🔴 امشب؛ برنامه زنده #ثریا | دستاوردهای مکتب حاج قاسم؛ از رفع فتنه داعش تا خیزش محور مقاومت علیه اسرائیل
🔺در آستانه سالگرد شهادت سردار دلها، دوست و همرزمش در #ثریا از ویژگیهای «مرد میدان» میگوید
🔹برکات اقدامات حاج قاسم در امروز و در مبارزه با ظلم جهانی، استکبار و صهیونیسم چیست؟
🔹داعش چرا و چگونه شکل گرفت و طراحی آمریکا برای منطقه چه بود؟
🔹چرایی ورود ایران و محور مقاومت برای مقابله با فتنه داعش در منطقه و برکات آن و نقش حاج قاسم سلیمانی
🔹تبیین ویژگیهای ممتاز مدیریتی و نظامی و اخلاقی فرمانده بزرگ مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و تبیین نگاه راهبردی ایشان؛ چرا حاج قاسم سلیمانی یک مکتب است؟
🔻باحضور:
🔹سردار رحیم نوعیاقدم
▫️همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی
▫️فرمانده قرارگاه حضرت زینب(س) در نبرد با داعش در سوریه
🕰 امشب؛ یکشنبه ۳ دیماه، ساعت ۲۳:۱۰
📺 شبکه یک سیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 اعترافات بیبیسی: اسرائیل در یک مردابی گرفتار شده که هیچ راه خروج ندارد؛ آنها در این جنگ هیچ دستاوردی نداشتند و تاکنون حماس برنده این جنگ بوده است؛ نابودی حماس غیر ممکن است!
🍃🌹🍃
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🇮🇷 آیا جمهوری اسلامی فاسد است⁉️
✅در جنگ شناختی دشمن نظام را متهم به فساد می کند و اینکه با کسی برخورد نمی شود، و برخی نیز این تحریف را تکرار می کنند❗️ادراک فساد یعنی اینکه فرد بر اثر جنگ شناختی همه را متهم به فساد می کند، ولی خودش و خانواده اش یکبار با فساد مواجه نشده است❗️
✅ اگر از مدعیان نام چند مفسد را بپرسید یا نمی دانند یا از کسانی که محاکمه شدن نام می برند❗️و البته از ویژگی های منفی برخی ایرانی ها اتهام زنی، غیبت، قضاوت عجولانه، گرفتار در جنگ رسانه ای و... می باشد❗️
✅ این اسامی را تاکنون از مردم شنیده اید، همان کسانی که می گویند نظام مماشات می کند❗️البته اینها کله گنده های با نفوذ اند:
✅ فاضل خداداد۱۳۷۴ بعد از فرار از کشور بازداشت و اعدام و ۱۰ میلیون دلار اموال سرقتی او مصادره شد!
✅ مرتضی رفیقدوست سال۱۳۷۴ به ۹سال زندان و جزای نقدی محکوم شد!
✅ غلامحسین کرباسچی ۱۳۷۷ به ۵ سال حبس، ۶۰ ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی محکوم شد!
✅ شهرام جزایری ۱۳۸۱ به ۱۴ سال حبس، ۱۰ سال تبعید، محرومیت مشاغل دولتی، جریمه نقدی سنگین...
✅ کارکنان گمرک و فرودگاه پیام و فرودگاه مهر آباد۱۳۸۲ و ۱۳۸۶ محکوم به اعدام، حبس ابد، شلاق و مصادره اموال....
✅ مه آفرید خسروی ۱۳۹۰ اعدام و مصادره ۳ هزار میلیارد اموالش...
✅ بابک زنجانی ۱۳۹۲ محکوم به اعدام و مصادره ۴ هزار میلبارد اموال که هنوز زندان است تا سایر اموالش از خارج برگردد...
✅ محمد رضا رحیمی۱۳۹۳ معاون احمدی نژاد و از لیدرهای اصلاح طلبان ۱۵ سال حبس و ۳ میلیارد جریمه...
✅ حمید بقایی و مشایی شلاق، زندان، و انفصال دائم از مشاعل دولتی، جریمه نقدی....
✅ مهدی هاشمی فرزند هاشمی رفسنجانی زندان و جزای نقدی...
✅ قاسمی سلطان سکه اعدام و...
🔻 البته بهترین محاکمه برای سیاسیون اعلام فساد و دادگاهی شدن آنهاست که مرگ سیاسی آنها را رغم می زند❗️
🔻 از سویی تمام مفاسد در زمان دولتهای اصلاح طلب و توسط اصلاح طلبان رخ دادند و مفسدین بدون استثنا، تاکید می شود بدون استثنا(حتی بقایی و مشایی) مرتبط با اصلاح طلبان بوده اند! البته احمدی نژاد متعلق به جبهه انقلاب نبوده و نیست و فردی منحرف و قدرت طلب و خارج از نظام تعریف می شود❗️
✅ نظام با گردن کلفتهای مدعی مثل هاشمی رفسنجانی، علی لاریجانی، احمدی نژاد، حسن روحانی، محمد خاتمی با اقتدار برخورد و آنها را برای انتخابات رد صلاحیت کرد❗️
✅ جز خاوری که تحت تعقیب و پرونده اش باز است و به کشور فاسد کانادا پناهنده شده، آیا کسی را می شناسید که فسادش محرز شده و با او برخورد نشده باشد❗️
✅ البته اگر رئیس جمهور پاکدستی مانند دکتر رئیسی سر کار باشد با فساد شدیدا برخورد و اجازه فساد نمی دهد، که این امر مشهود است❗️
«دکتر محمد جواد یاری»
📍اصلاحطلبان اصیل دست رد به سینه "تحریم انتخابات" میزنند / محک انتخاباتی محمد هاشمی برای مدعیان ایراندوستی
🔸محمد هاشمی، برادر مرحوم هاشمی رفسنجانی و از چهرههای نزدیک به اصلاحطلبان در مصاحبه با ایرنا پیرامون برخی اظهارات مبنی بر تحریم انتخابات یا کنار کشیدن از آن گفته است: تحریم یا کنارهگیری یا هر اسمی که روی آن گذاشته شود، رویکردی در جهت خلاف مبانی نظام جمهوری اسلامی و به زیان کشور است.
🔸او با اشاره به این جمله امام خمینی (ره) که «میزان رأی ملت است» تصریح کرد: با توجه به تاکیدات ویژه بنیانگذار جمهوری اسلامی، هر نوع تحریم یا کاهش مشارکت، یا پیشگیری از حضور جناحها در این میدان رقابت، به ضرر ایران خواهد بود. مبنای جمهوری اسلامی وجود انتخابات آزاد است تا مردم بتوانند از طریق نمایندگان در مجلس و دولت خواسته خود را مطرح کرده و از این طریق مشکلات را برطرف کنند.
🔸وی با اشاره به مبانی دینی ضرورت حضور مردم در صحنههای سیاسی هم گفت: از منظر دین و اهلبیت(س) هم موضوع حضور و نظارت مردم در امور مملکت مورد توجه ویژه است و عبارت « کلکمْ راعٍ وَ کلکمْ مَسْؤُولٌ عَنْ رَعِیتِهِ» نشانه مشخص این توجه تفسیر میشود. در این حدیث «کلکمْ» خطاب به مردم است که باید ناظر و مسئول باشند.
🔺️سخنان معقول و نجیبانه آقای هاشمی در ردّ پروژه تحریم انتخابات در حالی است که عدهای از اصلاحطلبان ستادی از مدتها قبل پروژه تحریم را کلید زدهاند و میخواهند بوسیله آن کسانی از مردم را بفریبند تا در انتخابات مشارکت نکنند.
🔺️مواضع آقای هاشمی از این حیث که او یک چهره اصلاحطلب محسوب میشود و بر خلاف برخی هممسلکان تحریمی خود موضع گرفته، مغتنم است و باید مورد تحسین قرار گیرد. ضمن اینکه این سخنان به درستی هرچه تمامتر یک محک بزرگ را برای کسانی مطرح میکند که با مدعای ایران و ایرانی بودن اما بر تحریم انتخابات تأکید دارند!
🔺پیش از این، حسن روحانی، رئیسجمهور سابق نیز در مواضعی اصولی بر مشارکت در انتخابات تأکید کرده بود.
🔺حمایت از رویکرد صحیح رجال سیاسی اصیل علیرغم انتقاداتی که به کارنامه اجرایی یا مواضع آنها وجود دارد؛ یک رکن ساده در سیاستورزی اصولی و شیعی است.
⭕️ خبرنگار المیادین در سوریه: / اگر ترور شهید سلیمانی و ابومهندس نبود ترور امروز سخت ترین و دردناک ترین اتفاق برای مقاومت محسوب میشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مولوی عبدالحمید :
من چنان به آزادی اعتقاد دارم که با حقوق بشر رقابت میکنم!
جناب معتقد به آزادی ، قبل از ایراد این سخنان ابتدا اجازه دهید زنها به مسجد شما وارد شوند!
🔴 تغییر راهبرد
اسرائیل تلاش داشت تا حقارت نظامی و اطلاعاتی خود را با کودک کشی و جنایت در غزه جبران نماید که عایدی جز طغیان جهان نداشت.
اکنون اما با ترور سردار سیدرضی موسوی، بیش از هرچیز میخواهد ننگ تلفات سنگین میدانی را جبران و پای ایران و آمریکا را به جنگ باز کند که پاسخی دقیق و قاطع میطلبد.
✍ احمد قدیری
✅ نقدی بر اظهارات محسن هاشمی
🔰 در مناظره با حسین شریعتمداری ، محسن هاشمی رفسنجانی مدعی شد :« افراطیها نمیخواهند مشارکت بالا برود چون با مشارکت پایین خودشان رأی میآورند»
✅ نکات تحلیلی:
1⃣ بکارگیری واژه هایی که دشمن برای جریانات سیاسی استفاده می کند، بارها از سوی رهبر معظم انقلاب نهی شده و ایشان فرمودند که نباید از آن واژه ها استفاده کرد. اما چند سالی است که برخی سیاسیون از این واژه ها استفاده می کنند و رقیب خودشان را افراطی می نامند !
2⃣ بر اساس آنچه جناب محسن هاشمی گفته اند، افراطی ها ( منظور جبهه پایداری) نمی خواهند مشارکت بالا رود. اگر بنا را بر پذیرش این گزاره بگذاریم، چرا جریان متبوع آقای هاشمی طرفداران خود را به پای صندوق رأی نمی کشانند که آن گروه افراطی رأی نیاورد ؟
3⃣ مگر این گروه افراطی خوانده شده چند داوطلب دارد ؟ چرا جریان متبوع آقای هاشمی اجازه نمی دهند هوادارانشان به افرادی غیر از آن گروه که احیانا افراطی نیستند رأی بدهند؟
4⃣ مشکل امثال آقای هاشمی این است که غیر از باند و جناح خودشان ، همه افراطی هستند و لذا نباید به آنها رأی داد! لذا سابقه نشان داده است که اصلاح طلبان در هیچ یک از انتخابات هایی که داوطلب حداکثری نداشته اند ، نه تنها تشویق به حضور در پای صندوق های رأی نکرده اند ، بلکه هوادارانشان را دلسرد کرده اند!
5⃣ در طول تاریخ جمهوری اسلامی هیچگاه دیده نشده که اصلاح طلبان محض رضای خدا و کشور و ایران پای صندوق رأی حاضر شوند و همیشه به دنبال منافع حزبی بوده اند!
6⃣ در یک مسابقه گروهی فوتبال اگر یک تیم سه بازی داشته باشد و تا بازی آخر حذف شود و از گروه بالا هم نیاید ، اما اجازه ندارد بازی تشریفاتی که هیچ دخل و تصرفی در صعود به مرحله بعد ندارد را ترک کند. اما در انتخابات ، جریان اصلاحات تنها منافع باندی و قبیله ای خود را می بیند ، لذا چندان تمایلی برای فعالیت و تشویق به حضور هواداران نمی بیند.
✍ سعید میرزایی
#جریان_شناسی
چند کلمه درباره ترور شهید سید رضی موسوی
در غزه، رژیم ناچار باید به سطح متفاوتی از درگیری منتقل شود چون سطح فعلی دیگر قابل تداوم در طولانی مدت نیست. شدت تلفات خصوصا در ۱۰ روز اخیر و غیرقابل دست یابی بودن اهداف اعلامی، دو عاملی است که تغییر نوع جنگ را برای اسراییل اجباری کرده است. اساسا باور رژیم این است که اگر کل مقاومت غزه را هم منهدم کند باز توازن از دست رفته در ۷ اکتبر احیا نخواهد شد چه رسد به اینکه دریافته همین هدف هم دست نیافتنی است. بنابراین تصمیم گرفته تا حدی ریل را عوض کند. فعلا دم دست ترین اقدام برای رژیم راه اندازی کمپین ترور و عملیات های اطلاعاتی است. شهادت سید رضی در آستانه سالروز شهادت شهید سلیمانی علامتی از افزایش تنش در سایر جبهه ها به موازات جدی تر شدن کاهش تنش در غزه است. این جنگ جدید، دفاع جدید می خواهد.
✍مهدی محمدی
📊 پول نفت کجا می رود⁉️
🔻 میزان صادرات نفت در کویت به ازای هر تبعه اش در یک سال معادل ۹۵ سال یک ایرانی است. یعنی ۹۵ برابر!
🔻یک سال صادرات نفت به ازای هر تبعه عربستان برابر است با نزدیک به 30 سال یک تبعه ایرانی.
√ یک سال صادرات نفت یک کویتی برابر است با (124 سال) یک ایرانی.
√ یک سال صادرات نفت یک قطری برابر است (۲۱۹ سال) یک ایرانی.
√ یک سال صادرات نفت یک اماراتی برابر است با (۱۴۰ سال) یک ایرانی.
■ محاسبات فوق با توجه به جمعیت بومی کشورها و میزان صادرات نفت در مقایسه با جمعیت حدود 85میلیون نفری ایران و صادرات تحققیافته یعنی روزانه حدود یک میلیون بشکه انجام شده است.
√ یک سال صادرات نفت یک کویتی برابر است با بیش از نیم قرن (قریب به ۵۴ سال) یک ایرانی.
√ یک سال صادرات نفت یک قطری برابر است با نزدیک به ۹۵ سال یک ایرانی.
√ یک سال صادرات نفت یک تبعه امارات برابر است با نزدیک به بیش از ۶۰ سال صادرات نفت یک ایرانی.
____
دادههای آماری
■ شایان ذکر است جمعیت بومی عربستان حدود ۲۲ میلیون نفر، کویت و امارات حدود ۱,۴۰۰,۰۰۰ نفر و قطر معادل ۴۰۰,۰۰۰ نفر است.
■ میزان صادرات نفت روزانه در عربستان ۹ میلیون بشکه، کویت ۲,۰۵۰,۰۰۰ بشکه، امارات ۲,۳۰۰,۰۰۰ بشکه و قطر ۱میلیون بشکه است.
■ صادرات نفت ایران به روزانه یک میلیون بشکه رسیده است که به ازای هر ایرانی حدود یکسوم یک بشکه میشود.
■ ۱۴ و نیم درصد صادرات نفت، سهم شرکت نفت برای هزینهها و طرحهای توسعهای است.
■ ۴۰درصد درآمد نفت هم سهم صندوق توسعه ملی است.
▪️۳/۵ درصد پول نفت هزینه مناطق محروم
▪️پرداخت ماهانه ۱۰۰تریلیون تومان حقوق ۹میلیون کارمند و بازنشسته
▪️پرداخت ماهانه ۳۰ تریلیون تومان یارانه نقدی
▪️میلیاردها تومان یارانه بنزین، گازوئیل، گاز، برق... بودجه عمرانی، آموزشی، بحرانهای طبیعی، امنیتی نظامی و....
■ ایران نزدیک به 20 برابر امارات متحده عربی و بیش از200 برابر قطر وسعت و 60 برابر امارات و بیش از 200 برابر قطر جمعیت دارد❗️
✅ تصور جامعه از درآمدهای نفتی
تصور جامعه ما از درآمدهای نفتی و سایر درآمدها متأسفانه دهها، صدها و حتی گاه هزاران برابر دور از واقعیت است. این تصور اشتباه عواقبی را در اذهان عمومی در پی داشته است.
در حالی که مردم جهان، چه در کشورهای فقیر و چه ثروتمند، میدانند که باید هزینههای دولت و اداره کشور را با پرداخت مالیات تأمین نمایند، مردم در ایران بر این باورند که حکومت و دولت باید نیازهای آنها را تأمین کند. نقش دولت و مدیریت در ذهن مردم بسیار بزرگتر از واقعیت جلوهگر شده و نقش خود مردم در امور کمرنگ ارزیابی میشود و به همین علت، رفع هر مشکلی و نیاز اقتصادی را صرفاً از مدیریت طلب میکنند و برای خود در آن نقشی قائل نیستند. این تصور موجب بروز تنبلی اجتماعی شده و درنتیجه مطابق معیار جهانی، ما ایرانیان بعد از مردم کشورهای نفتخیز عربی منطقه، جزو تنبلترین ملتهای جهان هستیم.
💢دستور توقیف اموال مرتبطان چای دبش
🔹معاون حقوقی حوزه نظارت گمرکات استان هرمزگان طی ابلاغیهای به اداره کل بنادر خواستار توقیف اموال و محمولههای مرتبط با پرونده چای دبش شد.
🔸در این مکاتبه آمده است: «با عنایت به ابلاغیههای صادره از سوی اجرای احکام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور خواهشمند است دستور فرمایید، چنانچه اموالی به نام اشخاص جدول ذیل در آن منطقه ویژه موجود میباشد، مراتب به قید فوریت بررسی و ضمن اعلام نتیجه به این اداره کل نسبت به توقیف آن اقدام لازم معمول نمایند. شایان ذکر است تا زمان ابلاغ و اعلام رفع توقیف چنانچه کالایی متعلق به نامبردگان وارد و قبض انبار الکترونیک برای آن صادر گردد، در صورت شمول موضوع با مفاد این نامه ضمن توقیف موضوع را به گمرک اعلام دارند.»
🔹گفتنی است، پیش از این مسئولان دولتی و قضایی از عزم جدی دستگاههای مسئول در برخورد با تخلف در حوزه چای سخن گفته بودند که نشانههای آن به مرور در حال نمایان شدن است.
🛑 سرهنگ اسرائیلی: ایرانیها غافلگیرمان خواهند کرد
🔹سرهنگ مروم، افسر عالیرتبه ارتش رژیم اشغالگر در واکنش به ترور سردار موسوی: ایرانیها دشمنان باهوش و شگفتانگیزی هستند و در عرصههای دیگر ما را غافلگیر خواهند کرد؛ ایران ممکن است که از طریق سوریه یا دریا با آتش سنگین پاسخ دهد یا مقامات عالیرتبه را در خارج هدف قرار دهد.
🔹باید صادقانه اعتراف کنیم که اسرائیل نتوانسته بازدارندگی ایجاد کند و شرایط را تغییر دهد.
🔴 پروژه هارپ
وقتی ابرهای بارانزا درحالی به ایران میرسند که تقریبا تمام بار خود را پشت مرزهای سیاسی ایران تخلیه کردهاند، و وقتی در تبوک عربستان برف میبارد، یعنی در میان تمام فرضیههای موجود، باید دستکاری آبوهوا با استفاده از سلاح هارپ را محتملترین سناریوی دشمن در این جنگ ترکیبی دانست.
تصویر: گزارش و ابراز نگرانی سال ۱۹۹۹ کمیسیون روابط خارجه، امنیت و دفاع اروپا به پارلمان اروپا درخصوص احتمال استفاده تسلیحاتی از هارپ
📣 انتشار رسمی آمار صادرات نفت برای اولین بار
🔺️ ۲۶.۴ میلیارد دلار نفت در ۹ ماه صادر شد
🔺️گمرک ایران برای نخستین بار اقدام به انتشار تجارت خارجی کشور با احتساب آمار صادرات نفت، برق و خدمات فنی و مهندسی در دولت سیزدهم کرد.
🔺️بر این اساس، از مجموع صادرات ۶۳.۹ میلیارد دلاری کشور در ۹ ماهه امسال، ۲۶ میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار صادرات نفت، ۷۸۰ میلیون دلار صادرات خدمات فنی، ۳۰۰ میلیون دلار صادرات برق و مابقی صادرات غیرنفتی است.
🔥مقصر جای مدعی نشست!
🔻روزنامه اعتماد روز سهشنبه پنجم دی از قول سید حسن مصطفوی ناگهان نگران میراث امام خمینی شد!
🔻از سیدحسن می پرسیم که آیا میراث امام خمینی به جز اندیشه، راه و دستاوردهای ایشان چیز دیگری است؟
🔻مگر اسلام و پیاده شدن «احکام الهی» بزرگترین دغدغه امام نبود؛ جنابعالی و دوستان موسسه نشینتان در سه دهه اخیر چندبار نسبت به رعایت احکام الهی در جامعه حساسیت نشان دادید؟
🔻امام نسبت به «حقوق مردم» حساس بود پس چرا شما با انصار فتنه و شورش کنندگان بر علیه رای مردم در ۸۸ مرزبندی نداشتید؟ حرف ولی فقیه را قبول داشتید یا متهم کنندگان جمهوری اسلامی به تقلب را؟
🔻ممکن است بگویید ما میخواهیم با همه جریانات باشیم بر فرض قبول این سخن، چرا عمدتا ظرفیت جماران، بیت امام، موسسه و حرم در اختیار یک جریان سیاسی خاص است؟ چرا شما سراغ اقشار انقلابی و بسیجی و مسجدی عادی نمیروید؟ اصلا چرا به میان مردم عادی نمیروید؟
🔻مگر امام با لیبرالها و غرب زدهها شدیداً زاویه نداشت پس چرا شما نه تنها مرزبندی روشنی با ایشان ندارید بلکه ...؟
🔻مگر امام نسبت به حریم محرم و نامحرم و عفاف و #حجاب عمیقاً حساس نبودند پس چرا در جریان فتنه عریانی و فحشا واکنش جدی از شما دیده نشد؟
🔻ممکن است شما مانند اغلب غربگرایان بگویید در مورد حجاب باید کار فرهنگی کرد؛ خوب خود شما و دوستان شما چند بار مبانی حجاب اسلامی را برای مردم تبیین کردید؟
🔻و دهها چرای دیگر نشان میدهد رفتار شما واقعاً مغایر اندیشههای امام راحل است پس چرا فرا فکنی می کنید؟
✍حمیدرضا ابراهیمی
📌حسن روحانی روزهای گذشته در دیدار با جمعی از روحانیون عنوان کرد: «ما نباید کشور و نظام را رها کنیم/ شرایط زندگی مردم بدتر شده/ با ثبتنام امثال من عدهای امیدوار شدند»
صحبتهایی که با واکنش مخاطبین مواجه شد. برخی از آنها را مرور کنیم:
💬 روحانی امید جوانان را برای خرید خانه و ماشین ناامید کرد
💬 مدت ریاستش از روی صندلیش تکان نخورد نکنه کسی جایش را بگیرد.
💬 ترامپ رد صلاحیت شد/ با تو چه باید کرد شیخ حسن؟
💬 ما را به خیر تو نیست امیدی/ لطفا شر مرسان
💬 چرا رسانه ها این موضوع را پررنگ نمی کنند که مصیبت های امروز ما ریشه در دولت او دارد؟
💬 در دهه 90 شاخص های اقتصادی منفی بود و کشور در تمام زمینه ها دچار عقب ماندگی شد این نتیجه عملکرد دولت قبل بود.
💬 مرد حسابی خونه رو برای مردم ارزو کردی/ زمان کرونا رفتی دورکاری مردم وسط مشکلات بودن/ واکسن نتونستی بیاری/ قرار بود تحریما سال 94 لغو بشن/ داداشت پرونده فساد داشت/ بنزین رو سه برابر کردی/ تو فکر مردمی؟؟ تو عامل بدبختی ملت ایرانی.
💬 از عجایب سرزمین ما این است که بانیان وضع موجود جزو شاکیان وضع موجود شده اند!
💬 اینها کاری با معیشت مردم و با مسکن مردم و با کرونای مردم و با خودرو مردم و با بنزین مردم و با دلار مردم کردند که حالا حالا ها قابل ترمیم نیست.
💬 آقای روحانی هر کس از شرایط بد زندگی مردم بگوید می پذیریم از تو و دولت بی تدبیرت که دلار ۳۰۰۰ را به ۳۰۰۰۰ هزار رساندید یعنی زندگی توده مردم را پاشید.
💬 هنوز صف های طویل واکسن و مرغ و روغن و قطعی های مکرر برق در دولت روحانی را فراموش نکرده ایم!.
💬 تخلفات دولت قبل در ارز و بورس باعث ضرر و زیان میلیون ها نفر ایرانی شد قوه قضاییه باید در اسرع وقت به پرونده اینها رسیدگی نماید.
💬 شما نگران انتخابات هستید یا دغدعه خودتان ،انشاالله مردم با مشارکت بالا شرکت میکنن شما هم با هم قطاران خودت برین دیزین اسکی ...
💬 کسی که با ثبت نام تو امیدوار بشه باید به عقلش شک کرد/ یادش رفته به ریش مردم خندید و گفت منم خودم صبح جمعه فهمیدم/ یادش رفته میگفتی واکسن که سوهان قم نیست/ یادش رفته میگفت مسکن مهر مزخرف است/ یادش رفته گفت همه تحریم ها لغو میشه/ یادش رفته فریدون داداش تو بوده/ یادش رفته خونه رویا شد ماشین آرزو/ یادش رفته عیدا قشم بودی.
💬 دولت را با مشکلات مهیب و خزانه را با بدهی های عجیب تحویل دولت رئیسی دادن و هنوز هم همه خلایق و سماوات و افلاک رو در گرفتاری های هایی که برای ملت درست کردن دخیل می دونن به غیر از بی تدبیری خودشون.
💬 آقای حسن روحانی دو سه سالی است که از ادبیات توهین کردن های تو به منتقدین مثل بی سواد وبی شناسنامه و امثالهم خلاص شدیم دست از سر این مملکت بردار .
#آنتی_سکولار
توافق بینظیر ایران و کشورهای اورسیا
🔹معاون ارتقای کسبوکارهای بینالمللی سازمان توسعه تجارت گفت: «با امضای سند نهایی توافقنامه تجارت آزاد ۸۷ درصد کد تعرفه کالاهای تجاری ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا صفر میشود.»
🔸«سیدمحمدصادق قنادزاده» گفت: «بعد از گذشت بیش از سه سال و انجام بیش از ۳۰ دور مذاکره، سند نهایی توافقنامه تجارت آزاد بین ایران و کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا امضا شده است؛ این سند نخستین توافقنامه چندجانبه تجارت آزاد ایران بوده که پیشبینی میشود با اجرایی شدن آن تجارت کشورمان با کشورهای عضو این اتحادیه تا پنج سال آینده میتواند به ۱۸ تا ۲۰ میلیارد دلار برسد.»
🔹وی همچنین افزود: «قبل از امضای توافقنامه تجارت آزاد، از سال ۱۳۹۸ توافقنامه تجارت ترجیحی بین ایران و کشورهای اوراسیا در حال اجرا بوده است. در دو تا سه سال اخیر با اجرایی شدن توافقنامه تجارت ترجیحی حجم تجارتمان با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا دو برابر شده است.
🛑 کیفیت انتقام را هدف ترور معلوم میکند/ما راهبرد خودمان را داریم
🔹هدف اسرائیل و آمریکا، از ترور امثال شهید ان سلیمانی و سید رضی موسوی چه بوده؟ حذف شخص؟ متوقف کردن مسیر پیشرویِ آنها؟ جبران شکست های راهبردی؟ تشفی خاطر خود و روحیه دادن به جبهه داخلی در هم شکسته؟! نا امید سازی حریفان؟
پاسخ این پرسش ها میتواند کیفیت انتقام را معلوم کند. شهدای والامقامی که ترور شده اند، هر کدام شخصیت های تعیین کننده و موثری بوده و ضربات کاری به دشمن زده اند.
ترور این فرماندهان پر ارزش، می تواند در ترمیم جبهه از هم گسیخته دشمن موثر افتد و ضمنا ابزاری برای عملیات روانی و یاس آفرینی در جبهه مقابل باشد.
بنابراین در جبهه مقاومت، هم باید انگیزه انتقام موثر، جوشان و پر قدرت باشد؛ و هم در عین حال، افراد در دام عملیات روانی دشمن نیفتند و به سرخوردگی مطلوب حریف دامن نزنند.
حذف اشخاص مهم و موثر، فقط به دو شرط می تواند موجب تشفی خاطر آمریکا و اسرائیل می شود. نخست این که بتوانند شخصیت آن شهدا را که در قالب مسیر حرکت و پیشروی شان تبلور یافته، نابود و متوقف کنند. دوم، میراث داران و همسنگران شهدا را سرخورده کنند.
اما اگر این دو خواسته رخ ندهد، هدف از ترور می تواند دچار مهندسی معکوس شود و دودمان جنایتکاران را بر باد دهد. این، "منطقِ صبور و فعال" در تراز مکتب اهل بیت (ع) است که درباره علامات مومن فرمودند:
«وَقُورٌ عِنْدَ الْهَزاهِزِ، صَبُورٌ عِنْدَ الْبَلاءِ، شَكُورٌ عِنْدَ الرَّخاءِ. با وقار به هنگام آشفتگی ها، بردبار هنگام بلاها و آزمايشها، شکرگزار به وقت آسايش هستند».
آمریکا و رژیم صهیونیستی چهار سال قبل، از سر درماندگی، سردار سلیمانی و ابومهدی مهندس را در فرودگاه بغداد ترور کردند. این، دقیقا زمانی است که نقشه آشوب های زنجیره ای پر حجم را در تهران- بغداد- بیروت به اجرا گذاشته بودند.
وقتی سردار سلیمانی ترور شد، سران آمریکا و اسرائیل خرکیف شدند. اما از میان آنها، سناتور مورفی ۱۴ دی ۹۸ (فردای ترور) گفت: «ژنرال سلیمانی به عنوان شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده است؟».
قطعا غیور تر و رزمنده تر از ابومهدی مهندس و دبیر کل حزب الله سراغ نداریم. شهید ابومهدی، تا روز شهادت، معمار درناک ترین ضربات به آمریکا بود و در عین حال می گفت: "در مواقع بحران، به عقلی سرد و قلبی گرم نیاز داریم...اگر جای این دو بر عکس شود، هرج و مرج فراگیر میشود".
از سوی دیگر، بیان حکیمانه جناب سید حسن نصرالله راهگشاست، آنجا که گفت:
"قصاص عادلانه، ایجاب می کند شخصیتی همتراز قاسم سلیمانی باشد! چه کسی هست؟! رئیس ستاد ارتش آمریکا؟ وزیر دفاع آمریکا؟ فرمانده نیروهای آمریکا در خاورمیانه؟ چه شخصیتی همتراز سلیمانی و ابومهدی است؟ کفش های قاسم سلیمانیُ می ارزد به سر ترامپ و کل فرماندهانش".
معنای آنچه گفته شد، انفعال و بی عملی نیست. اتفاقا اقتضای بازدارندگی حکیمانه این است که مجازات های پشیمان کننده و عبرت آموز، هر چه سریع تر به اجرا درآید و برخی مراعات های متعارف قبلی کنار گذاشته شود.
در عین حال، مجازات نهایی و هم وزن، نابودی رژیم اسرائیل و اخراج آمریکا از منطقه است و این مهم راهبرد، همچنان که پس از ترور سردار سلیمانی، با جدیت پیگیری شده و به ضربات راهبردی فعلی در منطقه انجامیده، پس از این با اهتمام مضاعف دنبال شود. ما طبق نقشه و راهبرد خودمان رفتار می کنیم؛ فعال و نه منفعل.
✍محمد ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا روسیه متحد استراتژیک ایران است؟
تحلیل مهدی خانعلیزاده پژوهشگر روابط بینالملل درباره مناقشه اخیر بر سر مواضع روسیه و جزایر سهگانه ایرانی:
🔹نباید به روابط بینالملل صفر و صدی نگاه کرد، ایران و روسیه متحد هستند اما متحد استراتژیک نیستند.
🔹تعداد بسیار کمی از کشورها متحد راهبردی یکدیگر هستند. حتی فرانسه و آمریکا تیز متحد راهبردی یکدیگر به حساب نمیآیند.
🔹اختلاف در یک مسأله نباید مانع همکاری در سایر حوزهها شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹از انتخابات الهی تا انتخابات زینتی
همانطور که جناب شریعتمداری گفتند لازم است جناب محسن هاشمی بدانند که زینتی دانستن انتخابات باور مرحوم پدرشان بود! نه #علامه_مصباح. به تعبیر رئیس جمهور سابق کشورمان که خود از دلدادگان مرحوم هاشمی بود، جناب هاشمی رفسنجانی طرفدار کاهش مشارکت مردم بود تا کسی را که ایشان و همفکرانشان صالح برای اداره کشور میپندارند، از صندوقهای رأی بیرون بیاید! پس کسی که انتخابات را زینتی میخواست، پدر مرحوم خودشان بود
( http://B2n.ir/a61747 )
که البته با درایت رهبر معظم انقلاب هیچگاه موفق نشد به این خواسته غیرمشروع خود برسد و جمهوری اسلامی در همه انتخاباتها هم خواستار مشارکت حداکثری مردم و هم امانتدار رأی مردم بوده است.
«انتخاباب زینتی» باور کسانی بوده و هست که اگر کاندیدای مورد حمایتشان رأی نیاورد، هیچ ابایی از به آشوبکشیدن کشور و توسل به بیگانگان و دشمنان قسمخورده این مردم، ندارند!
این در حالی است که علامه مصباح عمیقاً به نقشآفرینی مردم در حکومت اسلامی باور داشتند. کمتر فیلسوفی از فیلسوفان معاصر مانند ایشان باور عقلی و ایمان قلبی به لزوم #انتخابات داشت. او انتخابات را از «سنتهای الهی» میدانست و میفرمود «این سنت خداست که کارها با انتخاب مردم پیش برود» البته معتقد بود برای آنکه مردم انتخابی درست داشته باشند بر فرهیختگان و آگاهان است که روشنگری کنند و خط و ربطها و اهداف و برنامهها را برای آنان تشریح کنند.