⛔️ باز هم از پشت مفسدان و دلالان دانه درشت در آمدند!
🔹اخذ مالیات برای جلوگیری از سوداگری های ضد تولید و تورم زا، یکی از مترقی ترین اقدامات، جهت صیانت از معیشت مردم است. این قانون نه برای کسب درآمد، بلکه برای بازدارندگی و به حداقل رساندن دلالی دانه درشت هاست.
🔹سوداگران دانه درشت، از طریق دستکاری و بلوکه کردن عرضه کالا ها، موجب انباشت تقاضا و تورم می شوند. اقدام آنها، ضد تنظیم گری و تعادل بخشی به بازار است. بنابراین، در دهه های اخیر، مبارزه با چنین فساد ویرانگری، در اولویت کشورهای پیشرفته و با ثبات قرار داشته است.
🔹انتظار این بود که وقتی تصویب قانون اخذ مالیات از سوداگری و عایدی سرمایه، در دستور کار مجلس قرار می گیرد، رسانه ها از اصل کار دفاع کنند و اگر هم به بخشی از آن نقد دارند، مطرح کنند. اما مدعیان اصلاحات، از ابتدا تا انتهای تصویب، به جوسازی پرداختند؛
🔹تیتر برخی رسانههای زنجیرهای در حمله به قانون اخیر -در واقع دفاع از منافع نامشروع دلالان دانه درشت- را مرور کنید:
🔻مسابقه دولت و مجلس برای گرفتن مالیات از مردم (سازندگی)
🔻بیراهه مالیاتی عایدی سرمایه (دنیای اقتصاد)
🔻سریال مالیات گرفتن از تورم ادامه دارد؛ با تصويب مجلس، معاملات ملك، خودرو، طلا و ارز مشمول ماليات ميشود (اعتماد)
🔻شکستی دیگر در راه است؟ / ماجرای طرح دولت برای اخذ مالیات از فروشندگان ملک (انتخاب)
🔻سهمگیری دولت از دارایی های مردم. مهاجرت صاحبان سرمایه شدت میگیرد (هم میهن)
🔻مالیات بر تورم، به جای مالیات بر ثروت (شرق)
🔻مالیات بر عایدی سرمایه، یا سرقت اموال و ثروت مردم؟! (شرق)
🔻مالیات بر عایدی سرمایه، پایان دلالی، یا کاسبی تازه؟ (روزنامه آرمان ملی)
🔻مالیات بر عایدی؛ توزیع فقر یا کمدی یا هر دو؟ (انصاف نیوز)
🔹این در حالی است که به تصریح رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، ۹۹ درصد مردم، از شمول مالیات های مندرج در این قانون معاف هستند.
🔹با این وصف، چرا برخی محافل به شکل هماهنگ به فضاسازی مسموم پرداختند و از پشت سوداگران تورم ساز در آمدند؟ آیا این رویکرد دلیل دیگری بر آلودگی برخی نشریات به مفاسد کلان اقتصادی نیست؟ و آیا اتفاقی است که همواره به سمت مفسدان اقتصادی غش می کنند؟!
✍ محمد ایمانی
50.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفر رئیسی به سوریه اتفاق بسیار مهمی بود چون ایران فاتح «جنگ جهانی سوم» در سوریه بود. جنگی که در آن قدرتهای غرب و منطقه میخواستند بشار اسد سرنگون شود تا بعد از آن سراغ ایران بیایند اما جمهوری اسلامی در برابر همه آنها ایستاد و حرف خود را به کرسی نشاند.
در قسمت ۶۰ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، فیلمهای کمتر دیده شده ای از ماجرای سوریه خواهید دید. از احمدی نژاد که نفر اول مخالف کمک به سوریه بود تا حاج قاسم که علاوه بر میدان، در دیپلماسی هم دست ایران را پر کرد تا فاتح این جنگ سرنوشت ساز، کشوری جز ایران نباشد.
✅ راز چفیه و چادر👇
✍️آن ها چفیه داشتند… من چادر دارم!!!
🔻آنان چفیه می بستند تا بسیجی وار بجنگند…
من چادر می پوشم تا زهرایی زندگی کنم…
🔻آنان چفیه را خیس می کردند تا نَفَس هایشان آلوده ی شیمیایی نشود…
من چادر می پوشم تا از نفَس های آلوده دور بمانم…
🔻آنان موقع نماز شب با چفیه صورت خود را می پوشاندند تا شناسایی نشوند…
من چادر می پوشم تا از نگاه های حرام پوشیده باشم…
🔻آنان با چفیه زخم هایشان را می بستند …
من وقتی چادر ی می بینم یاد زخم پهلوی مادرم می افتم...
🔻آنان سرخی خونشان را به سیاهی چادرم امانت داده اند…
من چادرسیاهم را محکم می پوشم تا امانتدار خوبی برای آنان باشم…
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
❎ توقیف ممنوع❗️
🔹نشریه واشنگتن فریبیکن گزارش داد که دولت جو بایدن به مسئولان اجازه توقیف کشتیهایی که نفت تحریم شده ایران را حمل میکند، نمیدهد.
✅ به طور کلی سطوح قدرت دفاعی کشورها را می توان به شکل زیر دسته بندی نمود:
1⃣ وابسته:مانند رژیم پهلوی و بسیاری از کشورهای حال حاضر دنیا از جمله عربستان، امارات و...
2⃣ مستقل: بهره گیری از نیروی خود در جنگ ها مانند هشت سال دفاع مقدس
3⃣ بازدارنده: دشمن به دلیل ترس از واکنش احتمالی اقدام مهم و تأثیرگزاری انجام نمی دهد مانند ترس رژیم صهیونیستی از حزب الله لبنان
4⃣ قدرت ضربه ی متقابل:یعنی اگر دشمن دست به اقدامی زد کشوری که به این سطح قدرت دفاعی دست یافته باشد مقابله به مثل میکند.
🔶 جمهوری اسلامی ایران بارها اثبات کرده که دارای قدرت ضربه ی متقابل است و در صورت هرگونه اقدام دشمن در زمان و مکانی که خودش تشخیص بدهد مقابله به مثل می کند. توقیف نفتکش های دشمن، حمله به پایگاه آمریکایی عین الأسد، ضربه به منافع آمریکا و اسرائیل در منطقه، دستگیری تفنگداران آمریکایی و انگلیسی نمونه ی کوچکی از قدرت ضربه ی متقابل جمهوری اسلامی ایران است که رسانه ای شده است.
☑️ امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی می دانند که اگر در منطقه دچار خطای راهبردی شده و بخواهند اقدامی علیه منافع ایران انجام دهند با پاسخ سختی روبرو خواهند شد.
❇️ جمهوری اسلامی ایران توانسته بصورت حقیقی آیه ۶۰ سوره انفال را معنا نماید: «وَأَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَمِنْ رِبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ...»
✍ مهدی یزدان پناه